|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
czesc dziewczyny. moj piekarnik umarł. to znaczy jeszcze dycha ale nie opłaca sie go trzymam przy zyciu. czyli trzeba kupic nowy. na szczescie za takie naprawy nie z naszej winy płaci własciciel domu wiec tyle dobrze. ech, nie lubie poniedziałku!
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrabiam
Żeby było śmieszniej to 10 godzin spędziłam na uczelni. Trzy godziny matematyki Trzy godziny pedagogiki społecznej. Na dwóch oglądałyśmy film. Taaaaaaaki cudny
|
|
|
|
#453 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz to ja zaczęłam strone
|
#454 |
|
in love with life
|
Hej dziewczynki
![]() Jeden z moich chomiczkow jest chyba chory. Nie wiem co mu jest, ale pod mordka (tam, gdzie u czlowieka jest szyja) wypadla mu calkowicie siersc, ma tam jakas dziwna grudke i chyba sie podrapal, bo widac zaczerwienienie Nie wplywa to na jego samopoczucie, normalnie chodzi, je, zachowuje sie jakby nigdy nic, ale wyglada to naprawde dziwnie. Tym bardziej, ze drugi chomik czegos takiego nie ma...
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że normalnie je ![]() Może to coś podobnego do tego co miała Mieciulka Gosi ![]() Wybierasz się z prosiaczkiem do weta? ![]() Mam nadzieję, że to nic poważngo
|
|
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
Oglądacie Majewskiego?Jest u niego ten polityk Bartek, zapomniałam jak ma na nazwisko, ten o którym któraś z Was pisała, że go "lubi"
|
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wolę jak gada o polityce |
|
|
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
Tak mi się wydawało,że to Ty ale nie chciałam znowu strzelić gafy
![]() O polityce? To on tak ciekawie o niej mówi? Lepiej niż o "normalnych" sprawach? ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- A widziałaś jego przebranego za blondynę i śpiewającego happy birthday to youuuuu... |
|
|
|
#460 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj miałam pyzochy
![]() dokładnie to samo z TŻ stwierdziliśmy, masakra jakaś a ja.. hmm.. może Internetowy Sherlock Holmes Gosia ale przecież Ty też tak fotki wstawiasz. Chyba że chodzi Ci o to że są obok siebie? Cytat:
![]() a potem wyłączam po 5 minutach i zasypiam na 40 minut na szczęście rzadko mi się to zdarza ![]() Piękniusia Kamusia ![]() dobrze, nie będę, ale proszę nie krzyczeć na mnie że nic nie piszę jak jestem ![]() oooo taaaak C&A ![]() Reserved też ok, aaa i w Orsay'u kupiłam teraz koszulę-tunikę Cytat:
Gosia u Was też tak pachnie w nim? Takie piękne męskie perfumy ![]() Czytałam ostatnio że celowo perfumują w sklepie, tzw. marketing zapachowy ![]() Justyna, B.Arłukowicz jest wg mnie świetnym politykiem i tak właśnie, uważam że ciekawiej mówi właśnie o polityce niż o 'normalnych' sprawach ![]() Tak widziałam
|
||
|
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
Na polityce się nie znam za bardzo ale skoro tak mówisz
Ja jego lubiłam w tym programie Agent to może teraz zainteresuję się tym co mówi i całą tą polityką
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
aż tak bardzo w politykę się nie wgłębiaj - szkoda czasu i nerwów
mnie polityką zaraził TŻ, zresztą nie tylko polityką.. TŻ uważa za swoje życiowe osiągnięcie, to że dzięki niemu.... jem czosnek zawsze chwali się tym wszystkim na imprezach albo spotkaniach rodzinnych ![]() gupol ![]() Dobra koniec gupotów, zmykam spać ![]() Niebieskich snów
|
|
|
|
#464 | |
|
Raczkowanie
|
Świetne ma osiągnięcia życiowe
Pogratuluj mu ode mnie ![]() dzięki, może będą niebieskie ![]() Dobranocka ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
znowu impra była? |
|
|
|
|
#466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
Pogratuluj M. ode mnie jego osiągnięcia Cytat:
Może jakaś panna go rzuciła i ma dołka
|
|||
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, no właśnie, może chomiczek po prostu ma jakiś ropniaczek, bo się czymś ukłuł? Powinnaś iść z nim do weterynarza, bo na samym początku wszystko da się wyleczyć!!
Joasia, może Łosiek sobie kojarzy?? Madziarka też tak pachnie .Łucja szkoda piekarnika, bo Ty go na prawdę często wykorzystujesz...np. do pieczenia ciast ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Joasia, miłego dnia! U mnie dziś pogoda . Leje od wczoraj wieczorem . M. śpi. Nie kupiliśmy wczoraj farby ...a dlaczego? Bo M. się wymiguje . Wcale mu się nie chce malować i tak wymyśla . Jestem na niego zła
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
No należy się należy
|
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
Hej
To znowu ja ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Nikogo nie ma żeby mnie przywitać?
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem przelotem
![]() Zwariuję dziś |
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu
A jak tam u Was? Polepszył Ci się humorek?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
A bo ja wiem...chyba nie bardzo. Ale może mi przejdzie
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu, żeby wyszukać na necie coś co by Ci poprawiło humor Gosiu
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Chociaż ![]() Należy mi się jakaś przerwa, bo dziś jak mróweczka zasuwam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Właśnie się dowiedziałam, że nauczyciel, który uczył mnie w gimnazjum fizyki i mojego brata w tamtym roku też uczył, powiesił się ![]() Nie wierzę w to po prostu ![]() Taki wspaniały człowiek
|
|
|
|
#480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- A kto to podgląda i nic nie pisze?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

Żeby było śmieszniej to 10 godzin spędziłam na uczelni. Trzy godziny matematyki
Trzy godziny pedagogiki społecznej. Na dwóch oglądałyśmy film. Taaaaaaaki cudny

Nie wiem co mu jest, ale pod mordka (tam, gdzie u czlowieka jest szyja) wypadla mu calkowicie siersc, ma tam jakas dziwna grudke i chyba sie podrapal, bo widac zaczerwienienie 

Lepiej niż o "normalnych" sprawach? 

. Leje od wczoraj wieczorem

się należy dla M.