![]() |
#451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Ewitar Droga,
![]() bardzo się cieszymy, że zechaiąłś do nas dołączyć - czekamy na twoje rady, zwierzenia i podpowiedzi. Jak widzisz, nasz wątek nie jest tylko o odchudzaniu, ale także o prozie życia, która dotyka każdą z nas. RAZEM BEDZIE NAM RAźNIEJ!!!!! Zaglądaj do nas. Czekamy na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
Hej jestem szczęśliwą mamą ale całe dnie w domu to ....
u mnie z dietą tak sobie a gofry z czekoladą pycha ale zamienilam na owoce ciesze się ze do mnie się odezwałyście |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Wtajemniczenie
|
Ewitar Droga,
gratulujemy Ci macierzyństwa - a jak duża ta Pociecha? Witam Cie więć w naszej paczce dietetyczno-egzystencjalnej!!!!! Gofry - mniam, ale narobiłas - a ja ciemny chleb z indykiem i musztardą? Calusy - napisz coś o Swoim Dzieciaczku!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Ewitar,napisz o córeczkach swoich
![]() Też mam córcię ale trochę starszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Wtajemniczenie
|
A ja Moje Kochane, zawsze chciałam miec córkę - etraz juz niestety za późno, gdy sie juz straciło szansę, ale ciesze się Waszym szczęściem!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
znalazłam dużo iwadomości na temat zdrowego odchudzania e dziale fitnes, na wizażu, polecam
jest tam też podobny wątek, o odchudzaniu po trzydziestce znalazłam masę wiadomości |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
Izabella 4 lutego skończy 2 lata
Natalka 9 miesięcy dziewczyny są super chociaż calkiem inne.Natalka całe dnie u mnie na rękach Izabella taty córka ale ostatnio zrobiła śię zazdrosna o Natkie . Izabella uwielbia sklepy. Jest nieśmiała i cudownie mówi . Natalka płacze i tylko zemną |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Biegam też po wątkach fitnesowych i wyłapuję co dla mnie dobre ![]() Jakieś ćwiczenia podpatruję.Dziewczyny chętnie dzielą sie informacjami na ten temat.W końcu każda z nas chce byc piękna i szczupła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane,
to jak cos znajdziecie na tych innych wątkach do piszcie o tym do nas. ja szczerze mowiać, nie amm zbyt wiele czasu na buszowanie, a będę badrzo wdzięczna, jeśli znajdziecie cos dla mnie. Taka, Taka jak cos znajdziesz, to nam opowiedz, bardzo proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
warto to sobie przeanalizować:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=22663 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Raczkowanie
|
Dzięki Taka Taka za wszystkie wiadomości niektóre są ciekawe
a co myślicie o plastrach odchudzających . |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Wtajemniczenie
|
Ewitar Droga, w takie cuda to ja specjalnie nie wierze
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Wtajemniczenie
|
Taka Taka,
zaraz pzreanalizuję. Mocno Całuję |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swietnie że wkleiłaś ten link do naszego wątku,(że też o tym nie pomyślałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny napiszcie coś więcej o sobie .
ja niemam zabardzo czasu szukać nowych sposobów i wiadomości. ja staram się jeść do 18 tylko ale bywa różnie mam 17 kg do zgubienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jak byłam w ciązy z synem(18lat),to przytylam 30 kg wygladalam jak hipopotam ![]() ![]() ![]() ![]() (kiedy to było,marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
prz dzieciach nauczyłam się cierpliwosci a teraz
czas na diete moja starsza siostra ma diete cud [ cud jak schudnie] |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A co do wagi - dzień przed urodzeniem dziecka ważyłam bite 56 kilogramów. ![]()
![]() |
#470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sabbath już wcześniej pytałam w poście (ale dziewczyny tyle piszę iż może nie zauważyłaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Wiedźma
|
Dziękuję Niko, zauważyłam, nawet miałam zamiar odpowiedzieć, ale nie potrafiłam się potem doszukać, w którym wątku miałam to zrobić.
