Wielbicielki Piękna część 3 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-13, 12:55   #451
Renatka89
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

Wróciłam, wypeelingowana, nabalsamowana, naoliwkowana, blada ale gładka haha

Livia, a to praca na pełny etat? Bo jak tak to w sumie fajnie
Chociaz, ja bym na takie "wezwania" za wolno odpowiadała, bo ja lubie siedziec niezrobiona w domu, zanim bym włosy umyła itd..

Mój TŻ sam mi linki na allegro wysyłał tych lateksowych legginsów, zanim w ogole ja sie dowiedzialam o takim czyms

ckin2u tez farbuje hebanowa czernią, ale natural&easy i tez polecam
Castinga nie znosze!
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:00   #452
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
Jak bylam pierwszy raz u henny to tez mi sie pytala kosmetyczka czy nie mam klaustrofobii
ale tylko jeśli chodzi o henne na rzęsy, bo na brwi nie trzeba się pytać.

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
a ja nie przestrzegam czasu trzymania maseczki
Przykładowo: teraz zrobiłam sobie peelign buzi i nałozyłam moja ulubiona maseczke Garniera oczyszczajacą, która powinnam niby zmyc po 3 minutach- zmywam po ok 20 i dopiero wtedy daje efekty

Chyba wszystkie poszły się pięknić
a mi sie coraz mniej chce dzis robic peeling kawowy
Mi właśnie chodziło o to że jak trzeba trzymać 20 lub 30 min. to trzeba przestrzegać, bo jak 3 min. to w ogóle się nie opłaca marnować .Kiedyś w salonie nałożyła mi maseczkę na 20 min. a przyszła po jakichś 35 min. i zaczęłam się źle czuć, bardzo mi się kręciło w głowie.

Cytat:
Napisane przez Nice Sprite Pokaż wiadomość
spotkałam się z opiniami ze wyglądam tajemniczo i tak myśle czy na plus czy minus, może ta czerń mnie postarza w sumie wszyscy daja mi wiecej latek niz mam:P
peelinguje sie kawowo raz w tygodniu zawsze przed spotkaniem z tżtem a widze go raz w tygodniu niestety mieszkamy dość daleko od siebie a teraz rok szkolny, no ale w wakacje nadrobimy, tz planuje kupno samochodziku to bedzie częściej w moim miescie to sie chociaz na tygodniu na chwilke stykniemy zazdroszcze tym dziewczynom co mają swoich tż tak przy sobie
śliczny avek. Ale ty masz fajnie ja pomimo swojego wieku, ciemnej oprawy oczu i ciemnych włosach dają mi o wiele mniej lat niż mam, nie żebym narzekała bo to idealnie ale czasem chciałabym aby inni mi dawali troszeczkę więcej albo tyle na ile wyglądam .

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
Hej sliczne ;*
net mi pada co chwile juz zla chodze

wiecie na kiedy mam termin na ekstrakcje 8 ?? na 15 pazdziernika no pogłupieli ...wiec sie wkurzylam zjezdzilam cale miasto w poszukiwaniu chirurga szczekowego i oto musze wydac min. 300 zł za wyrwanie jednego zeba ale mam termin na jutro na godz 9 . Pan mnie przestraszyl jakims pilowaniem zeba od kosci masakra ;(

Mam wielkiego lenia dzisiaj
Jak będziesz po to napisz swoje wrażenia, bo ja na ekstrakcje 3 zębów muszę iść
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:01   #453
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GlamRockLady Pokaż wiadomość
Napisalam wielkiego posta i oczywiscie wizaz mi padl Dziewczyny mam pytanie, jakich uzywacie tuszów do rzes?? Chodzi mi o takie dajace efekt sztucznych..chociaz watpie czy takie wogole istnieja ja teraz uzywam Lash Queen od Heleny R. ale to jeszcze nie tooo wiecie ja 5 tyg temu mialam wypadek samoch. i mam złamaną nóżkę na szczescie juz jutro sciagam gips, ale te 5 tyg to masakra poprostu, nie zycze nikomu, ciagle w domu i w domu, ani sie ubrac fajnie bo wchodze tylko w dresik ani nic.. nie mowiac o tym ze moge na najblizszy miesiac zapomniec o szpileczkach
Oj współczuje znam ten ból bo przechodziłam to z 4 lata temu, a chyba nawet i 5 ( o matko to juz tak dawno temu było, ale ten czas leci ) Życze, żeby już wszystko było w porządku bo mi zdjęli po miesiącu, a mi się do końca nie zrosła i dalej musiałam o kulach chodzić.

