|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
Cytat:
czyli zapraszam na PRV
|
|
|
|
|
|
#452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a kremem z karite juz nie jestes zainteresowana? ![]() chcialabym tak po 5ml z kazdego zapachu, jesli bralabys jeszcze karite to tak po 8
|
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
a tester jaka ma pojemność i kod?nie znam tego karite,mozesz podesłać link?
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
karite: http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27 |
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
ok,a jak z atomkami na odlewki?niech będzie z masłem
|
|
|
|
|
#456 |
|
Rozeznanie
|
Ja Ci przesle Twoje rzeczy + 2 atomki rozkrecane i do nich odpsikasz
|
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
ok
|
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Mi się u Ciebie podoba:
*REVLON Colorstay softflex cera tłusta i mieszana 330 ( o ile jest jasny) *LANCOME Aroma Calm(tester)-zostało ok 40%/100ml ROC-retinol anti-cellulite modelling ![]() |
|
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi u Ciebie ta motorola,czy jest jeszcze? |
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Addicta?
|
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Pro-retinol 100% Vegetal Reducteur Rides Jour (krem na dziń redukujący zmarszczki) Yves Rocher 30ml (zafoliowany) ważność do czerwca 2010r.;
22. Oilatum emulsja do kapieli - 15 ml(2szt); to mi sie podoba ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- do ustalenia,zarezerwowane mam 5-8ml mam też rzeczy dla maluszka z Twojej łisz |
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
mam pieluchy Hagisy,bo moja tylko pampersa używa,więc chetnie oddam
a twoje maleństwo to synuś czy córcia? ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- mam pieluchy Hagisy,bo moja tylko pampersa używa,więc chetnie oddam a Twoje maleństwo to synuś czy córcia? |
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oboje pieluszkowi... - synek tylko czasmi co prawda ale jeszcze potrzebuje czasem my tez uzywamy tylko pampersow, ale czemu nie - moglabym sprobować innych a jaki to rozmiar i ile sztuk? Bo malutka urodziła się spora - 4320kg i szybko rośnie
|
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja miała 3600/56cmja muszę już spadać,to daj znać czy coś potrzebujesz.odp Ci jutro pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś wymyślimy... a pieluszki to moze dla synka bym przygarnęla
|
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłej nocy |
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
*REVLON Colorstay softflex cera tłusta i mieszana 330-NOWY
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-16...nOily-Skin.htm *LOREAL Lash architect-tusz do rzęs wypróbowany 2 razy-kod 26F200 cos u mnie?
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Przybywam ponownie po MDC
Zajrzyj do mojego nowego wątku
|
|
|
|
|
#476 | ||
|
Zakorzenienie
|
a zamierzasz coś dorzucić,jakas dokładka?
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Dezodorant nowy lady speed stick Masło do ciała testowane -raz uzyte na łydke - o zapachu kiwi i karambola tutti frutti. Balsam Dove – Supreme Silk Lotion- jedwabisty balsam do ciała nadający blask, nawilżający, 250ml butla, nieużywany. podobają mi sie te rzeczy coś dobierzesz? Będzie większa wymianka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Basiu MDC jest zarezerwowana ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Avon Senses, Reflection - żel do kąpieli - nieużywany Nivea, Fresh ekstrakty morskie - antyperspirant roll-on - nieużywany może te rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- pieluszek mam 31 szt,nowy dresik,body,koszulka bluzeczka,spodnie,skarpet usie i wiele używanych w bdb stanie ![]() te nowe rzeczy w sumie od 6m-ca |
||
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za *BaByliss PRO Air Styler Magic, szczotko-lokówka 18mm-NOWA zapakowana?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- ok,zaraz zrobi mąż. tylko czy masz coś jeszcze poza wątkiem? wybrałam u Ciebie oilatum próbki i coś jeszcze,a nie wiem co chcesz w zamian? ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- akumulatorki się ładują ![]() czy ja dobrze widziałam masz Ange ou demon?
|
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam Ale to końcówka - jakieś 8ml chyba. Myślę, że jak przyjrzeć się zdjęciu to widać pojemność Ja na razie jestem chętna na huggiesy i addicta... i zaraz zobaczymy czy na coś jeszcze
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

Szkoda, ze bez Lactacydu, bo chciałam wypróbować (może zrobiłabyś mi próbeczkę na wytestowanie?).

może coś wymyślimy... a pieluszki to moze dla synka bym przygarnęla