![]() |
#451 |
Rzabbocop
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 II
Sohf trzymam kciuki za szcześliwy powrót kotka do domu
![]() Zapomniałam się pochwalić że Misia zrobiła sobie prezent na 6 m-cy bo od 3 dni wychodzi jej pierwszy ząbek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Rzabbo gratuluje zabka dla Misi
![]() dziewczyny dzis zauwazylam ze Laura potrafi sama siedziec.wprawdzie utrzmuje rownowage na 5 min po czym sie meczy ![]() Sohf co z kotkiem??\ BTW chyba nikomu sie nie podoba moja corcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Rzabbocop
|
Jak to nikomu? Wszystkim sie podoba o to jest oczywiste, tylko juz słów zachwytu brakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
MARTI dziecko samo siedzi, kiedy umie samo usiąść, czyli z pozycji raczkującej podnosi się na rączkach do siadu, robi pac pupą i siedzi. Ew. podciąga się na szczebelkach. Odradzam Ci 'sadzanie' dziecka, zanim samo nie zacznie siadać, to tylko przeciąża kręgosłup. Dziecko siada samo, kiedy jest na to gotowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Marti, piękna mamusia musi mieć piękne dzeicko.
![]() My dopiero niedawno wróciłyśmy ze spaceru a moja królewna już smacznie śpi. Pewnie i tak koło 9 obudzi się na kaszkę. Potrzebuję trochę czasu bo jutro nawiedza nas przyszła teściowa mojego brata wraz z cała rodzinną eskortą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#456 |
Zadomowienie
|
Hej babeczki
![]() Sto lat i zyczenia zdrowka i beztroskiego dziecinstwa dla JaSIA!!!I gratuluje zabalka!!!!! Maszko a to wredota z tej bratowej,proponuję,żeby ona Tobie pichciła,niech wkupi sie w łaski ![]() ![]() Sohf,mam nadzieję ,że kotek sie znajdzie!trzymam kciuki! Marti hejo!! ![]() ![]() Anulko podziwiam,ze tak ranow stajesz,dzielna kobieta jestes!!!ciesze sie,ze z serduszkiem malej wszystko ok!Masz piekne dzieciaczki i kochane!!! TAIKO MALUTKA TO JU NIEZA KOBIETKA ![]() Zabko Niunia nielezle smiga ![]() ![]() Cleo dzieci nadal moga pic z butelek,to przeciez czasa butelek one sa dla nich ok,no i oczywiscie najlepsza piers..niekapki to dodatek,bez nich dziecko przetrwa,a mozna uczyc powooli picia ze skzlanki,kubeczka,slomki! Podziwiam Ninke,ze zalapala slomke,do mnie przychodza dzieci np szescioletnie,ktorew nie trybia ![]() A u mnei przez te kilka dni byla kolezanka ze studiow ze swoja dwuletnia i jeszcze dwa miesiace coreczka!Mala bardzoe zywiolowa,energetycznia z temperamentem, uparciuszek..Chciala nosic w koszyku Macka,pokazywala na dzidzie z ownoczesnym wkladaniem paluszka do oka Macia ,syn byl w szoku,ja tez a mala wyla jak nic nie dostala,z knajp i ogrodkow wybiegala na ulice kilkakrotnie(drzalam o nia)i tak od poniedzialku do czwartku..z kumpela pogadalysmy sobie,jak dzieci spaly,bo tak w ciagu dnia m,alo bylo czasu i same drzemalysmy czsem..Poza tym czula sie gosposia na maxa,bo w te upaly srednio milo stalo sie przy garach z Mackiem na reku lub obokk,bo przeciez jak byl w lozeczku,to mala go palcem.. dzis sobie odbilismy i pojechalismy ze znaj9omymi,ktorzy maja dzidzie 3miesiace mlodsza od Macka nad jezioro,na dobry obiad itd..sympatycznie bylo ![]()
![]() ![]() http://b1.lilypie.com/Vk1Lp1.png Edytowane przez AnitaSuska Czas edycji: 2007-07-21 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Rozeznanie
|
Marti86 buziak ze jestes
