![]() |
#451 |
Rozeznanie
|
Dot.: papier i nie tylko
WESOŁYCH ŚWIAT!!!
``````````{\ ````````{\{*\ ````````{*\~\_______ ```````{```\`<:<:< ![]() ![]() ``````{~`*`\((((((^^^) `````{`*`~((((((( `●`● ````{`*`~`)))))))). _ ' ) ````{*```*`((((((('\ ~ `````{~`*``*)))))`.`\ ``````{.*~``*((((`\`\))_. ♥-. ````````{``~* ))) `\_.-'`` ``````````{.__ ((`-*.* ````````````.*```~``*. ``````````.*.``*```~`*. `````````.*````.````.`*. ````````.*``~`````*````*. ```````.*``````*`````~``* . `````.*````~``````.`````* . ```.*```*```.``~```*``~ *. ..*``~```````````~`````*. ~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.* Wesołych bombek, złotych trąbek, anielskiego włosia i pieczeni z łosia. Makowca z sosnowca, rolady z szuflady i udanej Pasterki bez żadnej usterki. Wesołych Świąt oraz szczęśliwego nowego roku!!!!
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Aniu
W Ten Świąteczny Czas, Niechaj miłość będzie w nas, Pokój wokół niech panuje A nad złem dobro króluje! Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Życzy Ania ![]()
![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Aniu..
To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Wtajemniczenie
|
Aniu
..........._,|,_......... ......................... ......... ..............'|`........ ...............Gdy pierwsza..... ............../.\....................... ...gwiazdka....... ............./`,\...................... ...na niebie........ ............/__\ ......................... zabłyśnie....... .........../ . o \........................ .niech Cię....... ........../_ , *_\...................... ...Aniołek........ ........../ `, .* \........................ ode mnie....... ........./ ? `~ . \.......................u ściśnie......... ......../_ . * .,o_\.................... I przekaże....... ......../ ? o .. ~ \....................serd eczne........ ......./ . * .... . o.\ ..................życzeni a......... ....../_ ,,~~ '. * ' _\.................w Święta......... ....../`~,, .. o.......\................ .Bożego.......... ...../ .* ...`' * ? ,',..\ .............Narodzenia.. ...... ..../_.....o ..~~,, , _\.............oraz wiele......... .../ .. * ......... ,, ~ ' \...............radości i......... ../* .... o ..._~`'*...o \..............nadziei... ....... ..`-,,~'`' ...* ... _ ,-´...............w Nowym........ ..........":-------:"......................R oku!........... ............._||_........ ......................... .......... W ten wigilijny dzień zaśnieżony kiedy w kościele uderzają dzwony przyjmijcie wyrazy wszelkiej radości a w Nowym Roku życzenia zdrowia szczęścia i pomyślności. Nadchodząca Wigilia to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy Ula
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe Święta Bożego Narodzenia oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ________________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ $ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $$ _________$__________$$$$$ $$$ _________$$$$$_________$$ $$$$ __________$___$$$$$$_____ $$$$ _________*$$$_$_$$_$$____ _$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$__ _$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_ *$$$ _______$$__________$*$_$_ _$$$ ____$*__$____*___$$$__$__ *_$$ ___$*_____*$$$*________$_ __.** ___$*_______*_________.*$ __**** ____$*_________________*$ __*** ___$$$$*_____________*$$§ §§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$ §§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$ $$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$ $$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$ $$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$ $$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$ $$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$ $$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$ $$$§ _____$*__________________ __*$ _____$$*_*__*___*$$_*___* __*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_ $$$ _________$_______$_______ _$ _________$*______*_______ *$ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$ $$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$ $$$ ___$$$$$$______________$$ $$$$
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
**** WESOŁYCH ŚWIĄT****
_________< ♥♥♥ > __________¯¯\/¯ ___________X✿X ___________X♥X _______O__X(Ѽ)X__O _______█_X*X✿*X_█ _______XX♥X(Ѽ)♥XX ___O__XX♥X✿X*X♥X*_O ___█_XX(Ѽ)X*X♥X✿X_█ ___X*XX♥XX✿X(Ѽ)X*XXX O__♥XXX✿XX♥XXX✿XXX*XXX_ O █_XX(Ѽ)♥X✿X(Ѽ)X♥X✿X* XX_█ XX✿XXX*XXXX✿XXX(Ѽ)XX✿ XX XX(Ѽ)XX✿X♥X(Ѽ)XXX✿X(Ѽ)X X __________XXXXX __________XXXXX __________XXXXX ______XXXXXXXXXXXXX Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Ciebie niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę Ci, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Ciebie osób...
