Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-30, 12:10   #451
lisek15
Zakorzenienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Jestem zalamana, powiedzialam spokojnie do ojca zeby nie wchodzil mi w butach do pokoju to zrobil mi awanture ze nie sprzatam ze on ciagle wszystko robi a NIC NIE ROBI! i w dodatku dostalam po twarzy bede miec siniaka na bank Odechcialo mi sie isc do fryzjera. Poloze sie
NIe ukrywam,że jakbym miała takiego ojca to albo bym się wyprowadziła albo nasłała jakiś koleszków aby mu delikatnie wytłumaczyli,że nie jest Panem i Władca całego świata ani Cibie!!!! Jakby dostał mały oklep to może by trochę zszedł z tonu. Co to za gościu. Nie dość że źle traktuje kobietę, w dodatku w ciąży i i tak nic nie robi w domu prócz bałaganu. Dałabym mu popalić.
Zgadzam się z dziewczynami,że jak dziecko przyjdzie na świat to pewnie bedzoe gorzej. Zwłaszcza,że dziecko nie bedzie patrzyła czy jest dzień czy noc i jak badzie miało potrzebe to bedzie się(przepraszam za zwrot) darło!!! A to na pewno nie bedzie podobało się PANU!!!
to tylko moja opinia.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 12:43   #452
olajka
Zadomowienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Dzień Dobry. Ja dziś od 4 kiespko spałam. Bolało mnie wszystko. Ból w kościach, biodra, krzyż, w brzuchu, w kroczu..szok. Teraz tez się czuje jakbym się w kroku rozłaziła Wczoraj ze znajomymi posiedzieliśmy do 23 w barze, nie było zbyt zadymione ale jednak odczułam dziś, że mnie gardło szczypie ;/ ale fajnie tak sobie gdzieś wyjść Jestem niewyspana.

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 12:47   #453
Artystka23
Dragonfly

Wierzyc mi sie nie chce ze on to naprawde zrobil..Zabral pieniadze,zabral samochod i pojechal-ZOSTAWIL MNIE TU CALKIEM SAMA tylko dlatego ze nie chcial siedziec caly weekend w domua ja to moge caly tydzien sie tu kisic i nigdzie nie wychodzic ani nie wyjezdzac?W ogole nie zamierzam odbierac od niego zadnych telefonowa jak jutro wroci to bedzieza jego nieodpowiedzialnosc i egoizm
Stary 2010-10-30, 13:15   #454
olajka
Zadomowienie

Anecka brak mi słów, i przykro że tak Cię potraktował. Nie możesz się denerwowac teraz, a ona na dodatek to olewaco za człowiek nierozumny!

Wczoraj koledzy TŻ-ta dotykali mój brzuch, nie spodziewałam się, że aż tak będą chcieli i dopytywali się dziwnie się czuliśmy i w końcu zakazaliśmy im. Zeżarałam półtora kawała pizzy, a po nim mega Grzegorza

Czy Wy też macie takie pobolewanie w kroczu, jakby Wam się rozchodziły tam mięśnie i kości? Ja znowu czuje, że mogę przenosić poza termin, choć od kilku dni jakieś mnie łapią dziwne objawy no ale zobaczymy.. wczoraj mi koleżanka opowiadała, że jej bratu ciotecznemu urodziła się dzidzia, i też miała ta dziewczyna rodzić naturalnie, a po kroplówce w końcu cesarke zrobili po połowie dnia, bo nie bylo postępu w porodzie.
A druga mi mówiła, że jej koleżanka rodziła niedawno i dziecko za rączkę za mocno wyciagali przy porodzie i teraz coś ma z nią nie tak.. jeeej czy ja chciałam to słyszeć!!! wolałam nie!
Mam ciągle ochotę na słodycze w nocy śpi mi się ciężko, ciągle niewygodnie choć nie upasłam się przecież.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Artystka też bym się wkurzyła, jakby mój tak wywinął Nieodpowiedzialnie rzeczywiście! ;/