![]() a powiedz mi czy to mija to napiecie miesniowe...wiesz Zuzka tez musiala nauczyc sie ze za jedna reka idzie druga..troche to trwalo... maszka66 idz na kawe...jestes kobieta co ci szkodzi zycie jest jedno i za krotkie co bedziesz zalowac ![]() Dziewczyny zle mi...chodzi o Tz...i generalnie nie mam sie komu wygadac...bo nie dosc ze mam nie roba w domu wiecznie zeczonego...to jeszcze zaczyna podnosic na mnie reke... Byłam wczoraj w teatrze(z kuzynkami)bo wiesniak moj domowy teatrow nie lubi...scena letnia w orlowie...bylo extra przyszlam do domu zadowolona..a pierwsze co uslyszalam to ze Zuzia plakala mu 50 min i on jest bardzo zmeczony...kuzwa a ja po calym dniu jaka mam byc??? wiecie to ze nie chce sie ze mna kochac to juz sie przyzwyczailam..sex raz na tydzien jak bozia da..a czasami nawet 2-3 tygodnie...i jeszcze idiota ubzdural sobie ze "jak wyskoczy przed" to to doskonala metoda antykoncepcji...i nie kuma ze nie sprawia mi to przyjemnosci odzywki ma do mnie jak do jakiejs szmaty z ulicy...a ja twardy mam charakter i mu odrazu odpyskuje...a czasem to naprawde tylko go lac..ale jak jak go klepnea o mi oddaje mocniej to boli...kasy mi nie chce dawac(jestem teraz na wychowawczym)jak daje mi 10zl to sie jeszcze pyta na co...wydziela po 10zl na dzien i to ma starczyn na obiad sniadanie i kolacje...bo on raz w tygodniu jedzie po zakupy... ale dzisiaj to makabra bo chcialam jakies pieniazki a on mi nie chcial dac..wiec sie wku***i mowie ze cos zjego skarbow napewno kupia w lombardzie(nie wzielabym swinia nie jestem-tak chcialam przygadac)wiec dzielnie ruszylam w strone pokoju...a on za mna i jak mnie zlapal to zazacisnal mi lokiec wokolow szyi i poddusil...no to zaczelam sie drzec...zeby mi ktos pomogl...to puscil...i nie wiem co robic ![]() ja mam dosc...bo niby przyszedl zachwile przeprosil...ale to jak alkocholik mowi po piciu przepraszam ja tez mam swoje za skora bo jak on podnosi na mnie reke to mu oddaje...a co worka w domu treningowego nie ma byla nasza rocznica..no kupil 5 roz...ale myslalam ze chociaz bielizne mi kupi...a on odpowiada mi "po co ci?"a ja mam 22 lata i chce czuc sie atrakcyjnie bo garbata nie jestem ale dobija mnie to wszystko..bo nawet jak go wyrzucam z sypialni to i tak mu na reke jak spi w drugim pokoju
#458 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki
Marti jak się cieszę że już jesteś ![]() ![]() ![]() Elu spóźnione - najlepsze życzenia dla Jasia i gratuluję kolejnych ząbków Anulko bardzo ładne dzieci Maszko ja do spania zakładam bawełniane body, a jak Asia zaśnie to przykrywam ją cienkim flanelowym prześcieradłem. Dołączam się do życzeń Anitki - żeby to milion lat mineło jak najszybciej i żebyś spotkała miłość swego życia, kogoś, kto będzie na ciebie zasługiwał ![]() Sohf oby kotek się znalazł ![]() Yaira chętnie bym ci coś poradziła, ale nie wiem co ![]() ![]() ![]() A moja kruszynka obudziła się dzisiaj o 4.15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zadomowienie
|
Kurcze Yaira tak byc nie moze!!Facet powiniem Cie szanowac,a rece schowac!Ludzie to nie sa czasy,ze musimy sie im poddawac!W Twoim miescie zapewne jest cos takiego ,jak centrum kryzysowe,na tel,mozesz umowic sie pogadac,odciazyc swoja glowe..Jestes taka cudowna,piekna,wesola osoba,ze facet powinien byc dumny,ze ma taka kobiete przy sobie,ktora dala mu piekna zdrowa core!A moze to rodzaj docierania,pokazywania kto tu rzadzi..Moze oboje jestescie silnymi charakterami,ktore walcza o pokazanie swojej pozycji?Bo przeciez nie jestescie dlugo malzenstwem?Ja nie chce tu byc doradca,bo to Ty wiesz najlepiej co dalej ,co czujesz..ala zawsze wychodze z zalozenia,ze lepiej rozmawiac,gadac,rozmawiac ,wyciagac wnioski,wprowadzac w zycie,to trudne,ale na pewno skuteczne i mniej boli..zycze Ci powodzenia!!!!
