Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-08, 21:27   #451
zmxncbv
Raczkowanie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

no niestety niektorym widocznie trzeba jeszcze wiecej czasu zeby mogli dojrzec. ale no nie pozwole zeby to odbywało sie moim kosztem. skoro ja szanuje siebie to nie pozwole zeby ktos mnie nie szanował.

Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie...

Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie...

Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...

zmxncbv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:28   #452
nataluska175
Zadomowienie

Blondyna we Wloszech, Tobie sie zachcialo do Tunezji,a reszta gnije w Polsce a Wy takie opalone przyjedziecie!

Ehh Behind, Ty glupia Babo On Ciebie nie jest wart..

nataluska175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:39   #453
morenica
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny Padam, ale wpadłam do Was, żeby się podzielić.
Rozmowa to był w sumie test...bo było ponad 200 kandydatów. Jak ich zobaczyłam to padłam dosłownie...i szczerze to wątpię czy się odezwą na drugi etap...masakra dosłownie :/ no ale trzeba próbować...do skutku...nie ta praca to inna...

Mag stttooooo laaat pociechy z Dziecka i z Tż, i podziwiam Cię za świadomą decyzję samotnego macierzyństwa...ja bym się chyba nie zdecydowała za bardzo...

Behind wracaj szybko do Nas Będziemy tęsknić...

Avilo blond Ci pasuje.

Ja na sobotę się do fryzjera umówiłąm i nie wiem jeszcze co zrobię, na pewno skrócę włoski i jeszcze się nad rozjaśnieniem zastanawiam ale zobaczymy...

A dzisiaj złapałam Tż za słówko...Bo coś znowu gada o Niej i mówi moja. ja tak chwilke odczekałam i potem jakoś tak w rozmowie zaczęłam mówić, że ja to nie wiem czy kiedykolwiek z Nim zamieszkam bo jak On ciągle mówi o Niej Moja, to nie wiem czy to jest sens. A On wielce zdziwony, że tak? że On tak powiedział? a kiedy? że to było odruchowo tak jakoś idt...ja dalej nie komentowałam. Zmęczona byłam / jestem.

I wiecie tak sobie teraz myślę, że chyba muszę przez weekend od Niego odpocząć...że naprawdę nie mam ochoty na widzenie Go.

Besio jak ja Cię rozumiem...ale akurat nie bardzo wiem co doradzić Ci. Bo jeśli bym powiedziała skoro Cię to męczy to rzuć to...nie ma sensu...ale sama jestem w takiej męczącej sytuacji. i są dni kiedy myslę, że rzucę to w cholerę, za dużo problemów, kłopotów, a są chwile kiedy stwierdzam, że ja zyć bez Niego już nie umiem i mam gdzieś wszystkie problemy, brak akcpetacji etc.

Dobranoc Uciekam bo padam :P
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:43   #454
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmxncbv Pokaż wiadomość
no niestety niektorym widocznie trzeba jeszcze wiecej czasu zeby mogli dojrzec. ale no nie pozwole zeby to odbywało sie moim kosztem. skoro ja szanuje siebie to nie pozwole zeby ktos mnie nie szanował.
Niestety dojrzałość nie zawsze idzie z wiekiem..wiem coś na ten temat
Cytat:
Napisane przez nataluska175
Blondyna we Wloszech, Tobie sie zachcialo do Tunezji,a reszta gnije w Polsce a Wy takie opalone przyjedziecie!
Ach tam, przyjdzie czas i na Was Mam nadzieję,że będzie pogoda i wrócę w wersji murzynka bambo
Cytat:
Ehh Behind, Ty glupia Babo On Ciebie nie jest wart..
Tak,wiem i nadstawiam tylek do bicia
No widzisz..ja jestem świadoma tego, a mimo wszystko serducho kłuje jak na niego patrzę... aaaa

Ty lepiej pisz jak tam Twój M., kiedy się widzicie?
Stary 2010-04-08, 21:50   #455
nataluska175
Zadomowienie

Morenica, ja jestem cierpliwa,ale nie znioslabym gdyby moj facet o swojej bylej zonie mowil "moja". Wrrrr..
Moze sie z praca uda^^

Behind, pokazalas mi pupe! Powiem Ci,ze niezla
a bacika dostaniesz za nadmierne myslenie o M
A K sie dzis nie odezwal?