Cytat:
to jescze polecam ksiazke pt. "Spalona żywcem" jest swietna O dziewczynie z pewnej wioski, ktora sie zakochała, a tam przedmalzenska milosc byla rownowazna ze smiercia. Jej rodzina kazała szwagrowi ją zabić. Ten polał ja benzyna i podpalil na oczach wszystkich, stał sie bohaterem. Dziewczyne odratowali, bardzo poparzona, opowiedziala swiatu o swoim koszmarze. Ta ksiazka to prawda i tak jest w niektorych odległych krajach. Kobiety to ofiary mezczyzn, mnie to osobiscie przeraża...
Tą mam i zabierałam się już za nią wiele razy no i jakoś nie mogę A wydaje się taka ciekawa No nic może kiedyś

Eh zaniedługo na zajęcia muszę jechać, a tak mi się nie chce
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:02   #454
Nice Sprite
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
acha Nice Sprite śliczne masz włosy
dziękuje

Cytat:
Castinga nie znosze!
z Castingiem to jest różnie, albo sie go pokocha albo znienawidzi, moje włosy wygladaja ok tylko po castingu, inne farby albo pokrywaja na dwa kolory, albo wlosy sa matowe i sianowate, a casting działa na mnie jak odżywka No ale trzeba próbowac
jego miejsce zajmie noc...
Nice Sprite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:02   #455
tequilla.sunrise
Zadomowienie

i z góry przepraszam za moje płaskie dupsko na drugim foto. wyszło tam wyjątkowo płasko bardziej niż w rzeczywistości....ehhhhh
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:04   #456
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:

Castinga nie znosze!
ale to jest farba a ja farba nie chce..

Dlaczego nie znosisz castinga?

Hm teraz to juz sama nie wiem co robic..
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:04   #457
kasiaaczek
Zakorzenienie

tequilla.sunrise wyglądałaś świetnie i zrobiłaś mi straszną ochotę na lateksowe legginsy

ale bym się wystroiła, szpileczki ubrała a nie mogę

Edytowane przez kasiaaczek
Czas edycji: 2009-05-13 o 13:06
Stary 2009-05-13, 13:06   #458
ckin2u
Zakorzenienie

tequilla - matko boska jaka z Ciebie laska!! swietnie wygladasz, figura CUDNA No naprawde przy Was to tylko w kompleksy powpadac !! )
Stary 2009-05-13, 13:06   #459
Dualstar
Wtajemniczenie

Tequillka, ale śliczniasto wyglądałaś jak jakaś gwiazdeczka
Stary 2009-05-13, 13:06   #460
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisalam wielkiego posta i oczywiscie wizaz mi padl Dziewczyny mam pytanie, jakich uzywacie tuszów do rzes?? Chodzi mi o takie dajace efekt sztucznych..chociaz watpie czy takie wogole istnieja ja teraz uzywam Lash Queen od Heleny R. ale to jeszcze nie tooo wiecie ja 5 tyg temu mialam wypadek samoch. i mam złamaną nóżkę na szczescie juz jutro sciagam gips, ale te 5 tyg to masakra poprostu, nie zycze nikomu, ciagle w domu i w domu, ani sie ubrac fajnie bo wchodze tylko w dresik ani nic.. nie mowiac o tym ze moge na najblizszy miesiac zapomniec o szpileczkach
Ja lubię mocny efekt na rzęsach - pogrubienie i wydłużenie. Moje ulubione tusze to: L'Oréal Paris Volume Shocking z tym że czarna strona ma grzebyczek więc trzeba wprawy - ok 16euro.
Drugi to Max Factor 2000 Calorie. Jego chyba nie trzea zachwalać. Głęboka czerń, pogrubienie i prostota uzycia - ok 15 euro.
Obecnie testuje Essence, Multi Action Mascara i jestem jak na razie ogromnie zadowolona. Długo szukałam tego tuszu bo znikał ze sklepu blyskawicznie. Za niecałe 3 euro (ktoś pisał że w PL ok 9 zł) efekt bardzo porównywalny z 2000 calorie. Po kilku założeniach mega długie rzęsy. Bardzo go polecam.

