![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007 IV
celko - za Huberta płaciłam ulgowy(nwet nie wiedziałam, że do 3lat za darmo - ale to jak piszesz, pewnie 3d nie obowiązuje)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Wit Twój,jak mu zejdą pućki to zobaczycie ![]() spacery wózkowe z ZU też mieliśmy na początku-ja z Tośką a Zu ze swoim wózkiem i pasażerami róznymi(lalki,kamienie,ch rupki ![]() dziękuję kochane ![]() ![]() ale ja niestety widzę efekty tego niedosypiania na pysku Prima-aż 10??? wow! gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kancia-się nie pytaj tylko dawaj ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Celko-tak to Jane-Nomad ![]() Szperrrku-Hania jeszcze doroślejsza w tych krótkich włosach ![]() Sławka może zaznaczyła,że trzeba się zalogować? NIe mam pojęcia Macie jakieś pomysły na prezenty?urodzinowe,gwiaz dkowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do prezentow to napisze co u nas z urodzinowych okazalo sie trafione: -rowerek biegowy - super, super super - mloda po kilku rundach wokol bloku wymeczona konkretnie. Pieknie cwiczy rownowage na nim. No i maly jest - na spacerze miesci sie w koszu od wozka, w domu pod lozkiem. -klocki Wadera - taniej niz lego a zajmuja mloda na dluuugo. -stroj wróżki motylkowej ![]() ![]() Dla cory na świeta planuje zakup sklepu/straganu Smoby bo Blanka to handlara ![]() Wit dostanie Odkrywczy Domek Kiddieland'a. --- Galerie moge udostepnic dla tych osob ktore maja konto na gmail.com. Jesli macie to podeslijcie adresy na prv. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Bianka-no to podobnie myślimy
![]() ![]() ![]() ![]() stragan smoby na pewno kupimy ![]() no i jak się uda to myślę jeszcze o laptopie FP ![]() odkrywczego domku ZU też nie miała-moze Tośka kiedyś dostanie ![]() póki co zadowalają ją własne rączki i wiszące zabawki na macie ![]() dzisiaj dzieci zrobiły mi dzień dziecka i wstały o 7.30 ![]() a Tośka obudziła się tylko o 23 i 4 ![]() o 7.30 zamiast wrzasku obudziło mnie gadanie i skrzeczenie ![]() słońce świeci,kawa z mlekiem wypita-żyć nie umierać to lecę do prasowania,bo ciągle tylko piorę a sterta rośnie no i poćwiczyć muszę koniecznie miłej niiedzieli mamuśki! aaa... Yoolia-ostatnio namiętnie czytamy i kupujemy różne suple i są takie jak Goldenseal Root i Pau D'arco-oba naturalne antybiole,wymiatające różne wirusy,bakterie i grzyby z organizmu-my na razie testujemy uodparniająco,ale może Gosiakowi by pomogły? dzisiaj zapodałam ten pierwszy ZU,może jej pomoże na te resztki kaszlu.Poczytaj sobie w wolnej chwili,może podpytaj Rzabbki czy stosowała-ona tez z jakąś Candidią walczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
primavera jestem po operacji wycięcia tarczycy
![]() ann, celka, szperr wysłałam Wam pmy jak ktos jeszcze chce to dac znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Kanciu ja też chcę
![]() Mati znów ma katar ![]() ![]() ![]()
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Misia-ojoj
![]() ![]() ![]() ![]() my już po spacerku,Tośka dosypia a Zu szaleje i nie chce spać ![]() dzięki Ci Boże za przedszkole... Kanciu-przepiękne oczęta mają te Twoje chłopaki i oboje dbaja o linię jak widzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Ann dzięki
![]() we wtorek mamy gastrologa to sie jeszcze popytam ale chyba spróbujemy, poczytała sporo dobrych opinii, m in. na forum na temat candidy. tylko nie wiem jak Gosia połknie kapsułkę ![]() niby sa jeszcze kropelki ale z tym może być jeszcze gorzej *misia* to odciągaj fridą ile się da, ale jak są zielone to już jest poważniejsza infekcja, u Gosi coś siedzi w nosie już z tydzień czasu, mówi przez nos, ale nic nie mogę wyciągnąć, w nocy przez to strasznie chrapie, chyba tez wybiorę się do lekarza ![]() u nas pogoda śliczna i cieplutko, prawie cały dzień spędzilismy na spacerkach. Trochę dzisiejszych fotek: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
ann no chłopaki na bank nie po mamie
![]() ![]() ![]() Adi z Blanką ostatnio widzieli się po dłuzszej przerwie i bawili się przednio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Yoolia-Gosiak w Lidlowych zakupach? Fajna dziewczyna z niej,tak mądrze patrzy.Zu przy niej to jak 2lata młodsza siostrzyczka pewnie by wyglądała
![]() a zatkany nochal moze od kaloryferów?jeśli grzejecie już Bianka-Zu skrzydełka,różdżkę i sukienkę wróżkowo-motylkową dostała w zeszłym roku na urodziny i to też był i jest do tej pory hitem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Kancia Twoje chłopaczki widzę jak mój szypioreczki
![]() Yoolia Gosia dziewczynka jak ta lala, mój łobuz też by przy niej jak młodszy brat wyglądał ![]() ******** Choroba sama nie wiem co jest grane, rano jak odciągałam mu fridą miał brzydkie glutki potem przez cały dzień tylko wodę. Nie ma temp ani innych objawów, daję mu leki, psikam nos, zaraz poobkładam go cebulą i może jakos pomoże. Jutro niestety musi iść do złobka bo ja mam do połudna dwie rozmowy kwalifikacyjne. No chyba, że wstanie z temp to wtedy będę myśleć. We wtorek mamy umówionego laryngologa w związku z jego mową, ale przy okazji liczę na pomoc z katarem i kontrolę trzeciego migdała, bo niesttey co raz częściej ma jakby bezdechy nocne i oddycha tylko buzia.
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
tak w lidlowej kurtce - rozmiar 110/116, chyba nie jest bardzo za duza?
czapa ładna tylko taka sciagaczowa i ciagle zjeżdża i trzeba naciągać w domu nie grzejemy jeszcze, ale w przedszkolu pewnie równo grzeją, i to by pasowało, bo nigdy nic takiego nie miała. U nas w domu, w sezonie grzewczym to max 22 stopnie, a srednio 18-20. co do zakupów urodzinowo-gwiazdkowych to ja myślałam o laptopie. I sama nie wiem co jeszcze, bo też mijesca brakuje, ma tego trochę. Dostała w spadku po starszej siostrze ciotecznej kilka fajnych bobasów, wózki, wanienkę, nosidełka i różne takie bajery - więc odpada, kuchnię mamy, więc stragan czy inne takie podobne też odpadają ze względu na brak miejsca. Musze sie rozjerzeć po sklepach i allegro, może mi coś wpadnie fajnego w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
misia a co znaczy "poobkładam go cebula"
![]() ![]() no Tomasz widuje się z Witem w ramach rozwoju społecznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Rozeznanie
|
Hej Kobitki
![]() Mam w pracy nuuudne dni ostatnio i wpadlam WAs poczytac. Slawko, widze ze tez przegladasz watek - gratuluje malenstwa ![]() Prima - gratuluje sukcesu w dietce! Ja tez jestem na diecie od sierpnia, schudlam poki co 8kg, mam w planach jeszcze 5 ![]() ![]() Oskar ma jakies 94cm i 11kg zywej wagi ![]() ![]() Jestesmy teraz na etapie odpieluchowywania, roznie idzie. Przelom nastapil, kiedy za kazde siusiu i kupke zaczal dostawac naklejki, ktore sobie przyklejal na lodowke. Daje mu tez od czasu do czasu czekolade za sukces w WC ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was goraco i po cichu podczytuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Kanciu gdzieś wyczytałam, aby na katar porozkładać plastry cebuli u wezgłowia łóżka dziecka (ja kładę z jednej i drugiej strony łóżka co by Mati nie spał w cebuli
![]() ![]() Koletynko kopę lat ![]() ![]() **** Uszek w żłobku, rano wstał jakby mniej zagilany zobaczymy co wyjdzie potem. Poszedł dziś ładnie, bez najmniejszego marudzenia, zadowolony, że zobaczy sie z ulubioną obecnie koleżanka Małgosią. Wczoraj na pytanie TŻ "jaka jest Małgosia" odpowiedział "ładna" ![]() Eidt.: kilka jesiennych fotek w albumie, jakby ktoś chciał zobaczyć
CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI ![]() Edytowane przez *misia* Czas edycji: 2010-10-11 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | ||||||
Zakorzenienie
|
aż wierzyć się nie chce,że te nasze dzieciaczki takie duże!
Uszek jest przeuroczy ! ![]() Cytat:
![]() Gosiak wymiata ![]() choć i ja zauważyłam,że rajty 2-3lata zrobiły się przyciasne ![]() więc chyba znowu urosła Cytat:
no i ten kurz wykładzinowy ![]() Cytat:
![]() i cały czas w użyciu jak się stragan nie zmieści to planuję znieśc kuchnię na jakiś czas do piwnicy,albo inne zabawki ![]() Cytat:
![]() ![]() ale fajnie,że zajrzałaś ![]() faktycznie drobniutki po mamusi musi być z takimi wymiarami a Ty też w rozzmiar 34 chcesz wskoczyć???? szkoda,że tatusiowi się nie chce synusia na kibelek sadzać,bo dawno już byłby odpieluchwany ![]() no i Oskar przy odrobinie chęci chciałby na pewno siusiać na stojąco jak tatuś ![]() no,ale to nie moja sprawa,a Ciebie chyba nie powinnam podburzać ![]() ajak sobie radzisz? jaką macie pogodę teraz? Cytat:
Cytat:
![]() no,ale jak ładna ... ![]() ZU też coraz częściej zaczyna opowiadać o innych dzieciach na razie wyrywkowo,ale jakieś historie się tam tworzą ![]() dobra idę prasować,bo wczoraj się leniłam jednak ![]() halo-mamuśki meldujcie jak chorowitki się mają ! KAWA!!! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Ann chodzi o to, że te soki wydzielane z cebuli ułatwiają oddychanie i ułatwiają oczyszczanie się nosa. U nas rzeczywiście zauważyłam że lepiej (ciszej) śpi jak poopkładałam go cebulką.
Uszek jak zapytam z kim się dziś bawił odpowiada "z nikim" jak sie zapytał czym się bawił słyszę "niczym" ale czasem sam od siebie opowiada o róznych dzieciach wiec myślę, ze nie jest źle.
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
nadal nie dotarlam do zdjec, ciagle cos mi przeszkasza, moze po poludniu
![]() H ma juz i temperature. Ciekawe jak to sie dalej rozwinie.. Na urodziny caly od dluzszego czasu planujemy duzy zestaw lego, ale ostatnio inne pomysly zaczynaja mi burzyc ten koncept ![]()
![]() |
#469 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
A radze sobie swietnie. W moim zyciu pojawil sie ktos, mieszkamy razem, jest cudownie, tak jak powinno byc, tak jak nigdy nie bylo z tata Oskara. Oskar go uwielbia z wzajemnoscia, choc widze ze TZ czesto ma problem z tym jak sie zachowac w stosunku do mlodego, zwlaszcza jak jestesmy w towarzystwie to jest troche oniesmielony wybuchami Oskarowych uczuc ![]() A pogoda...zimno jest. W tym roku lato nas nie rozpiescilo, no ale odbilam sobie na wakacjach w PL, trafilismy na piekna pogode, 2 tyg spedzilismy na plazy. A 3tyg temu wrocilismy z wakacji w Egipcie. Moje pierwsze wakacje w ciepklych krajach od 5 lat! Bylo cudownie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Hej, koletynko - fajnie że się odezwałaś
![]() Pisz częściej, co u was - i pokaż nam Oskara. Ja na prezenty nie mam pomysłu-i nie myślałam jeszcze, bo w październiku podwójne urodziny i yu najpierw obskoczymy: jeden chrześniak 7l - zestaw magika 9kapelusz, "specjalne" akcesoria, płyta CD z opisem sztuczek - amm nadzieję, ż emu się spodoba. Drugi chrześniak - 2l - zestaw tory drewniane i pociągi - u Huberta zawsze sie tym świetnie bawi. Dla Huberta to kupię mufajną pościel taką z tomkiem chyba-i pewnie jakiś nowy zestaw ciastoliny, bo bardzo lubi ![]() Czekam aż wstanie - i muszę jechać zrobić zdjęcie zęba, bo niby mam zrobionego - a codziennie (raczej co wiecszór) mnie boli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Rozeznanie
|
helloo!
Kancia,biankaa--moge poprosić tez o zdjecia? chetnie obejrze wasze smyki ![]() wogóle dziewczyny.te które.korzystają z picasa..czy tam trzeba płacić za umieszczanie większej ilości zdjęc? witaj Koletynko! miło sie czyta,że układa Ci sie w życiu ![]() ![]() EMilka juz 2 tydzien przerwy, bo na tych antybiotykach jestesmy..ciekawe,ćzy znowu będą hocki-klocki z rozstaniem..juz bym chciala,żeby sie zaklimatyzowala, bo to przedszkole i tak jest tylko od 8-13..a ja jak na razie, to latam po 2-3 godz po nią.. mówiłyscie o piosenkach..EMilka ostatnio uczyla sie o jesieni..ale jak mówię,zeby zaspiewac, to "przyszła do nas pani jesień na bębenku gra ram-tam-tam" hmm.. chyba jej sie zmieszało z "jestem sobie przedszkolaczek" ![]() misia--ciekawe jak po rozmowach w spr. pracy... trzymam kciuki za coś fajnego.. szperr--zdrówka dla Hani!! Z prezentów to E. na urodziny sobie wybrała lalke chou-chou koniecznie ze smoczkiem..ma kilka bobasów, ale te NIE MAJĄ smoczka.. i ten sklepik mnie zaczął nurtowac..ale z racji miejsca chyba pozostanę tylko przy kasie sklepowej.. Klockami coś E. nie za bardzo sie bawi.. ann--fajna Tosia!! ![]() ![]() a jaką praleczkę kupiłaś? ![]() yoolia--Gosia rozbawiona.. i jak patrze na zdjęcia,że tak fajnie sie bawi..to az mi żal,ze musimy teraz siedziec w domu, gdzy taka ładna pogoda.. sławko--jak sobie radzisz? Łukaszek wrócił juz do przedszkola? a jeszcze jak czytam o Matim, który mówi,że jest ładna Małgosia w przedszkolu, to Emilka znowu jak wspominam ja, albo nawet ona sąsiada 10letniego Kacperka to taka zawstydzona jest..uśmieszek niewinny na twarzy..jakby była starsza, to chyba bym powiedziałą,że jej sie podoba.. ![]()
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zeby nie bylo, ostatnio spiewal tez: glowa, ramiona, kolanka, piety, kolanka, piety... Duzo zdroweczka dla Hani i dla Uszka! ![]() koletynko - witaj zaginiona duszyczko! ![]() Yoolia - ale Gosia to duza, super dziewczynka ![]() My robimy Adaskowi juz urodzinki w najblizszy weekend... Jak sie ktos zapytal co chce dostac na urodzinki to ZAWSZE odpowiada: Zygzaka, Zlomka i Marianka... Pewnie dostanie po 5 sztuk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
A to moje dziecko zawsze na pytanie co chce dostać odpowiada "jajo"
![]() ![]()
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry, u nas dzis był jakis kryzys, czy sama nie wiem co. Uszek wstał normalnie już bez marudzenia, ładnie poszliśmy do żłobka, zaczeliśmy się rozbierać i nagle krach
![]() ![]()
![]() |
#475 |
Rozeznanie
|
Misia to zawsze niepokoi jak dziecko spokojnie chodzi do przedszkola i nagle zaczyna robic sceny. Ja musze walczyc ze soba zeby nie zapytac w przedszkolu: Co WY mu robicie
![]() Celka u nas tez Auta teraz sa na topie, ale Oskar rozpoznaje tylko Zygzaka i mowi na niego McQueen ![]() Wczoraj wybralismy sie do zabawkowego i wrocilismy z hulajnoga dla Mlodego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | ||||||||
Rozeznanie
|
matko - dwie strony do nadrobienia
![]() ![]() po wczorajszym dniu stwierdzam to samo ![]() Cytat:
![]() też się nad nim zastanawiam ![]() Hellllloł ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kasia dostała Lego na poprzednie urodziny + kolejkę Jixin (pasują do Lego). Ostatnio w Biedronce były zestawy klocków - straż pożarna, policja, budowa i farma - też pasują do Lego ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratki za zgubione kilogramy ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasia też miesza piosenki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#477 | ||
Rozeznanie
|
musiałam pociąć
![]() -------------------- Dużo mi się nie zaznaczyło ![]() ![]() Ann zdjęcia cód, miód i orzeszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koletynko super, że Ci się trochę spraw poukładało ![]() ![]() ![]() Inhalator - fajna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misia też lubiłam podczytywać wakacyjne mamy i jesienne też ![]() Mam w planach umyć dzisiaj okno w sypialni ![]() ![]() A i pytanko - zakładacie dzieciaczkom rajtki pod spodnie? Ja jeszcze Kasi nie zakładałam, ale sama nie wiem czy nie jest jej za zimno ![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() -------------- I jeszcze dowcip mi się przypomniał: Spotyka zajączek niedźwiedzia, który palił maryśkę. - Niedźwiedź co robisz? - Palę maryśkę... - Daj spróbować - Zając to dla Ciebie za mocne... - No daj... - No dobra, ale tylko raz się zaciągnij... Zajączek się zaciągnął, a Niedźwiedź się go pyta: - No i jak Zając - czujesz coś? - Nic nie czuję... - To masz zaciągnij się jeszcze raz... I jak czujesz coś? - Nic nie czuję... Niedźwiedź lekko zaskoczony mówi: - No to masz zając zaciągnij się jeszcze raz... I jak czujesz coś? - Nic nie czuję... Nie czuję rączek, nie czuję nóżek... Nic nie czuję... ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Ann, jaaaasne, zmarszczki
![]() ![]() ![]() Kanciu, cudnych masz mezczyzn ![]() ![]() Misiu, podobno dzieci zaczynaja znowu placze jak juz sie znudza atrakcjami przedskzolnymi/zlobkowymi i stwierdzaja, ze czas ponownie uderzyc wszystkimi silami w uczucia rodzicow, a noz widelec uda sie zostacw domku ![]() Koletynko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hulajnogi swietne sa, wlasnie to m.in. jeszcze biore pod uwage na Hani urodizny. Ona ma taka duza, na stabilnych kolkach, czas sie chyba przesiasc na mala skladana, na ktorej mozna bardziej powariowac ![]() ![]() ![]() Poza klockami (wlasnie pasujacymi do poprzedniego kompletu z torami i kolejka, bo to akurat bardzo lubi), ksiazeczkami, tradycyjnych zabawek nie biore pod uwage, bo i tak jestesmy tym balaganem zawaleni. Jakbysmy sie mieli przeprowadzac, to kilka duzych workow poszloby na recykling ![]() ![]() ![]() Rozpisalam sie ![]() ![]() Ps. Nie wiem juz kto pytal, ale Picasa ma spora pojemnosc za darmo ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szperrr Czas edycji: 2010-10-12 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
Siedze nad szklanką coli i dumam czy iść szorować łazienkę (bo się o to prosi) czy siedzieć dalej. Chyba niedoleczyłam zapalenia zatok, bo miałam antybiotyk tylko na 3 dni a nadal odczuwam te cholerne zatoki.
Dziś idę z Uszkiem po południu do lekarza i prosze o trzymanie kciuków, idziemy do laryngologa, ale przyznam szczerze że cholernie się boje, zwlaszcza badania tego trzeciego migdałka. Afiliks na rozmowach byłam ale jedna praca jest strasznie daleko ode mnie i fatalny mam tam dojazd więc odpada, a druga w ogłoszeniu miała nakłamane na miejscu okazało się, że praca nie jest pracą marzeń ![]() U nas generalnie tez faza na "auta" wiec moze pomyślimy o czymś z tej bajki, w sumie nie mam pomysłów na zabawki, mam wrażanie ze osatnio jakos mało chce sie bawic i niestety wsytsko szbko go nudzi Koletynko moja pierwsza mysl była "co mu sie tam dzieje skoro nagle tak nie chce isc" ![]() Szperr zazdroszczę lumpków z fajnymi zabawkami, u mnie takich nie ma, a nawet jak są to ceny w nim zabawek wcale nie są małe mimo ze są już uzywane. Generalnie wolę kupic lepszą zabawkę co posłuży dłuzej i Uszek jej zaraz nie rozwali, ale te kosztują nie raz całkiem sporo. A o jakich Wy hulajnogach mówicie o takich normalnych? Bo Uszkowi tez sie u innych bardzo podobaja choć mówi na nie "hula-hop" bo mu sie myli ![]() ![]()
![]() |
#480 |
Rozeznanie
|
afiliks dobry dowcip, pojdzie do ludzi
![]() w sprawie dowcipow z maryska to ja mam taki: Siedzi sobie zajaczek i pali ziolo, podplywa do niego zaba. - Czesc Zajac, co robisz. - Pale ziolo. - Daj sprobowac. - Niee Zaba, to nie dla Ciebie, nie umiesz i wszystko popsujesz. - Nooo daj no daaj no daaaj! - prosi zaba. Zajaczek pomyslal chwile i mowi: - No dobra Zaba, ale masz zrobic tak, jak ci mowie. Zaciagasz sie mocno i trzymasz dym w plucach dluuugo. Najlepiej to nabierz mocno i wypusc dopiero jak poplyniesz o tam, za zakret. Zajac wreczyl zabie jointa, Zaba zaciagnela sie i plynie za zakret. Za zakretem siedzi Krokodyl. - Czesc Zaba, co tam masz? - pyta Krokodyl. - Ee, tak se ziolo pale. - Daj troche. - Dobra, ale musisz sie zaciagnac i trzymac dlugo w plucach. Najlepiej jak sie zaciagniesz i poplyniesz tam za zakret, tam gdzie siedzi Zajac. - poinstuowala Zaba. Krokodyl zaciagnal sie i plynie za zakret. Podplywa do Zajaca, ten zrobil wielkie oczy i mowi: - Tyyy Zaaaba, wez juz lepiej wypusc to powietrze! Uwieeelbiam ten dowcip ![]() ************************* ** Misia ja zakupilam taka stabilna hulajnoge. Ma jedno kolo z przodu i dwa z tylu. Mlody dobrze sobie na niej radzi, ale oni maja hulajnoge w przedszkolu. Tylko ze tamta jest na 2 kolkach, wiec nie mogl na niej utrzymac rownowagi. Dzisiaj moze uda nam sie ja wyprobowac na dworzu, po cichu liczymy ze zastapi nam wozek. Moj len nie chce chodzic na nogach. A ja nie mam czasu ani cierpliwosci zeby z nim o to walczyc. No, ale chyba bede musiala bo kwestia chodzenia na nozkach to jedna z tych dziedzin w ktorych poleglam jako matka. On dobrze wie jak mnie zmusic, zebym go poniosla na rekach. Chyba bede musiala zaczac wczesniej wstawac zeby moc odstac pod przedszkolem te 15 minut jego fochow... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.