Z Panem M sie widze jutro. Wczoraj mu powiedzialam,ze żądam spotkania w piatek no i sie zgodzil Za tydzien juz bedziemy we Wroclawiu.. ehh, ciekawa jestem jak to bedzie..

Edytowane przez nataluska175
Czas edycji: 2010-04-08 o 21:51
Stary 2010-04-08, 21:58   #456
behindblueeyes
Zakorzenienie

morenica - odnośnie pracy - pozytywne nastawienie przede wszystkim
A co do TŻta...hmm..tyle czasu się widujecie,a on mówi o swojej eks 'moja', dziwne.. Jeja niech on się już od niej wyprowadzi
Cytat:
Behind, pokazalas mi pupe! Powiem Ci,ze niezla
a bacika dostaniesz za nadmierne myslenie o M
Dzięki za komplement A bacik się przyda
Cytat:
A K sie dzis nie odezwal?
A nie odezwał Wczoraj napisał i trochę smsów wymieniliśmy..Ja tam dziś też siedziałam cicho. Niech się sam trochę powysila A po 2 od jutra mam nowy okres rozliczeniowy,a przez ta moją nową znajomość mam już tak przekroczony limit...
Chciałabym go zobaczyć, bo od wtorku już minęły całe 2 dni
Cytat:
Z Panem M sie widze jutro. Wczoraj mu powiedzialam,ze żądam spotkania w piatek no i sie zgodzil Za tydzien juz bedziemy we Wroclawiu.. ehh, ciekawa jestem jak to bedzie..
Ooo prosze jak się słucha Też jestem ciekawa..koniecznie musisz z nim porozmawiać
Stary 2010-04-08, 22:33   #457
nataluska175
Zadomowienie

Jak dzis sie nie odezwal, to pewnie jutro to zrobi moze jego ostatnia dziewczyna zerwala z nim, bo byl nachalby i teraz sie tego ustrzega? Taki mi scenariusz wpadl do glowy

Ostatnio sie M pytam: "Bardziej bylbys szczesliwy sam, czy z Nia?" A On,ze sam.. Wiec ja pytam, to dlaczego sie nie rozwiedzie,a On,ze to nie jest takie proste. Moją riposta bylo "owszem, jest". Chyba mamy rozne zdania na temat jego rozwodu. Albo kiedys w rozmwowie tak wyszlo,ze mowi "ale nie mielibysmy slubu koscielnego" i za chwile"Natalia, o czym ja mowie...". Porozmawiam z Nim wtedy kiedy nie bede pod presja czasu,czyli za tydzien...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 22:48   #458
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
Jak dzis sie nie odezwal, to pewnie jutro to zrobi moze jego ostatnia dziewczyna zerwala z nim, bo byl nachalby i teraz sie tego ustrzega? Taki mi scenariusz wpadl do glowy
Kto wie. Pewnie,że czekałam na miłą wiadomość cały dzionek,ale nie świruję, że pewnie ma mnie gdzieś czy też o mnie zapomniał
Sama jutro napiszę co u niego
I chyba mam małe motyle w brzuszku
Cytat:
Ostatnio sie M pytam: "Bardziej bylbys szczesliwy sam, czy z Nia?" A On,ze sam.. Wiec ja pytam, to dlaczego sie nie rozwiedzie,a On,ze to nie jest takie proste. Moją riposta bylo "owszem, jest". Chyba mamy rozne zdania na temat jego rozwodu. Albo kiedys w rozmwowie tak wyszlo,ze mowi "ale nie mielibysmy slubu koscielnego" i za chwile"Natalia, o czym ja mowie...". Porozmawiam z Nim wtedy kiedy nie bede pod presja czasu,czyli za tydzien...
Echhh..kurczę to tym bardziej Cię podziwiam,że potrafisz to ciągnąc mimo jego podejścia. Wierzę,że pewnie nie jest łatwo rezygnować ze spotkań z nim..ale niech on się konkretnie określi, nie robi Ci niepotrzebnie nadziei...bo bez sensu żebys przez niego miała cierpieć Poza tym to trochę tak wygląda,że w razie jak Wam się nie uda etc. to zawsze ma w domu swoją żonę
Cytat:
Napisane przez paollino
behind - mój M. dalej pracuje w radiu Choć fakt że przeniósł się - z Wrocławia na Śląsk
A to jednak nie ten sam Ale ten jego radiowy głos..to jest coś pięknego

