![]() |
#451 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
Cytat:
Krem AA 10.2010 Peeling AA 12.2010 róż MAC masełko książka żel TBS Jakbyś chciała dodatkowo cień w kremie Benefit (są w szklanych słoiczkach) to wtedy chętnie za niego przyjmę tonik, na który teraz mam za mało rzeczy ![]() ![]() Wydaję mi się,że będę troszkę stratna za kredkę i błyszczyk mogę ci oddać to: Krem Tołpa 04.2010 Krem AA 10.2010 Peeling AA 12.2010 ale za konturówke i żel do brwi nie oddam tylu rzeczy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Wtajemniczenie
|
Witam, najbardziej podoba mi się u Ciebie korektor Clinique all about eye, chciałabym się zapisać na listę rezerwową, jakby się zwolnił to ja bardzo chętna
![]() poza tym interesuje mnie Hollywood Glo i dr Feelgood w takiej kolejności jak napisałam. oddała byś któryś z nich za matrixa i AA? może coś dobierzesz? fajne tez masz te miniaturki bvlgari ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem Tołpa 04.2010 Krem AA 10.2010 Peeling AA 12.2010 ale za konturówke i żel do brwi nie oddam tylu rzeczy ![]() ![]() ![]() To stąd się wzięła rozbieżność. ![]() ![]() Żel-wosk do brwi bodajże kosztuje 18 $, więc liczyłam po prostu żel za róż, a resztę za konturówkę ( 22 $). Jak widzisz też liczyłam Benefit wg cen amerykańskich a nie Sephorowych, więc 18 $ za róż MAC wydawało mi się w porządku. Nie za bardzo fair jedne rzeczy wyceniać wg cen w Stanach, a inne wg polskiej drogerii. No i masełko liczyłam za ok. 20 zł - za tyle widziałam na allegro, bo na KWC były tylko te większe masła, a nie miałam pojęcia ile ono może kosztować (nie miałam jeszcze nic tej firmy) i jak to wyliczyć... ![]() Skoro róż wyceniasz na 80 zł, to zamienię go na tonik i teraz powinno być OK, skoro nie brakuje mi nic do wymianki, to wolę nie wyzbywać się rzeczy spoza wątku (czyli cieni). ![]() Odpowiada Ci taka opcja?
![]() |
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
Wszystkie rzeczy wyceniałam wg moich zakupów oraz allegro więc Ci je podałam ja żadnego z tych kosmyków nie kupiłam w Stanach,a u nas ceny na MACa są wyższe,na TBS także
![]() Krem Tołpa 04.2010 Krem AA 10.2010 Peeling AA 12.2010 Tonik Avene masełko książka żel TBS a ja błyszczyk,kredkę,konturów kę i żel do brwi tak ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą można się nieźle wściec, że w Stanach gdzie i tak nieźle zarabiają mają do tego tak tanie kosmetyki, a my musimy tyle przepłacać. ![]() Jeśli jesteś przekonana zapraszam na PW, ![]()
![]() |
![]() |
#456 |
Wtajemniczenie
|
hop hop czekam na odpowiedź
EDIT: przepraszam nie zauważyłam, że odpisałaś u mnie. nie wiem do kiedy Matrix ma datę przydatności, nie mogę znaleźć na butelce, ale kupiłam go pod koniec marca, butla jest wielka więc na pewno będzie jeszcze długo ważny. nie obciąża on włosów, robią się po nim miękkie i puszyste. poszperam w moich skarbach, zobaczę jakie jeszcze kosmetyki mam na zbyciu i dam Ci znac, pozdrawiam... patrze i szukam ale niestety wszystko co mam do oddania widnieje na moim wątku, nic poza nim nie podlega pertraktacjom Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2009-06-18 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz może cos w moich wątkach ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
pewnie coś bym dla siebie znalazła [chociaż zależy za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Lady of Harley-Davidson
|
a czy mogloby byc tak, ze 'wytropic milion' i 'zazdrosc' i probki j. del pozo in black - nie wim ile zostalo, escada edp 1,5ml, white lavender yardley 1ml, bvlgari black 1ml
za 4 odsypki maca? ![]()
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
a kiedy schodzą te rezerwacje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
