|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Wróciłam, wypeelingowana, nabalsamowana, naoliwkowana, blada ale gładka haha
![]() Livia, a to praca na pełny etat? Bo jak tak to w sumie fajnie ![]() Chociaz, ja bym na takie "wezwania" za wolno odpowiadała, bo ja lubie siedziec niezrobiona w domu, zanim bym włosy umyła itd.. ![]() Mój TŻ sam mi linki na allegro wysyłał tych lateksowych legginsów, zanim w ogole ja sie dowiedzialam o takim czyms ckin2u tez farbuje hebanowa czernią, ale natural&easy i tez polecam Castinga nie znosze! |
|
|
|
#452 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
|
||||
|
|
|
#453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko to juz tak dawno temu było, ale ten czas leci ) Życze, żeby już wszystko było w porządku bo mi zdjęli po miesiącu, a mi się do końca nie zrosła i dalej musiałam o kulach chodzić. Cytat:
A wydaje się taka ciekawa No nic może kiedyś Eh zaniedługo na zajęcia muszę jechać, a tak mi się nie chce
|
||
|
|
|
#454 | |
|
Raczkowanie
|
dziękuje
Cytat:
![]() No ale trzeba próbowac
|
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
i z góry przepraszam za moje płaskie dupsko na drugim foto. wyszło tam wyjątkowo płasko
bardziej niż w rzeczywistości....ehhhhh
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
tequilla.sunrise wyglądałaś świetnie
i zrobiłaś mi straszną ochotę na lateksowe legginsy ![]() ![]() ale bym się wystroiła, szpileczki ubrała a nie mogę ![]() Edytowane przez kasiaaczek Czas edycji: 2009-05-13 o 13:06 |
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
tequilla - matko boska jaka z Ciebie laska!!
swietnie wygladasz, figura CUDNA No naprawde przy Was to tylko w kompleksy powpadac !! )
|
|
|
|
#459 |
|
Wtajemniczenie
|
Tequillka, ale śliczniasto wyglądałaś
jak jakaś gwiazdeczka |
|
|
|
#460 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Drugi to Max Factor 2000 Calorie. Jego chyba nie trzea zachwalać. Głęboka czerń, pogrubienie i prostota uzycia - ok 15 euro. Obecnie testuje Essence, Multi Action Mascara i jestem jak na razie ogromnie zadowolona. Długo szukałam tego tuszu bo znikał ze sklepu blyskawicznie. Za niecałe 3 euro (ktoś pisał że w PL ok 9 zł) efekt bardzo porównywalny z 2000 calorie. Po kilku założeniach mega długie rzęsy. Bardzo go polecam.
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-05-13 o 13:09 |
|
|
|
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teqilla bosko wyglądasz! Muszę iść do H&M po taką boksereczkę dłuższą super pomysł. chyba dużo nie będzie kosztowała.No i czekam z niecierpliwością na projekt ![]() Dzisiaj dostałam zwrot podatku to można poszaleć. A ja na uczelnie na 16, ale, że mam daleko to nie długo będę musiała zacząć się ogarniać i obiadek robić ... |
||
|
|
|
#463 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Oczywiście żarcik - wstawiaj jak najwięcej (ale z kompleksami nie żartowałam)
|
|
|
#464 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak a pro po Tequillka bardzo rzuciła mi siętwoja szafa - jest cudna no i przedewszystkim obrazy - śliczne, naprawdę wielki talent.
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
GlamRockLady współczuje
Ja tez 5 tygodni tmeu miałam wypadek, ale ja miałam uraz głowy: wstrzaśnienie mózgu, krwiak pod czaszka.. Takze rozumiem,ze juz bys chciala wrocic do normalngo życia, bo ja tez ![]() tequillko, to juz jest nudne ![]() wyglądałaś REWELACYJNIE! ![]() Muszę kupic koniecznie te legginsy. Gdzie Ty kupowałaś? ckin2u bo miałam po Castingu naprawde brzydkie włosy, jedyne co w niej jst fajne to dołączona odżywka. |
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe dziewczyny przez was to ja zbankrutuję, kolejne rzeczy do mojej listy zakupowej. Legginsy i tusz essence
![]() Nie chce już wspominać o kremach i pudrach o których wcześniej wspominałyście ![]()
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten tusz mnie kusi, moze kupie i normalne leginsy muusze miec! Jak ogladam Wasze zdjecia w leginsach to azzz mam ochote pobiec do sklepu! Ja wcinam obiadek Ryz z warzywkami + zielona herbatka I zaraz lece oddac aparat na gwarancje to moze przy okazji zakupie leginsy ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- ten puder z loreala tez bym chciala.. ale ja chyba wole smarnac ssie tylko troche jakims podkladem.. lepiej sie wtedy czuje, wiec zakup jest chyba zbedny
|
|
|
|
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę was dziewczynki o rady w sprawie tych kosmetyków.