Kurczę, ciekawe co się dzieje z Suger, bo nas zostawiła na dłużej

malgoska - jak zdrówko?

foremeczka pewnie się relaksuje ze swoim menem

a Serpentine nas podgląda i nic nie skrobnie nawet no

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-04-08 o 22:58
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 23:02   #459
201608251020
Konto usunięte

behind - mój M. dalej pracuje w radiu Choć fakt że przeniósł się - z Wrocławia na Śląsk

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

O tak, radiowy głos może zawrócić w głowie ano niestety
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 23:05   #460
Aivilo
Wtajemniczenie

aaa w ogóle nie spakowana, nienawidze trzydniowych wyjazdów, nigdy nie wiem, co mam zabrac, bo sie boje, że np wezme zbyt ciepłe ubrania albo zbyt lekkie, że np wezme rzeczyx sportowe, do zwiedzania, a tu sie okaze, że na jakąś balangę wyskoczymy, i w czym ja na tę balangę, w dresie...?
A z kolei jak zabiore coś seksownego, to ide o zakład, że tego ani razu nie założe i jeszcze TŻ sie bedzie ze mnie śmiał, że może chciałam bajerować delfiny (bo w jeden dzien wybieramy się w wycieczke promem po morzu w miejscu, gdzie można zobaczyc delfiny, morświny i kaszaloty ).

I koniec konców spakuje sie pewnie jak na tydzień, co bedzie cieżkie, zważywszy na to, ze moge mieć tylko 10 kg bagażu. Argh!

Misiowi to dobrze, on czy na wycieczke, czy na impreze, czy ciepło, czy zimno - to w zasadzie i tak ciągle w tym samym chodzi... najwyżej bede chodzić w jego ciuchach ;D

Jutro muszę wstać wcześnie, spakować sie, jeszcze zakupy zrobić i moze uda mi sie zdążyć do New Yorkera zeby kupic takie śliczne majtko szorty w serduszka, do spania, bo mialam dzis kupic, ale sie zdenerwowałam, ze żadna sukienka na mnie nie pasuje i uznalam, ze w takim razie nic w tym sklepie kupować nie bede i wyszłam.

Noooo kochane, pewnie jeszcze jutro coś napisze do was,a tymczasem zmykam spać Będę tęeeeeesknić!

Ach, Maga, wszystiego najlepszego, spóźnione kilka minut, ale z serduszka szczerego niech ci się w życiu wiedzie, kochana

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 23:13   #461
nataluska175
Zadomowienie

Behind, ja nie umiem z Niego zrezygnowac. Jeszcze nie teraz.. tak sobie mysle jak to bedzie na wakacjach. Ja wyjade gdzies zagranice, On tu. Wtedy pewnie wszystko sie rozplynie...
Zobaczymy. Ktos na tym swiecie musi byc cierpliwy.

Jej, takie poranne smsy sa takie urocze! Otworzysz oczy,a tu ktos bliski Twojemu serduchu od rana o Tobie mysli^^

Aivilo, udanego pobytua z pakowaniem mam ten sam problem.. i chyba kazda kobieta go ma..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 05:28   #462
Agnjeska
Zadomowienie

Cytat:
Agnjeska, ja wiem,ze sie denerwujesz,ale codziennie slucham od M o kursatnach i wyobraz sobie,ze na 25 jezdzie ludzie zapominaja i takich rzeczach jak Ty na 6... nie przejmuj sie. Masz mnostwo czasu do wczucia sie w role niezaleznego i samodzielnego kierowcy a instruktor ok? nie krzyczy na Ciebie mam nadzieje...
Nie krzyczy... przynajmniej na razie ale b. dobrze widać kiedy jest poirytowany a to mnie dodatkowo stresuje i wtedy wpadam w panikę, staram się robić wszystko dobrze i zazwyczaj wtedy wszystko się wali...

Behind Ty też niedługo jedziesz się wakacjować? Zazdroszczę. Ja w tym roku mogę pozwolić sobie tylko na przyjazd do Polski -.-" Ućwirknę tutaj...

morenica zawsze trzeba mieć nadzieję Może się uda.

