czarownice,wrózki łaczmy sie :D - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-21, 14:54   #451
mandragona
Marudziara

Dot.: czarownice,wrózki łaczmy sie :D

Na samym początku myślałam że ktoś sobie żartuje, później zaczęłam się bać ale kiedy zwróciłam się w stronę tych osobników poczułam spokój - oni się na mnie spojrzeli czułam to i zawrócili w stronę lasu do tej pory nie wiem dokładnie co to było i kto to był.

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-21, 17:57   #452
eternitymoment
Zadomowienie

moze Oni czuwaja nad spokojem tego terenu teraz ?
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-21, 20:32   #453
ritabathory
Raczkowanie

Mi sie duchy nie ukazuja i dobrze moze bo bym zeszła z tego świata.Ale wierze,lubie ogladac takie programy co poluja na duchy.
Oglądałyscie Paranormal Activity?
Wiadomo,nie prawdziwe to ale ciekawie sie ogląda.

An it harm none do what ye will
ritabathory jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-01, 10:36   #454
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ritabathory Pokaż wiadomość
Mi sie duchy nie ukazuja i dobrze moze bo bym zeszła z tego świata.Ale wierze,lubie ogladac takie programy co poluja na duchy.
Oglądałyscie Paranormal Activity?
Wiadomo,nie prawdziwe to ale ciekawie sie ogląda.
nie oglądałam...

Właśnie postawiłam sobie tarota, ale nie umiem odczytać... te karty Waite'a w ogóle coś do mnie nie mówią.
Stary 2010-10-01, 10:43   #455
mandragona
Marudziara

Cytat:
Napisane przez eternitymoment Pokaż wiadomość
moze Oni czuwaja nad spokojem tego terenu teraz ?
Bardzo możliwe Czasami "czuję obecność innych osób" , wczoraj np jak byłam u Tż drzwi się same otworzyły i mówię do Tż no to chyba Twoja babcia przyszła zobaczyć z kim się zadajesz

Stary 2010-10-01, 10:52   #456
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Bardzo możliwe Czasami "czuję obecność innych osób" , wczoraj np jak byłam u Tż drzwi się same otworzyły i mówię do Tż no to chyba Twoja babcia przyszła zobaczyć z kim się zadajesz
ciekawe

Czy ktoś mógłby mi pomóc zinterpretować rozkład?
Stary 2010-10-03, 21:00   #457
ritabathory
Raczkowanie

Nooo dziewuchy co tutaj taka cisza juz sie nam troche ponudziło widze.

A ja mam w koncu swoja talie tarota.
Wybrałam Lo Scarabeo,tak mnie do niej troche ciagneło i stwierdziłam że zaryzykuje,jesli nie będą ze mną karty współpracowały to trudno,znajdę inną talię

Jak na razie to wiele nic nie powiem szperam po necie,czytam,karty dotykam,ogladam i pewnie jakby mnie ktos zamknął w pokoju na cały dzien z nimi to bym przesiedziała gapiąc się na nie
Tak jakos mnie ciagnie.

Wiem że nie powinno się sobie wróżyc ale hmm kusiło mnie,W sumie było to tylko na jedno konkretne pytanie rozklad z 3 kart.
Niewiem czy dobrze zinterpretowałam ale nie podchodze do tego jakos ooo ze tak musi byc czy cos.Na pewno wiem ze karta mówiąca o teraźniejszosci czy obecnej sytuacji była własciwą.(chyba)hah co do reszty to niemoge byc pewna,wyjdzie w praniu

Macie dziewuchy facebook?tak sobie mysle ze tam moze czlowiek czasem jest aktywniejszy niz tutaj na forum

Stary 2010-10-03, 21:09   #458
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo dziewuchy co tutaj taka cisza juz sie nam troche ponudziło widze.

A ja mam w koncu swoja talie tarota.
Wybrałam Lo Scarabeo,tak mnie do niej troche ciagneło i stwierdziłam że zaryzykuje,jesli nie będą ze mną karty współpracowały to trudno,znajdę inną talię

Jak na razie to wiele nic nie powiem szperam po necie,czytam,karty dotykam,ogladam i pewnie jakby mnie ktos zamknął w pokoju na cały dzien z nimi to bym przesiedziała gapiąc się na nie
Tak jakos mnie ciagnie.