czy one są dobre do cery tłustej i czy nawet nawet maskują albo dobrze wykańczają makijaż ![]() 1. Revlon ColorStay Softlex - combination/oil skin 2. puder- Max Factor natural minerals 3. puder - Creme puff - max factor - odcień deep beige ( czy jest najciemniejszy z tych pudrów z tei serii) znalazłam fajną jeansową kurteczkę - http://allegro.pl/item629223427_bhl_...super_hit.html |
|
|
|
#471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z Ciebie pięknotka, a na tym zdjęciu w żółtym sweterku z czarnymi włoskami po prostu cudo ![]() |
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co do twarzy mam wszytskie mazidła, do ciała też, wiec chce tylko legginsy lateksowe i bawełniane oraz nowa biała bokserke bo moją przedziurawiłam niechcąco:P
ckin2u a ja kupiłam ten puder żeby go używac solo, na krem, bez podkładu- naprawde fajnie kryje, jak podkład, ale jest niewidocnzy na buzi, leciutki, w ogole go nie czuje, ładnie matowi, zostaje jego fanka ![]() Dualstar mnie by wszystkie zapchały ![]() mam tylko Creme Puff uzywam go sporadycznie,bo właśnie mnie zapycha, ale zdecydowanie wole tearz ten mineralny Loreala. Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-13 o 13:23 |
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Renatka89;12282465]GlamRockLady współczuje
Ja tez 5 tygodni tmeu miałam wypadek, ale ja miałam uraz głowy: wstrzaśnienie mózgu, krwiak pod czaszka.. Takze rozumiem,ze juz bys chciala wrocic do normalngo życia, bo ja tez ![]() oj biedne my Dziewczyny załozylam watek na metamorf. bo nie moge sie zdecydowac czy sciac wloski czy nie, jesli wam sie chce to prosze o opinie Edit: Dualstar , zamowilam tą kurteczke i 3 dni temu mi przyszla i musze przyznac ze jest super, nawet chyba lepsza niz na tym zdjeciu , takze polecam
Edytowane przez GlamRockLady Czas edycji: 2009-05-13 o 13:24 |
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziekuje za odpowiedz jak na razie moim nr jeden sa te leginsyyy
|
|
|
|
|
#475 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie no moze nie, mam nadzieje![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no bankructwo![]() Tequillka slicznie wygladasz Moje marzenie załozyc takie legginsy, ale moje nozki wygladały by w nich conajmniej smiesznie ale bokserke sobie sprawie podobna
|
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
tequila Ty to sie lepiej zgłoś do jakiejś agencji modelek a nie do hard rock cafe!!
![]() bosko wyglądałaś;D podziwiam, dlaczego ja tak nie wyglądam |
|
|
|
#477 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ta moja bokserka kosztowała cos koło 30-35pln. ceny w H&M tutaj i w Polsce są takie same ![]() projekt będzie na pewno Cytat:
dziękujęCytat:
![]() Cytat:
te moje są z Vero Mody. tutaj są w każdym sklepie praktycznie, i to takie bardziej lycrowe (np. moje) , grubsze, cieńsze, "ceratowe", gumowe, z drobinkami błyszczącymi, złote, srebne, zielone itp. itd. powinny być w Polsce w H&M, Vero Moda, Vila, New Yorker, Zara, przynajmniej tutaj je widziałam w tych sklepach z tych co są w PL
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole jestem taka blada
a nie chce chodzic na solarium :/ Pogody do opalania sie na slonku tez nie ma.. samoopalaczy sie boje .. eh czemu ja nie mam ciemnej karnacji
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
tequillko, dziekuje, ebde szukac w pon. bo bede w Opolu
![]() zakochałam sie, chce tak smao wygladac, chyba sobie kupie taka bokserke ckin2u ja tz jestem blada jak sciana po peelingu kawowym ![]() naprawde,ąz strasze ![]() solarium ani słonca musze unikac po urazie głowy.. poza tym samoopalacze to fajna sprawa, nie bój sie spróbuj! ![]() a nie wolisz w upały korektor tam gdzie trzeba i trche pudru? Mi w podkładzie jest okropnie w lato
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie jest super niedawno do niego wróciłam, bo przez pewien czas używałam Rimmela, bo Revlon mi się ciężki wydawał Ale świetnie kryje, matuje i długo się trzyma na buzi ![]() Ok ja zmykam na zajęcia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

w sumie wszyscy daja mi wiecej latek niz mam:P
mieszkamy dość daleko od siebie a teraz rok szkolny, no ale w wakacje nadrobimy, tz planuje kupno samochodziku to bedzie częściej w moim miescie to sie chociaz na tygodniu na chwilke stykniemy
o matko to juz tak dawno temu było, ale ten czas leci