Zabko pisalam do Ciebie a napisalam prze "rz"i wyszlo,ze pisze do drugiej naszej Rzabby ![]() Dawnom Simony tu nie widziala czyzby maz wrocil ![]() A ja dzis ku swemu zdziwieniu dostalam @sluchajcie ostatnio mialam ja w kwietniu 2006 ![]() No i na dokladke Maciek wczoraj i dzis z kolega Kacperkiem,trzy miesiace mlodszym a z zebem..
#460 |
Zadomowienie
|
Yaira jestem w głębokim szoku
![]() ![]() Chyba Ci za dużo nie pomogłam, ale musiałam wyrazić sowje zdanie, bo coś aż mi się robi jak coś takiego czytam. Jeśli Cię uraziłam to przepraszam. Anita Suska MAciuś świetny i tak dorośle już wygląda-nie jak bobas! Marti Laura jak zwylke urocza i siłą rzeczy coraz większa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zadomowienie
|
No i wróciłam dzis z tego weekendowego urlopu. Nie dało się wytrzymać, ukrop, powietrze "stało " w miejscu. ciutka mi przestała jeść i spać, dostala potówek - męczarnia. No to sie zabrałam i dzis z nią wróciłam . Tż został. Dziś w nocy bedę sama w domu - trochę się boję.
Marti - Laura cudowna. Jest bardzo podobna do Ciebie. Niezła z niej strojnisia ![]() Yaira - ja bym nie siedziała z takim facetem. Na co jeszcze czekasz -żeby Ci głowę urwał? Wiem,że nie masz na razie gdzie pójśc, ale zacznij kombinować,żeby się od drania uniezależnić. Nic dobrego z tego nie będzie. No i szkoda, żeby mała dorastał w takiej atmosferze
#462 |
Rozeznanie
|
nie nie urazam sie...gadalam z moim przyjacielem... i on mysli tak jak ja ze co spakuje sie i co dalej???gdzie pojde dokad???cale zycie bede uciekac?le z drugiej strony tak byc nie moze...
moge spakowac go ja...ale wtedy lipa...bo mi tesciowa jego walizki odniesie..mieszka od nas 5min...pozatym mnie mama kiedys wyrzucila z domu i wiem jakie to uczucie...tak pozatym to on ma typowe obiawy jakby kogos mial na boku...albo zrobil cos...:jest oschly nie mily nie chce sexu na kocham cie odpowiada"yhy"no ale do tego wszystkiego oszczedza wode...nie zmienia koszulek a od prysznice stroni..u mamusi to normalnie pod prysznicem jak w basenie a u nas co sobote...no jak jest cieplo to po pracy sie umyje...ale jak sztywnej koszulki z niego nie zdejme to tydzien w niej podyga...a jaka by brudnego chciala?