Wiem że nie powinno się sobie wróżyc ale hmm kusiło mnie,W sumie było to tylko na jedno konkretne pytanie rozklad z 3 kart.
Niewiem czy dobrze zinterpretowałam ale nie podchodze do tego jakos ooo ze tak musi byc czy cos.Na pewno wiem ze karta mówiąca o teraźniejszosci czy obecnej sytuacji była własciwą.(chyba)hah co do reszty to niemoge byc pewna,wyjdzie w praniu

Macie dziewuchy facebook?tak sobie mysle ze tam moze czlowiek czasem jest aktywniejszy niz tutaj na forum
Ja nie mam fb.

Słyszałam, że nie powinno się stawiać sobie.
Ale moim zdaniem można, tylko trzeba być jak najbardziej neutralnym. Tak samo jak wróżenie osobom do których mamy mocny stosunek, czy to pozytywny, czy negatywny. Wiadomo, że wtedy szukamy samych dobrych albo złych rzeczy i tak to wychodzi.

Ja muszę nabyć nową talię, bo moja obecna do mnie nie przemawia tymi obrazami... mam waite'a.

A takie pytanko: jak myślicie jaki ma związek z wyciąganymi kartami efekt. Bo skąd wiadomo, którą kartę wyciągnąć, albo czy ta wyciągnięta ze stosu, w przypadku kiedy nie rozrzucamy, jest prawidłowa. Jak wy na to patrzycie?

I jak waszym zdaniem w ogóle działa tarot?
Stary 2010-10-03, 22:25   #459
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
Ja nie mam fb.

Słyszałam, że nie powinno się stawiać sobie.
Ale moim zdaniem można, tylko trzeba być jak najbardziej neutralnym. Tak samo jak wróżenie osobom do których mamy mocny stosunek, czy to pozytywny, czy negatywny. Wiadomo, że wtedy szukamy samych dobrych albo złych rzeczy i tak to wychodzi.

Ja muszę nabyć nową talię, bo moja obecna do mnie nie przemawia tymi obrazami... mam waite'a.

A takie pytanko: jak myślicie jaki ma związek z wyciąganymi kartami efekt. Bo skąd wiadomo, którą kartę wyciągnąć, albo czy ta wyciągnięta ze stosu, w przypadku kiedy nie rozrzucamy, jest prawidłowa. Jak wy na to patrzycie?

I jak waszym zdaniem w ogóle działa tarot?

A szkoda

Co do Twojego pytania to chyba dla mnie za wczesnie by sie wypowiadac ale jesli chodzi o wybory ogolne czegos to tak sie wewnetrznym glosem kieruje.Czasem jak staje przed wyborem to nie wybieram od razu tylko slucham co mi tak w srodku sie robi,jesli np wzork pada mi ciagle na jedna rzecz lub ciagnie mnie do niej nawet jak probuje odwrocic swoja uwage to wiem ze to powinnam wybrac.

Stary 2010-10-04, 02:10   #460
eternitymoment
Zadomowienie

e tam ja stawiam sobie karty,ale jak mam mega nerwy to zawsze kogos pytam,poniewaz latwo jest zasugerowac Tarotowi obrazy,wiec lepiej nie ryzykowac
Stary 2010-10-04, 10:03   #461
Chaigata
Zakorzenienie

Ja też sobie stawiam, w sumie tylko sobie, bi nie mam komu. Może znaleźliby się chętni przez sieć np., ale chyba jeszcze się boję. Chyba zbyt wcześnie.

A jak w ogóle to działa waszym zdaniem? Co takie obrazeczki mają wspólnego z przeszłością, przyszłością? Toć to żadna magia narysować sobie talię, a efekt ten sam.

ja później opowiem co ja myślę
Stary 2010-10-04, 22:00   #462
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
Ja też sobie stawiam, w sumie tylko sobie, bi nie mam komu. Może znaleźliby się chętni przez sieć np., ale chyba jeszcze się boję. Chyba zbyt wcześnie.

