![]() |
#451 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
![]() ![]() jestem wemadeyou69 z moblo . ;] stamtąd brałaś nie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
koleżanki ! <3 *![]() z moblo?! ![]() przeginacie... nie mówię o wszystkich, żeby nie było. nie widziałam Cię dwa dni a czuję pustkę tak wielką jakbym Cię rok nie widziała. * Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale... * - Kim jestem dla Ciebie? - Całym światem, i połową Ameryki ![]() * potrafisz mnie kochac, bez serca ? * kocham Cię najbardziej na całym świecie. rozumiesz ?!.
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
Kobietom od przedszkola robi się pranie mózgu, wmawia się im, że powinny być miłe. Walczący z iluzją rzeczywistości. Czuć się jak w bańce mydlanej. Siedziała ściśnięta pomiędzy przeszłością i utraconą przyszłością i poczuła że się dusi. Nie powinna tam być. Wariaci, podobnie jak dzieci, nie dają za wygraną, dopóki ich życzenie nie zostanie spełnione. Jeśli coś kochasz,to lubisz się tym otaczać. Jeśli w życiu czegoś chcesz, wyciągnij po to rękę Pamięć przerzuca chwile, jak projektor slajdy. Daj poczuc mi jeszcze raz dni,ktore tworzymy z cudownych chwil.Nie pozwol mi na zaden blad.Dodaj mi wiary we wlasny los
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
arbuzowaaa - okradłam
![]() myszka23101 - bardzo mi miło ![]() ___________________
'Nigdy nie powinieneś zachwycać się ludźmi z dobrymi manierami. To oni pomachają Ci przyjacielsko, nawet jeśli Cię okradli. To oni będą Cię serdecznie witać, nawet jeśli starają się ujawnić Twój sekret. To oni zaoferują Ci kawę, nawet jeśli donieśli na Ciebie policji, ale nigdy nie powinieneś obrażać się na kogoś, kto jest otwarcie niegrzeczny, ponieważ może się tak zachowywać z najmilszych powodów' 'Prawda jest taka, że każdy to robi. Każdy próbuje coś ukryć, ale nie chce, aby inni to ujrzeli. Kobiety ukrywają swoją potrzebę do zobowiązań. Mężczyźni ukrywają swoją wzrastającą niepewność. Żony maskują swoje uczucie wytrzymałości. Jak zwykli ludzie ukrywają prawdę o swoich uczuciach z tak wielkim powodzeniem? Wszystko, co jest potrzebne, to przyjacielski gest oraz plan'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-04-08 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Przyczajenie
|
jeśli mocno się przytulisz i będziesz mi ufała.
i nadal nie jest tak, jak chciałabym. in my tiny box I hide ladybird for luck. zakrywając oczy rękoma staram sie nie widzieć, nie chcę Cię widzieć. od dziś pamiętam wszystko. o reszcie zapomniałam. rozhuśtaj mnie na bujawce. goń mnie !
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
Lejdis & dżentelmens!
Zawędrowałam przypadkiem w Wasze skromne progi i... jestem oczarowana! ![]() Cudna atmosfera jest między Wami, dziewczyny. Weeeźcie no przyjmijcie mnie do Waszego grona, coo? (Dam łapówę! Przy sobie mam konkretnie 0,99 groszy ;D) Dużo talentu i weny twórczej życzę ;* _________________________ `nie chcę cofnąć nawet dnia, bo to taka piękna miłość.` bo życie bez niego i śmierć nosi to samo imię. Psiakrew! Zakochałam się! Cholera jasna! W dodatku szczęśliwie! |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Przyczajenie
|
wydrapać Ci te oczy które nie patrzą w mą stronę.
Szukaj mnie, cierpliwie dzień po dniu. patrze na zegar po kilku minutach i dziwie się bo minęło kilka sekund no napisz napisz ! proszę bo zaraz roztrzaskam telefon o ścianę! rusz się! po kilku godzinach czekania na Twoją odpowiedz dostaje głupie co tam ?. Goń sie !. Przyjacielem może być każdy, bohaterem tylko ty I NEED YOU porostu bądź a ja się tobą zajmę ![]()
#458 |
Raczkowanie
|
ejvon - nie wiem czy już dziękowałam, tak więc dziękuję za wymienienie i mnie. :*
- które piętro, proszę pani?