#463 |
Rzabbocop
|
Anitko Macio do schrupania
![]() Fibian Anielka słodka, śliczna panienka Garnuszki, nie możesz usunąć, może tylko moderator ![]() ![]() Nasz wątek to akurat dość dokładnie przeglądam ale na inne już nie mam tyle czasu i robię to wyrywkowo a jak dostanę zgłoszenie to zawsze sie tym zajmę. Yaira ja nie wiem co powiedzieć ![]() normalnie ![]() ![]() ![]() ale z tym seksem to mnie rozwaliłaś ![]() ![]() Normalnie cud, że mam dwie córki i to jeszcze w odstępie 1,5 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zadomowienie
|
Marti oczywiscie, ze Laurka jest boska i taka z niej juz panna.
Maciek to niezly luzak z ta noga do gory, a przy 3 miesiace mlodszym koledze, to juz na niezlego kawalera wyglada. A swoja droga 3 miesiace to tak niewiele, ale po takich dzieciakach roznice widac na maksa. Ciutka widze ma udko jak moja Antonowka. A jaka ma fajna fryzurke, taka grzeczna z niej dziewczynka. Reszte napisze pozniej |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zadomowienie
|
Z Maciusia to już taki mały chłopczyk. Wygląda coraz bardziej dorośle.
Rzabba - już dawno chciałam spytać - moderator działa "jak wolontariusz" czy ma z tego jakieś korzyści?
![]() |
#466 |
Rzabbocop
|
Moderator nie ma żadnych korzyści z tego i jeszcze musi gryźć sie w język
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Rozeznanie
|
rzabba...uschlabym...chyb a no nic na najblizsze swieto poprosze wibrator...dluzej moze :P
#468 |
Rzabbocop
|
Echhh idzie sie odzwyczaić jak od wszystkiego
![]() najgorsze są pierwsze 2-3 lata, potem idzie przeżyć ![]() Ja doszłam do wniosku, że nie będę sie prosić |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja się żegnam, bo jutro rano lecimy na wakacje. Mam dziś sporo prasowania i pakowanie, muszę przemyśleć, jak się z tym wszystkim zabrać. Duża buźka dla wszystkich i do usłyszenia za dwa tygodnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Rzabbocop
|
Kasiu udanych wakacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
Garnuszki,Rzabba,Kamilka, Fibian dzięki za miłe słowa pod adresem Maciusia
![]() Kasiu życze udanego urlopu!Zwiedzajcie ,odpoczywajcie i cykajcie fotki ,żebyśmy mogły w Waszej galerii oblukać ![]()
#472 |
Raczkowanie
|
KASIU słoecznej pogody i pieknych gwiezdzistych nocy,udango urlopu
![]() ANITKO Macius śliczny,a jaki juz duzy ![]() SOHF mam nadzieje ze kotek sie znalazl RZABBO gratuluje zabka dla misi ![]() YAIRA jestem w szoku,nigdy nie pozwol zeby ktos Ciebie bil,nikt na to nie zasluguje,i nie ma wtlumaczenia dla osoby ktora do takich czynow sie dopuszcza. MARTI Laurka sliczna dziewczynka,a co do raczki,to moja Mysia tez nie umie sie oprzec na raczkach lezac na brzuszku,przyjmuje taka postawe jak dokladnie opisujesz,a nie ma napieca miesniowego,mojej siostry synek jest w podobnym wieku i tez tak samo lezy na brzuszku,a wiec uwazam ze wszystko jest ok. A my bylismy na wsi,zostawilismy starsza pocieche u babci na tydzien. I niestety na jakis czas jestesmy zmuszeni oddac naszego pieska do rodzicow,Misia ma na cos uczulenie i musimy powoli wykluczac na co,teraz pszyszla kolej na pieska ![]() A tak pozatym, Marysia jest bardzo marudna, caly czas poplakuje,a wiec niedlugo pojawia sie kolejne zebole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dawno nie pisały Schatzsi, Simona, Olif. Schatzsi zdaje się chrzciła 21 lipca Colina! |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Wtajemniczenie
