![]() |
#451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szybkie pytanie o wybielanie zębow
............
Edytowane przez Michał84 Czas edycji: 2014-08-12 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sposoby na białe zęby
To jest tak 2 szyny gdzie stosuje sie ochrone na dziasla ale to chyba przy kazdym wybielaniu jest wykorzystywane pozniej jest fluoryzacja. w poniedzialek bede mogla "powiedziec" cos wiecej bo ide po informacje. Efekty napewno sa bo znajoma robila akurat w tym gabinecie ten "zabieg" zabki sa naprawde bielusie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Przyczajenie
|
Czasc! Ja mam ta sam chec - miec bialutkie zeby
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mmmjjj Czas edycji: 2005-12-01 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Przyczajenie
|
Dot.: Chce wybielić martwy ząb...
A nie wiesz przypadkiem jakiego środka użył dentysta?pozdrowionka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Przyczajenie
|
Dot.: Chce wybielić martwy ząb...
A czy ktoś zna dobrego stomatologa w Lublinie? Takiego, który znałby się na estetyce, no i nie kosztował majątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
![]()
Od codziennego picia po 3 kubki kawy mam troszke przyciemnione ząbki ;-) Postanowiłam troszke je wybielić....a ,ze nie mam najmniejszego pojecia jakimi preparatami itp chcialabym zasiegnac awszych rad
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
Rozeznanie
|
Dot.: __Białe ząbki________
Kup sobie szczoteczkę elektryczną, do tego pastę wybielającą blen a med. Po każdym piciu kawy, albo 3-4 razy dziennie myj zęby. Nic prostszego a efekty niesamowite
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
najszybciej dowiesz sie na ten temat korzystajac z wyszukiwarki wizazowej, było mnóstwo takich tematów, niedawno przewijało sie tu kilka
to link do wyszukiwarki http://www.wizaz.pl/forum/search.php?forumid=11 wpisz wybielanie, białe, zeby, diamant email, i co Ci tylko do głowy przyjdzie z wybielaniem zebow i wyskoczy Ci wiele watków, zarówno na wizażystce, kosmetycznym czy plotkowym forum, więc zaznacz je wszystkie i pamiętaj zawsze zanim załozysz jakiś watek skorzystaj z wyszukiwarki, unikniemy w ten sposób zaśmiecania forum ![]() przejrzyj też KWC bo jest tam kategoria pasty do zebów ![]() podaje link http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...category_id=75
![]() |
![]() |
#460 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A pasta wybielajaca sprawia, ze ta zielona czesc odbarwi sie kilka razy szybciej mimo, ze koncowka jest nadal nie zuzyta ![]() Spokojnie uzywaj pasty wybielajacej, tylko nie sugeruj sie kolorem koncowki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: wybielanie ząbków....
Witam all
![]() Ja rowniez stosowalam plasterki Blend-a-med Whitestrips. Ale u mnie kuracja przebiegala zupelnie inaczej. Powiedzmy ze lekko. Pewnie cie dziasla bolaly bo plastry przyklejaly ci sie tez na nie. Ja uwazalam zeby ten zel co jest na plastrach nie byl tez i na moich dziaslach i ich nie podraznial. Zabki byly troszke wrazliwe na zmiany temp. ale to normalne podczas takich kuracji wybielajacych. W kazdym razie wydatek rzedu 60zl oplacil sie bo zabki mam biale a efekt utrzymuje sie bardzo dlugo (pol roku). Zalezy to tez od trybu zycia (nie pale) i stosowanie dobrych past (czasami wybielajace bo nie mozna zbyt czesto). W kazdym razie polecam ten produkt ![]()
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wybielanie ząbków....
Cytat:
Megg miałaś diastemę? ile leczyłaś te szparę? chyba że licówki miałaś zakładanne a nie aparat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Wtajemniczenie
|
wybielanie zębów-czym???