A mnie jakaś choroba brać zaczyna. Gardło boli, mam głos jak pijak na wyjątkowo dużym kacu, nawet palić mi się nie chce... Jak to dobrze że piątek jest.

Miłego dnia dziewczyny.

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 07:43   #463
Serpentine
Raczkowanie

Blond Aivilo I jeszcze te Włochy…

Mag_a spóźnione… ale szczere: spełnienia marzeń!

Ja w środę przez przypadek wyjawiłam M kiedy mam urodziny. Myślałam, że wie… A On taki zaskoczony! Obiecał, że spędzimy ten dzień razem, pójdziemy gdzieś
Pozatym wczoraj o mały włos nie poznałam jego mamy. Gdy zadzwoniłam do niego po pracy, jechał z Nią autem i chciał mnie podwieźć do domu. A ja ‘Nieeeeee!’

Morenica uda się!!!

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Serpentine, co u Ciebie?
Cytat:
a Serpentine nas podgląda i nic nie skrobnie nawet no
hehe
A bo czasu mało… Co włączę wizaz to zaraz muszę uciekać i nie mam kiedy napisać. W pracy nadrabiam zaległości z czytaniem, ale też jest sporo do zrobienia, to nie mogę pisać.
Ale jestem z Wami

Paollino a w jakim radiu pracuje Twój M?

nataluska175 ja w poprzednie wakacje nie widziałam się z A ponad 3 tygodnie i nic to nie zmieniło…

Poranne smsy są mmm… Ja jak już dostaje to i od M i od A

Buziaczki dziewczynki, ja uciekam na uczelnie a później do pracy...
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 10:42   #464
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
O tak, radiowy głos może zawrócić w głowie ano niestety
Oj może może
Cytat:
Napisane przez Aivilo
aaa w ogóle nie spakowana, nienawidze trzydniowych wyjazdów, nigdy nie wiem, co mam zabrac, bo sie boje, że np wezme zbyt ciepłe ubrania albo zbyt lekkie, że np wezme rzeczyx sportowe, do zwiedzania, a tu sie okaze, że na jakąś balangę wyskoczymy, i w czym ja na tę balangę, w dresie...?
A z kolei jak zabiore coś seksownego, to ide o zakład, że tego ani razu nie założe i jeszcze TŻ sie bedzie ze mnie śmiał, że może chciałam bajerować delfiny (bo w jeden dzien wybieramy się w wycieczke promem po morzu w miejscu, gdzie można zobaczyc delfiny, morświny i kaszaloty ).
U la la..to zapowiada się wyjazd pełen atrakcji A z tym pakowaniem to tak zawsze..na miejscu okazuje się,że połowa rzeczy jest niepotrzebna..a czego brakuje My też będziemy baaaaardzo tęsknić
Cytat:
Behind, ja nie umiem z Niego zrezygnowac. Jeszcze nie teraz.. tak sobie mysle jak to bedzie na wakacjach. Ja wyjade gdzies zagranice, On tu. Wtedy pewnie wszystko sie rozplynie...
Zobaczymy. Ktos na tym swiecie musi byc cierpliwy.
Twoje zycie-Twoje dezycje Mam nadzieję,że w końcu wszystko się powyjaśnia i poukłada. Ale w tym Wrocławiu powinnaś mu jakoś dać do zrozumienia,że nie odpowiada Ci ta cała sytuacja..żeby nie myślał,że może być taki wygodny

Agnjeska - nie daj się chorobie
Cytat:
Napisane przez Serpentine
Poranne smsy są mmm… Ja jak już dostaje to i od M i od A
Takiej to dobrze
Cytat:
Napisane przez Serpentine
Ja w środę przez przypadek wyjawiłam M kiedy mam urodziny. Myślałam, że wie… A On taki zaskoczony! Obiecał, że spędzimy ten dzień razem, pójdziemy gdzieś
Pozatym wczoraj o mały włos nie poznałam jego mamy. Gdy zadzwoniłam do niego po pracy, jechał z Nią autem i chciał mnie podwieźć do domu. A ja ‘Nieeeeee!’
Byłoby ciekawie z tą mamusią,hihi
To zapowiada się romantyczny, urodzinowy dzionek A kiedy te ur.?