|
tra lala Kropek się znalazł
![]() ![]() ![]() Marti Laurka śliczna i mam wrażenie ze coraz bardziej do CIebie podobna. Dobrze, zę się dogadalście z Hubertem i mam nadzieję, ze tym razem stanie na wysokości zadanie i nie da znów d... a Ty dziewczyno wymagaj bo warta jesteś wszystkiego co najlepsze! co do rechabilitacji LAurki, to przykro ze się dzieciątko musi tak męczyć, mam nadzieję, zę szybko przyniesie to oczekiwane rezultaty i wszystko będzie już ok (ja pezy porodzie bałam sie kleszczu i prżnociąu bo słyszałam ze to różnie potem bywa). Anitko MAciek faktycznie duży już chłopczyk, mój Kuba też coraz mniej na niemowlaczka wygląda ![]() Kasiu udanego wyjazdu, oby Saszka za bardoz nie tęsknił, a Ninka była w iudalszym ciągu takim aniołem. róbcie zdjęcia, żebyśmy potem miały co oglądać ![]() a ja się wreszcie moge pochwalić pierwszym zębem. wczoraj mąż wymacał, że dolna prawa jedynka się wybija. dizś już na całej szerokości przeszła przez dziąśło a druga jedyneczka zaczyna. więc będa prawie dwa ząbki na raz. a mija w sumie bezboleśnie, tylko Kuba dużo więcej smoczka ciumka niż normalnie i chyba go gryzie. wszystkim dziękuję za słowa pocieszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Rozeznanie
|
yaira
słuchać ciężko się czyta to co piszesz, jesteś bardzo młoda i pewnie nie jest Ci łatwo, nie wiem jakie masz stosunki z mamą ale mogłabyś z nią porozmawiać i opowiedzieć jej to co nam, nie wierzę, że nie zareaguje, pozostaje jeszcze sprawa mieszknia, w którym mieszkacie czyje ono jest. ja nie wiem, nie wyobrażam sobie, że ktoś na mnie podniesie rękę, rozumię kłotnie, bo oboje z mężem jesteśmy impulsywni, ale ja sie wydzieram a za 5 minut pytam sie "kochanie chcesz herbatkę" ![]() Anita dzięki za porady co do picia z butli, ja karmię piersią Wiktora ale w ciągu dnia mój synus pije bardzo dużo herbatek, soczków 500-700ml, sporadycznie daje mu bebilon pepti, głównie ze względu na smak, który jest paskudny, Wiktor jest uczulony na białko mleka krowiego więc odpadają NAN, BEBIKO..., które w porównaniu z tym bebilonem pepti były wyśmienite w smaku |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Rozeznanie
|
Maszko, Ty to dobra kobieta jesteś!!! musisz uzmysłowić swojej przyszłej bratowej że jak sie wprowadzi, to będzie Ci lżej bo trochę Cię odciąży w sprzątaniu, gotowaniu itp.... a tak wogóle to jestem pewna, że znajdziesz jeszcze swojego królewicza, może nie na białym koniu, ale znajdziesz
Sohf co kiciakiem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zadomowienie
|
Taiko,Sohf dzieki za Maćkowe komplementy
![]() Sohf cieszę się,że kocur się znalazł!dzielna bestyjka ![]() Cleo polecam się na przyszłość ![]() Fibian Twoja Ciutka słodziutka!piekniej laseczka z fotki na fotkę ![]()
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
Kasiu pewnie juz jestes na urlopie, ale mimo to udanej zabawy!!
Sohf fajnie, ze kociak sie znalazl!!! Yaira ja nie wiem co Ci powiedziec, bo sama mam czasem problemy z TZtem. Ale wiem z wlasnego doswiadczenia i doswiadczenia innych, ze z facetami jak jest dobrze, to jest dobrze, jak jest zle, to jest bardzo zle, a potem znow jest dobrze i jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zadomowienie
|
Schatzsi odezwij sie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.