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
_______________ ______ _(('))
______________________ ((('))) _____________________ ((((')))) ______________________((('))) _¶¶__________________ _•×.│.ו ___¶¶____¶¶___________*•.¸_¸..•* ___¶¶¶¶_¶¶____________*•.¸_¸..•* _____¶¶___¶¶__________*•.¸_¸..•* _¶¶¶__¶¶_¶¶__¶¶¶_______*•.¸_¸..•* __¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶¶_______*•.¸_¸..•* _____¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶¶__¶¶ *•.¸_¸..•* ___¶¶¶__¶_¶¶_¶¶¶¶¶__¶¶_ *•.¸_¸..•* ________¶¶¶¶__¶¶_¶¶¶¶__*•.¸_¸..•* ______¶¶¶_¶¶__¶¶_¶¶_¶¶¶ *•.¸_¸..•* _________¶___¶¶¶¶___¶¶¶*•.¸_¸..•*¶¶ __________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶ _____¶¶¶_____¶¶¶____¶¶¶¶___¶__ ¶¶ _______¶¶¶¶¶___¶_¶¶¶¶¶_¶__¶¶ __¶ _¶¶¶¶¶¶___¶¶¶__¶¶_¶¶¶_¶¶¶¶ _¶_| ____¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶¶_¶¶¶¶ ¶_ _| ¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶_¶¶___ _| ____| ________¶¶¶¶__¶¶_¶¶_ __| ___ | ¶¶¶¶¶¶__¶_¶¶_¶¶¶¶¶____ _| _ i _____¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶_____| i __¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶¶_______| _i _¶¶¶__¶¶_¶¶__¶¶¶____i ______¶¶_¶¶___|_ _i _____¶¶___¶¶__|____i ___________ __| ________ ___i ________ __i ________ ___i Stół już zastawiony, rodzina już czeka, Zaraz powitamy Boga i Człowieka! To magiczne chwile, czas spełnionych marzeń, Szczęścia i nadziei ... Przeżyjmy to razem! WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA życzy Marta
![]() |
#459 |
Zadomowienie
|
______________ ____$$$
_____________________$$$$ $ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazdka wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, Wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej wdzięcznej sposobności, życzę Tobie moc radości, uśmiechu od ucha do ucha, zdrowia i pogody ducha. I żeby Ci się darzyło z roku na rok lepiej było, a Boże Dziecię nieustannie błogosławiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Rozeznanie
|
A gdy już nadejdzie ten wieczòr
Świecami choinki zdobiony Niech biały opłatek jak okład Wsze rany Twej duszy uleczy Niech serce Twe radość wypełni Z nadziei co żłobek zwiastuje Niech błogiej kolędy śpiewanie Wyciszy Twe troski, zmartwienia Niech słowa Twych życzeń serdecznych Jak gwiazda zaświecą bliźniemu. I gdy to wszystko się spełni Odczujesz Wigilii przesłanie. Życzy Paulina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Raczkowanie
|
Gwiazda Betlejemska świeci ponad nami,
Pod choinką czeka worek z prezentami! Niech się w Twojej dłoni opłatek zabieli, Niech serce ogrzeje, niech Cię rozweseli! Życzę Ci na tę noc świętą darów obfitości I niech wiele miłości w Twym sercu zagości, Niech choinka złotem świeci, a Ten, co się zrodził w żłobie Niech maleńką wzniesie rączkę i pobłogosławi Tobie. Ciepłych, rodzinnych Świąt życzy Monika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Zadomowienie
|
Spokojnych, zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia
spędzonych w serdecznym gronie rodzinnym oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Niechaj piękne Bożonarodzeniowe święta Niosą betlejemski blask - życzy Basia - hajduczek. Załącznik 2740154
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Nie złożyłam światecznych życzeń, ale spieszę z noworocznymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Stary Rok się kończy, jego blask już mija, Nowy 2010 do brzegu dobija...
Życzę by był piękny, lepszy od starego i przyniósł Ci coś szczególnego. Dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim ciepła i miłości. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010 życzy Marta
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Aniu
Już po świętach, stary rok się kończy jego blask już mija Nowy 2009 do brzegu dobija... Życzę by był piękny lepszy od starego a tobie przyniósł coś szczególnego... samej serdeczności i samej miłości uśmiechu na twarzy i to o czym marzysz...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Rozeznanie
|
Życzę Ci wszystkiego najlepszego,
żeby w tym dniu spełniły się Twoje marzenia i pragnienia, a Nowy Rok przywitaj z uśmiechem na twarzy, zostawiając wszystkie złe chwile za sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnią niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku 2010 wielu szczęśliwych chwil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich w Nowym Roku i bardzo dziękuję
![]() ![]() Przed Świętami nie zdążyłam ze zdjęciami więc dzisiaj :czerwona chusta i czarna tunika na szydełku.
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Przepiękna jest ta czerwona chusta
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Zadomowienie
|
Piękne, szczególnie chusta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
Obie rzeczy są piękne, a ta czerwień jest urzekająca.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Aniu ,chusta piękna
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Tuniczka piękna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Rozeznanie
|
Dziękuje bardzo za pochwały i tylko dodam ,że mam dużo czerwonej włoczki
![]() pastek1 ![]() anka43 ![]() Hania739 ![]() Erhong ![]() kulbit ![]() Dzisiaj czarna chusta i fioletowy szal też na szydełku ![]()
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Ileś Ty tych chust narobiła?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
kolejne prace też śliczne - podziwiam ile to trudu kosztuje, takie duże sztuki i tyle ich wydziergałaś na szydełku - zdolne masz rączęta
![]() ![]() ![]()
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Kolejne arcydzieła szydełkowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Osiołek z zakątka :)
|
Piękne prace, obie chusty są śliczne a szal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
Fioletowy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
No ,to Ania ma teraz chust od koloru do wyboru
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.