parę rzeczy [bez rezerwacji] mi się podoba. Tak pytałam o rezerwacje, bo wśród nich wypatrzyłam sporo fajnych rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Lady of Harley-Davidson
|
trylogia egipska + zazdrosc + milion + rush2 + escada
za 6 odsypek old gold + alfaparf + szklany pilnik tak proponujesz? dobrze zrozumialam? jesli tak to jestem chetna ![]() ![]()
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
- Sephora, mała srebrna paletka-brelok, ubytek prawie niezauważalny, folia na lusterku - Bourjois - lakiery do paznokci 1 Seconde Innovation: nr 11, brzoskwiniowy nr 12 złoty / oba lakiery świeże, raz testowane na jednym paznokciu - H.Rubinstein - Glorious Mascara Striking Curl & Volume, 01 Star Black, dostałam w prezencie ok.1.5 miesiąca temu, 3-4 razy użyłam, mokra znalazlam ![]()
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Old Gold mam w Polsce i są już rozsypane, nie mam większych pojemniczków, więc dostaniesz 6 małych. ![]() Zawsze możesz wtedy 1-2 wymienić jeśli będzie Ci brakować do jakiejś wymianki. ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Dokładka post 8 - zapraszam ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-20 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
odpisałam u siebie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
wątek aktualny jeszcze tylko 4 tygodnie, zapraszam
![]()
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
planuję dziś pojechać do Galerii Bałtyckiej-jak nie w Douglasie, to w Sephorze-gdzieś muszą być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- A powiedz mi czego dokladnie szukasz? z ciuszkow itp ![]()
![]() |
#470 |
Konto usunięte
|
Protka - niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
Oj to szkoda ze ciuszków nie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
oto co mi sie spodobało:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1245503935-ten zelowy odsypki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=12162127 00 - Pink Bronze (brąz z domieszką różu i pomarańczu) pozostało 22 sztuki Naked (naturalny beż z -delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) pozostało 8 sztuk można więcej niz 1/4 łyzeczki?? - Lancome - Aromatonic (pomarańczowy lub zielony) __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Rozeznanie
|
a coś jeszcze za Nicky Clark
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=337737&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
- Benetint, bez kartonika, ubytek 3-4 kropelki
- dr feelgood, ubytek niewielki, kod 7H02, kartonik cos u mnie? oddam sporo ![]()
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
tak, książki sa z wyborczej, stan idealny, co do ksiazki z digest rigest, to nie jestem pewna czy chce ją oddac za odsypki i odlewkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jakie sa ceny na allegro, na moich jest cena 15 zł ale to nieistotne, co do ksiazki kucharskiej, to wyraznie zaznaczyłam w watku ze jest za cos extra, napisałam tylko co by mi się u Ciebie spodobało, szkoda mi ksiazki za błyszczyk, tyle, i tak mam ich sporo, taki nałóg mały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Rozeznanie
|
odpisałam u siebie...
ale pisze tu też...azzaro trzymam za konkretne kosmetyki-linery maca...a krem raczej sobie zostawiam ![]() jak działaja te papiloty? tak na luzie o nie spytałam... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
z Bvlgari chciałabym omnie Cristalle. Poza tym podoba mi się
Rance: - Eugenie 1,6ml bez jednego psiku - Laetitia 1ml - Fou d'Absinthe 0,9ml Max Factor, biała kredka do oczu 010 white, nie była jeszcze temperowana! i z pigmentów old gold i cooper sparkle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
wcześniej pisałaś np. O Organzie. Z tego co wypisałaś, tygrysa już nie ma [zostawiłam próbkę dla siebie, reszta poszła], Molekuły są negocjowane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.