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2009-05-13 o 13:09
tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:07   #461
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
tequilla.sunrise wyglądałaś świetnie i zrobiłaś mi straszną ochotę na lateksowe legginsy

mnie także
Stary 2009-05-13, 13:08   #462
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisalam wielkiego posta i oczywiscie wizaz mi padl Dziewczyny mam pytanie, jakich uzywacie tuszów do rzes??
Ja użtwam teraz dwa tysiące kalorii max factora i jest na prawdę dobry, ale ja to mam b. długie rzęsy na górze i na dole więc nie mam problemu z tuszami i praktycznie każdy mi odpowiada

Cytat:
to jescze polecam ksiazke pt. "Spalona żywcem" jest swietna O dziewczynie z pewnej wioski, ktora sie zakochała, a tam przedmalzenska milosc byla rownowazna ze smiercia. Jej rodzina kazała szwagrowi ją zabić. Ten polał ja benzyna i podpalil na oczach wszystkich, stał sie bohaterem. Dziewczyne odratowali, bardzo poparzona, opowiedziala swiatu o swoim koszmarze. Ta ksiazka to prawda i tak jest w niektorych odległych krajach. Kobiety to ofiary mezczyzn, mnie to osobiscie przeraża...
Taaa, mów mi tak jeszcze jak ja mam teraz full nauki a stos książek czeka na swoją kolej, aż znajdę czas na ich czytanie

Teqilla bosko wyglądasz! Muszę iść do H&M po taką boksereczkę dłuższą super pomysł. chyba dużo nie będzie kosztowała.
No i czekam z niecierpliwością na projekt

Dzisiaj dostałam zwrot podatku to można poszaleć.

A ja na uczelnie na 16, ale, że mam daleko to nie długo będę musiała zacząć się ogarniać i obiadek robić ...
Stary 2009-05-13, 13:08   #463
tylkokasia
Moderator

Cytat:
i z góry przepraszam za moje płaskie dupsko na drugim foto. wyszło tam wyjątkowo płasko bardziej niż w rzeczywistości....ehhhhh
Właśnie zapomniałam napisać - Tequilka nie wstawiaj już swoich zdjęć bo już mam mega kompleksy jak widzę twoja figurę
Oczywiście żarcik - wstawiaj jak najwięcej (ale z kompleksami nie żartowałam)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:09   #464
Dualstar
Wtajemniczenie

A tak a pro po Tequillka bardzo rzuciła mi siętwoja szafa - jest cudna no i przedewszystkim obrazy - śliczne, naprawdę wielki talent.
Stary 2009-05-13, 13:09   #465
Renatka89
Zakorzenienie

GlamRockLady współczuje
Ja tez 5 tygodni tmeu miałam wypadek, ale ja miałam uraz głowy: wstrzaśnienie mózgu, krwiak pod czaszka..
Takze rozumiem,ze juz bys chciala wrocic do normalngo życia, bo ja tez

tequillko, to juz jest nudne
wyglądałaś REWELACYJNIE!
Muszę kupic koniecznie te legginsy. Gdzie Ty kupowałaś?

ckin2u bo miałam po Castingu naprawde brzydkie włosy, jedyne co w niej jst fajne to dołączona odżywka.
Stary 2009-05-13, 13:09   #466
kasiaaczek
Zakorzenienie

Hehe dziewczyny przez was to ja zbankrutuję, kolejne rzeczy do mojej listy zakupowej. Legginsy i tusz essence Nie chce już wspominać o kremach i pudrach o których wcześniej wspominałyście
Stary 2009-05-13, 13:13   #467
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe dziewczyny przez was to ja zbankrutuję, kolejne rzeczy do mojej listy zakupowej. Legginsy i tusz essence Nie chce już wspominać o kremach i pudrach o których wcześniej wspominałyście
to puder z czystym sumieniem polecam Loreal mineralny -poleciła mi go tylkokasia i Martysia i jestem kolejna fanka
Stary 2009-05-13, 13:16   #468
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
to puder z czystym sumieniem polecam Loreal mineralny -poleciła mi go tylkokasia i Martysia i jestem kolejna fanka
Właśnie ten puder miałam na mysli i ten krem Iwostin co polecałaś i napewno coś tam jeszcze jest , ale teraz nie pamietam
Stary 2009-05-13, 13:18   #469
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
haha ja tez
ten tusz mnie kusi, moze kupie i normalne leginsy muusze miec! Jak ogladam Wasze zdjecia w leginsach to azzz mam ochote pobiec do sklepu!