- na najwyższe piętro nieba, proszę. Edytowane przez czii Czas edycji: 2010-04-08 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Przyczajenie
|
the_end
![]() ![]() ![]() ![]() Psiakrew! Zakochałam się! Cholera jasna! W dodatku szczęśliwie! Kradnę !! bo ty tak pieknie pachniesz !! cud miód !!
#460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** Nie patrz w taki sposób... to tak dekoncentruje... :p
Masz sposoby, na to by mnie spotkać, choć tłumaczysz się przypadkiem.... ![]() ![]() Podświadomość nie chce, bym poznała prawdę... W Twoich ramionach, mocno wtulona zawsze będę kochać Cię... ![]() "Prawdziwa miłość połączyła nasze serca. Teraz dwie połówki niosą razem ciężar." ![]() Wiem, że przy Tobie życie ma sens... ![]() ![]() - Będziesz przy mnie? - Oczywiście! - Ale jak długo? - Od świtu do zmierzchu, od zmierzchu do świtu. Do końca tego życia. I końca następnego! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Raczkowanie
|
![]() |
#462 |
Zadomowienie
|
tak bardzo pragnę wrócić do czasu kiedy odprowadzałeś mnie przez lipową aleje pogrążoną w szczęściu jakie wydobywało się z mojego serca, teraz pusta ulica wita mnie - tylko mnie.
bo każdy dzień jest nadzieją i głuchym oczekiwaniem na to, że może jednak nagle wrócisz? - bezsens serce z nadzieniem smutku ___________ jesteście m e g a! ;-*
#463 |
Zakorzenienie
|
marikab - oj Ty być , być ![]() kochanowska - przemiło ![]() ![]() ___ ‘Gdzie oni są
gdzie wszyscy moi przyjaciele zabrakło ich choć zawsze było ich niewielu schowali się po różnych miastach różnych nacjach pożarła ich galopująca emigracji.’ ‘Wiesz, że cię kocham, naprawdę Ale nie mogę dłużej o ciebie walczyć I może kiedyś jeszcze będziemy razem W innym życiu’ Ona pachniała dzikim seksem, Bez zbędnych słów i suplikantów, Była spocona, lepka, chętna Choć do amantów nie należał Ta dostała seks fazy po krążkach ekstazy, Chciała go tu i teraz, wyczytał to z jej twarzy, Polizał jej usta, dawno już chuj mu stał
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-08 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Przyczajenie
|
- Wszystko co złe musi się kręcić wokół mnie? <to przeszłość> co dalej ?
- Nie sztuka pokochać, trudniej wytrwać... - ^^każda bajka ma swoje prawa^^ - Walczysz, wierzysz w zmiany, lecz jesteś ciągle przez bliskich zdradzany;( - 15 lat temu się urodziłam...to smutne wydarzenie...uczcijmy je minutą ciszy ;( - Anioły też potrzebują ciepła... - Byłeś tym dla kogo chciałam żyć, teraz jesteś zabójcą mojej duszy...! - Wszystko co piękne...zginąć musi! - Ty jesteś dla mnie ucieleśnieniem najskrytszych moich pragnień... Choćby raz,zakochac się. Mieć siłę,otrzeć łzę. Bo gdy patrzę w Twe oczy widzę blask. Widzę w nich że nieważny dla nas czas. Widzę że nie pozwolimy nas rozłączyć. Wierzę w to że sen się nie skończy. Wiem,że spotkamy się kolejnej nocy. Znów przyjdziesz,gdy sen upadnie na powieki. Ale to nie sen,to jawa,czuję ciepło twojej ręki. Czuję dotyk twojej delikatnej dłoni. Pozwoliłam Ci się zbliżyć, nie wiedząc że cały świat mi przesłonisz. Liczysz się Ty i nic więcej. Jedyne co Ci mogę dać to moje serce. Bez większych obaw dziś oddaję je w Twe ręce. Bo rozpaliłeś w nim niegasnący ogień. Sprawiłes że non stop myślę o Tobie. Chwytam Cię za rękę i trzymam jak szczęście, jesteś moim życiem i wszystkim tym co piękne... I choć świat jak mydlana bańka pęknie. To Ja z sercem swym tóż przed Tobą klęknę.