Moje śródstopie goi się jak na psie. Czyli jak zawsze na mnie. ![]() Mam łupki,ale nie noszę, bo mi się do buta nie mieszczą (Oczywiście!). Z resztą glany są wystarczająco sztywne. Przewędrowałam dziś pół miasta pieszo (urząd skarbowy i inne przyjemności), usiłowałam nawet, zachęcona Waszym przykładem, kupić jakieś ciuchy, ale przyznam, że poddałam się ostatecznie po drugim sklepie, do którego weszłam i niczego ciekawego w nim nie widziałam. Nie przychodzi mi do głowy nic, co mogłabym sobie kupić - to znaczy, kurczę, niczego mi nie potrzeba! Kupiłam sobie dwie bułki z kapustą ![]() Teraz wyznanie, które uczynię ze wstydem: ja nie wiem, ile ważę. Zakładam, że między 46, a 49. Waga o niczym nie świadczy i kicham na nią. Wzrost 163. W porównaniu z Tobą jestem kurdupel. Edit: Ach! Żeby nie było, że dziecko urodziłam jakieś niedozywione! Normalne było, zdrowe, a ja wychodząc ze szpitala ważyłam 44. Wypasłam się od tego czasu ![]()
#472 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath,Kochana
ja też jeszcze 3 lata temu tyle ważyłam, ale zakończył to epizod hormonalny - dość poważny i od tego czasu się przytyło. Dziewczyny Kochane, byłąm na drugim swoim wątku, jaką mamy niesamowicie mądra koleżankę CarolinęScotties - wręcz super Babka - jak znajdziecie czas - poczytajcie. Wracam do kieratu. całuski, a gdzie Dorinka?????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje,
spojrzałam na wątek w katalogu Fitness, tak samo Kobitki plotkują jak i my i tak samo wspierają sie w diecie, dobrze, że my mamy swoje koło wzajemnej adoracji Moje Kochane, znow uciekam do pracy. Sciskam was mocno |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
Lewku cześć,widzę że jesteś
![]() Jak tam po kolędzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki! Ale dziś mała aktywność na naszym forum
![]() Dorinka się nie pokazała, podejrzewam że urlop wzięła również na drugą połowę dnia ![]() A ja dziś zgrzeszyłam i zjadłam dwa kawałki ciasta ![]() ![]() Sabbath, to Ty kruszynka jesteś ![]() ![]() Jak bosko, że już weeeeeeekend. Cierpię na brak snu. SIedzę i ziewam tylko. Miłego odpoczynku Dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Hej Niko! A wiesz - moi rodzice przyszli go przyjąć, bo zamarzyło mu sie chodzić od 10 rano, a ja urlopu wziąść nie mogłam, a chciałąm żeby mi choć chatę wyświęcił bo nowa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, nie mogłam wcześniej do Was zajrzeć bo miałam w pracy awarię prądu
![]() Ale zajrzałam teraz i nadrobiłam zaległości ![]() Na baniecie było dosyć fajnie, chociaż panował straszny ścisk, chyba przesadzili z ilością gości. Wśród zaproszonych był m.in Marek Niedżwiecki, Panasewicz i kilka innych gwiazdek. Troszkę nagrzeszyłam z drinkami, żeby sie troszkę wyluzować, bo byłam nieco spięta ![]() A dzisiaj robię tradycyjnie u nas, kolację włoską, czyli canelloni zapiekane ze szpinakiem ![]() Sabbath to niezła kruszynka wśród nas, szczęściara jedna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Witaj Ewitar, wpadaj do nas pogadać i powspierać się w odchudzaniu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Raczkowanie
|
cześc dziewczyny jestem z wami pierszy ras od rana niektóre z was już
poznałam |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
cześć dorinka30
jest tu sympatyczna atmosfera raczej będetu często wpadać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.