|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Avatarki - kontynuacja
Mona prosze zrob cos z tym obrazkiem.Dodaj blyszczacy napis jak kiedys ilo16na. Bardzo prosze i dziekuje.
edit;Daje fotke co ma byc avatarkiem
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
hejka Mona Liso
prosze pokombinuj cos przy tym w wolnej chwili nie mam szczególnych zyczen jak zwykle zdaje sie na Ciebie bo zawsze jestem potem zadowolona
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 23:36 |
|
|
|
#453 |
|
Raczkowanie
|
A mogłabyś mi zrobić jakieoś avatarka??? Jeśli tak to poprosze zimowego z kotkiem( jakim kolwiek tylko żeby był ładny) i żeby padał śnieżek
Z góry dziękuje![]()
|
|
|
|
#454 |
|
Rozeznanie
|
Mona Liso kochana czy dało by sie cos ciekawego zrobic z mojm atarkiem niema pomysło moze cos migoczacego albo sam niewiem jesli znajddziesz wolna chwilke
Wszystko było takie, jakie być powinno, z tym tylko zastrzeżeniem, że nic nie było jak należy. Esmeralda Weatherwax Edytowane przez margaa Czas edycji: 2007-01-04 o 14:31 |
|
|
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
hej
upiekszyłabyś jakoś mojego avatarka? marzy mi się jakiś ładny połyskujący czerwony napis SYSSKA no i może jeszcze żeby oczka sie swiecily albo sukienka dziekii z góry przesyłam buziaki i życzę Szczęśliwego Nowego roku
Edytowane przez Sysska Czas edycji: 2007-01-13 o 11:21 |
|
|
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was w Nowym Roku
Pięknie dziękuję za wszystkie świąteczne i noworoczne życzenia, złożone tu na wątku oraz na PW Specjalne całusy należą się także wspaniałym dziewczynom, Madzi oraz AnCcik - dziękuję Wam za pomoc Mam kłopoty z dostawcą Internetu, teraz połączyłam się za pomocą komórki i Bluetootha, a Wizaż chodzi mi bardzo wolno, dlatego proszę o cierpliwość. Do Wizażanek, które życzyły sobie świątecznych Avatarków - jeśli macie inne życzenia, postaram się je uwzględnić.
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
Na dziś udało mi się wykonać tylko 3 Avatary, w kolejce czekają następne (nie licząc tych przeterminowanych, świątecznych i całej masy zleceń prywatnych). Mam także ok. 200 zdjęć świątecznych oraz ok. 400 zdjęć z Paryża do opracowania i wywołania, jeśli nie dostanę oczopląsu, będę systematycznie - chociaż już nie w takim expresowym tempie jak dawniej - realizować Wasze Avatarkowe życzenia.
Emememsik, dla Ciebie odrobina fioletu; Cała w trawie, temat potraktowałam dosłownie, jak widzisz... Nika, nadałam oczom Twojego kota trochę ludzkiego wyrazu (przynajmniej tak mi się wydaje ).EDIT: mam nadzieję, że u Was Avatarki wyświetlają się w dobrej jakości, bo u mnie wygląda to fatalnie, niestety... Nie wiem, czy to wina złego połączenia, czy co?
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
hej mona dobrze ze wrocilas
|
#459 |
|
Rozeznanie
|
O rety rety, jestem pod wrażeniem!
A dałoby radę zrobić coś z moim avkiem? Jakaś rameczka ładna, jakieś migoczące cosik? ![]() Zdaję się na Twoją inwencję (ale proszę by było to utrzymane w kolorystyce avka czarno-szaro-białej )Mi się nie spieszy, więc mnie możesz sobie odłożyć na wolną chwilkę ![]() buziak
|
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
Mona Liso, super pomysł z tą trawą! Nigdy bym na to nie wpadła
Bardzo bardzo bardzo Ci dziękuję U mnie avatarki są bez zastrzeżeń jeśli chodzi o jakość. P.S. Zazdroszczę tego Paryża...
|
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Mona
dobrze że wróciłaś ja na swojego avatarka poczekam, nie spieszy mi się najważniejsze żebyś sobie poradziła z tym internetem buziaki ;*
|
|
#462 |
|
Rozeznanie
|
Mona te avatarki sa przecudne
bravo buziaki za takie dziela ;]
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, fajnie znowu być na Wizażu, chociaż jak widzę, wiele ciekawych rzeczy mi umknęło...
Idę po kolei, na dzisiaj mam Avatarki dla Szoopci oraz Nekome (kilka wersji):
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Monuś gdybyś znalazła odrobinke czasu i dla mnie, to byłabym niezmiernie wdzięczna
