![]() |
#451 | ||
BAN stały
|
Dot.: Kocham Lancome!!!
Cytat:
![]() Cytat:
tez wlasnie przyslzo mi do glowy ze to nowa seria i oznaczenia kodowe moga byc inne dlatego wczoraj poszlam do Sephory, tam nie znalazlam blyszczykow z nowej serii bo mieli tylko 4 testey ze starszej jednka rozmawialam z jedna z Pan o ona powiedziala ze jej blyszczyk tez wyglada na podrobke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie podejrzana jest przede wszystkim cena tego blyszczyka.
Za taka cene to mozna sprzedawac miniaturki a nie pelne wersje. Domyslam sie, ze blyszczyk byl bez pudelka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Wtajemniczenie
|
Kody Lancome mają zazwyczaj dwie literki i trzy cyferki lub ostatnio coraz częściej dwie literki, 3 cyferki i na końcu literka (kolejnoś jest ważna), ten kod, który podałaś częściowo jest logiczny, ale z niego wynika, że to produkt z połowy kwietnia 2008, jednak takie ustawienie znaków jest dziwne i widzę je pierwszy raz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
BAN stały
|
Cytat:
tak bez pudelka a ja sie nawet nie zastanowilam kupujac ![]() quote=Mektarynka;7205681]Kody Lancome mają zazwyczaj dwie literki i trzy cyferki lub ostatnio coraz częściej dwie literki, 3 cyferki i na końcu literka (kolejnoś jest ważna), ten kod, który podałaś częściowo jest logiczny, ale z niego wynika, że to produkt z połowy kwietnia 2008, jednak takie ustawienie znaków jest dziwne i widzę je pierwszy raz...[/quote] no wlasnie ja tez nie mam nawet podobnego kodu na zadnym produkcie Lancome. wczoraj w perfumerii Pani tez byla troche zaskoczona tym ktory zobaczyla na moim blyszczyku bo powiedziala ze nigdy takiego nie widziala i ogladajac produkty razem ze mna wsyztskie kody byly inne, tak jak pisalam na JT wsyztskie mialy 5 znakow. sprawdzalam tez na datecalculator i wyskoczylo cos takiego ze blyszczyk musialby byc wyprodukowany 2008 lat temu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Princesko przed chwilka przejrzalam wszystkie moje kosmetyki Lancome. 90% z nich ma kody 5cyfrowe( w tym wszystkie kremy, toniki, mleczka, Juicy Tubes, lakiery do paznokci,). Mam jeden cien do powiek z kodem 6cyfrowym oraz kilkanascie saszetek-probek kremow, tonikow z kodami 7cyfrowymi. Cienie oraz probki pochodza ze stoiska Lancome w UK, wiec sa oryginalne.
Tak wiec widze ze nie ma jednego sposobu kodowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() ![]() ref.2861380. Gdzie tego szukac? Chciałabym zamówic go na truskawie lub ebay-u. Pomocyyyyyyyyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kolejne zdjecie to moje dzisiejsze zakupki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lancome Color Fever Lip Color - No. 328 Violet Shocking ( Cream ) http://www.edirectory.co.uk/pf/880/m...oz/pid/4258718 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nazywa się Purple Fiction Tutaj jest link http://www.lancome.fr/_fr/_fr/catalo...lid=marionnaud |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zadomowienie
|
Nie ma za co
![]() Czy JT na rynku amerykańskim występują w pojemności 14,16 g? Chodzi mi konkretnie o serię World Tour np. http://cgi.ebay.com/Lancome-Juicy-Tu...2em118Q2el1247 Widziałam je tylko na ebayu więc nie mam z czym porównać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Przyczajenie
|
Hej, dziewczyny czy ktoś ma może ten juicy tubes http://oth.strawberrynet.com/product...47352&goChar=L zastanawiam się czy jest podobny do vanilla soul
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#470 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Moze to i dobry pomysl. Skoro nie jestes w stanie ustalic czy blyszczyk jest oryginalny, to lepiej o sprawie zapomniec i myslec, ze jest oryginalny. A na przyszlosc uwazac z zakupami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
Princesko, nie wiem czy cię to uspokoi ale właśnie przyszedł mi z Ebaya tester 5th Avenue Frosting i ma kod podobny do twojego 18E102 więc albo amerykańskie testery serii WT tak mają albo obie mamy podróbki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
A ja zapytam o kosmetyki do ciala Lancome. Czy uzywalyscie moze balsamow, peelingow czy kosmetykow wyszczuplajacych Lancome?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
do mnie przyszedl niedawno JT puckered pink z serii limitowanej bodajze, taki blady roz ktory pachnie melonem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Mozliwe, ze to podobny zapach do Disco Melon, ten rowniez cudownie pachnie melonem;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
Przyszedł do mnie Red Hot New York
![]() ![]() ![]() Przyszedł mi boxed, od innego ebayowicza jak 5th Ave. i zarówno opakowanie jak i błyszczyk (napełnienie itp.) wygląda na oryginalne porównując z 'klasycznym JT' i kod 18E102 wiec chyba ta seria tak ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Dimitri- ja kocham ten blyszczyk przede wszystkim za zapach, podobnie jak toffee. Reszta jest mniej wazna, jestem typowym zapachowcem. Jak mi kosmetyk smierdzi, to chocby nie wiem jak byl zachwalany, nie bede w stanie sie przekonac do niego. A JT nie dosc ze pieknie pachna, to i jeszcze swietnie wygladaja. Denerwuje mnie tylko jedno, to ze wlosy sie tak do nich kleja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.