A jak w ogóle to działa waszym zdaniem? Co takie obrazeczki mają wspólnego z przeszłością, przyszłością? Toć to żadna magia narysować sobie talię, a efekt ten sam.

ja później opowiem co ja myślę
Po co ingerowac w jak to działa? Ważne że działa
W koncu magia i wróżby mają swój system jakis,gdyby to było łatwe bo już by to naukowcy na atomy rozniesli i nie było to wszystko takie ciekawe i tajemnicze

Stary 2010-10-05, 08:28   #463
agison
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda ... bo ja bym chyba była chętna sytuacja osobista mi sie pokomplikowała, sama nie umiem podjąć decyzji, może karty by to za mnie zrobiły
wróżenie to jest to ... moja bardzo sceptyczna qmpela poszła kiedyś do wróżki dla zabawy, a wyszła ze zjeżonymi z emocji włosami babka przepowiedziała jej wszystko, co do szczególiku najmniejszego ...

a co do duchów, to ja jak byłam mała to mi się co nieco widywało tylko że nigdy nie były to konkretne postaci, raczej dziwne cienie w opuszczonym domu, albo światełko w baszcie zamku, naprzeciwko którego mieszkałam. Nikt inny tego światełka nie widział, a niemożliwe było żeby ktoś w tej baszcie był. Ale nie mam pewności ...

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-07, 00:35   #464
eternitymoment
Zadomowienie

male dzieci maja lepiej,bo dla nich niema granic ze cos istnieje albo i nie dltego pewnie Agison widzialas te cienie i swiatelka,pozniej dorosli mowia ze duchy nie istnieja,i dzieci sobie to zapamietuja,i dlatego mal kto widzi zjawy jak jest dorosly,bo....przeciez to nie istnieje:P a tu zonk,bo istnieje:P jest bardziej prawdziwe niz sie ludziom moze wydawac
Stary 2010-10-07, 11:05   #465
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
male dzieci maja lepiej,bo dla nich niema granic ze cos istnieje albo i nie dltego pewnie Agison widzialas te cienie i swiatelka,pozniej dorosli mowia ze duchy nie istnieja,i dzieci sobie to zapamietuja,i dlatego mal kto widzi zjawy jak jest dorosly,bo....przeciez to nie istnieje:P a tu zonk,bo istnieje:P jest bardziej prawdziwe niz sie ludziom moze wydawac
Też tak uważam Tak jak ponoć zwierzęta widzą duchy, tak słyszałam.
Psy i koty szczególnie.
Stary 2010-10-07, 11:07   #466
mandragona
Marudziara

Tak, sama byłam świadkiem reakcji mojego psa na "coś" co ja zresztą sama czułam

Stary 2010-10-07, 11:10   #467
agison
Zakorzenienie

Cytat:
nooo, pewnie tak teraz już niestety nic nie widuję, ale też mieszkam w mniej klimatycznym miejscu
a psy czują, to prawda ... czują obecność duchów, ale też czują śmierć. Mój pies zawsze wtedy wył, niby bez powodu- a potem okazywało się że ktoś umarł

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-07, 11:52   #468
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Po co ingerowac w jak to działa? Ważne że działa
W koncu magia i wróżby mają swój system jakis,gdyby to było łatwe bo już by to naukowcy na atomy rozniesli i nie było to wszystko takie ciekawe i tajemnicze
Wiesz, ale też takie wierzenie w mistycyzm, traktowanie to jak wielką magię nadprzyrodzoną czy ingerencję bóstw, czasem wydaje mi się bardziej niebezpieczne od tych wyjasnionych naukowo.

Moja teoria ad. Tarota jest taka, że to narzędzie do kontaktu z podświadomością. Dobrze, że nie wyjaśnione naukowo, ale takie gadanie "karty mówią" eee, nieee. Może to się dzieje na poziomie kwantowym, albo to coś to tylko mózg potrafi i czuje i nie da się zbadać niczym innym, żadnymi maszynami. Więc zostanie nigdy nie odkryte.
A to i dobrze, fajnie trochę tajemnicy miec.