Marzy mi sie bialy usmiech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Zadomowienie
|
Dot.: wybielanie zębów-czym???
nie wybielaj u dentysty to niszczy zęby! kup jakas paste do zebow u dentysty
![]()
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
Ja byłam baaardzo zadowolona z pasków wybielających CREST. Ale te dostaniesz raczej tylko na allegro. A właśnie... czas ponowić zakup
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
Ja rok temu jak szłam na studniówke zastosowałam paste Aquafresh pure white i efekty były genialne
![]() Polecam
![]() |
#469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mysiamysia: Ja kupiłam jakis czas temu paste Diamal email (okolo 20zł) ale mi niestety nie dała zadnych efektów choc słyszałam ze wielu osobom zabki po tej pascie stały sie bielsze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Wtajemniczenie
|
A czy Aquafresh pure white to nie plasterki wybielajace?? slyszalam tez ze przy wybielaniu zebow pomaga dodanie do pasty na szczoteczce odrobiny sody i soku z cytryny ale nie wiem czy to jest skuteczne,jednak napewno nie jest obojetne dla szkliwa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
nie róbcie sobie krzywdy "wybielając" zęby domowymi sposobami typu soda i cytryna tymbardziej że efekty są znikome.
![]() |
#472 |
Wtajemniczenie
|
Efekty zapewne sa zadne za to szkliwo sie sciera , obsuwaja sie kieszonki dziaslowe przez - co latwiej o prochnice i tak dalej ... Najskuteczniej i najbezpieczniej jest wybielic zeby u stomatologa,jednak koszt takiego zabiegu to ok 1200 zl ,plusem jest dluzej utrzymujacy sie efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
W każdym razie dentystka mi poleciła i byłam bardzo zadowolona. Faktem jest, że paseczki sięgają do czwórek a przy tym zabiegu u dentysty masz wybielone wszystkie zęby.
W obu przypadkach odpada w czasie i po kuracji picie kawy i herbaty. ja piłam przez słomkę jeszcze przez kilka dobrych miesięcy, by jak najdłużej utrzymać efekt, aż mi się znudziło, no... i nie mam juz tak bielutkich, jak wtedy gdy na nie uważałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Raczkowanie
|
A i szkliwa są troszkę wrażliwe w czasie wybielania, szczególnie jak sie wyjdzie na zimno, ale to normalne przejściowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Wtajemniczenie
|
Masz racje - plasterki i delikatne pasty sa najmniej inwazyjnymi srodkami wybielajacymi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Wtajemniczenie
|
zabieg u dentysty to odpada,no cholernie to drogie :/ a jak jeszcze sa jakieś minusy to tym bardziej :P
a te jakis tam pasty po pare zl co pisze na opakowaniu ze wybielaja...no co za pic na wode ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77328171 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77382391 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77035627 co o tym powiecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
To pierwsze i trzecie to nie wiem, bo nie znam, ale same żele odradzam, natomiast to drugie to jest własnie taki dentystyczny żel do wsztrzykniekcia w tą protezkę/wkładkę czy jak to tam sie nazywa a wiec odpada.
Mówię ci kup sobie paski wybielające CREST, będziesz zadowolona. Tylko jeśli masz kamień i osad na zębach to idź do dentysty najpierw go zdjąć a potem zastosuj paski. Póki co nikt nie ma tych pasków na allegro, ale obserwuj, one się co jakiś czas pojawiają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Raczkowanie
|
Sorki że tak pózno ale jest to dokładnie stomatologiczny żel wybielający o nazwie Aquafresh pure white. Kupiłam w tamtym roku ok 24 zł użyłam raz efekt był rewelacyjny i jakoś w styczniu ponownie jej użyje, tubka zawiera 30ml czyli jak dla mnie starczy na około 3-4 razy czyli około na 3 lata.Pudełko jest prostokątne na przodzie jest klijentka króra szczerzy zęby ma białą koszulke, bluzke i jest na niebieskim tle z tyłu natomiast jest koleś też w białej bluzce lecz nie co mniejszy gdyż jest pod nim opis opakowanie zawiera jedną tubkę miętowego żelu wybielającego oraz 28 applikatorów zakończonych gąbką dla wygodnego i estetycznego stosowania.Zawiera bezpieczny dla szkliwa zęba składnik wybielający stosowany w praktyce stomatologicznej, który stosowany przez 1 minute dwa razy dziennie zapewnia olśniewający biały usmiech w zaledwie 14 dni.
Poddrawiam ![]()
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
Zresztą już samo zdjęcie kamienia i osadu u dentysty dużo daje, zęby wydają się bielsze. Druga sprawa: nie wiem jaką masz szczoteczkę do zębów, ale pamiętaj normalna nigdy tak dobrze nie wyczyści jak elektryczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.