|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
no niestety niektorym widocznie trzeba jeszcze wiecej czasu zeby mogli dojrzec. ale no nie pozwole zeby to odbywało sie moim kosztem. skoro ja szanuje siebie to nie pozwole zeby ktos mnie nie szanował.
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
Blondyna we Wloszech, Tobie sie zachcialo do Tunezji,a reszta gnije w Polsce
![]() ![]() Ehh Behind, Ty glupia Babo ![]() ![]()
#453 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Rozmowa to był w sumie test...bo było ponad 200 kandydatów. Jak ich zobaczyłam to padłam dosłownie...i szczerze to wątpię czy się odezwą na drugi etap...masakra dosłownie :/ no ale trzeba próbować...do skutku...nie ta praca to inna... Mag stttooooo laaat ![]() ![]() Behind wracaj szybko do Nas ![]() ![]() Avilo blond Ci pasuje. Ja na sobotę się do fryzjera umówiłąm i nie wiem jeszcze co zrobię, na pewno skrócę włoski i jeszcze się nad rozjaśnieniem zastanawiam ![]() A dzisiaj złapałam Tż za słówko...Bo coś znowu gada o Niej i mówi moja. ja tak chwilke odczekałam i potem jakoś tak w rozmowie zaczęłam mówić, że ja to nie wiem czy kiedykolwiek z Nim zamieszkam bo jak On ciągle mówi o Niej Moja, to nie wiem czy to jest sens. A On wielce zdziwony, że tak? że On tak powiedział? a kiedy? że to było odruchowo tak jakoś idt...ja dalej nie komentowałam. Zmęczona byłam / jestem. I wiecie tak sobie teraz myślę, że chyba muszę przez weekend od Niego odpocząć...że naprawdę nie mam ochoty na widzenie Go. Besio jak ja Cię rozumiem...ale akurat nie bardzo wiem co doradzić Ci. Bo jeśli bym powiedziała skoro Cię to męczy to rzuć to...nie ma sensu...ale sama jestem w takiej męczącej sytuacji. i są dni kiedy myslę, że rzucę to w cholerę, za dużo problemów, kłopotów, a są chwile kiedy stwierdzam, że ja zyć bez Niego już nie umiem i mam gdzieś wszystkie problemy, brak akcpetacji etc. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No widzisz..ja jestem świadoma tego, a mimo wszystko serducho kłuje jak na niego patrzę... aaaa ![]() Ty lepiej pisz jak tam Twój M., kiedy się widzicie?
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Morenica, ja jestem cierpliwa,ale nie znioslabym gdyby moj facet o swojej bylej zonie mowil "moja". Wrrrr..
Moze sie z praca uda^^ Behind, pokazalas mi pupe! Powiem Ci,ze niezla ![]() a bacika dostaniesz za nadmierne myslenie o M ![]() A K sie dzis nie odezwal? Z Panem M sie widze jutro. Wczoraj mu powiedzialam,ze żądam spotkania w piatek no i sie zgodzil ![]()
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-08 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |||
Zakorzenienie
|
morenica - odnośnie pracy - pozytywne nastawienie przede wszystkim
![]() A co do TŻta...hmm..tyle czasu się widujecie,a on mówi o swojej eks 'moja', dziwne.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chciałabym go zobaczyć, bo od wtorku już minęły całe 2 dni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
Jak dzis sie nie odezwal, to pewnie jutro to zrobi
![]() ![]() Ostatnio sie M pytam: "Bardziej bylbys szczesliwy sam, czy z Nia?" A On,ze sam.. Wiec ja pytam, to dlaczego sie nie rozwiedzie,a On,ze to nie jest takie proste. Moją riposta bylo "owszem, jest". Chyba mamy rozne zdania na temat jego rozwodu. Albo kiedys w rozmwowie tak wyszlo,ze mowi "ale nie mielibysmy slubu koscielnego" i za chwile"Natalia, o czym ja mowie...". Porozmawiam z Nim wtedy kiedy nie bede pod presja czasu,czyli za tydzien...
#458 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama jutro napiszę co u niego ![]() I chyba mam małe motyle w brzuszku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczę, ciekawe co się dzieje z Suger, bo nas zostawiła na dłużej ![]() malgoska - jak zdrówko? ![]() foremeczka pewnie się relaksuje ze swoim menem ![]() a Serpentine nas podgląda i nic nie skrobnie nawet no ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-08 o 22:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Konto usunięte
|
behind - mój M. dalej pracuje w radiu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- O tak, radiowy głos może zawrócić w głowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Wtajemniczenie
|
aaa w ogóle nie spakowana, nienawidze trzydniowych wyjazdów, nigdy nie wiem, co mam zabrac, bo sie boje, że np wezme zbyt ciepłe ubrania albo zbyt lekkie, że np wezme rzeczyx sportowe, do zwiedzania, a tu sie okaze, że na jakąś balangę wyskoczymy, i w czym ja na tę balangę, w dresie...?
A z kolei jak zabiore coś seksownego, to ide o zakład, że tego ani razu nie założe i jeszcze TŻ sie bedzie ze mnie śmiał, że może chciałam bajerować delfiny (bo w jeden dzien wybieramy się w wycieczke promem po morzu w miejscu, gdzie można zobaczyc delfiny, morświny i kaszaloty ![]() I koniec konców spakuje sie pewnie jak na tydzień, co bedzie cieżkie, zważywszy na to, ze moge mieć tylko 10 kg bagażu. Argh! Misiowi to dobrze, on czy na wycieczke, czy na impreze, czy ciepło, czy zimno - to w zasadzie i tak ciągle w tym samym chodzi... najwyżej bede chodzić w jego ciuchach ;D Jutro muszę wstać wcześnie, spakować sie, jeszcze zakupy zrobić i moze uda mi sie zdążyć do New Yorkera zeby kupic takie śliczne majtko szorty w serduszka, do spania, bo mialam dzis kupic, ale sie zdenerwowałam, ze żadna sukienka na mnie nie pasuje i uznalam, ze w takim razie nic w tym sklepie kupować nie bede i wyszłam. Noooo kochane, pewnie jeszcze jutro coś napisze do was,a tymczasem zmykam spać ![]() ![]() Ach, Maga, wszystiego najlepszego, spóźnione kilka minut, ale z serduszka szczerego ![]() ![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zadomowienie
|
Behind, ja nie umiem z Niego zrezygnowac. Jeszcze nie teraz.. tak sobie mysle jak to bedzie na wakacjach. Ja wyjade gdzies zagranice, On tu. Wtedy pewnie wszystko sie rozplynie...
Zobaczymy. Ktos na tym swiecie musi byc cierpliwy. Jej, takie poranne smsy sa takie urocze! Otworzysz oczy,a tu ktos bliski Twojemu serduchu od rana o Tobie mysli^^ Aivilo, udanego pobytu ![]()
#462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Behind Ty też niedługo jedziesz się wakacjować? Zazdroszczę. Ja w tym roku mogę pozwolić sobie tylko na przyjazd do Polski -.-" Ućwirknę tutaj... morenica zawsze trzeba mieć nadzieję ![]() A mnie jakaś choroba brać zaczyna. Gardło boli, mam głos jak pijak na wyjątkowo dużym kacu, nawet palić mi się nie chce... Jak to dobrze że piątek jest. Miłego dnia dziewczyny.
![]() |
#463 |
Raczkowanie
|
Blond Aivilo
![]() ![]() Mag_a spóźnione… ale szczere: spełnienia marzeń! ![]() Ja w środę przez przypadek wyjawiłam M kiedy mam urodziny. Myślałam, że wie… A On taki zaskoczony! Obiecał, że spędzimy ten dzień razem, pójdziemy gdzieś ![]() Pozatym wczoraj o mały włos nie poznałam jego mamy. Gdy zadzwoniłam do niego po pracy, jechał z Nią autem i chciał mnie podwieźć do domu. A ja ‘Nieeeeee!’ ![]() Morenica uda się!!! ![]() A bo czasu mało… Co włączę wizaz to zaraz muszę uciekać i nie mam kiedy napisać. W pracy nadrabiam zaległości z czytaniem, ale też jest sporo do zrobienia, to nie mogę pisać. Ale jestem z Wami ![]() Paollino a w jakim radiu pracuje Twój M? nataluska175 ja w poprzednie wakacje nie widziałam się z A ponad 3 tygodnie i nic to nie zmieniło… ![]() Poranne smsy są mmm… Ja jak już dostaje to i od M i od A ![]() Buziaczki dziewczynki, ja uciekam na uczelnie a później do pracy... ![]()
![]() |
#464 | ||||
Zakorzenienie
|
Oj może może
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agnjeska - nie daj się chorobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To zapowiada się romantyczny, urodzinowy dzionek ![]() ![]() Miłego dnia! ![]() ![]()
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() jeden dzień wolnego tak mnie rozleniwił, że ledwo rano wstałam. Miałam 20 minut, zeby się ubrac, uczesać i sru na autobus...pospałam w autobusie, po drodz ejakis napój energetyczny i weszłam do pracy. W ogole się dowiedziałam, że do końca stażu czyli do konca miesiąca mam siedziec na sekretariacie...No nie powiem ciesze się z tego awet, bo tutaj tomzawsze coś się dzieje, a poza tym tyle się nauczyłam...a siedząc w pokoju z jednym pracownikiem to pewnie nie wiele bym umiała, a tak to jakieś delegacje, faktury, telefomy, wymiana tomera w ksero itd. Jednak wiele mi to dało... ![]() Pewnie, brakuje mi czasem cierpliwości na to wszystko. Nigdy nie zwracałam mu uwagi jak mówił o niej Moja...ale wczoraj już nie wytrzymałam. i teraz na każdym kroku zamerzam mu mówić o tym, jesli taka sytuacja wyniknie... Aaa wiecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nataluska życzę Ci powodzenia, szczęścia i udamego spotkania ![]() ![]() ![]() ![]() Behind udanych zakupów ![]() ![]() Edytowane przez morenica Czas edycji: 2010-04-09 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Zadomowienie
|
Agnjeska, nie wolno sie poddawac... To dopiero kilka h i w duzych odsepach czasowych, prawda? Ja jezdzilam codziennie i jak przez weekend nie wsiadalam do samochodu,to w poniedzialek jakas luka w mozgu. Tak! Nie daj sie chorobie
![]() Serpentine, ja tez bym krzyczala "nieeeeeeee!" ![]() ![]() Behind kochana, udanych zakupow, pochwal sie pozniej ![]() Morenica, taka mala zazdrosc jest wskazana.. jak najbardziej ![]()
#467 | ||
Raczkowanie
|
Taa... Jak piszą to piszą, a tak to ciiiiiisza. A. pisze długalaśne wiadomości, M. zwykle ogranicza się do buźki
![]() Cytat:
![]() Mhm, dziękuje serdecznie za takie przyjemności ![]() ![]() Czy będzie romantyczny to się okaże ![]() W niedzielę mam urodzinki ![]() Cytat:
![]() Ja w pracy jestem i piszę sobie ![]() ![]() Wogóle przeczytałam dziś na WP o gwarze śląskiej i był tam taki tekst "spuść się na mnie" co oznacza nic innego jak "zaufaj mi"... Zastanawialiśmy się ze znajomymi jak zareagowałaby dziewczyna po tekście "moga sie na Cia spuścić?" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
Co region to obyczaj
![]() ![]() ![]() A ja już za 10 minut koncze pracę...pada deszcz i nic tylko iść spać... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe ![]() Nawet mój kolega, Ślązak pełną gębą, nie wpadł na to co to może oznaczać ![]() Ja nie znosze gwary. Na zszczęście na uczelni ludzie się ograniczają i mówią po polsku ![]() Ja dziś siedzę w pracy do 21. Masakra! A pogoda nie sprzyja, strasznie senna jestem...
Jak uśmiech zamieniony w słońce Wysusza promieniem twe łzy Edytowane przez Serpentine Czas edycji: 2010-04-09 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Zadomowienie
|
Serpentine, to 21 urodziny?
Matko, naprawde to znaczy "zaufaj mi"? Kurde ![]() ![]() A taka byla ladna pogoda... ja siedze w prawie administracyjnym i czytam o gnojownycy, oborniku i innych smierdzacych sprawach,a konca nie widac... Kurde, mialam M nagrac 2 czesci Millenium,ale nie chce mi sie isc po plyte do sklepu ![]() ![]()
#471 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Właśnie wróciłam z piwkowania ze znajomymi..2 piwa i padam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajna ta gwara, chyba się przeprowadzę ![]() nataluska - nieładnie tak kłamać leniuszku mały ![]() morenica - pewnie, pewnie..zazdrości troszkę musi być ![]() Suger, żyjesz? ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-09 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | ||
Rozeznanie
|
cześc dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#473 | ||
Raczkowanie
|
Niestety 22
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() Skup się na K! Może On się tam jutro zjawi i odwróci Twoją uwagę od M?...
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
Aaaaa i wyszlam na Leniuszka
![]() ![]() ![]() A moze K wezmiesz na impreze Behind, co? ![]() Go2me, mysle, ze skoro stosunki Twojego Tz z Rodzicami byly niemal przyjacielskie, to ta sytuacja jest przejsciowa.. ![]() Serpentine, to mlodosc przed Toba ![]() A ja wrocilam ze spotkania, pozniej bylam na piwku z kumpela i wparowal tam moj tatko ![]() ![]() ![]()
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-10 o 00:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() moj Tż nie potrafi uszanowac mojej decyzji ze chce czasu... i ze jak na chwile obecna to raczej nie mozna powiedziec ze jestesmy razem. tylko te ciagle smsy(bo telefonow juz nie odbieram) po których mam wode z mozgu to poprostu czasem mam ochote wywalic ten telefon. i ta zmiennosc w tym co on pisze to poprostu mozna zwariowac.
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
Edytowane przez zmxncbv Czas edycji: 2010-04-10 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
O matko, jestes osaczona. Ja bym wylaczyla telefon na caly dzien,a pozniej im obojgu powiedziala,ze chcialabym spokoju, bo ich wydzwanianie nie pomaga mi w efektywnym mysleniu.
#479 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a ja jestem w szoku http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zadomowienie
|
Ja tez. M mi napisal smsa i od rana slucham radia. Tragedia.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.