Myślałam, żeby mójemu Fluffiemu, z okazji karnawału z dzióbka wylatywały bąbelki po np. szmpanie ( cos ala odbijanie się pijany .) i myslałam rownież, żeby miał taką śmieszną czapeczkę karnawałową na głowie.Ponieważ, na forum powstał wątek o krednięciu/podkradaniu avatarów, pomyślałam znowu coby av podpisać moim nickiem tyle
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
Mona Lisa pieknie ozdabiasz avatarki
Czy ja tez mogłabym prosić o dodanie czegoś do mojego avatarka? Pomyslałam sobie, że może jakiś błyszczący podpis Lucyy w pionie po lewej stronie Takie błyszczace elementy bardzo mi się podobają.
Edytowane przez Lucyy Czas edycji: 2007-01-04 o 16:50 |
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Mona dobrze że wróciłaś
![]() dziękuje za życzenia ![]() PeeS. Piękna z Ciebie kobietka
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#468 |
|
Wtajemniczenie
|
znacie inne,troszke łatwiejsze programy do robienia takich cudów??
Szukam po internecie a na nic ciekawego nie umiem trafić.Kiedys znalazłam przypadkowo forum ,ale teraz nie pamietam na jakiej było stronie-coś z grafiką ale nie pamietam za dobrze |
|
|
|
#469 |
|
Wtajemniczenie
|
kiedyś miałam taki program do zmniejszania zdjęć,i zrobiłam takie prace,później komputer złapał przeziebienie i musiałam formatować.Teraz nie wiem jak sie program nazywał,więc prosze o pomoc??
|
|
|
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku mona dziekuje
:slina :
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, witamy spowrotem
![]() ![]()
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
spokojnie
przestudiowalam ten watek i nie zauwazylam, zeby Mona o kimkolwiek zapomniala
|
|
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
spokojnie...Mona napewno ci zrobi avatarek...musisz troszke poczekac
|
#475 |
|
Zadomowienie
|
piękne avatarki
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
To znowu ja. Tym razem nie tylko żeby popodziwiać ale znowu poprosić o przysługe... W końcu święta już się skończyły... To może teraz coś zimowego? Jakąs delikatną ramkę, może płatki sniegu... I podpis: Inés.
Ogolnie jakoś nie mogę się zdecydować na ten avatarek, może przyozdobienie go jakos mnie przekona .
Edytowane przez Ines1985 Czas edycji: 2007-02-27 o 21:14 |
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Droga Mono .. prosze o moj avatarek.. obrazek i zyczenie dalam na tej stronie lub poprzedniej i czekam
|
|
#479 |
|
Wtajemniczenie
|
A może z moim dałoby się coś zrobić? Żeby się Pikiemu oczko świeciło, a z boku napis Pulpa ( nie musi się świecić
)Albo coś karnawałowego? Jakaś czapeczka, konfetti? No nie wiem sama ![]() Z góry dziękuję
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
Nieśmiała prośba:
Dziewczyny, ponieważ ja czytam barrrdzo dokładnie Wasze wszystkie posty, notuję życzenia i kolejność zamówień na karteczkach (żeby nikogo nie pominąć), precyzyjnie literuję nicki (czasami bardzo skomplikowane), wertuję strony wątku w te i wewte, intensywnie obmyślam każdy graficzny krok, przebijam się przez dziesiątki obrazków na moim komputerze, które stanowią klatki animacji, to czy mogę mieć do Was małą prośbę? Proszę, czytajcie moje posty, a jeśli proszę w nich o cierpliwość i informuję o tym, że staram się realizować zamówienia po kolei, nie ponaglajcie mnie... Mam setki innych zajęć poza hobbystycznym robieniem avatarków, a praca nad nimi ma być dla mnie przyjemnością i miłym oderwaniem się, a nie obowiązkiem.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

prosze pokombinuj cos przy tym w wolnej chwili nie mam szczególnych zyczen jak zwykle zdaje sie na Ciebie bo zawsze jestem potem zadowolona
Z góry dziękuje
marzy mi się jakiś ładny połyskujący czerwony napis SYSSKA
no i może jeszcze żeby oczka sie swiecily albo sukienka
Nika, nadałam oczom Twojego kota trochę ludzkiego wyrazu (przynajmniej tak mi się wydaje
).

bravo 

avatarów, pomyślałam znowu coby av podpisać moim nickiem
Mam setki innych zajęć poza hobbystycznym robieniem avatarków, a praca nad nimi ma być dla mnie przyjemnością i miłym oderwaniem się, a nie obowiązkiem.