Nigdy nie miał mojego ciała, ale zerżnął moją głowę. Zgwałił sobą, całą popękaną powierzchnie umysłu, całe moje jesteśtwo zarysował, załamał i zniknął. Kazał mi wierzyć, że jego brak jest gorszy od jego obecności. ![]() Edytowane przez Kopsnij_mnie Czas edycji: 2010-04-08 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Przyczajenie
|
bo jak Cie piz.nę w tą wy kremowaną twarzyczkę to sobie popatrzysz na gwiazdy !
#466 |
Rozeznanie
|
Rozmowy nocą.
-Ty też masz całkiem niezły. -Proszę? -Co proszę? Tyłek. -Patrzałaś na mój tyłek? -Nie, zerknęłam tylko w przelocie. ![]() -Zresztą, co Ty wiesz o miłości? -A Ty? Co Ty wiesz o miłości? Zatrzymałaś kiedyś kogoś na dłużej? Wymieniasz facetów jak rękawiczki, bo boisz się, że pewnego dnia ktoś wymieni Ciebie i wtedy zaboli. I dobrze. Niech boli. Mnie boli wszystko. Bo we mnie jest całe mnóstwo miłości. Dlatego tak cholernie boli. -Ale Ty nic nie rozumiesz. Chciałabym spotkać faceta, który chociaż raz spojrzał by na mnie tak jak on patrzy na Ciebie.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-04-08 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
Ulinka4
Fajniejestbycsoba ![]() -kochasz ją jeszcze -nieprawda -to dlaczego cały czas zerkasz na telefon? -a może zadzwoni... BOSKIE KRADNE !!!!! Fajnie ze Ci się podoba... ![]() Edytowane przez Fajniejestbycsoba Czas edycji: 2010-04-08 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
do zachwycaszmnie: no cho.lera jasna ! czy Ty dziewczynko masz nas za idiot.ki? nie wystarczy zmienić dwóch słów w cudzym opisie, żeby nikt sie nie zorientował i żebys stała się "talenciarą". po prostu ŻENADA ! żeby nie było, że to offtop: w krainie wspomnień zamykam się.
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-04-08 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie talenciary
![]() mam nadzieję że mnie tutaj przyjmiecie między swoje progi ![]() kochamy żeby po chwili się nienawidzić. Budujemy wspomnienia by potem te wspomnienia zagrzebać żywcem pod ziemią. Odchodzimy od siebie, by posmakować innego życia Powracamy, bo nie potrafimy żyć bez siebie. A to wszystko dlatego żeby móc opowiadać coś wnukom i żeby nie zaprzyjaźniła się z nami monotonia. A teraz powiedz.. czy jest ktoś bardziej popier.dolony od nas ? Nasza miłość przetrwa wszystko, choćbyśmy strzelali do niej z karabinu, palili ją na stosie, czy skazywali ją na śmierć na szubienicy. Ona nigdy nie umrze. Tylko czy my sami damy radę i przetrwamy te wszystkie potyczki, kręte drogi, pomówienia , które przygotował nam los ? A ja codziennie otwieram usta i gryzę poduszkę. Nie, nie dlatego że jestem głodna Wpycham ją do ust żeby zagłuszyć krzyk bezsilności. Recydywistka z siniakami na sercu `Nadwrażliowść to mój wróg, przerost duszy nad rozumem.`
#470 |
Raczkowanie
|
kradne !
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
*
Kochanie, nauczyć Cię obsługi telefonu? ![]() Bo coś rzadko go odbierasz, i rzadko odpisujesz na SMS. ?! ![]() * to jest toksyczna miłosc , rozumiesz? Kocham Cię, za bardzo.
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
ciutbliżej - ;* Twoje również
![]() fetysz nastychick limitowana - ![]() Twoje sumienie już dawno stąd uciekło. Nie dziwię się. To, co z nim wyprawiałeś przechodziło ludzkie pojęcie. Ty nawet tego nie odczuwasz. Jest praktycznie tak jak wcześniej, jakbyś go nie miał. Chociaż jeszcze kiedyś pomagało Ci w pewnych kwestiach… Może uwierzyłbyś we mnie i podał mi klucz do Twojej zagadki na tacy? Na zasłużyłeś sobie na nic. Nawet na moje maślane spojrzenie, które od czasu do czasu posyłam Ci ukradkiem z tęsknotą Teraz nie ma co gdybać… zaufam i dam sobie czas Nie mów mi, co ważne i istotne. Po prostu chodź tu i powiedz mi jaka jestem dla Ciebie ważna Czujesz tą bliższą bliskość z moimi ustami, które za każdym tyknięciem zegara szepczą Ci do ucha: spier.dalaj? Masz świadomość - to dzieje się teraz?! ;*
![]() |
#473 |
Raczkowanie
|
przepraszam to nie ja, tylko moje chore uczucia do Ciebie,
przejęły nade mną władzę. umarła, przez Ciebie umarła nasza miłość, morderco zabiłeś ją! `czy nie widzisz jak, do siebie bliżej nam` |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
![]()
`Kiedyś mówiłeś, że mam najpiękniejsze oczy na świecie! .. właśnie KIEDYŚ.;[ `naucz mnie szanowac wszystko co dziś mam.` `Za każdy dzień, Za piekny sen nawet za łzy, Za to co mam, że nadal trwam dziękuję dziś.` `i pamiętajcie dziewczyny! jest taka jedna zasada: w miłości wszystkim, a ZDRADA to ZDRADA!.` ~Ty jesteś jak melodia ta, którą zabierze mi wiatr.;( A kiedy już wszystko sobie poukładam ty zadzwonisz powiesz, że przepraszasz a u mnie znów zapanuje bałagan i dalej będę Cie kochac. Moich znajomych: ..'Spójrz na świat przez mój obiektyw ; ) '.. Mężczyzna jak dzik - ma leśne maniery i łatwo go spłoszyć. ' ii nagle czegoś tak baardzo brak, chcę to odzyskaĆ, lecz nie wiem jak .. ' x ] ^.Kochać kogoś bez odwzajemnienia, to jak palić fajkę bez zaciągnięcia.^! ;d YYY Jak się wabisz i ile masz psich lat -Nazywam się jurek i lubie kasztany z makiem Nie musisz niczego robic,aby byc kimś wartościowym. Jesteś kimś wartościowym po prostu dlatego, że jesteś. `Miało być tak kolorowo.. ..ale ktoś połamał kredki... ; ( Bezmyślnie, naiwnie, zachłannie. Za mocno, za odważnie, nieuważnie...
#475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wielbię, podziwiam, kocham - słów na określenie tego uczucia jest wiele, znaczenie jedno.
złamałeś zasady miłości, zrezygnowałeś z naszego uczucia. bo jeśli nasz pocałunek jest złym uczynkiem to uczucie grzechem
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
![]() Najlepsze myszki ;***
ruda wiewiora, dresowa, kamisha, Siatkarka18, czii, 3martyna3, beautiful_lie,RobCoChcesz, Drift,_Panna_Migotka_, KaMa2704,TwojaKokaina, _ZaagubiOna_, Extremalna, without_demur, sanderson93, agrr, Little Ballerina, keeendy, dontgivemenames, inquiring, otojest, grise, Mrs Unfabulous, uwielbiaj, ZeliNa_, latin, Guziki xD, Frizz, Primadonna, Abstrakcyjnaa, Cirii<przywrócic> !, CookieCrisp, nydee, caroline060, CaMa, boundlessly,chocapic, Istotka z Bajki, _midnight_, abunee, IIHHAATT, always be yourself, envious, TajemniczaPanna, marikab, xxgroszek07xx, myCh, m4dziar4, dreams_x33, papergirl, Missi_16, _untouched_, i inne skarby ! <3 .bo choć nie chciała przyznać. bała się zmian. .bo ona chciała bronić tej miłości. .nie dziwne .. Jesteś facetem,jakich mało. <3 .mimo wszystko ona wciąż naiwnie wierzyła. .siebie można przemilczeć, także przeczekać, a nawet przeżyć, tylko nie zrozumieć! .stojąc na drodze wspomnień, nie potrafię powiedzieć 'odejdźcie'... .pojęłam, że sensu w ogóle nie było. chyba za późno. .<33
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, czść XVIII
To chyba ten moment, w którym się poddaję. wyprułabym sobie żyły i splotła z Twoimi. Pomyślałbyś kiedyś? bo ja nie. Nigdy nie pomyślałabym, że odpuszczę. Jakbym znów chciała z Tobą być,to byś wrócił i ją zostawił, prawda? ja mam do Ciebie większe prawa. Tak bardzo kiedyś chciałam... dużo czasu mi zajeło rozgryzienie Ciebie, ale udało sie. Nie kochasz mnie, chyba już. Jeśli w ogóle. Powinnam się cieszyć, czy smucić? Mam pierwsze, straciłam drugie. wyduszam na poranione usta sok z cytryny, na zawsze chcę się pozbyć z nich Twojego oddechu i smaku. I wale w drzwi, ręce mi sinieją, głowa pęka, brakuje łez. ale przecież Tobie jest dobrze, więc o co chodzi, nie? a ja kur... nie potrafię sie cieszyć Twoim szczęściem. mam na nowo zacząć cieszyć się sobą? bez Ciebie już siebie nie lubię. Kiedy Ty żyjesz, ja umieram. GwiazdkiNaBaterie- fajnie, że się podobają, może jeszcze kiedyś trafię w Twój gust, bo chyba nie tym razem
![]() Without_demur - mrał, bierz ![]() Ilovromance- o kurcze, już wiem ![]() cobainowa- ojej... miodzio, że trafiłam. tylko strasznie smutny on :X.
people always leave. Edytowane przez me9so3horny Czas edycji: 2010-04-08 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Rozeznanie
|
`Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy.
`Jeśli wiara czyni cuda, muszę wierzyć, że się uda. `Stąpaj ostrożnie, bo stąpasz po moich marzeniach. `Bo to miłość potrafi zaczarować, dać sens i wiarę. `Będę kochać, będę walczyć o to co jest mi pisane. `Tonight I'm walk alone. `Kocham każde Twe spojrzenie, kocham każdy uśmiech Twój, nic innego już nie pragnę tylko żebyś został mój. `Nobody want's to be lonely. `Z Tobą przejdę przez złe chwile, gdy zawiedziesz się. `I wanna thank you, cause you make me that much stronger. Będę mówić słodkie brednie, Zauroczę Cię, Nie będziesz odejść mógł. Nie znajdziesz w życiu innej prawdy, Oddechu braknie Ci, Gdy w końcu skusisz się. Skrępuję Cię, owinę wpół. Chodź, nie wahaj się Nawet nie zdążysz krzyknąć, że Przecież i tak nie będziesz mógł To sprawia ból... Zapomnieć mnie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Raczkowanie
|
![]()
`Kiedyś mówiłeś, że mam najpiękniejsze oczy na świecie! .. właśnie KIEDYŚ.;[ `naucz mnie szanowac wszystko co dziś mam.` `Za każdy dzień, Za piekny sen nawet za łzy, Za to co mam, że nadal trwam dziękuję dziś.` `i pamiętajcie dziewczyny! jest taka jedna zasada: w miłości wszystkim, a ZDRADA to ZDRADA!.` ~Ty jesteś jak melodia ta, którą zabierze mi wiatr.;( A kiedy już wszystko sobie poukładam ty zadzwonisz powiesz, że przepraszasz a u mnie znów zapanuje bałagan i dalej będę Cie kochac. Moich znajomych: ..'Spójrz na świat przez mój obiektyw ; ) '.. Mężczyzna jak dzik - ma leśne maniery i łatwo go spłoszyć. ' ii nagle czegoś tak baardzo brak, chcę to odzyskaĆ, lecz nie wiem jak .. 'x] ^.Kochać kogoś bez odwzajemnienia, to jak palić fajkę bez zaciągnięcia.^! ;d YYY Jak się wabisz i ile masz psich lat -Nazywam się jurek i lubie kasztany z makiem Nie musisz niczego robic,aby byc kimś wartościowym. Jesteś kimś wartościowym po prostu dlatego, że jesteś. `Miało być tak kolorowo.. ..ale ktoś połamał kredki... ; ( Bezmyślnie, naiwnie, zachłannie. Za mocno, za odważnie, nieuważnie...
`Bo Ty wypełniasz moje sny!` od 25.07.09<3. ![]() ![]() Edytowane przez PySiiak_25 Czas edycji: 2010-04-08 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam, myślałam że ten post się nie dodał bo miałam problemy z netem :/ miło że ktoś kradnie moje wypociny ![]() ![]() żeby nie było off : wspomnienia to wszystko co mam. Wspominam drzwi, które przekroczyliśmy razem. Te drzwi, następne i jeszcze jedne. Powracam do nich przerzucając kartki pamiętnika. W ten sposób Ty i Ja możemy przekraczać je w nieskończoność.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.