Miłego dnia! Uciekam na zakupy z moją sis. Jeja zyczcie mi cierpliwości
Stary 2010-04-09, 11:59   #465
morenica
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki
jeden dzień wolnego tak mnie rozleniwił, że ledwo rano wstałam. Miałam 20 minut, zeby się ubrac, uczesać i sru na autobus...pospałam w autobusie, po drodz ejakis napój energetyczny i weszłam do pracy. W ogole się dowiedziałam, że do końca stażu czyli do konca miesiąca mam siedziec na sekretariacie...No nie powiem ciesze się z tego awet, bo tutaj tomzawsze coś się dzieje, a poza tym tyle się nauczyłam...a siedząc w pokoju z jednym pracownikiem to pewnie nie wiele bym umiała, a tak to jakieś delegacje, faktury, telefomy, wymiana tomera w ksero itd. Jednak wiele mi to dało...

Pewnie, brakuje mi czasem cierpliwości na to wszystko. Nigdy nie zwracałam mu uwagi jak mówił o niej Moja...ale wczoraj już nie wytrzymałam. i teraz na każdym kroku zamerzam mu mówić o tym, jesli taka sytuacja wyniknie...

Aaa wiecie wczoraj spotkałam tego Ochorniarza, który kiedyś mnie podrywał pogadaliśmy chwilkę i tyle a potem zaczęłam mówić o spotkaniu tż, że znowu chciał sie na kawę umówić i pytam się takim słodkim głosikiem czy moge i czy on będzie zazdrosny? A On: że nawet jesli by się nie zgodził to it ak pewnie bym poszła i On by o tym nawet nie wiedział,więc w sumie...ale mówi, że nieee...nie jest zazdrosny...ale widziałam po Jego minie, że zaczynało się zbierać na focha Na żadną kawe się nie wybieram...ale co tam ! troszkę zazdrości musi być

Nataluska życzę Ci powodzenia, szczęścia i udamego spotkania może będzie dobrze Musi być

Behind udanych zakupów ja wczoraj tak troszkę się po sklepach powłóczyłam, ale nic takiego nie było co by mi się spodobało

Edytowane przez morenica
Czas edycji: 2010-04-09 o 12:01
Stary 2010-04-09, 12:55   #466
nataluska175
Zadomowienie

Agnjeska, nie wolno sie poddawac... To dopiero kilka h i w duzych odsepach czasowych, prawda? Ja jezdzilam codziennie i jak przez weekend nie wsiadalam do samochodu,to w poniedzialek jakas luka w mozgu. Tak! Nie daj sie chorobie

Serpentine, ja tez bym krzyczala "nieeeeeeee!" Milego dnia kochana

Behind kochana, udanych zakupow, pochwal sie pozniej

Morenica, taka mala zazdrosc jest wskazana.. jak najbardziej

Stary 2010-04-09, 13:53   #467
Serpentine
Raczkowanie

Cytat:
Takiej to dobrze
Taa... Jak piszą to piszą, a tak to ciiiiiisza. A. pisze długalaśne wiadomości, M. zwykle ogranicza się do buźki Yhh...

Cytat:
Byłoby ciekawie z tą mamusią,hihi
To zapowiada się romantyczny, urodzinowy dzionek A kiedy te ur.?

Mhm, dziękuje serdecznie za takie przyjemności Jeszcze dzwonił wieczorem, że on serio mi to proponował i dlaczego nie chciałam?! Ale nie powiem, ma u mnie plusa za samą propozycję, bo to chyba dobrze o Nim świadczy...

Czy będzie romantyczny to się okaże Napewno będzie kino...
W niedzielę mam urodzinki

Cytat:
Miłego dnia! Uciekam na zakupy z moją sis. Jeja zyczcie mi cierpliwości
Cierpliwości!

Ja w pracy jestem i piszę sobie Jak mnie przyczają

Wogóle przeczytałam dziś na WP o gwarze śląskiej i był tam taki tekst "spuść się na mnie" co oznacza nic innego jak "zaufaj mi"...
Zastanawialiśmy się ze znajomymi jak zareagowałaby dziewczyna po tekście "moga sie na Cia spuścić?"
Stary 2010-04-09, 14:18   #468
morenica
Zakorzenienie

Co region to obyczaj Ale dobre z tym tekstem...

A ja już za 10 minut koncze pracę...pada deszcz i nic tylko iść spać... ale na szczęscie zaraz weekend
Stary 2010-04-09, 14:33   #469
Serpentine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Co region to obyczaj Ale dobre z tym tekstem...

A ja już za 10 minut koncze pracę...pada deszcz i nic tylko iść spać... ale na szczęscie zaraz weekend

Hehe
Nawet mój kolega, Ślązak pełną gębą, nie wpadł na to co to może oznaczać
Ja nie znosze gwary. Na zszczęście na uczelni ludzie się ograniczają i mówią po polsku

Ja dziś siedzę w pracy do 21. Masakra! A pogoda nie sprzyja, strasznie senna jestem...

Edytowane przez Serpentine
Czas edycji: 2010-04-09 o 14:35

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 16:23   #470
nataluska175
Zadomowienie

Serpentine, to 21 urodziny?
Matko, naprawde to znaczy "zaufaj mi"? Kurde W takim razie Slazacy nie maja szans u kobiet, ktore nie mowia gwara

A taka byla ladna pogoda... ja siedze w prawie administracyjnym i czytam o gnojownycy, oborniku i innych smierdzacych sprawach,a konca nie widac...
Kurde, mialam M nagrac 2 czesci Millenium,ale nie chce mi sie isc po plyte do sklepu powiem mu,ze wszystkie wykupili,a ze to mala miejscowosc, to uwierzy

Stary 2010-04-09, 20:26   #471
behindblueeyes
Zakorzenienie

Witam
Właśnie wróciłam z piwkowania ze znajomymi..2 piwa i padam W międzyczasie poesemesowalam z K.,bo on w pracy do 22. O spotkaniu póki co cicho sza. Napisał mi,że podoba mu się moje podejście do niektórych sprawa,pff Ja chcę go zobaczyć, a nie mi tu jakieś podlizywanie się miłymi słowkami Jutro idziemy z kumpelą na imprezę,zobaczę M. i znow będzie . Achhh

Fajna ta gwara, chyba się przeprowadzę

nataluska - nieładnie tak kłamać leniuszku mały

morenica - pewnie, pewnie..zazdrości troszkę musi być

Suger, żyjesz?

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-04-09 o 20:28
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 21:28   #472
go2me
Rozeznanie

cześc dziewczyny

Cytat:
go2me moich akcji z rodzicielką o TŻ nie pobijesz. Nawet najgorszemu wrogowi takiej sytuacji bym nie życzyła... Więc rozumiem Cię doskonale.
Agnjeska dzieki- tak wiem że moja sytuacja nie jest tragiczna, wątek czytam nadal od samego początku i widzę większe problemy, moi rodzice nie uniemożliwiają mi kontaktów z TZ (nie mieszkam z TŻ jeszcze), powiedzmy ze moi rodzice przez ostatnią moja kłótnie z TŻ bardzo się wkurzyli, ale przedtem ich stosunki były wręcz przyjacielskie, więc mam nadzieję że da się to szybki naprawić

Cytat:
go2me - o proszę, to szybko sobie wpadliście w oko
behindblueeyes- oj to było jak uderzenie pioruna (nawet pojęcia nie miałąm że coś takiego istnieje, a takie określenie to z romansów żywcem wzięte), byliśmy nierozłączni od pierwszego dnia...chociaż po kilku miesiącach TŻ wyznał mi że kiedy kiedy dowiedział się ile mam lat (od naszego wspólnego kolegi, przypadkowa rozmowa, chwilę po tym jak się umówiliśmy na pierwsze spotkanie) zaczął panikować i o mały włos odwołał spotkanie, na szczęście tego nie zrobił

go2me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 22:38   #473
Serpentine
Raczkowanie

Cytat:
Serpentine, to 21 urodziny?
Niestety 22

Cytat:
A taka byla ladna pogoda... ja siedze w prawie administracyjnym i czytam o gnojownycy, oborniku i innych smierdzacych sprawach,a konca nie widac...
Kurde, mialam M nagrac 2 czesci Millenium,ale nie chce mi sie isc po plyte do sklepu powiem mu,ze wszystkie wykupili,a ze to mala miejscowosc, to uwierzy
Mmm jakie "przyjemne" tematy! Leniuszku

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Jutro idziemy z kumpelą na imprezę,zobaczę M. i znow będzie . Achhh

Skup się na K! Może On się tam jutro zjawi i odwróci Twoją uwagę od M?...
Stary 2010-04-10, 00:28   #474
nataluska175
Zadomowienie

Aaaaa i wyszlam na Leniuszka powiedzialam M,ze padaaało takimi duuuuuzymi kroplami i nie mialam jak sie wymsknac do sklepu i takie tam i sie posmialismy no i cholernie mi sie nie chcialo!

A moze K wezmiesz na impreze Behind, co?

Go2me, mysle, ze skoro stosunki Twojego Tz z Rodzicami byly niemal przyjacielskie, to ta sytuacja jest przejsciowa..

Serpentine, to mlodosc przed Toba

A ja wrocilam ze spotkania, pozniej bylam na piwku z kumpela i wparowal tam moj tatko dobrze,ze fajki nie kurzylam... ide w piorka Dziewczynki

Edytowane przez nataluska175
Czas edycji: 2010-04-10 o 00:30
Stary 2010-04-10, 08:29   #475
zmxncbv
Raczkowanie

Cytat:
Niestety dojrzałość nie zawsze idzie z wiekiem..wiem coś na ten temat
ech... i co tu z nimi zrobic? nic tylko hehe.
moj Tż nie potrafi uszanowac mojej decyzji ze chce czasu... i ze jak na chwile obecna to raczej nie mozna powiedziec ze jestesmy razem.
tylko te ciagle smsy(bo telefonow juz nie odbieram) po których mam wode z mozgu to poprostu czasem mam ochote wywalic ten telefon. i ta zmiennosc w tym co on pisze to poprostu mozna zwariowac.

Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie...

Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...

Edytowane przez zmxncbv
Czas edycji: 2010-04-10 o 08:48
Stary 2010-04-10, 09:00   #476
nataluska175
Zadomowienie

Cytat:
ech... i co tu z nimi zrobic? nic tylko hehe.
moj Tż nie potrafi uszanowac mojej decyzji ze chce czasu... i ze jak na chwile obecna to raczej nie mozna powiedziec ze jestesmy razem.
tylko te ciagle smsy(bo telefonow juz nie odbieram) po których mam wode z mozgu to poprostu czasem mam ochote wywalic ten telefon. i ta zmiennosc w tym co on pisze to poprostu mozna zwariowac.
Jak to nie potrafi uszanowac Twojej dezycji? To tymbardziej jest nie w porzadku. I mowisz o zmiennosci,a z tego wynika,ze sam nie wie czego chce, klamie i gubi sie w tym co chce Ci przekazac. Wspolczuje. Niektorzy nigdy nie dorosna.. (Boze, uchowaj mnie od takich!)

Stary 2010-04-10, 09:19   #477
zmxncbv
Raczkowanie

Cytat:
Jak to nie potrafi uszanowac Twojej dezycji? To tymbardziej jest nie w porzadku. I mowisz o zmiennosci,a z tego wynika,ze sam nie wie czego chce, klamie i gubi sie w tym co chce Ci przekazac. Wspolczuje. Niektorzy nigdy nie dorosna.. (Boze, uchowaj mnie od takich!)
No bo ciagle smsuje. i mowi ze on tak tego nie zostawi i bedzie walczył o mnie bo nie wyobraza sobie bezemnie zycia. do tego jeszcze wydzwania do mnie nasza wspolna znajoma. czuje sie jak w cyrku.

Stary 2010-04-10, 09:23   #478
nataluska175
Zadomowienie

Cytat:
No bo ciagle smsuje. i mowi ze on tak tego nie zostawi i bedzie walczył o mnie bo nie wyobraza sobie bezemnie zycia. do tego jeszcze wydzwania do mnie nasza wspolna znajoma. czuje sie jak w cyrku.
O matko, jestes osaczona. Ja bym wylaczyla telefon na caly dzien,a pozniej im obojgu powiedziala,ze chcialabym spokoju, bo ich wydzwanianie nie pomaga mi w efektywnym mysleniu.

Stary 2010-04-10, 09:38   #479
besio
Wtajemniczenie

Dziewczyny a ja jestem w szoku http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 09:46   #480
nataluska175
Zadomowienie

Ja tez. M mi napisal smsa i od rana slucham radia. Tragedia.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości