|
|
#451 |
|
BAN stały
|
Dot.: Betterware
Nie możesz sobie poszukać bo do jakiegoś sponsora jesteś dopisana. To że się do Ciebie nie odezwał, to już zupełnie inna sprawa.
Tutaj widać kolejny brak w strefie przedstawicieli - nie pokazuje kto jest sponsorem ani liderem w grupie do której się trafiło, więc jeśli sponsor nie odezwie się do Ciebie, Ty nie wiesz do kogo się odezwać ;( Ja miałem tyle szczęścia że pomimo iż mój sponsor przestał się odzywać (odpisywać na maile), manager do mnie zadzwonił. No i dzięki temu już mam kontakt do sponsora ![]() Może jeśli skontaktujesz się z COK to Ci podadzą namiary na Twojego sponsora? |
|
|
|
#452 |
|
Rozeznanie
|
Wanilla i Pepsia -
W Firmie raz na jakis czas robi sie czystkę z nowymi osobami zarejestrowanymi online bez podawania sponsora. Wtedy wg kodów pocztowych osoby te przydzielane są da aktywnego przedstawiciela działającego na terenie najbliższym miejscu zamieszkania danej osoby, / co nie jest równoznaczne z tym, że otrzymacie tym samym gwarancję właściwej pomocy/. Jesli rejestrowałyście sie po 10 stycznia br jest prawdopodobne że nie jesteście jeszcze przydzielone nikomu. Pomagam w karierze zawodowej, wiem, jak osiąga się tu sukces finansowy, mogę nauczyć i Was. |
|
|
|
#453 |
|
Raczkowanie
|
to naucz i mnie też proszę, bo ja też jestem w sytuacji bez sponsora
|
|
|
|
#454 |
|
BAN stały
|
Jestem chętna do '' sponsorowania''
Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-03-07 o 14:17 |
|
|
|
#455 |
|
Rozeznanie
|
JA także jestem chętna moje gg 11464849
|
|
|
|
#456 |
|
Rozeznanie
|
Kto rejestrował sie z Was online i nie dostał jeszcze nazwiska sponsora to poprosze o nr przedstawicielski /jesli znany jest/ i nazwisko i imie oraz miejsce zam na priv albo skype - jutro sprawdze i odezwę się.
|
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
Vanilla i pepsi jeśli chcecie się pod kogoś podpisać to wystarczy, że wybierzecie sobie sponsora, czyli np kogoś z nas z forum kto ma swoja grupę i wtedy obie strony piszą pismo do ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sponsor pisze z prośbą o przerejestrowanie pod siebie danej osoby a wy jako Przedstawiciele piszecie, że waszym sponsorem jest ............ i, że prosicie o przerejestrowanie pod jej strukturę i podpisac czytelnie. Trzeba wysłać to faxem.
Ostatnio moja Przedstawicielka miała taką sytuację, że dziewczyna zarejestrowała się bez podania jej nr sponsora. Nie została podpisana pod nikogo, więc napisały obie pismo i sprawa się wyjaśniła ![]() Jeśli jeszcze szukacie sponsora to podaję również swoje gg 2007131. Jesli będziecie miały pytania piszcie,chętnie pomogę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#458 |
|
Przyczajenie
|
najlepiej szukajcie kogoś kto jest z waszego miasta albo z okolic ponieważ zawsze wtedy łatwiej o tańsze katalogi (bo można mieć taniej katalogi-zamówić wspólnie, albo sponsor kupuje dużą ilość i odsprzedaje), jeżeli ma się brak to przez sponsora można znaleźć w grupie brakującą rzecz, no ja jestem z Wrocławia wiec zawsze mogę pomóc mój gg 5021566 a numer przedstawiciela PL-23086
(jeżeli ktoś nie jest pewny czy chce zostać przedstawicielem proponuje taki układ że zarejestruje go i dam 2-3 katalogi jeżeli się zbierze zamówienie to bardzo się ciesze a jeżeli będzie miał mało to zamówię na siebie po cenach przedstawiciela-chociaż przypuszczam że mało jest takich osób )
|
|
|
|
#460 |
|
Przyczajenie
|
zahaczam również o Brzeg Dolny i okolice, oraz Żary
|
|
|
|
#461 |
|
BAN stały
|
Zalezy co mozna uznać za niepłatną reklamę?
|
|
|
|
#462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktoś z nowych osób będzie chciał się wpisać to po to w podpisie mamy chyba swój numer przedstawiciela i miejsce skąd jesteśmy, ewentualnie można się odezwać do takiej osoby na priv... |
|
|
|
|
#464 |
|
BAN stały
|
jenyaniołek nieładnie kopiowac podpis.....
moj nr = numer sponsora to moj pomysl ... mowisz ze ktos rekalme daje nieoplacona a sama kopiujesz podpisy użytkowników forum... Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-03-07 o 15:04 |
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#466 |
|
BAN stały
|
Nie czepiam się tylko zwracam Ci uwagę .
Mam przed soba katalog kwietnowy Jesli zmaierzacie kupic dla siebie w marcowym spray do czyszczenia piekarnikow i grilla oraz spray do usuwania plesni to sie wstrzymajacie bo w kwietniowym katalogu produkty sa w cenie 12,99 i 15,99. Naprawde fajny katalog i duuuużo promocji i oferta wyprzedażowa na środku. Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-03-07 o 15:12 |
|
|
|
#468 |
|
BAN stały
|
Trzeba także spojrzeć na siebie krytycznym okiem a nie na innych wokół.
|
|
|
|
#469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekam na swoją paczkę a jestem mega ciekawa czy katalog jest lepszy od marcowego, a mam taką wielką nadzieje ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#470 |
|
BAN stały
|
w katalogu znajdziemy
- pojemnik na cebule 9,99 - porcelanowa wyciskarka do cytrusow 14,99 - plastikowa podstawka po lyzki 6.99 - gilotynka 10,90 -szczypce kuchenne 8,99 - mini patelnia 19,99 -piana do czyszczenia mikroflai - 10,99 -klipsy - 15,99 - praska do czosnku - 9,99 - głeboka forma silikonowa - 49,99 -plyn aloesowy - 6,29 -plyn do zmywarek - 12,99 - mata absorpcyjna 19,99 - mata do zlewu - 13,99 - soda kaustyczna- udroznianie rur - 9,99 - mop z myjka zielona 27,99 - zapasowka do nowego mopa 5,99 - plyn do laminatow - 14,90 -fredzelkowa miotelka 7,99 -myjka z dwoma wymiennymi - 23,99 -spray do fug- 19,99 - plyn wc 9,99 - chusteczki wc - 9,99 -szampon dla zwierzakow i odzywka do siersci po 15,99 szt - szczotka dla zwierzakow 15,99 -skoncentrowane mydlo w plynie 500ml 11,99 - naklejki pulapki na muchy 7,99 - odstraszacz owadow 9,99 - zaslona p/owadom na drzwi i okno 14,99 i 9,59 - MINI GORSET POD BIUSTONOSZ -TO SAMO CO W TV MANGO=PODNOSI BIUST DO GORY 27,99 - POJEMNIK KUCHENNY TEN SREBRNY 6,99 - obieraczka do warzyw 6,99 Zamiescilam te wg mnie najpopularniejsze ktore sa w promocji opuscilam z 1/3 innych promocyjnych. Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-03-07 o 15:45 |
|
|
|
#471 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za info o tym sprayu do grilla bo właśnie miałam kupić.
|
|
|
|
#472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo zdjęcia ? I wrzucić na forum ?
|
|
#473 |
|
BAN stały
|
Ja również jestem zainteresowana
![]() Jest ktoś z Wrocławia, kto mógłby mnie przygarnąć??? ![]() Ile kosztują katalogi?? Byłam konsultantką Oriflame i mam złe doświadczenia, ale mogę spróbować ![]() Z góry dziękuje za odp. i pozdrawiam!
|
|
|
|
#474 |
|
BAN stały
|
Nie jestem wprawdzie z Wrocławia ale moge Cie przygarnąć
![]() pis zna gg. ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Niestety córka popsuła mi aparat i nowy bede miec za tydzien lub 2 wiec nie zrobie fot. |
|
|
|
#475 |
|
BAN stały
|
Dziękuje za odp., ale już się zapisałam! Pozdrawiam!
|
|
|
|
#476 |
|
Rozeznanie
|
No proszę jak to szybko idzie, prawda Dorka? Gratuluję!
|
|
|
|
#477 |
|
BAN stały
|
I w kwietniowym będzie silikonowa szpatułka - dawno nie było a jest świetna i rękawiczki do pilingu - też są super.
Bryanka - ja w okolicach czwartku powinienem mieć katalog na kwiecień to Ci mogę skserować - chyba że sama będziesz miała do tego czasu własne zamówienie marcowe, to dostaniesz katalog. Srebrne pojemniki są w niższej cenie niż w lutym - oduczy mnie to kupowania na zasadzie "bo może ktoś będzie chciał potem w normalnej cenie to zarobię więcej", bo kupiłem 3. |
|
|
|
#478 |
|
Rozeznanie
|
Ja już nie mogę się doczekać paczuszki i oglądania nowego katalogu
![]() A tak z innej beczki Dajcie jakieś gratisy do wyższych zamówień?
|
#479 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj wysyłam zamówienie na katalog marcowy. Czy wraz z zamówieniem mogę zamówić już katalogi na kwiecień? Jaki jest kod?
![]() Jeszcze jedno pytanie. W cenniku, w materiałach dodatkowych jest oferta na koszulki. Chciałabym taką zamówić, ale kompletnie nie wiem, jak ona wygląda? Ma ją może ktoś z Was ?
Edytowane przez Dorota99 Czas edycji: 2010-03-08 o 11:14 |
|
|
|
#480 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Staram się jednak, by nie było to nic dużego i dodaję tylko do większych zamówień, bo ludzie się do gratisów przyzwyczajają i jest potem żal, że nic nie było. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

Albo zdjęcia ? I wrzucić na forum ?