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość
nooo, pewnie tak teraz już niestety nic nie widuję, ale też mieszkam w mniej klimatycznym miejscu
a psy czują, to prawda ... czują obecność duchów, ale też czują śmierć. Mój pies zawsze wtedy wył, niby bez powodu- a potem okazywało się że ktoś umarł
Podobnie sowy z gatunku Pójdźka. Takie małe. Zwiastują śmierć, wołają "pójdź, pójdź"...
Stary 2010-10-07, 12:18   #469
mandragona
Marudziara

Ja ostatnimi czasy kiedy ktoś miał umrzeć słysząłam świerszcze które za mną dosłownie"chodziły" ,a później dowiadywałam się że ktoś zmarł (nic miłego)

Stary 2010-10-07, 13:51   #470
eternitymoment
Zadomowienie

ja przewaznie widze mgle nad glowa osoby ktora ma umrzec tak bylo z moim sasaidem,super koles,taki dziadzius ale zawsze usmiehcniety,noi jak z nim rozmawialam to pojawila sie mgla nad jego glowa,i poczulam ze tylko 3 miechy mu zostaly,i ...zmarl po 3 miechach kurde ,ale ryczalam
Stary 2010-10-07, 16:15   #471
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz, ale też takie wierzenie w mistycyzm, traktowanie to jak wielką magię nadprzyrodzoną czy ingerencję bóstw, czasem wydaje mi się bardziej niebezpieczne od tych wyjasnionych naukowo.

Moja teoria ad. Tarota jest taka, że to narzędzie do kontaktu z podświadomością. Dobrze, że nie wyjaśnione naukowo, ale takie gadanie "karty mówią" eee, nieee. Może to się dzieje na poziomie kwantowym, albo to coś to tylko mózg potrafi i czuje i nie da się zbadać niczym innym, żadnymi maszynami. Więc zostanie nigdy nie odkryte.
A to i dobrze, fajnie trochę tajemnicy miec.

Podobnie sowy z gatunku Pójdźka. Takie małe. Zwiastują śmierć, wołają "pójdź, pójdź"...
Mówi się że tarociści,media i jasnowidze korzystaja wtedy z tzw "Księgi Akaszy" dlatego są w stanie,widzec przyszłosc,duchy itp

Stary 2010-10-07, 16:30   #472
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Mówi się że tarociści,media i jasnowidze korzystaja wtedy z tzw "Księgi Akaszy" dlatego są w stanie,widzec przyszłosc,duchy itp
A inni nie mogą widzieć duchów?
Co to ta księga?
Stary 2010-10-07, 19:40   #473
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
A inni nie mogą widzieć duchów?
Co to ta księga?
No jak ktoś niema do tego zdolnosci to nie moze

No w sumie powinnam napisac Kroniki Akashy ale to na jedno wychodzi.

Kronika Akaszy - pamięć świata - pamięć czasu, to rodzaj niematerialnego banku, w którym zgromadzone są/zakodowane są w s z y s t k i e informacje na temat wszystkich ludzi (również ich marzeń, fantazji, wyobrażeń, planów, emocji itp.), zdarzeń i sytuacji dotyczacych naszej planety. Kronika Akaszy zawiera wszystkie myśli, słowa i czyny z przeszłości, teraźniejszości i z przyszłości. To rodzaj kosmicznego komputera istniejącego poza czasem i przestrzenią, dysponującego absolutnie wszystkimi możliwymi danymi. To rodzaj pierwotnego kosmicznego umysłu, w którym umieszczone jest to, co niektórzy zwą planem Bożym.
Media (wróżki, wróże, wróżbici, wróżbitki, tarocistki, tarociści, chiromantki, chiromanci itd.) lub osoby jasnowidzące mają dostęp do informacji z Kroniki Akaszy. "Zwykły" człowiek również dzięki snom może mieć od czasu do czasu kontakt z danymi zgromadzonymi w owej kronice świata.

Stary 2010-10-07, 19:56   #474
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
No jak ktoś niema do tego zdolnosci to nie moze

No w sumie powinnam napisac Kroniki Akashy ale to na jedno wychodzi.

Kronika Akaszy - pamięć świata - pamięć czasu, to rodzaj niematerialnego banku, w którym zgromadzone są/zakodowane są w s z y s t k i e informacje na temat wszystkich ludzi (również ich marzeń, fantazji, wyobrażeń, planów, emocji itp.), zdarzeń i sytuacji dotyczacych naszej planety. Kronika Akaszy zawiera wszystkie myśli, słowa i czyny z przeszłości, teraźniejszości i z przyszłości. To rodzaj kosmicznego komputera istniejącego poza czasem i przestrzenią, dysponującego absolutnie wszystkimi możliwymi danymi. To rodzaj pierwotnego kosmicznego umysłu, w którym umieszczone jest to, co niektórzy zwą planem Bożym.
Media (wróżki, wróże, wróżbici, wróżbitki, tarocistki, tarociści, chiromantki, chiromanci itd.) lub osoby jasnowidzące mają dostęp do informacji z Kroniki Akaszy. "Zwykły" człowiek również dzięki snom może mieć od czasu do czasu kontakt z danymi zgromadzonymi w owej kronice świata.
Dziękuję

a do tego:

1. A co sądzicie o kadzidłach, świecach i olejkach odnośnie magii i czarów?

2. Jakie ćwiczenia miałyście na pocz. tarota? Jak się nauczyłyście wróżyć z kart?
I po jakim czasie stawialiście już komuś?
Stary 2010-10-07, 20:44   #475
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję

a do tego:

1. A co sądzicie o kadzidłach, świecach i olejkach odnośnie magii i czarów?

2. Jakie ćwiczenia miałyście na pocz. tarota? Jak się nauczyłyście wróżyć z kart?
I po jakim czasie stawialiście już komuś?
A Ty masz pytania
Wszystkie 3 rzeczy lubie palic
Niewiem co Ci moge odpowiedziec na to pytanie,są to rzeczy pomocne w czarowaniu.Kazde odpowiada czemus potrzebnemu w magii

Co do tarota no to ja sie wlasnie ucze,na razie czesto ich dotykam oglądam i codziennie wyciągam swoja karte dnia.Przeczytalam gdzies zeby w ten sposob cwiczyc,zadaje kartom pytanie co do dnia dzisiejszego,wyciagam karte i pod koniec dnia moge zobaczyc jak sie to miało do danej karty.
No i hmm szukam rozkladow i zamierzam sobie rozkladac karty,nie licze ze cos wyjdzie,czy cos no chodzi o sam kontakt chociaz z nimi
Nikomu na razie nie stawiałam,na zywo to mam na razie tylko mame i kumpele niestety tak pracujemy ze czasu dla siebie niemamy a przez internet hmm dziwnie.
I w zwiazku z tym mam pytanie,głupie no ale.
Jak przez internet komus któras wrozy to podaje sie Imie,miejscowosc i date urodzenia i co potem robicie jak wrozycie?zadajecie pytanie i te dane?
Bo raczej wpisac sie do kart danych jak do komputera sie nie da

Stary 2010-10-07, 21:14   #476
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty masz pytania
Wszystkie 3 rzeczy lubie palic
Niewiem co Ci moge odpowiedziec na to pytanie,są to rzeczy pomocne w czarowaniu.Kazde odpowiada czemus potrzebnemu w magii

Co do tarota no to ja sie wlasnie ucze,na razie czesto ich dotykam oglądam i codziennie wyciągam swoja karte dnia.Przeczytalam gdzies zeby w ten sposob cwiczyc,zadaje kartom pytanie co do dnia dzisiejszego,wyciagam karte i pod koniec dnia moge zobaczyc jak sie to miało do danej karty.
No i hmm szukam rozkladow i zamierzam sobie rozkladac karty,nie licze ze cos wyjdzie,czy cos no chodzi o sam kontakt chociaz z nimi
Nikomu na razie nie stawiałam,na zywo to mam na razie tylko mame i kumpele niestety tak pracujemy ze czasu dla siebie niemamy a przez internet hmm dziwnie.
I w zwiazku z tym mam pytanie,głupie no ale.
Jak przez internet komus któras wrozy to podaje sie Imie,miejscowosc i date urodzenia i co potem robicie jak wrozycie?zadajecie pytanie i te dane?
Bo raczej wpisac sie do kart danych jak do komputera sie nie da
A jak to działa, w jaki sposób one w magii pomagają? bo jestem ciekawa ich właśnie od tej strony.

Ja myślę, że data i imię i ta reszta to bardziej jak ktoś też zna się na horoskopach i astrologii. Bo w kartach chyba nie trzeba. Uważam, że właśnie taka wiedza przez horoskop wtedy jest ad. daty, miejscowości i może wtedy jakoś bardziej zrozumieć przekaz kart i interpretację bardziej w kier. tej konkretnej osoby. Np. jak z numerologii wychodzi przykładowo 5.
Stary 2010-10-07, 22:04   #477
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
A jak to działa, w jaki sposób one w magii pomagają? bo jestem ciekawa ich właśnie od tej strony.

Ja myślę, że data i imię i ta reszta to bardziej jak ktoś też zna się na horoskopach i astrologii. Bo w kartach chyba nie trzeba. Uważam, że właśnie taka wiedza przez horoskop wtedy jest ad. daty, miejscowości i może wtedy jakoś bardziej zrozumieć przekaz kart i interpretację bardziej w kier. tej konkretnej osoby. Np. jak z numerologii wychodzi przykładowo 5.
No np biała swieca sluzy do oczyszczania rzeczy/siebie,inne kolory sluza jako odpowiedniki np zywiołów.
Kadzidła mają za zadanie chyba tez oczyszczac ale tez i wyciszac,pomagają się skupic,odprezyc.
Ew bezposrednie palenie ziół ma różne zadania,w zaleznosci do czego są przeznaczone,do jakich rytuałów i zaklęc.Tyle wiem
Karolina pewnie powie cos wiecej na ten temat.

No tak moja liczba numerologiczna jest 5,tak samo jak cyfa pentagramu jest 5
No to to ja dalej nie czaje jak wrożycie ludziom na odległosc jesli niemogą dotknąc kart itp.skad wiadomo że to o nich chodzi potem w kartach ?

Stary 2010-10-08, 00:42   #478
eternitymoment
Zadomowienie

Ziola no to jestem
zgadza sie ,w zaleznosci od rytualu,dobieramy ziola,najlepiej jest zaczac od bialej szalwi do oczyszczenia przestrzeni,biezemy wegielek sypiemy szalwie i podpalamy,obchodzimy pomieszczenie do okola powtarzajac oczyszczjace zaklecie,oczywiscie zaklecie mozna stworzyc samemu nie trzymajcie sie sztywno tego pisza w ksiazkach

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

co do wrozenia na odleglosc,poprostu mowisz kartom jakie jest imie danej osoby
Stary 2010-10-09, 15:10   #479
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
Ziola no to jestem
zgadza sie ,w zaleznosci od rytualu,dobieramy ziola,najlepiej jest zaczac od bialej szalwi do oczyszczenia przestrzeni,biezemy wegielek sypiemy szalwie i podpalamy,obchodzimy pomieszczenie do okola powtarzajac oczyszczjace zaklecie,oczywiscie zaklecie mozna stworzyc samemu nie trzymajcie sie sztywno tego pisza w ksiazkach

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

co do wrozenia na odleglosc,poprostu mowisz kartom jakie jest imie danej osoby
Biała szałwia,wlasnieeeee,ciagl e o niej zapominam.Chetnie bym sobie oczyscila domek ale w anglii to sa wszedzie czujniki przeciwpozarowe ;/;/;/ musialabym wpierw powisiec pod suftem by je rozbroic

Stary 2010-10-09, 17:37   #480
miczka21
Zadomowienie

Mam do was pytanie , byłam kiedyś u wróżbity (faceta) no i większość rzeczy się sprawdziła , jedno jeszcze nie . Byłam u niego kilka razy zanim on mi to wszystko powiedział , tylko że ja kiedyś nie wiedziałam dokładanie na czym to poleca i tak do końca mu nie wierzyłam .
Przechodząc do sedna sprawy , miałam przyjść na spotkanie i miał mi wróżyć na temat chłopaka ( takiego na resztę życia ) no i w jestem w tej sytuacji podanej przez niego , teraz nie wiem który to ma być i w którym roku go poznam , bo nie przyszłam do niego i mi nie powiedział . To co byście radziły udać się do kogoś z kartami czy on sam się pojawi ?
miczka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości