|
|
#451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Adopcja - wątek zbiorczy
23.06.2009. godz. 14.27., dowiedzielismy sie, że oficjalnie zostaliśmy rodzicami. Pieknbiejszego prezentu na pierwszy który może obchodzić Dzień Ojca mój mąż nie mógł sobie wymarzyć.
Własnie skonczylismy robic szybkie zakupy dla maluchów i przygotowywać ich pokój. Dzisiaj do 15-tej odbieramy postanowienie sądu i jedziemy zabrac nasze dzieciaczki do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Dziekuje wszystkim którzy trzymali za nas kciuki. Jak znajdę chwile czasu to Wam wszystko opiszę.
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
tak szybko??? Super
Nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę z waszego i dzieciaczków szczęścia Napisz, co kupowaliście, w końcu to wyprawka, a o wyprawkach na wizażu dużo się pisze Chociaż pewnie teraz czasu nie będziecie mieli, ale może jak wam się uda minutkę ukraść. Wizażowe ciocie pozdrawiają maluchy
|
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na relację i zdjęcia w miarę możliwości
|
|
|
|
#454 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Witam! Jestem tu nowa. Wczoraj dowiedziałam się, że mam raka. Wiem, że po chemioterapii, nie będe mogła mieć dzieci. Wiem również, że istnieje możliwość zamrażania jajeczek, a jest to bardzo drogie i na pomyślne zapłodnienie in-vitro mam tylko 30%. Zdecydowałam się, że nie będe zamrażać, a w przyszłości, jak wyzdrowieje, postaram się o adopcje.
Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o adopcji ze wskazaniem. Jak to wygląda w praktyce. Czy trudno znaleźć matke? Czy przebyta choroba nowotworowa może zmniejszyć moje szanse na adopcje? Oraz jakie trzeba mieć minimalne zarobki? |
|
|
|
|
#455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koniecznie opisz wszystko! i zdjęcia ! jaka miła wiadomość pozdrawiam gorąco ![]() i z niecieprliwością czekam na relacje.
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to ci pomoże ![]() http://gory-i-doliny-zycia.blog.onet.pl/ to blog kobiety, która starała się o adopcję ze wskazaniem ![]() a tutaj link do innego forum z zebranymi wiadomościami o adopcji. http://starania.net/tags.php?tag=adopcja |
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo, bardzo serdecznie Wam gratuluję i nie mogę doczekać się kolejnych relacji
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, może to głupie, ale ja cały dzień się zastanawiam co u was
Nagle taka potrójna dawka szczęścia, to takie przyjemne
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bylismy u dzieci już po 15-tej, opiekunowie z rodzinnego domu dziecka zrobili piekny wielki tort mase zdjęć posiedzielismy do 19.30 i zapakowalismy sie i przyjechalismy do domku. Było trochę zamieszania, dzieciaczkom pokój i zabawki spodobały się, zjedlismy kolacje i bawilismy sie do 23.00 były tak podekscytowane że nie chciały iść spać. Jeszcze w międzyczasie przyjechał mój brat z bratowa i chrzesnaikiem oraz siostrzenice męża było zabawy, hałasu ale i najwięcej frajdy. Jak goście pojechali do domu to chwila moment przebraliśmy się, umylismy i juz były w łózeczkach. Na razie jestem tak zmęczona ale i tez najszczęśliwsza na świecie że sobie nawet nie wyobrażacie. Dziękujemy wszystkim za miłe słowa.
|
|
|
#460 |
|
biegam dla Zabawy
|
madzia.a- posyłam masę pozytywnych myśli do Ciebie, będzie dobrze
![]() asia_stan - super! nie dziwię się, że zmęczona, ale to pewnie takie pozytywne zmęczenie
|
|
|
|
|
#461 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratulacje jeszcze raz napewno jesteście najszczęśliwszymi rodzicami na świecie
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
|
|
#462 |
|
Nie depcze krokusów
|
Miłego pierwszego poranka w roli rodziców!
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Asia_stan, cieszę się z wami i przede wszystkim z tymi waszymi dzieciaczkami!
Madziu, ja myślę, że nie będzie później przeszkód do adopcji. Życzę ci szybkiego wyzdrowienia, pokonaj tego paskudnego rakiszona i wracaj do zdrowia |
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
asia_stan -> gratuluję wspaniałych dzieciaczków
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
tak właśnie sądziłam, że napiszesz coś, dopiero jak dzieciaczki zasną
Może zaczniesz prowadzić bloga o waszym potrójnym szczęściu? Czytałam kilka adopcyjnych i jest w nich wiele ważnych i ciekawych informacji, które mogą pomóc przyszłym adopcyjnym rodzicom, a do tego jest gdzie się chwalić postępami![]() jak tam pierwsza noc?
|
|
|
|
|
#466 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
psa sobie juz nawet kupili, bo szans na dziecko nie bylo, a tu nagle ciaza ![]() i synek jest jednym z najladniejszych dzieci, jakie widzialam ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Poplakalam sie 100 razy, ale przeczytalam caly watek ! Myslalam, ze wszystkie oczekujace beda mialy swoje maluszki, ale na pewno sie doczekacie. Przerazil mnie tez po czesci, mysle, zeby wykonac wszystkie badania za wczasu (za 2 tygodnie bede miec 20 lat) a za rok sie postarac, aby w razie czego jak najszybciej zdecydowac sie na adopcje .Wspanialy watek, bede sledzic i trzymac kciuki! ;* |
||
|
|
|
|
#467 |
|
Nie depcze krokusów
|
Beataboni - o jakie badania Ci chodzi?
|
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#470 |
|
biegam dla Zabawy
|
Asia_stan, super
Pisz czasem, chociaż pewnie przy kochanych urwisach czasu nie masz dużo ![]() Wycałuj maluchy od ciotek-wizażanek
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
super, że wszystko się układa
Ja również dołączam się do buziaków
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
Piekne to forum, daje tyle radości!
Kochane, a czy wiecie może jak to jest gdy obie osoby sa po rowodzie czy to jest jakies przecowskazanie? asia_stan - w jakiem wieku sa Twoje Dzieci? Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję bardzo.
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie, jak to jest z religią? Czy ateistom robią problemy? No wiadomo, że katolickie ośrodki na pewno, ale czy normalne oa pytają się o wyznawaną wiarę i nakazują pomoc dzieciom w wyznawaniu ich własnej? Nie mówię, że byśmy dzieciom przeszkadzali w wierzeniu w cokolwiek, co to nie. Ale jednak ciekawa jestem, czy ten temat w ogóle poruszają.
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pzodrawiam.
|
|
|
#477 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale fajnie
![]() Potrafię sobie wyobrazić jak musi być wesoło, kiedy wszystkie dzieciątka biegają sobie po mieszkaniu i bawią się ![]() (mam 3 letniego synka, 5- cio letniego siostrzeńca i 2 letnią siostrzenicę)
|
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
Niesamowicie, zazdroszcze maluszkow
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#480 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki waszej odwadze 3 maluchów ma wspaniały dom pełen miłości. Jeszcze raz gratuluję i czekam na dalsze wpisy
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

Nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę z waszego i dzieciaczków szczęścia
Chociaż pewnie teraz czasu nie będziecie mieli, ale może jak wam się uda minutkę ukraść. Wizażowe ciocie pozdrawiają maluchy