Ja wcinam obiadek Ryz z warzywkami + zielona herbatka I zaraz lece oddac aparat na gwarancje to moze przy okazji zakupie leginsy

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

ten puder z loreala tez bym chciala.. ale ja chyba wole smarnac ssie tylko troche jakims podkladem.. lepiej sie wtedy czuje, wiec zakup jest chyba zbedny
Stary 2009-05-13, 13:19   #470
Dualstar
Wtajemniczenie

Proszę was dziewczynki o rady w sprawie tych kosmetyków.
czy one są dobre do cery tłustej i czy nawet nawet maskują albo dobrze wykańczają makijaż

1. Revlon ColorStay Softlex - combination/oil skin
2. puder- Max Factor natural minerals
3. puder - Creme puff - max factor - odcień deep beige ( czy jest najciemniejszy z tych pudrów z tei serii)

znalazłam fajną jeansową kurteczkę - http://allegro.pl/item629223427_bhl_...super_hit.html
Stary 2009-05-13, 13:19   #471
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:

ale z Ciebie pięknotka, a na tym zdjęciu w żółtym sweterku z czarnymi włoskami po prostu cudo

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:21   #472
Renatka89
Zakorzenienie

Ja póki co do twarzy mam wszytskie mazidła, do ciała też, wiec chce tylko legginsy lateksowe i bawełniane oraz nowa biała bokserke bo moją przedziurawiłam niechcąco:P

ckin2u a ja kupiłam ten puder żeby go używac solo, na krem, bez podkładu- naprawde fajnie kryje, jak podkład, ale jest niewidocnzy na buzi, leciutki, w ogole go nie czuje, ładnie matowi, zostaje jego fanka

Dualstar mnie by wszystkie zapchały
mam tylko Creme Puff uzywam go sporadycznie,bo właśnie mnie zapycha, ale zdecydowanie wole tearz ten mineralny Loreala.

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2009-05-13 o 13:23
Stary 2009-05-13, 13:22   #473
GlamRockLady
Raczkowanie

[quote=Renatka89;12282465]GlamRockLady współczuje
Ja tez 5 tygodni tmeu miałam wypadek, ale ja miałam uraz głowy: wstrzaśnienie mózgu, krwiak pod czaszka..
Takze rozumiem,ze juz bys chciala wrocic do normalngo życia, bo ja tez

oj biedne my na szczescie juz koniec mojej męki, mam nadzieje ze bez komplikacji sie obejdzie.
Dziewczyny załozylam watek na metamorf. bo nie moge sie zdecydowac czy sciac wloski czy nie, jesli wam sie chce to prosze o opinie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post12282579

Edit: Dualstar , zamowilam tą kurteczke i 3 dni temu mi przyszla i musze przyznac ze jest super, nawet chyba lepsza niz na tym zdjeciu , takze polecam

Edytowane przez GlamRockLady
Czas edycji: 2009-05-13 o 13:24
GlamRockLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:24   #474
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
Ja póki co do twarzy mam wszytskie mazidła, do ciała też, wiec chce tylko legginsy lateksowe i bawełniane oraz nowa biała bokserke bo moją przedziurawiłam niechcąco:P

ckin2u a ja kupiłam ten puder żeby go używac solo, na krem, bez podkładu- naprawde fajnie kryje, jak podkład, ale jest niewidocnzy na buzi, leciutki, w ogole go nie czuje, ładnie matowi, zostaje jego fanka
hm ja mam niejednolity kolor twarzy i chyba naprawde wole ta kropelke podkladu ktory uzywam niz bawienie sie pudrami, zwlaszcza sypkimi gdzie nie potrafie sie nimi obslugiwac

ale dziekuje za odpowiedz
jak na razie moim nr jeden sa te leginsyyy ciekawe ile kosztuja
Stary 2009-05-13, 13:25   #475
Nice Sprite
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
śliczny avek. Ale ty masz fajnie ja pomimo swojego wieku, ciemnej oprawy oczu i ciemnych włosach dają mi o wiele mniej lat niż mam, nie żebym narzekała bo to idealnie ale czasem chciałabym aby inni mi dawali troszeczkę więcej albo tyle na ile wyglądam .
dzięki ale co to bedzie jak bede miala te 20 pare latek, beda mowic ze babcia hehe nie no moze nie, mam nadzieje

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Ja lubię mocny efekt na rzęsach - pogrubienie i wydłużenie. Moje ulubione tusze to: L'Oréal Paris Volume Shocking z tym że czarna strona ma grzebyczek więc trzeba wprawy - ok 16euro.
Drugi to Max Factor 2000 Calorie. Jego chyba nie trzea zachwalać. Głęboka czerń, pogrubienie i prostota uzycia - ok 15 euro.
Obecnie testuje Essence, Multi Action Mascara i jestem jak na razie ogromnie zadowolona. Długo szukałam tego tuszu bo znikał ze sklepu blyskawicznie. Za niecałe 3 euro (ktoś pisał że w PL ok 9 zł) efekt bardzo porównywalny z 2000 calorie. Po kilku założeniach mega długie rzęsy. Bardzo go polecam.
Ja używam Define-A-Lash w różowym opakowaniu, po 2,3 warstwach efekt jest fajny, chyba pozostane przy tym tuszu, narazie jest najlepszy z wyprobowanych dotychczas

Cytat:
ja już nie mam gdzie trzymac tych wszystkich mazidełek, a ciagle dorzucam cos do mojej listy, w piatek znow po zakupy kosmetyczne jakies no bankructwo

Tequillka slicznie wygladasz Moje marzenie załozyc takie legginsy, ale moje nozki wygladały by w nich conajmniej smiesznie ale bokserke sobie sprawie podobna
jego miejsce zajmie noc...
Nice Sprite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:25   #476
coolasana
Zadomowienie

tequila Ty to sie lepiej zgłoś do jakiejś agencji modelek a nie do hard rock cafe!!

bosko wyglądałaś;D podziwiam, dlaczego ja tak nie wyglądam
coolasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:25   #477
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
tequilla - matko boska jaka z Ciebie laska!! swietnie wygladasz, figura CUDNA No naprawde przy Was to tylko w kompleksy powpadac !! )
Cytat:
Tequillka, ale śliczniasto wyglądałaś jak jakaś gwiazdeczka
Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Teqilla bosko wyglądasz! Muszę iść do H&M po taką boksereczkę dłuższą super pomysł. chyba dużo nie będzie kosztowała.
No i czekam z niecierpliwością na projekt
dzięki dziewczynki
ta moja bokserka kosztowała cos koło 30-35pln. ceny w H&M tutaj i w Polsce są takie same
projekt będzie na pewno

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Właśnie zapomniałam napisać - Tequilka nie wstawiaj już swoich zdjęć bo już mam mega kompleksy jak widzę twoja figurę
Oczywiście żarcik - wstawiaj jak najwięcej (ale z kompleksami nie żartowałam)
dziękuję

Cytat:
A tak a pro po Tequillka bardzo rzuciła mi siętwoja szafa - jest cudna no i przedewszystkim obrazy - śliczne, naprawdę wielki talent.
szafa z Ikei. kupilismy z Tżem dwie duże i jedna wielka narozna z lustrami bo sie juz z ciuchami nie mieściłam

Cytat:
tequillko, to juz jest nudne
wyglądałaś REWELACYJNIE!
Muszę kupic koniecznie te legginsy. Gdzie Ty kupowałaś?
dzięki kochana
te moje są z Vero Mody. tutaj są w każdym sklepie praktycznie, i to takie bardziej lycrowe (np. moje) , grubsze, cieńsze, "ceratowe", gumowe, z drobinkami błyszczącymi, złote, srebne, zielone itp. itd.
powinny być w Polsce w H&M, Vero Moda, Vila, New Yorker, Zara, przynajmniej tutaj je widziałam w tych sklepach z tych co są w PL
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 13:25   #478
ckin2u
Zakorzenienie

w ogole jestem taka blada a nie chce chodzic na solarium :/ Pogody do opalania sie na slonku tez nie ma.. samoopalaczy sie boje .. eh czemu ja nie mam ciemnej karnacji
Stary 2009-05-13, 13:29   #479
Renatka89
Zakorzenienie

tequillko, dziekuje, ebde szukac w pon. bo bede w Opolu
zakochałam sie, chce tak smao wygladac, chyba sobie kupie taka bokserke

ckin2u ja tz jestem blada jak sciana po peelingu kawowym
naprawde,ąz strasze
solarium ani słonca musze unikac po urazie głowy..
poza tym samoopalacze to fajna sprawa, nie bój sie spróbuj!

a nie wolisz w upały korektor tam gdzie trzeba i trche pudru?
Mi w podkładzie jest okropnie w lato
Stary 2009-05-13, 13:29   #480
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę was dziewczynki o rady w sprawie tych kosmetyków.
czy one są dobre do cery tłustej i czy nawet nawet maskują albo dobrze wykańczają makijaż

1. Revlon ColorStay Softlex - combination/oil skin
2. puder- Max Factor natural minerals
3. puder - Creme puff - max factor - odcień deep beige ( czy jest najciemniejszy z tych pudrów z tei serii)

znalazłam fajną jeansową kurteczkę - http://allegro.pl/item629223427_bhl_...super_hit.html
Ja mam Revlona, ale ja mam cerę mieszaną Ogólnie jest super niedawno do niego wróciłam, bo przez pewien czas używałam Rimmela, bo Revlon mi się ciężki wydawał Ale świetnie kryje, matuje i długo się trzyma na buzi

Ok ja zmykam na zajęcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości