![]() |
#451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Leki antydepresyjne [opinie, doświadczenia]
W szpitalu pojawiła się u mnie depresja popsychotyczna w wyniku leczenia zespołu paranoidalnego, więc zalecono mi Sertagen. Efekty są świetne, objawy od razu minęły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy napisałam nieskładnie, ale objawy pojawiają się ZAZWYCZAJ po alkoholu, co oznacza, że niezawsze. Ponadto nie wiem czy te dwa piwa na tydzień robią taką różnice w leczeniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#454 |
Raczkowanie
|
A czy Ty potrafisz czytać? Nie interesuje mnie wasze porady odnośnie alkoholu, pytam czy ktoś miał podobne objawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Naczelna Nastolatka
|
Nie miał bo nie łączymy leczenia z alkoholem. Ja spróbowałam RAZ pić wc trakcie kuracji. Czułam się źle wiec nigdy więcej tego nie powtórzyła. Polecam. Świetny sposób na nie zepsucie własnego leczenia
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2016-04-24 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
on tired little feet
|
I po co ta agresja? Od doopy strony się do tego bierzesz, bo nie powinnaś interesować się objawami wywołanymi alkoholem, tylko ten alkohol odstawić. Przy leczeniu nie można pić= nie pije się, proste.
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
Hej, dostałam nowe leki z setaloftu 50mg przechodzę na oroes 10mg czy ktoś z was miał styczność z lekami oroes jak one działają na was ? Czy są to dobre leki. ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, może któraś z Was będzie umiała mi coś poradzić? Od miesiąca biorę moklobemid w malutkiej dawce, 150 mg dziennie (wcześniej około roku zażywałam SSRI). Czuję się bardzo kiepsko, jestem podenerwowana i agresywna, mam silne myśli rezygnacyjne - tak samo czuję się bez żadnych leków, pogorszenie nastroju dało się też odczuć w ostatnich miesiącach kuracji poprzednim lekiem. Lekarka uprzedziła mnie, że na efekty trzeba poczekać kilka tygodni, ale ten czas właśnie mija, a efekt jest na razie odwrotny do zamierzonego. Nieoczekiwanie okazało się, że psychiatra jest na urlopie do końca maja, nie powiadomiła mnie wcześniej (kazała się zgłosić w 2 połowie maja), a leku wystarczy mi jeszcze na niecały miesiąc. I tu moje pytanie, co z tym teraz zrobić? Brać to dalej aż do wizyty, czy odstawić na własną rękę? Iść się skonsultować z innym psychiatrą, prosić lekarza rodzinnego o przedłużenie recepty albo o jakieś doraźne leki uspokajające? (na razie w momentach kryzysu ratuję się Tranxene, ale staram się tylko w ostateczności). Recepcjonistka w przychodni nic konkretnego mi nie powiedziała, nie wiem, kogo mogłabym zapytać. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Naczelna Nastolatka
|
Ja bym poszła do innego psychiatry. Odstawienie na własną rękę albo łyka nie czegoś od lekarza rodzinnego to kiepski pomysł bardzo.
![]() |
#460 |
BAN stały
|
Witam , przejść przez depresję pomogłi mi leki antydepresyjne.
Byłam bardzo zestresowana, nerwowa a wiecziorem miałam ogromny smutek... Żeby pozbuć ten depresyjny stan stasowałam <reklama>. Moja depresja już została zakończona, i mogę powiedziec że teraz czuję się znacznie spokojniej i lepiej. Mam nadzieję, że to nie wróci do mnie! Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-06-08 o 13:32 Powód: Reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
witam czy ktoś brał zomiren 0,25 mg i escitil 10mg?czy wpływa jakoś na życie intymne?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.