Pisałyście o depilacji..ja depilatorkiem jadę nóżki, a pachy i oklice intymne oczywiście maszynką, mam też nakładkę taką golarkę na depilator i tym też jest spoko. Z pedicurem trochę ciężko, ale jakoś sobie radzę choć jestem zawsze po tym zmęczona, a do kosmetyczki jakoś ciągle nie mam czasu, żeby mi zrobiła. Nawet jak stopy kremikiem smaruje to strasznie mnie to potrafi czasem zmęczyć. Lakier z pazurków już mam zmyty do szpitala

My nawet nie jedziemy na groby bo może akcja się jakaś zacząć, a z resztą u mnie jak się jedzie w rodzinie, to też na cmentarz w innej miejscowości, oprócz tego u nas w mieście, a tam to już się stoi przy grobach całą mszę i jak ksiądz wypomina wszystkie dusze, a to schodzi dłuuuugo...

Stary 2010-10-30, 13:22   #455
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Wierzyc mi sie nie chce ze on to naprawde zrobil..Zabral pieniadze,zabral samochod i pojechal-ZOSTAWIL MNIE TU CALKIEM SAMA tylko dlatego ze nie chcial siedziec caly weekend w domua ja to moge caly tydzien sie tu kisic i nigdzie nie wychodzic ani nie wyjezdzac?W ogole nie zamierzam odbierac od niego zadnych telefonowa jak jutro wroci to bedzieza jego nieodpowiedzialnosc i egoizm
ja tez bym sie wkurzyła

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 13:22   #456
Artystka23
Dragonfly

mnie nikt na szczescie teraz takimi historiami nie straszy bo ucinam dyskusje,wystarczajacego stracha zalapalam w szpitalu.Z objawow to bole jak na @ i krzyza przeszly ale wystarczy ze troszke pochodze to zaczynaja sie od razu te watpliwe przyjemnoscimoze jakbym sobie poszla na dlugi spacer to bym urodzila,a tak jak sobie leze to nic tego nie zapowiada
Stary 2010-10-30, 13:26   #457
olajka
Zadomowienie

A ja właśnie łaże teraz, ale z tym kroczem to nie jest za sympatycznie ;/ może mi się jakie rozwarcie robi już albo co

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Zauważyłam że jak o tym wszystkim nie myślę wcale, to nie stresuje się, a te dni tak szybko lecą. Bo wcześniej to bardzo się stresowałam. Tylko, żeby mi się w nocy też lepiej spało. Nie ciekawie jest natomiast tak iść do szpitala i czekać i czekać..a tu żadnego postępu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-30, 13:26   #458
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja tez bym sie wkurzyła
naprawde wesolo bedzie jak cos sie ruszy,a musze wstac i posprzatac mieszkanie bo tz to balaganiarz i mi tu wszystko brudem zaczyna zarastac znowu-jestem tak wkurzona ze normalnie mam ochote zrobic mu po zlosci i zaczac rodzic a potem kopnac go w to wielkie grube dupsko
Stary 2010-10-30, 13:26   #459
VictoriaK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Blagam zabierzcie ode mnie jedzenie. Bym tylko jadla i jadla a ruszac sie nie ruszam jak kiedys wiec tyje
Mam ten sam ból Przez ostatnie miesiące nie zwalniałam tempa w pracy, standardowe 35-45h w tyg, więc w domu mało bywałam, gotowanie, pieczenie było rzadkością. Od miesiąca chodzę po 18-25h tylko i z nudów wymyślam co by tu przyrządzić. Wczorajsze dzieło to tarta szpinakowa z ricottą. 3x już mi taka pysznostka wyszła, efekt - 0 kawałka na dziś zostało
I dzięki temu waga zapycha do przodu, najpierw się bardzo ociągałą ze wzrostem, ostatnio mam 0,5-1kg extra każdego tygodnia
Stary 2010-10-30, 13:27   #460
Artystka23
Dragonfly

Olajka masz bardzo ladny awatarek
Stary 2010-10-30, 13:28   #461
mallinka
Zadomowienie

Artystka to dla TZta też bym się nieźle wkurzyła i focha na kilka dni zapuściła...

