|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
![]() ![]() aankaa78 (Anna, 30 lat)~~@ 20.06 agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~ @ 20.07 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~@25.06 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~ @ 31.05 Warszawa Darianna25 (Daria, 30 lat)~~ @ 02.07 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~ @ 14.07Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~@ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~ @01.07 golgie ( 29 lat)~~~~~ @19.07 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~@ 26.07 Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~@ 16.07 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~@03.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~ @ 19.07 Śląsk Madziwnia (Magda, 24lata) ~ @ 20.06 4 cykl -rok temu- zaciążony ![]() Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~@ 11.07 Melisanka (Ania, 23 lata)~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~ @ 17.06 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~ @04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat) ~~ @ 05.07 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~ @ 29.07 ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Są dwie kreski II... obecnie: 13 ![]() Anusia_82 (Ania, 26 lat) t.p. 03.08.2009 ??? lub ??? Syla (Sylwia 29 lat) t.p. 08.08.2009 ??? lub ??? Adaikaka (Aneta 22 lata) t.p. 27.08.2009 ??? lub ??? Evuncia (Ewa 28 lat) t.p. 12.09.2009 Olivka lub Maksymilian DDosiek (Dorota, 24 lata) t.p. 12.09.2009 Nadia Tequillla (Gosia, 29 lat) t.p.25.09.2009 Basia lub Staś biedroneczkaolga(Olga, 25 lat)t.p. 25.09.2009 Dominik Stanisław Malin30 (Magda 32 lata) t.p. 07.10.2009 ??? lub Janek Symbio ( Agnieszka 33 lat) t.p. 17.10.2009 ??? lub ??? Karenina19 (Kamila, 25 lat) t.p.05.11.2009Andre Kachula27 (Kasia, 29 lat)~~ t.p. 08.11.2009 ??? Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila Pomarnczka ( Gosia 27lat)~~~t.p. 04.02.2010 ??? lub ???
#452 |
Zakorzenienie
|
KONCZITKA.. ja chcę posiedziec jeszcze na górnej liście az do 10 sierpnia do wizyty potem bedziesz mogła z czystym i spokojnym sumieniem mnie zrzucic na dól..
![]() ![]()
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
wrocilam .. a wiec endo podrosło do 10,3 ładne trójdzielne a pecherzyk 16,2
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Konczitko!
![]() ![]()
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#456 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie ...
Wczoraj byłam trochę smutna, ale dziś jest lepiej ![]() ![]() A jeżeli nie w tym to będzie następny cykl ... Poddawać się nie będziemy ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Konczitko a u Ciebie widzę wszystko na dobrej drodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Konczitko, Malami
![]() ![]() lekarz to lekarz, tylko człowiek , może sięmylić, a natura ma magiczną siłe, nie poddaje się żadnym regułom i nie raz robi psikusa ![]() Będę mocno mocno trzymać kciuki ![]()
![]() |
#458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nikus ![]()
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogodę mamy śliczną i dowiedziałam się, że w sierpniu mi wypłacą kaskę z uczelni więc super ![]() dziś się zaczyna tydzień naszego miasta, nasze miasto jest otoczone jeziorami i w lecie mamy tu prawdziwą przystań turystyczną i własnie jeden tydzień w lecie są imprezy, zawody, pokazy itp itd - dziś jest początek, więc wieczorm idziemy na miasto oglądać łodzie, fajerwerki a o 23 w nocy otwierają wesołe miasteczko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikus to rewelacyjnie ze dzisiaj tyle siły i dobre samopoczucie !!! nio i super ze kaska bedzie - extra !!! oj ale macie fajnie jeziora mmmm super ... nio i taki tydzien tez musi byc udany - moge pozazdroscic troszke ? ![]()
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Nikus a dziekuje czuje sie dobrze tylko troszke mi nogi dokuczaja wieczorami i ciezko mi zasnac ale jak juz zasne to spie jak zabita do popoludnia nastepnego dnia
![]() Madziu a no tez sie smialam ze tzciorek sie przestraszyl badan nasionek i tez z nimi pogadał i sie zolnierzyki spisały ![]() Zmykam na wies sie relaksowac i spacerek po lesie sobie jakis fundnac Konczitko piekna hodowla-oby tak dalej i zeby wszystko ladnie popekalo
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z kaski się cieszę, bo jeszcze trochę rzeczy do kupienia jest.... a Ty jutro urlopu nie zaczynasz? Cytat:
kochana, to super, że tak dobrze się czujesz! to najważniejsze . pewne niedogodności ciążowe zawsze są, ale najważniejsze, że wszystko dobrze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a no dzisiaj jeszcze i jutro urlop ... w poniedzialek wizyta u ginki i ... mykamy gdzies sobie ... ![]()
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#465 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Norbercik miewa się świetnie - powoli zaczyna raczkować i wogóle zrobił się strasznie kumaty ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękujemy ![]() Cytat:
![]() a Ty kobieto na siebie uważaj - ja też zaliczyłam glebę z brzuszkiem - w 7 miesiącu, tyle że na dworze - zrobiłam klasyczną psią pozę ![]() ![]() Cytat:
a tu mój akrobata: Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2009-07-31 o 12:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#466 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do brzuszka to nie pomogę, myślę ze najlepiej skonsultować się z lekarzem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Konczito nie masz zadnych wieści od Bazyli? Jak tam sytuacja? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Akrobata jest przesłodki ![]() ![]() Jeszcze godzinka i zaczynam weekend ![]() Konczita - wczoraj zrobiłam szpinak wg Twojego przepisu i wyszedł bardzo smaczny ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Roxy, ale słodziutki maleńki akrobata!!!!!!!!!!!! aaaaah!
![]() ![]() Velluto, ja uważam, nie wiem co się stało, że spadłam...wiem tylko , że spadłam. teraz schodzę z tych schodów dosłownie krok po kroczku...jakby ktoś zobaczył to by pomyślał, że inwalida... ![]()
![]() |
#468 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() o tak wolność.... ale będę sie starać o unieważnienie... a mam do tego podstawy... zresztą mój tż nalega, dla niego to ważne....a ex tez chce uniewaznienie, wiec..moze jakos się uda...bede próbować ![]() oj mam ale powoli już obczajam o co kaman ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Zuziu widziała i podziwiałam.Super zdjęcia i Wy super razem wyglądacie.
Boze co się dzieje z wizazem ???? Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2009-07-31 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Zakorzenienie
|
dzien dobry juz urlopowo
![]() oczywiscie przyspałam i tempka zaklucona - pomiar godzine pozniej ![]() ![]() wczoraj zaobserrwowałam ze mam super sluz jest extra rozciagliwy takiego jeszcze nie wychodowałam nigdy ![]() Cytat:
![]() a jedziemy sobie przed siebie cos o slowacji jest mowa - no zobaczymy w bukowinej nasze nocelgi poszły sie zabawiac i nas wyrolowano wiec plany troszku zmienione, ale spoko byle zeby odpoczac sobie ![]() milego dnia zycze ![]()
![]() |
#472 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich pisałam tylko pare razy do Was ale musze się podzielić nowiną JESTEM WCIAZY pierwszy cykl taka jestem szczęśliwa
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dbaj o Was ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 | |||
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka? Ja też nie znosze wszelakich igieł, brrrr... Trzymaj sie, bo cel szczytny ![]() A co do Bazylki to zrozumiałe, niech odpoczywa ![]() Udanego urlopu, wróćcie we troje ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja zaczełam sobote bardzo leniwie, ale juz powoli sie rozkręcam i jak to mam w zwyczaju, wieczorem napewno bede padać ze zmeczenia ![]() Miłej soboty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Staram się czytać regularnie co tam piszecie ale na bieżąco nie mam czasu. Po powrocie z pracy padam na pyszczek. Nie wiem co myśleć. Okresu nie ma. Od wczoraj piersi tak mnie po bokach bolą że nie idzie wytrzymać. Rano obudziłam się i czuję że coś mnie boli - a to koszulka do spania dotykała mnie do cycusiów i tak bolało jak nie wiem co. Co to może być ? Przed okresem zawsze brzuch mnie bolał a nie piersi. ![]() Jutro zrobię kolejny test. A dzisiaj świętujemy z moim misiem naszą pierwszą rocznicę ślubu. Tak strasznie fajnie by było zobaczyć jutro II kreseczki na teście. Życzę wszystkim miłego dzionka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Rozeznanie
|
Konczito odpoczywaj i kochana i wracajcie już w trójkę
![]() Bardzo się cieszę, że jajeczko urosło, śluz dopisał ... Jeszcze tylko zastrzyk i działajcie, działajcie ![]() Udanych i owocnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
GRATULACJE.Super,ze w pierwszym cyklu Wam sie udało. ![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Wiecie chyba jednak miałam tą owulacje w niedziele.Tylko ja luteinę zaczęalm brać od 16 dc i wczoraj wzięłam ostatnią ![]() Plamienia ustały .Dziś skok tempki do 37,21. Teraz to żyję z dnia na dzień czekając na @.Jakby przyszła w połowie sierpnia to przynajmniej na weselu nie jej nie bedzie. Własnie jedziemy po koszule i krawat na wesele. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#478 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzisiaj milusi dzien wrocilismy do domu i nie zgadniecie ale rozładował nam sie akumulator i jak zwykle przed wyjazdem wydatek ... ale okazało sie ze padochnoł smiercia tragiczna i czy nam sie podobało czy nie musielismy zakupic nowy .... ale z drugiej strony dobrze ze przed wyjazdem a nie jakbysmy tam juz byli bo znowu problem by był .... ![]() juz nie moge sie doczekac wypadu do tatralandi ... byłam tam 3 razy i jade z takim samym nastawieniem jak pierwszym razem hehehe duze dziecko ![]() a co do leniwej soboty to bardzo dobrze - odpoczynek sie nalezy a co ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
malami ![]() Cytat:
Darianko zarezerwowalismy kawtery na slowacji ![]() kurcze a moze pokazesz wykresik jak sie rysuje ?? jaki kolorek koszuli i krawatu wybraliscie ???
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
Cześć doczytałam wszystko ... uufff bo jakoś tak nie umiem napisac jak nie przeczytam .
Nie mam tylko głowy na odpisywanie , bo dziecie mam chore dwa dni miał goraczkę , okazało się że to gardło go boli. Na szczęście dziś jest już lepiej bo biega jak szalony gdzie się da . Konczita - miłego urlopowania , zazdroszczę tatralanii. jusi - gratulacje roxy - jeszcze troszkę i bedziesz prosiła żeby posiedział na d 3 min ![]() Spadam dziecie mnie zwywa , wpadne potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszula taki mocny róż i krawat czarny w fioletowo -różowe maziaki.Pasuje do kwiatków na mojej sukience.A garnitur ma z białego lnu. No a wykres poplątany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.