|
|
#451 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI
Dziewczynki, jakie dodatki do tej sukienki???
|
|
|
|
|
#452 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI
Dziewczynki, jakie dodatki do tej sukienki proponujecie???
|
|
|
|
|
#453 |
|
Raczkowanie
|
hmm... albo jakieś korale na szyję albo wisior. A jeśli chodzi o buty to czarne lub nude i do tego czarna torebka
|
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuję Waszej rady co do załączonej sukienki. Myślałam o dodatkach w kolorze fuksji lub kobaltu ale kompletnie nie mam pomysłu co dokładnie ma to być. Rajstopy czarne ale takie zupełnie cieniutkie czy lekko kryjące ( sukienka jest z lekkiego, zwiewnego materiału ). Mam czarne buty i torebkę. Będzie ok czy tu też postawić na kolor.
|
|
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Idę w tym roku na studniówkę jako osoba towarzysząca. Planuję iść w sukience z mojego półmetka (zdjęcia poniżej, lecz to nie jest żadna z nich, jest podobna do tej z kolorowym tiulem tylko ma jedną warstwę czarnego tiulu więc nie jest taka rozłożysta i jest bez ramiączek, taki dekold w serduszko, trochę też podobna do tej drugiej ) i te buty.Wiem, wiem, trochę za czarno i właśnie tu moje pytanie, jaką torebkę do tego dobrać? Nad biżuterią też się zastanawiam Jeszcze mam problem z doborem rajstop, bo te buty mają odkryte palce, zastanawiałam się nad koronkowymi ale ze względu na buty chyba wezme zwykłe cielesne bez zaznaczonego szwu.Macie jakieś pomysły?
Człowiek jest tylko trzciną, ale trzciną myślącą. Edytowane przez Oluraa Czas edycji: 2011-01-17 o 12:51 |
|
|
|
|
#456 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Truskaaa Czas edycji: 2011-01-18 o 22:57 |
||
|
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
Truskaaa dziękuję bardzo
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
mam brązowa welurową, dosyć krótką sukienkę, zastanawiam się nad kolorem butów. Pomożecie?
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mój problem polega na braku pomysłu na dodatki do wyraziście łososiowej, długiej sukienki bez ramiączek, ale z takim mini mini bolerkiem. Myślałam o jakichś kolczykach w kolorze beżu i platformach tego samego koloru, ale nie wiem czy nie będzie za mdło ;p Mam czarne włosy, dosyć ciemną naturalną karnację...
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
Odnawiam wątek
![]() Co sądzicie o sukience z załącznika? Jakie dodatki? Jakieś bolerko albo żakiecik? Torebka "do ręki"? W czerni czy inny kolor? Z góry dziękuje
Edytowane przez kadu87 Czas edycji: 2011-05-13 o 13:47 |
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
a co do kurteczki jeansowej? zastanawiam sie co ze spodniami bo ze spodniami jeansowymi to chyba nie pasuje
|
|
|
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
może jakieś materiałowe spodnie? widziałam takie rurki w różnych kolorach. Czarne najbezpieczniejsze. Ale wszystko zależy od tego w jakim odcieniu jest kurteczka jeansowa.
|
|
|
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
ponawiam moje zapytanie
|
|
|
|
|
#465 |
|
Przyczajenie
|
Witam drogie Wizażanki
![]() Potrzebuję pomocy w dobraniu dodatków do sukienki. W linku znajduje się kiecka którą mam zamiar założyć. http://allegro.pl/asos-tuba-bandazow...529943792.html Jaka torebka? jakie buty?? Pomocy!
|
|
|
|
|
#466 |
|
Przyczajenie
|
help
Mam sukienkę na wesele i chcialabym wiedziec co do niej założyć: jakies bolerko czy inne okrycia wierzchnie, jakie buty, biżuteria? Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
|
|
#467 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Torebkę dałabym taką małą przez ramię (kopertówka wydaje mi się za poważna) coś w stylu http://image.ceneo.pl/data/products/5633500/product.jpg . Żakietu bym nie dokładała, jak ci bardzo zależy to już prędzej bolerko z krótkim rękawkiem. Co do kolorów to postawiłabym na granat (wykończenie sukienki) lub ewentualnie na brąz. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Truskaaa Czas edycji: 2011-04-05 o 17:29 |
|||
|
|
|
|
#468 |
|
Przyczajenie
|
Truskaaa bardzo ci dziękuję, butki jakie pokazalaś idealnie mi odpowiadaja
też myslałam cos w ten deseń ale nie bylam pewna Więc jeszcze raz dziekuje. Sukienka ta w sumie niebardzo mi sie podobała wolalam prostrze, ale dzieki tym marszczeniom znikły wszysytkie moje dośc widoczne faldki i inne niedoskonałości, ze az poczulam sie znow sexi
|
|
|
|
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za odp
|
|
|
|
|
#470 |
|
Przyczajenie
|
pomocy!
Potrzebuję pomocy!
Jestem tu zupełnie nowa - z desperacji zarejestrowałam się na tej stronie bo chyba tylko tutaj czeka mnie wybawienie! Przede mną wesele - sukienka w "bulu i nadzieji" znaleziona Jest szaraAle teraz co dalej? Czy teraz iść w czerń z butami i torebką? Biżuteria - klasyczne perły (bransoleta + kolczyki) czy coś srebrnego i świecącego? A może jaśniejsze dodatki? Jeśli tak to co może pasować? Po stopach całować będę za wszelką pomoc.... ![]() http://debenhams.scene7.com/is/image...s/017010426063 Jako istota kompletnie nie znająca się na działaniu forum wklejam w ten sposób załącznik w postaci adresu do sukienki... wybaczcie
|
|
|
|
|
#471 |
|
Raczkowanie
|
odświeżam wątek!
jakie dodatki do sukienki czarno-beżowej z załącznika? buty (baleriny albo szpilki) będą na 100% czarne bo takie akurat mam. torebka też. z tym że dokupiłam satynowe i zwykłe tasiemki w kolorze beżu i tą zwykłą prostą kopertówkę chce odrobinę przerobić tzn. albo taki zwykły beżowy pasek przez środek doszyty albo jakaś kokardka, kwiatek, jeszcze sama nie wiem. zastanawiam się nad biżu. mam kolczyki z czarnych i bezowych drobnych kryształków i do tego prościutką skromną bransoletkę. Ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie dodać tutaj odrobiny koloru np. przez biżuterię taką jak w załączniku (kolczyki+zawieszka), w takich kolorach też mam tasiemki jakby co. Czy może darować już ten 3ci kolor? Bardzo dziękuje za wszelkie rady. Edytowane przez kadu87 Czas edycji: 2011-05-15 o 23:55 |
|
|
|
|
#472 |
|
Raczkowanie
|
up up...
czy watek wymarł całkowicie? kilka miesięcy temu każdego dnia było kilka nowych postów i w każdym jakieś rady a teraz? ... (
|
|
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
Jakie dodatki będą pasować do takiej sukienki? Krój jest dokładnie taki jak na zdjęciu, tyle że jest granatowa z czarnym paskiem.
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
radzić raczej nie będę bo się nie znam właśnie na stylizacjach "wieczorowo - eleganckich, ale przed komentarzem do sukienki nie mogłam się powstrzymać Ale takie dwa linki podrzucę - bo jak szukałam czegoś dla siebie to i się natknęłam na takie: http://www.zeberka.pl/img_users/1217593006.jpg http://wedding-pictures.onewed.com/e...al-jewelry.jpg mam nadzieję, że linki zadziałają
|
|
|
|
|
|
#475 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: pomocy!
Cytat:
Cytat:
Co do biżuteri to według mnie fajny pomysł żeby dodać 3 kolor, ale ja bym wybrała coś konkretniejszego. Czerwień będzie ładnie pasowała (dużo kolorów tak naprawdę będzie pasowało). Nie brałabym tych co dałaś bo są kryształki. Wzięłabym raczej pióra http://2.bp.blogspot.com/_MbgZv9oZoz...awie-pióra.jpg albo kwadraciki http://www.wyszukane.pl/galerie/k/ko...rku_2231_k.jpg i pod to albo coś na szyję albo bransoletkę. Cytat:
![]() Cytat:
http://www.pasaz.v10.pl/img/thumbs/T...2ca8a17855.jpg |
||||
|
|
|
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za odp.
skoro "żywot" tego wątku (bardzo pomocnego nota bene) zależy od wypowiedzi nawet osób będących całkowicie laikami w dziedzinie zestawień garderoby z dodatkami, postanowiłam "dać coś od siebie" i starać się podtrzymać ten wątek. abarton poszłabym z dodatkami srebro albo biel/ecri. w sierpniu mam wesele u znajomych i szukam właśnie granatowej sukienki abym mogła zestawić ją z białymi/kremowymi dodatkami które już posiadam. czy pasek można wymienić? tzn odpiąć? zdjąć? ewentualnie odpruć? w to miejsce dałabym właśnie w jednym z tych kolorów: biel/ kremowy / srebrny i resztę dodatków też w tym samym kolorze. w ostatecznosci niech zostaje czarny ale biżu może raczej jakieś wyraziste bardziej ze srebrem lub bielą? może się nie znam ale bardzo lubię zestawienie granatu z bielą )Truskaaa czy kolczyki z piór mogłyby być coś w ten deseń (jak załącznik)? Akurat takie posiadam. |
|
|
|
|
#477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie się podobają i wydaje mi się, że będą fajnie pasować. |
|
|
|
|
|
#478 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizażanki,
Z racji tego że wątek „hula” proszę Was o pomoc. Zakupiłam sobie sukienke na wesele: tuba, koronkowa (gdzie koronka jest w kolorze pudrowego różu a podszewka taka nude, choc pudrowy róż tutaj rządzi), w pasie sukienki jest wszyty materiałowy czarny pas. Jest to sukienka z niedawej kolekcji H&M, więc może któraś z Was ją kojarzy (wieczorem mogłabym wysłać jej zdjecie dla ułatwienia)… No i, do rzeczy: potrzebuję pomocy co do butow, kopertowki, jakiegos zakiecika lub bolerka oraz bizuterii. Trochę tego duzo, ale wolę się poradzic niż potem martwic się ze nie wyszło. Osobiscie myslalam o niewysokich szpilkach w kolorze nude, z tym ze reszta nie moglaby chyba już być az tak mdła… nie chciałabym wyglądać jak różowa landrynka. Dodam jeszcze ze mam 171cm wzrostu, włosy czekoladowy braz, niebieskie oczy. Pozdrawiam i z góry dziękuję za porady! J
|
|
|
|
|
#479 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizażanki
,W sierpniu tego roku wybieram się na wesele jako osoba towarzysząca Zakupiłam już sukienke: Pudrowy róż, koronkowa z czarnym wszytym materiałowym paskiem w pasie, bez ramiaczek- tuba (z jednej z nowszych kolekcji H&M)... Nie wiem tylko jakie dodatki do niej: buty, żakiet/bolerko, kopertówka, bizuteria? Myślałam o butach w koloże nude, ale co wtedy z torebka i oddatkami? Nie chciałabym wygladac jak różowa landrynka.Licze na Wasze rady ![]() P.s jeśli będziecie potrzebowały zdjęcie, mogę je załączyć pod wieczór |
|
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
podejrzewam że sukienka jaką masz to taka jak w załączniku? Wydaje mi się że dodatki w kolorze czarnym byłyby bardziej odpowiednie. sierpień więc jeżeli pogoda dopisze i będzie ciepło to praktycznie bierzemy pod uwagę tylko torebkę i buty. Widziałabym prostą czarną kopertówkę. Co do butów to już kwestia tego co lubisz: czy płaskie baleriny (proste czarne bez dziwactw typu sztuczne kwiatki itp) open toe na obcasie (też czarne proste albo z kokardką z przodu) albo pełne szpilki też klasyczne. Wydaje mi się że sukienka jest na tyle ciekawa i dekoracyjna (przez koronkę) że szkoda byłoby odwracać od niej uwagę jakimiś krzykliwymi dodatkami. Pisałaś o kolorze nude. Jakoś nie jestem do niego w tym zestawieniu przekonana, a jeżeli dasz wszystkie dodatki w nude będziesz tak jak sama pisałaś CUKIERKOWA.
na marginesie sukienka śliczna jeżeli to ta którą załączyłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

) i te buty.

też myslałam cos w ten deseń ale nie bylam pewna
(