Dziewczyny pytanie: czy taka biało-żółto-zielona-strasznie blade te kolory wydzielina to może być czop? bo jest tego dziś nad wyraz dużo w porównaniu do wcześniejszych dni... i się, kurcze strasznie boję czy to nie ten czop... no i ma gęstą kisielowatą konsystencję-zupełnie bezzapachową ...

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-30, 13:29   #462
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Dzień Dobry. Ja dziś od 4 kiespko spałam. Bolało mnie wszystko. Ból w kościach, biodra, krzyż, w brzuchu, w kroczu..szok. Teraz tez się czuje jakbym się w kroku rozłaziła Wczoraj ze znajomymi posiedzieliśmy do 23 w barze, nie było zbyt zadymione ale jednak odczułam dziś, że mnie gardło szczypie ;/ ale fajnie tak sobie gdzieś wyjść Jestem niewyspana.
Widzę,że nie tylko ja tak się czuję.Co prawda do sikania wstaje tylko raz po północy,ale znów mam bóle krocza jakbym się miesiąc bzykała bez ustanku, w odbycie też jakby ciągło-bolało, podbrzusze i krzyże.Ciekawe co powie jutro lekarz i czy będą jakieś skurcze.Oczywiście pomijam fakt,że nadal wyglądam jak Shrek(stopy i dłonie).Dobrze,że cos wierci się mały to przynajmniej o niego sie nie stresuję.

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-10-30, 13:37   #463
rptrbj1978
Rozeznanie

Artystka musi wziac TZ do pionu zastanawia sie czemu Panowie sa tacy nieodpowiedzialni??
Anecka musisz wymyslec jakis patent na ojca bo moze Ci podesłac paru scyzoryków z Kielc.....zartuje ale przechodzi sam siebie

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 13:39   #464
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Artystka to dla TZta też bym się nieźle wkurzyła i focha na kilka dni zapuściła...

Dziewczyny pytanie: czy taka biało-żółto-zielona-strasznie blade te kolory wydzielina to może być czop? bo jest tego dziś nad wyraz dużo w porównaniu do wcześniejszych dni... i się, kurcze strasznie boję czy to nie ten czop... no i ma gęstą kisielowatą konsystencję-zupełnie bezzapachową ...
chyba nie,mialam taki moment ze wydzielalo mi sie wiecej takiego wlasnie sluzu i to miesiac temu
Stary 2010-10-30, 13:40   #465
olajka
Zadomowienie

Artystka dziękuje
Mallinka czop z zielonym, to nie wiem..słyszałam, że przezroczysty jest, a jak z krwią to już niedługo, ale z żółto-zielonym to ciężko wyczuć
lisek a te mięśnie w kroku to jakbym właśnie nogi rozkładała często hehe. Zastały mi się mięśnie chyba i stąd takie pobolewanie, trzeba trochę poćwiczyć. Jak wstaje z łóżka to jak połamana, no i do wc w nocy się lata..

Stary 2010-10-30, 13:41   #466
Artystka23
Dragonfly

strzele na tzta focha,niech sam sobie gotuje obiady i pierze koszulki:pomidor : i jeszcze pojde na spacer,bez kitu pier... to wszystko
Stary 2010-10-30, 13:44   #467
lisek15
Zakorzenienie

Olajka to dobrze,że nie jestem sama Lekko się musiałam rozkraczyć, by podnieść buty z ziemi i myslałam,że zwariuję.

rptrbj1978 z tymi scyzorykami chyba nie był by zły pomysł

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
strzele na tzta focha,niech sam sobie gotuje obiady i pierze koszulki:pomidor : i jeszcze pojde na spacer,bez kitu pier... to wszystko
Gorzej jak nie bedzie mu przeszkadzało i bedzie chodził w koszulce pare dni, a jeśc bedzie na mieście.

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-10-30, 13:47   #468
olajka
Zadomowienie

Czop wcale nie musi odejść podobno, albo może zostać też niezauważony.

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

lisek ja też się rozkraczyłam na chwile i poczułam ból w mięśniach krocza, jakbym na takiej maszynie do ćwiczeń siedziała, co nogi na boki się rozkłada kapota.

Stary 2010-10-30, 13:47   #469
VictoriaK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
A ja szukam na all jakiś ozdób na ścianę kącika dziecięcego - może jakieś naklejki lub obrazki. Do tego lampkę dającą przyprószone światło.. Kurcze, chciałabym już mieć z głowy to urządzanie, bo tu jeszcze tyle pierdół do pokupowania....
Ja właśnie też planuję takie naklejki na all kupić. Takie zestawy są: farma, zoo, itp ale chciałam poznać opienię kogoś, kto już używa. Głównie nurtuje mnie, czy faktycznie po odklejeniu tego ustrojstwa ze ściany nei pozostaną jakieś plamy. Mamy mieszkanie wynajmowane i nie chciałbym malować pokoju bezsensu potem.

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
j
nie sadzicie ze to jest nie fair, w ciazy jak czlowiek sobie moze pospac to nie mozna zasnac bo wszystko boli i niewygodnie a jak juz sie zasnie to treba 5 razy wstawac sik a pozniej jak sie urodzi to dalej nic ze spania
Potwierdzam. O ile jeszcze pół biedy jak śpię na lewym boku, po lewej stronie łóżka. "Wystarczy" zrzucić nogi na podłogę, podeprzeć się szafki, potem rękami na kolanach podciągnąć się w górę, przytrzymać grzejnika i JUŻ jestem na chodzie. Gorzej jak leżę na prawym. Do całej operacji trzeba jeszcze dołożyć przerzut ciała na druga stronę. To jest najtrudniejsza część i zwykle nie kończyła by się powodzeniem, bez pomocy ze strony TZta, który mnei wypycha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-30, 13:51   #470
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Czop wcale nie musi odejść podobno, albo może zostać też niezauważony.

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

lisek ja też się rozkraczyłam na chwile i poczułam ból w mięśniach krocza, jakbym na takiej maszynie do ćwiczeń siedziała, co nogi na boki się rozkłada kapota.
To tym bardziej się cieszę,że nie jestem w tym sama. Dobrze,że jutro mam wizyte na szpitalu to spakuję w końcu torbę Już nawet zaczęłam. Widziałam sie z koleżanką położną i mówi,że może łepek wchodzi w kanał. Zobaczymy co jutro powie lekarz.

Viktoria dobry patent na wstawanie Uśmiałam się Mam nadzieję,że się nie pogniewasz.

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-10-30, 13:59   #471
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
To tym bardziej się cieszę,że nie jestem w tym sama. Dobrze,że jutro mam wizyte na szpitalu to spakuję w końcu torbę Już nawet zaczęłam. Widziałam sie z koleżanką położną i mówi,że może łepek wchodzi w kanał. Zobaczymy co jutro powie lekarz
moja sie wlasnie rozciagnela mi w brzuchu i tak mi wierci glowka w tym kanale ze znowu kawalek czopa mi wylecial jak poszlam do lazienkiznalazlam na papierze.I zaczal od razu bolec mnie krzyz,podbrzusze i to cholerne parcie na pecherz nawet jak leze
Stary 2010-10-30, 14:02   #472
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
moja sie wlasnie rozciagnela mi w brzuchu i tak mi wierci glowka w tym kanale ze znowu kawalek czopa mi wylecial jak poszlam do lazienkiznalazlam na papierze.I zaczal od razu bolec mnie krzyz,podbrzusze i to cholerne parcie na pecherz nawet jak leze
Ja już chyba chciałabym mieć to wszystko za sobą. Mój te z teraz trochę się wierci. Raz coś zrobił,że byślałam,że odbyt mi rozerwie. Dobrze,że było to chwilowe. Nie wiem jak ja wytrzymam poród. Aż na samą myśl mi słabo

Widzę,że niedługo u Ciebie może być po wszystkim

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-10-30, 14:07   #473
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Ja już chyba chciałabym mieć to wszystko za sobą. Mój te z teraz trochę się wierci. Raz coś zrobił,że byślałam,że odbyt mi rozerwie. Dobrze,że było to chwilowe. Nie wiem jak ja wytrzymam poród. Aż na samą myśl mi słabo

Widzę,że niedługo u Ciebie może być po wszystkim
mi wychodzi takimi klaczkami ten czop na razie,pierwszy kawalek wypadl tydzien temu..heh a potem jak wypadnie mi wiekszy kawalek to zawalu dostane..uplawy ani sluz to na pewno nie jest bo wyglada dziwnie przynajmniej u mnie-jak ciezka grudka zwartej budyniowej galaretkito przez tzta bo mnie wkurzyl
Stary 2010-10-30, 14:10   #474
olajka
Zadomowienie

Ja też bym chciała mieć za sobą boje się trochę, a to dlatego że jak i ja będę musiała tak czekać i czekać..a jak szybko to nie będzie czasu na rozmyślanie i banie się.Znajoma w dwie godz urodziła i po filipku było, teraz jak jest z drugim w ciąży to wogóle się nie boi.

Stary 2010-10-30, 14:11   #475
VictoriaK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Anecka, posłuchaj nas wkońcu i uciekaj gdzie pieprz rośnie.
Po pierwsze Twój tż powinien jakoś sie do tego zajścia ustosunkować.
Po drugie - zaraz będziesz miała córeczkę. Postaraj się ją uchronić od tego człowieka i atmosfery jaką wokół siebie wytwarza. A jeśli kiedyś uderzy wnuczkę?? Tfu tfu.
Dokładnie to samo pomyślałam, a propos Malutkiej ale bałam się nawet napisać, żeby Ci już większej przykrości nie robić. musi Ci być strasznie ciężko Wiem, że dziewczyny mają rację, z 2 strony łatwo jest doradzać przez internet. Ale część miała podobne stosunki rodzinne i w praktyce okazało się, że ucieczka nie jest takim strasznym rozwiązaniem i że nie żałują decyzji. Nie możesz godzić się na takie życie. O ile Ty lub TZ jesteście w stanie to przecierpieć, o tyle roczne dziecko będzie pewnie mocno cierpiało, widząc Cię w takim stanie psychicznym. Mam szczerą nadzieję, że uda się Wam znaleźć jakieś lepsze rozwiązanie. Nam wszystkim jest ciężko nawet wyobrazić sobie w jakich warunkach przyszło Ci się męczyć. A co dopiero być na Twoim miejscu?
Stary 2010-10-30, 14:12   #476
kretencja
Zakorzenienie

Artystka, Z tymi chłopami to można kota dostać. Mój chce za tydzień do Sieradza do rodziców jechać na cały weekend I to nawet nie samochodem, bo nie mamy (przynajmniej szybko mógłby wrócić w razie czego), ale pociągiem Zaproponowałam mu, żeby teściów do nas zaprosić na niedzielny obiad, tym bardziej, że teść ma być w poniedziałek w Łodzi u lekarza. Może się mężul da przekonać, żeby nie jechać To już będzie u mnie skończony 36tc, a według usg nawet 37.

Mallinka, raczej nie czop, ale obserwuj sytuację Też miewam takie dni, że jest znacznie więcej wydzieliny i właśnie jest taka białawo-żółtawa... Ale od dawna mi się to zdarza.

Olajka, awatar piękny, ale mnie się poprzedni jeszcze bardziej podobał

Uch, byliśmy dziś z mężem na spacerze i w sklepie, do którego normalnie wyprawa zajmuje nam 25 minut. Dzisiaj nam się chyba z godzina zeszła, tak człapałam noga za nogą. Strasznie mnie lewa noga właśnie boli, nawet nie umiem określić czy to od biodra idzie, czy staw kolanowy... Wszystko po kolei wysiada A tu do terminu jeszcze miesiąc
Jutro jedziemy do moich Rodziców na obiad, na drugi koniec miasta Pewno się też umęczę (jeszcze na 4 piętro trzeba się wspiąć). Ale chciałam ich jeszcze odwiedzić przed rozwiązaniem i pysznej kawy z ekspresu się napić (mój Brat robi). Bo już i tak ledwie mam siłę, potem zaraz będzie okres okołoporodowy - też już nie będę się wypuszczać na takie wycieczki w okolicach terminu... A po porodzie jak nie będzie strasznej zimy to najwcześniej w okolicy Bożego Narodzenia pewnie wychylimy nos z domu, a jak będą wielkie mrozy to nie wiadomo kiedy...
Co do cmentarzy - jak już pisałam - nie jadę, bo nigdy nie jeżdżę. Jakby to powiedzieć... nie obchodzę tego święta

Piszecie o strachu przed porodem... Ja się nie bałam w zasadzie, dopóki miałam wizję porodu naturalnego Teraz jak wiem, że mam mieć cc, to się boję i chciałabym już mieć to za sobą. Chociaż jak dobrze pójdzie to pierwszych skurczy doświadczę, bo w szpitalu powiedzieli, że mogę przyjechać już z akcją porodową (bo u mnie niewskazane jest tylko parcie, więc spokojnie parę godzin będę miała). Żeby się tylko coś nie zaczęło w nocy w środku weekendu, bo wtedy może być różnie z lekarzami Jak powiedziałam mężowi, że jak nic się nie rozkręci gdzieś do połowy 39tc to jadę, żeby mnie pocięli, bo już mam trochę dosyć tej ciąży i nie chcę, żeby mały do grudnia siedział, to się oburzył Że Tymka chcę wcześniej wyprosić niż będzie gotowy... Z jednej strony wolałabym, żeby sam dał znak, że chce wychodzić, a z drugiej strony, jak sobie pomyślę, że miałabym tak się toczyć do terminu z OM, czyli gdzieś do 6 grudnia, to mi się słabo robi

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-10-30 o 14:16
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 14:12   #477
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
mi wychodzi takimi klaczkami ten czop na razie,pierwszy kawalek wypadl tydzien temu..heh a potem jak wypadnie mi wiekszy kawalek to zawalu dostane..uplawy ani sluz to na pewno nie jest bo wyglada dziwnie przynajmniej u mnie-jak ciezka grudka zwartej budyniowej galaretkito przez tzta bo mnie wkurzyl
Może mu kiedyś podziękujesz za to,że Cię zdenerwował Jakby tak ruszyło

Idę wziąć szybki prysznic, bo coś sie spociłam Już nie chce być słoniem

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-10-30, 14:13   #478
olajka
Zadomowienie

Zmykam poleżeć, bo jakoś siły nie mam. Nawet jak łaże po domu to mięśnie krocza czuje. A może ja za dużo ostatnio chodzę?? Wiadanie do autka czy wysiadanie też sprawia mi nie lada trudność trochę trzeba się rozkraczyć w końcu;/ echhh

Stary 2010-10-30, 14:17   #479
_paulinka2
Wtajemniczenie

Byłam na USG i przyszłam tylko powiedzieć że malizna waży 3150 g no i z tego usg wyszedł mi termin na 18 list a z OM mam na 19 list więc wszystko dobrze ale ma już tam tak mało miejsca... słodziak mój

może was nadrobię trochę później, bo teściowa przyjeżdża zaraz:P

tylko przeczytałam co zrobił tż artystki ! ojjjj... ja to bym mu dała popalić... nie odzywałabym się słowem nawet jak wróci i nic a nic nie zrobiła w domu zajęłabym się sobą... i tylko sobą a jego miała w dupie

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

olajka super awatar i melabn superr kulfonnn

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 14:19   #480
olajka
Zadomowienie

kretencja jak widać po mału wszystkie nas dopadają jakieś dziwaczne objawy
Co do wydzieliny to ja biało-przezroczysto-żółtawą mam też od dawna. Ja kiedyś dwa razy widziałam taką wydzielinę jakby zbity śluz, ze stearyny, ze świeczki mi się skojarzyło, raz w kibelku a raz w wannie jak z kąpieli wyszłam, ale to było ze dwa tygodnie temu, a że nie znalazłam tego na wkładce to chyba nie wiem co to
A avatarek..hmm lubie sexi avatarki Tamten był słodki, ale jak już swoją niunię mieć będę to ją może wtedy wstawie

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Dziewczyny Wy jednak znacie te wagi a mnie tak z tym olali w szpitalu ;( nawet usg mi nie zrobili na wyjście! Idzie się wściec i jak mam się nie martwić czy wszystko jest w porządku????????????????? ????

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości