Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBIORCZY - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 17:29   #451
kamcialala
Przyczajenie

Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI

Dziewczynki, jakie dodatki do tej sukienki???
kamcialala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-16, 17:31   #452
kamcialala
Przyczajenie

Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI

Dziewczynki, jakie dodatki do tej sukienki proponujecie???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1363424534.jpg (29,4 KB, 21 załadowań)
kamcialala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-16, 17:47   #453
pamilcia15
Raczkowanie

hmm... albo jakieś korale na szyję albo wisior. A jeśli chodzi o buty to czarne lub nude i do tego czarna torebka
Prawko zdane:22.06.2010
Więcej sukcesów!
pamilcia15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-16, 20:32   #454
Minia78
Raczkowanie

Potrzebuję Waszej rady co do załączonej sukienki. Myślałam o dodatkach w kolorze fuksji lub kobaltu ale kompletnie nie mam pomysłu co dokładnie ma to być. Rajstopy czarne ale takie zupełnie cieniutkie czy lekko kryjące ( sukienka jest z lekkiego, zwiewnego materiału ). Mam czarne buty i torebkę. Będzie ok czy tu też postawić na kolor.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5224.jpg (82,6 KB, 33 załadowań)
Minia78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-17, 12:05   #455
Oluraa
Raczkowanie

Witam
Idę w tym roku na studniówkę jako osoba towarzysząca. Planuję iść w sukience z mojego półmetka (zdjęcia poniżej, lecz to nie jest żadna z nich, jest podobna do tej z kolorowym tiulem tylko ma jedną warstwę czarnego tiulu więc nie jest taka rozłożysta i jest bez ramiączek, taki dekold w serduszko, trochę też podobna do tej drugiej ) i te buty.
Wiem, wiem, trochę za czarno i właśnie tu moje pytanie, jaką torebkę do tego dobrać? Nad biżuterią też się zastanawiam Jeszcze mam problem z doborem rajstop, bo te buty mają odkryte palce, zastanawiałam się nad koronkowymi ale ze względu na buty chyba wezme zwykłe cielesne bez zaznaczonego szwu.
Macie jakieś pomysły?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (36,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka2.jpg (34,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg butkii.jpg (15,0 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez Oluraa
Czas edycji: 2011-01-17 o 12:51
Oluraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-18, 22:45   #456
Truskaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oluraa Pokaż wiadomość
Witam
Idę w tym roku na studniówkę jako osoba towarzysząca. Planuję iść w sukience z mojego półmetka (zdjęcia poniżej, lecz to nie jest żadna z nich, jest podobna do tej z kolorowym tiulem tylko ma jedną warstwę czarnego tiulu więc nie jest taka rozłożysta i jest bez ramiączek, taki dekold w serduszko, trochę też podobna do tej drugiej ) i te buty.
Wiem, wiem, trochę za czarno i właśnie tu moje pytanie, jaką torebkę do tego dobrać? Nad biżuterią też się zastanawiam Jeszcze mam problem z doborem rajstop, bo te buty mają odkryte palce, zastanawiałam się nad koronkowymi ale ze względu na buty chyba wezme zwykłe cielesne bez zaznaczonego szwu.
Macie jakieś pomysły?
Torebka czerwona lub niebieska w kształcie różyczki, kopertówka, pikowana (duży wybór), różyczkę możesz też doczepić do sukienki lub kokardę w pasie wiązaną z przodu lub z tyłu. Jak lubisz i jest ci do twarzy to możesz ożywić strój opaską z kokardką. Kolczyki koralikowe i bransoletka też cos w stylu http://trosca.blox.pl/resource/szkielka.jpg . Kolory mogą być jakie tylko chcesz, bo do czarnego wszystko pasuje, mnie podoba się czerw i nieb, a teraz modna jest zieleń (zerknij na sukienki na rozdaniu Złotych Globów).

Cytat:
Napisane przez Minia78
Potrzebuję Waszej rady co do załączonej sukienki. Myślałam o dodatkach w kolorze fuksji lub kobaltu ale kompletnie nie mam pomysłu co dokładnie ma to być. Rajstopy czarne ale takie zupełnie cieniutkie czy lekko kryjące ( sukienka jest z lekkiego, zwiewnego materiału ). Mam czarne buty i torebkę. Będzie ok czy tu też postawić na kolor.
Ja bym raczej postawiła na czarne lub srebrne dodatki (ewentualnie kobalt). Rajstopy lekkokryjące. Dodatki dałabym kolczyki czarne lub srebrne tylko wyraźne najlepiej wiszące żeby nie zgubiły się przy sukience, ewentualnie jakąś bransoletkę grubszą. Ogólnie sukienka nie jest jednolita, więc wydaje mi się, że nie musisz szukać jakoś strasznie dużo dodatków.

Edytowane przez Truskaaa
Czas edycji: 2011-01-18 o 22:57
Truskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 10:06   #457
Oluraa
Raczkowanie

Truskaaa dziękuję bardzo

Oluraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 14:53   #458
kyana
Zadomowienie

GG do kyana Send a message via Skype™ to kyana

mam brązowa welurową, dosyć krótką sukienkę, zastanawiam się nad kolorem butów. Pomożecie?
Stary 2011-01-20, 22:44   #459
Truskaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kyana Pokaż wiadomość
mam brązowa welurową, dosyć krótką sukienkę, zastanawiam się nad kolorem butów. Pomożecie?
Ja bym wybrała czarne lub zielone.
Stary 2011-01-26, 10:24   #460
czarna_2010
Raczkowanie

Witam
Mój problem polega na braku pomysłu na dodatki do wyraziście łososiowej, długiej sukienki bez ramiączek, ale z takim mini mini bolerkiem. Myślałam o jakichś kolczykach w kolorze beżu i platformach tego samego koloru, ale nie wiem czy nie będzie za mdło ;p

Mam czarne włosy, dosyć ciemną naturalną karnację...

czarna_2010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-30, 11:23   #461
kadu87
Raczkowanie

Odnawiam wątek

Co sądzicie o sukience z załącznika? Jakie dodatki? Jakieś bolerko albo żakiecik? Torebka "do ręki"? W czerni czy inny kolor? Z góry dziękuje

Edytowane przez kadu87
Czas edycji: 2011-05-13 o 13:47
kadu87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 14:44   #462
iinnkkaa
Zakorzenienie

a co do kurteczki jeansowej? zastanawiam sie co ze spodniami bo ze spodniami jeansowymi to chyba nie pasuje
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 12:47   #463
kadu87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
a co do kurteczki jeansowej? zastanawiam sie co ze spodniami bo ze spodniami jeansowymi to chyba nie pasuje
może jakieś materiałowe spodnie? widziałam takie rurki w różnych kolorach. Czarne najbezpieczniejsze. Ale wszystko zależy od tego w jakim odcieniu jest kurteczka jeansowa.
Stary 2011-04-03, 21:30   #464
kadu87
Raczkowanie

ponawiam moje zapytanie
Stary 2011-04-04, 23:55   #465
docia1231050
Przyczajenie

Witam drogie Wizażanki

Potrzebuję pomocy w dobraniu dodatków do sukienki. W linku znajduje się kiecka którą mam zamiar założyć.
http://allegro.pl/asos-tuba-bandazow...529943792.html
Jaka torebka? jakie buty??
Pomocy!
docia1231050 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-05, 10:52   #466
nowa24
Przyczajenie

help
Mam sukienkę na wesele i chcialabym wiedziec co do niej założyć: jakies bolerko czy inne okrycia wierzchnie, jakie buty, biżuteria?

Bardzo proszę o pomoc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1285785214.jpg (48,2 KB, 22 załadowań)
nowa24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-05, 17:28   #467
Truskaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kadu87 Pokaż wiadomość
Odnawiam wątek

Co sądzicie o sukience z załącznika? Pasuje aby iść w niej na komunię? Jakie dodatki? Jakieś bolerko albo żakiecik? Torebka "do ręki"? W czerni czy inny kolor? Z góry dziękuje
Fajna sukienka, taka wiosenna, na komunie na pewno pasuje.
Torebkę dałabym taką małą przez ramię (kopertówka wydaje mi się za poważna) coś w stylu http://image.ceneo.pl/data/products/5633500/product.jpg . Żakietu bym nie dokładała, jak ci bardzo zależy to już prędzej bolerko z krótkim rękawkiem. Co do kolorów to postawiłabym na granat (wykończenie sukienki) lub ewentualnie na brąz.

Cytat:
Napisane przez docia1231050 Pokaż wiadomość
Witam drogie Wizażanki

Potrzebuję pomocy w dobraniu dodatków do sukienki. W linku znajduje się kiecka którą mam zamiar założyć.
http://allegro.pl/asos-tuba-bandazow...529943792.html
Jaka torebka? jakie buty??
Pomocy!
Stronka nie wchodzi

Cytat:
Napisane przez nowa24 Pokaż wiadomość
help
Mam sukienkę na wesele i chcialabym wiedziec co do niej założyć: jakies bolerko czy inne okrycia wierzchnie, jakie buty, biżuteria?

Bardzo proszę o pomoc.
Sukienka "na bogato", więc ja bym ograniczyła dodatki. Przy tych czarnych akcentach wzięłabym proste czarne szpilki http://chce.to/content/disa/big.3033...94C778FDD7.jpg i czarną kopertówkę do ręki. Bolerko czarne satynowe lub czarna koronka. Biżuteria? Może delikatne srebrne kolczyki http://nixon.czest.pl/zdjecia/duze/mk/mk719a.jpg a jak jesteś blondynką to czarne http://www.unikalni.pl/photos/frywol...le02796c85.jpg . Ja wzięłabym jakieś dłuższe coś pod to marszczenie, ale tak żeby nie odwracały uwagi od sukienki.

Edytowane przez Truskaaa
Czas edycji: 2011-04-05 o 17:29
Stary 2011-04-05, 21:39   #468
nowa24
Przyczajenie

Truskaaa bardzo ci dziękuję, butki jakie pokazalaś idealnie mi odpowiadaja też myslałam cos w ten deseń ale nie bylam pewna Więc jeszcze raz dziekuje.
Sukienka ta w sumie niebardzo mi sie podobała wolalam prostrze, ale dzieki tym marszczeniom znikły wszysytkie moje dośc widoczne faldki i inne niedoskonałości, ze az poczulam sie znow sexi
nowa24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-06, 11:26   #469
kadu87
Raczkowanie

dziękuje za odp
Stary 2011-05-08, 19:06   #470
eluta_85
Przyczajenie

pomocy!

Potrzebuję pomocy!
Jestem tu zupełnie nowa - z desperacji zarejestrowałam się na tej stronie bo chyba tylko tutaj czeka mnie wybawienie!
Przede mną wesele - sukienka w "bulu i nadzieji" znaleziona Jest szara
Ale teraz co dalej?
Czy teraz iść w czerń z butami i torebką? Biżuteria - klasyczne perły (bransoleta + kolczyki) czy coś srebrnego i świecącego?
A może jaśniejsze dodatki? Jeśli tak to co może pasować?
Po stopach całować będę za wszelką pomoc....

http://debenhams.scene7.com/is/image...s/017010426063

Jako istota kompletnie nie znająca się na działaniu forum wklejam w ten sposób załącznik w postaci adresu do sukienki... wybaczcie
eluta_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 13:59   #471
kadu87
Raczkowanie

odświeżam wątek!
jakie dodatki do sukienki czarno-beżowej z załącznika? buty (baleriny albo szpilki) będą na 100% czarne bo takie akurat mam. torebka też. z tym że dokupiłam satynowe i zwykłe tasiemki w kolorze beżu i tą zwykłą prostą kopertówkę chce odrobinę przerobić tzn. albo taki zwykły beżowy pasek przez środek doszyty albo jakaś kokardka, kwiatek, jeszcze sama nie wiem. zastanawiam się nad biżu. mam kolczyki z czarnych i bezowych drobnych kryształków i do tego prościutką skromną bransoletkę. Ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie dodać tutaj odrobiny koloru np. przez biżuterię taką jak w załączniku (kolczyki+zawieszka), w takich kolorach też mam tasiemki jakby co. Czy może darować już ten 3ci kolor?
Bardzo dziękuje za wszelkie rady.

Edytowane przez kadu87
Czas edycji: 2011-05-15 o 23:55
Stary 2011-05-14, 21:40   #472
kadu87
Raczkowanie

up up...

czy watek wymarł całkowicie? kilka miesięcy temu każdego dnia było kilka nowych postów i w każdym jakieś rady a teraz? ... (
Stary 2011-05-14, 22:56   #473
abarton
Raczkowanie

Jakie dodatki będą pasować do takiej sukienki? Krój jest dokładnie taki jak na zdjęciu, tyle że jest granatowa z czarnym paskiem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (15,1 KB, 23 załadowań)
abarton jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 00:18   #474
eluta_85
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez abarton Pokaż wiadomość
Jakie dodatki będą pasować do takiej sukienki? Krój jest dokładnie taki jak na zdjęciu, tyle że jest granatowa z czarnym paskiem.
abarton bardzo ładna jest ta sukienka z Twojego załącznika! radzić raczej nie będę bo się nie znam właśnie na stylizacjach "wieczorowo - eleganckich, ale przed komentarzem do sukienki nie mogłam się powstrzymać
Ale takie dwa linki podrzucę - bo jak szukałam czegoś dla siebie to i się natknęłam na takie:
http://www.zeberka.pl/img_users/1217593006.jpg

http://wedding-pictures.onewed.com/e...al-jewelry.jpg

mam nadzieję, że linki zadziałają
eluta_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 18:13   #475
Truskaaa
Raczkowanie

Dot.: pomocy!

Cytat:
Napisane przez eluta_85 Pokaż wiadomość
Potrzebuję pomocy!
Jestem tu zupełnie nowa - z desperacji zarejestrowałam się na tej stronie bo chyba tylko tutaj czeka mnie wybawienie!
Przede mną wesele - sukienka w "bulu i nadzieji" znaleziona Jest szara
Ale teraz co dalej?
Czy teraz iść w czerń z butami i torebką? Biżuteria - klasyczne perły (bransoleta + kolczyki) czy coś srebrnego i świecącego?
A może jaśniejsze dodatki? Jeśli tak to co może pasować?
Po stopach całować będę za wszelką pomoc....

http://debenhams.scene7.com/is/image...s/017010426063

Jako istota kompletnie nie znająca się na działaniu forum wklejam w ten sposób załącznik w postaci adresu do sukienki... wybaczcie
Fajna sukienka tylko ja bym ją czymś ożywiła, np. niebieskim, czerwonym, zielonym itd lub srebro. Też bardzo lubię czerń, ale jak na wesele wydaje mi się za ponuro taki zastaw by wyglądał. Kolczyki wybrałabym jakieś wiszące ("lejące") i długie, kolorowe albo srebrne http://cok upic.pl/i/c_big1579700.jpg , do srebrnych mogłaby jeszcze być delikatna bransoletka http://www.chatonglamour.pl/images/1...3c43352b7b.jpg . Fajnie będą wyglądały buty z lekkim marszczeniem http://e.radar.pl/rdr827/2c37f7340010751b4d69df55 . Torebka to w sumie pod buty i biżuterię, ale tutaj dużo będzie pasować. Ja bym wzieła raczej prostą http://torebkidamskie.net.pl/wp-cont...torebeczka.jpg pod kolor butów (jakiś żywszy).

Cytat:
odświeżam wątek!
jakie dodatki do sukienki czarno-beżowej z załącznika? buty (baleriny albo szpilki) będą na 100% czarne bo takie akurat mam. torebka też. z tym że dokupiłam satynowe i zwykłe tasiemki w kolorze beżu i tą zwykłą prostą kopertówkę chce odrobinę przerobić tzn. albo taki zwykły beżowy pasek przez środek doszyty albo jakaś kokardka, kwiatek, jeszcze sama nie wiem. zastanawiam się nad biżu. mam kolczyki z czarnych i bezowych drobnych kryształków i do tego prościutką skromną bransoletkę. Ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie dodać tutaj odrobiny koloru np. przez biżuterię taką jak w załączniku (kolczyki+zawieszka), w takich kolorach też mam tasiemki jakby co. Czy może darować już ten 3ci kolor?
Bardzo dziękuje za wszelkie rady.
Kokardki bardzo fajnie będą pasowały i raczej nie będzie z tym dużo robienia (na butach, na pasku sukienki możesz dodać.
Co do biżuteri to według mnie fajny pomysł żeby dodać 3 kolor, ale ja bym wybrała coś konkretniejszego. Czerwień będzie ładnie pasowała (dużo kolorów tak naprawdę będzie pasowało).
Nie brałabym tych co dałaś bo są kryształki. Wzięłabym raczej pióra http://2.bp.blogspot.com/_MbgZv9oZoz...awie-pióra.jpg albo kwadraciki http://www.wyszukane.pl/galerie/k/ko...rku_2231_k.jpg i pod to albo coś na szyję albo bransoletkę.

Cytat:
up up...

czy watek wymarł całkowicie? kilka miesięcy temu każdego dnia było kilka nowych postów i w każdym jakieś rady a teraz? ... (
Za dużo pyta, za mało odpowiada. Angażujmy się dziewczyny

Cytat:
Napisane przez abarton Pokaż wiadomość
Sukienka - cudo. Dodatki mogą byc czarne i takie będzie najłatwiej znaleźć. Ze względu na różyczkę możesz powtórzyć to z torebką np. http://www.venittamoda.pl/photos/pro...ddd1c1305e.jpg . Buty zostawiłabym raczej proste szpilki bez niczego. Biżuteria może być w jakimś odcieniu niebieskiego, możesz wziasc srebrną, czarną. Koraliki będą fajnie wyglądały
http://www.pasaz.v10.pl/img/thumbs/T...2ca8a17855.jpg
Stary 2011-05-15, 19:33   #476
kadu87
Raczkowanie

dziękuje za odp.
skoro "żywot" tego wątku (bardzo pomocnego nota bene) zależy od wypowiedzi nawet osób będących całkowicie laikami w dziedzinie zestawień garderoby z dodatkami, postanowiłam "dać coś od siebie" i starać się podtrzymać ten wątek.

abarton poszłabym z dodatkami srebro albo biel/ecri. w sierpniu mam wesele u znajomych i szukam właśnie granatowej sukienki abym mogła zestawić ją z białymi/kremowymi dodatkami które już posiadam. czy pasek można wymienić? tzn odpiąć? zdjąć? ewentualnie odpruć? w to miejsce dałabym właśnie w jednym z tych kolorów: biel/ kremowy / srebrny i resztę dodatków też w tym samym kolorze. w ostatecznosci niech zostaje czarny ale biżu może raczej jakieś wyraziste bardziej ze srebrem lub bielą? może się nie znam ale bardzo lubię zestawienie granatu z bielą )

Truskaaa czy kolczyki z piór mogłyby być coś w ten deseń (jak załącznik)? Akurat takie posiadam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3967950.jpg (67,8 KB, 1 załadowań)
Stary 2011-05-15, 21:53   #477
Truskaaa
Raczkowanie

Cytat:
dziękuje za odp.
skoro "żywot" tego wątku (bardzo pomocnego nota bene) zależy od wypowiedzi nawet osób będących całkowicie laikami w dziedzinie zestawień garderoby z dodatkami, postanowiłam "dać coś od siebie" i starać się podtrzymać ten wątek.
Ja też nie uważam się za kogoś kto się zna tylko pisze jak ja bym to zrobiła i jak mi się podoba.

Cytat:
Truskaaa czy kolczyki z piór mogłyby być coś w ten deseń (jak załącznik)? Akurat takie posiadam.
Mnie się podobają i wydaje mi się, że będą fajnie pasować.
Stary 2011-05-16, 10:19   #478
Blair89
Przyczajenie

Question Pomocy! :)

Witam wszystkie Wizażanki,
Z racji tego że wątek „hula” proszę Was o pomoc.
Zakupiłam sobie sukienke na wesele: tuba, koronkowa (gdzie koronka jest w kolorze pudrowego różu a podszewka taka nude, choc pudrowy róż tutaj rządzi), w pasie sukienki jest wszyty materiałowy czarny pas. Jest to sukienka z niedawej kolekcji H&M, więc może któraś z Was ją kojarzy (wieczorem mogłabym wysłać jej zdjecie dla ułatwienia)… No i, do rzeczy: potrzebuję pomocy co do butow, kopertowki, jakiegos zakiecika lub bolerka oraz bizuterii. Trochę tego duzo, ale wolę się poradzic niż potem martwic się ze nie wyszło.
Osobiscie myslalam o niewysokich szpilkach w kolorze nude, z tym ze reszta nie moglaby chyba już być az tak mdła… nie chciałabym wyglądać jak różowa landrynka.

Dodam jeszcze ze mam 171cm wzrostu, włosy czekoladowy braz, niebieskie oczy.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za porady! J
Blair89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-16, 12:59   #479
Blair89
Przyczajenie

Question Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI

Witam wszystkie Wizażanki,
W sierpniu tego roku wybieram się na wesele jako osoba towarzysząca Zakupiłam już sukienke: Pudrowy róż, koronkowa z czarnym wszytym materiałowym paskiem w pasie, bez ramiaczek- tuba (z jednej z nowszych kolekcji H&M)... Nie wiem tylko jakie dodatki do niej: buty, żakiet/bolerko, kopertówka, bizuteria? Myślałam o butach w koloże nude, ale co wtedy z torebka i oddatkami? Nie chciałabym wygladac jak różowa landrynka.
Licze na Wasze rady

P.s jeśli będziecie potrzebowały zdjęcie, mogę je załączyć pod wieczór
Blair89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-16, 15:10   #480
kadu87
Raczkowanie

podejrzewam że sukienka jaką masz to taka jak w załączniku? Wydaje mi się że dodatki w kolorze czarnym byłyby bardziej odpowiednie. sierpień więc jeżeli pogoda dopisze i będzie ciepło to praktycznie bierzemy pod uwagę tylko torebkę i buty. Widziałabym prostą czarną kopertówkę. Co do butów to już kwestia tego co lubisz: czy płaskie baleriny (proste czarne bez dziwactw typu sztuczne kwiatki itp) open toe na obcasie (też czarne proste albo z kokardką z przodu) albo pełne szpilki też klasyczne. Wydaje mi się że sukienka jest na tyle ciekawa i dekoracyjna (przez koronkę) że szkoda byłoby odwracać od niej uwagę jakimiś krzykliwymi dodatkami. Pisałaś o kolorze nude. Jakoś nie jestem do niego w tym zestawieniu przekonana, a jeżeli dasz wszystkie dodatki w nude będziesz tak jak sama pisałaś CUKIERKOWA.

na marginesie sukienka śliczna jeżeli to ta którą załączyłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1544013361.jpg (24,5 KB, 43 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości