Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-10, 13:07   #451
Karla604
Zadomowienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Witajcie Dziewczynki

Ja też mam problem z Mężem Chyba dopadł go kryzys, przerasta go to wszystko, ogólnie się podłamał Staram się go jakoś odwlec od pesymistycznych myśli, ale nie wychodzi mi to za bardzo... Życie jest za bardzo skomplikowane I w dodatku ta beznadziejna pogoda. Niech ten listopad się już skończy!!!
Poza tym w poniedziałek miałam wizytę kontrolną i widziałam Naszego Skrzacika tak przez moment, ale zawsze to coś . Dr stwierdziła, że Dzidzi bardzo jest ruchliwe
Usg połówkowe mam za 3 tyg dopiero. Już się nie mogę doczekać Może w końcu się dowiem płeć

LULKA a jak Ty się czujesz?? Ból głowy przeszedł?? Wiem dobrze, jak się musisz męczyć Mnie czasami jeszcze pobolewa głowa, ale już nie tak jak wcześniej. A duphaston już odstawiłam.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez sylfiaaa Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki, u mnie już weekend ale jakoś bez nastroju.............. mam za***isty problem z TŻ i nie wiem jak się to wszystko dalej potoczy, wczoraj przeszedł już samego siebie, nigdy bym się nie spodziewała..........

przebeczałam cały wieczór, dzisiejszą jazdę do pracy i z pracy, w nocy mało co spałam............najchęt niej to bym się schlała jak świnia dosłownie ............... chciałam umówić się z kumpelą na picie soczku a ona by się schlała ale pracuje do późna i lipa................echhh życie jest czasem beznadziejne............. ...dobrze że mam moją kochaną iskierkę w brzuszku i to mnie nastraja pozytywnie do życia............
Sylwia głowa do góry!!! Zobaczysz wszystko się ułoży

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez agiagi82 Pokaż wiadomość
ja już po wizycie nic się nie skraca, nic się nie otwiera, także jestem spokojna Oprócz witamin, muszę łykać aspargin, bo potas mi poleciał w dół, a tak poza tym OK
Synek waży 1264g
super!!! oby tak dalej

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
hejka
ja juz po wizycie, nie dawno wrocilam ale wpierw musialam zjesc
wszystko w porzadku, Oliwcia ma juz 1600gram, leży głowka do góry i pupcią w dół, lekarz powiedzial ze jesli do nastepnej wizyty sie nie obróci to byc może bede miala cc zreszta mam mało wód płodowych i musze DUZO pic zgode na poród rodzinny dostałam (chyba ze bedzie cc to nie)...
Też się cieszę, że u Ciebie Pamelko wszystko ok z córcią Pij pij ile wlezie Ja bardzo dużo wody pochłaniam

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez dentina Pokaż wiadomość
Witam
Ja tylko na minutkę wpadłam sie pochwalić.
23 pazdz. urodzilam prześliczną Córcię siłami natury 3540 g ,53 cm,apgar 10Najpiekniejsza chwila w życiu
Jeszcze w szpitalu zdiagnozowano u Małej zapalenie płuc.2 dni przeryczałam bo miałam najczarniejsze myśli.Tydzień antybiotyku na oddziale neonatologicznym,ja na krzesełku (po nacieciu to bylo wyzwanie).Małutka do teraz dochodzi do siebie ...Udalo mi się i karmie piersia co bylo dla mnie priorytetem szczególnie w tej sytuacji...
Córcia wyczekana:pierwsze poronienie ,potem nie chciała się wykluć z własnej woli(cewnik zadziałał,na sam koniec to zapalenie no i wkońcu jesteśmy razem
Dziewczyny w ciąży jest fajnie ale mieć dzieciątko przy sobie CUDOWNIE

Pozdrawiamy
Serdecznie pozdrawiam

Lominka jak u Ciebie?
Dentinka gratulacje Dobrze, że już z Małą wszystko w porządku

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:12   #452
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starapanna Pokaż wiadomość
Enis, ile wazy Franio?? Ja w ogole nie kupowalam nic na 56 a z 62 juz wyrasta, bodziaki jeszcze sa w miare dobre - czesc ma za krotkie rekawy a spiochy niestety musze powoli kupic na 68.

byliśmy dziś na szczepieniu pierwszym i Franek waży już 5100 g

podejrzewałam że ma wzmożone napięcie mięsniowe bo strasznie się pręży i odgina głowkę do tyłu, pediatra go zbadała i stwierdziła że jest wszytsko dobrze, ale wziełam od niej jeszcze skierowanie do neurologa żeby dokładnie obejrzał Franka

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-11-10 o 13:14
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:17   #453
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

ale mnie dziewczyna na innym wątku zdernerwowała...
Napisała,że wczoraj zrobiła test domowy z czułością 10mlU/ml a dziś zaczęła plamić/krwawić i test z czułością 25mlU/ml jej już nie wyszedł nie wyszedł... i co więcej twierdzi że to plamienie implantacyjne.

Bela jak tam rozruszała się coś?
Stary 2010-11-10, 13:30   #454
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Lulka oby Ci przeszły te bóle głowy Trzymam

Grusia ja też mam codziennie zgage, przeważnie po południu Jak sobie z nią radzisz?

Coś Karla się mało udziela ostatnio. Co tam?

Mi dziś przyszło sporo ubranek z all. Już mam ich całą szafkę Też muszę przystopować. Dobrze, że nie zamawiałam rajstop ciążowych z all, bo dzis kupiłam w sklepie za 11,80, a na all najtańsze 20+przesyłka, to sięwogóle nie opłaca
Jestem, jestem Podczytuję Was na bieżąco Dzięki za pamięć

Stary 2010-11-10, 13:32   #455
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

idę się położyć... mój mąż mówi,że chłopak będzie... i będzie taki jak on...
Stary 2010-11-10, 13:52   #456
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
idę się położyć... mój mąż mówi,że chłopak będzie... i będzie taki jak on...
a jak ja się ciesze że u mnie dziewczynka !! wystarczy mi na razie jeden facet z którym mam wiecznie problemy

Poza tym właśnie poprawiam sobie humor napoleonką a co tam ! i zamierzam zaszaleć na allegro ale zupełnie nie wiem w którym kierunku mam szukać.............dla siebie, dla dzidzi, dla domku............sama nie wiem co sprawi mi największą przyjemność

sylfiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:56   #457
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
byliśmy dziś na szczepieniu pierwszym i Franek waży już 5100 g

podejrzewałam że ma wzmożone napięcie mięsniowe bo strasznie się pręży i odgina głowkę do tyłu, pediatra go zbadała i stwierdziła że jest wszytsko dobrze, ale wziełam od niej jeszcze skierowanie do neurologa żeby dokładnie obejrzał Franka
jak to sie mowi kawoł chlopa z niego super ze Franio zdrowy i tak ladnie rosnie a ty sie mamuska tak nie zamartwiaj

Dziewczyny widze ze humory macie wisielcze ze ho ho ja za to dobry.Pogoda fajna,swieci slonko i zaraz jade polazic po sklepach a noz moze cos upoluje dla malego

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
a jak ja się ciesze że u mnie dziewczynka !! wystarczy mi na razie jeden facet z którym mam wiecznie problemy

Poza tym właśnie poprawiam sobie humor napoleonką a co tam ! i zamierzam zaszaleć na allegro ale zupełnie nie wiem w którym kierunku mam szukać.............dla siebie, dla dzidzi, dla domku............sama nie wiem co sprawi mi największą przyjemność
Sylfia kup cos dla siebie i dla malego a dla domu mozesz nie kupowac.zrob sobie przyjemnosc zobaczysz ze sie poprawi humorek
a ja mam pyszna drzodowke z serem i makiem ale napoleona tez bym wsunela a co!!!

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 14:02   #458
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:

Sylfia ja proponuję,żebys tym razem zatroszczyła sie o siebie!!! nam tez potrzeba odrobine przyjemności ja po tej cholernej walce z bólem dziś sobie zafundowałam manicure,pedicure,maseczk i algowe a co ? trzeba o siebie dbać,bo widzicie jakz tymi cholernymi facetami jest!!ja tam ufam tylko sobie i zawsze będe o siebie dbac bo nie wiadomo czy kolejnego męza nie trzeba będzie szukać a tak poza tym nasze Dzidziusie muszą mieć prze3ciez ładniusie i szczęśliwe mamusiew

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
Jestem, jestem Podczytuję Was na bieżąco Dzięki za pamięć

Karla dzieki mi już dużo lepiej co prawda nie szaleje jeszcze tak na maksa,ale trzeba jakoś walczyć z tym cholernym bólem najgorsze było jescze to,że w poniedziałek byłam u dentysty bo mam zepsutego zęba i dał mi znieczulenie a ja po nim zemdlałam,pierwszy raz odleciałam na fotelu:confused :ale jeszcze tylko raz ide w poniedziłam bomi sie jakięs odwapnienie zrobiło i juz wszystkie mam zdrowiutkie

Czujesz już ruchy takie wyraźne??bo u mnie cisza
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 14:04   #459
madzik2221
Zakorzenienie

Lulka ma racje.dobre samopoczucie i wyglad najwzaniejsze!!

jakby ktoras chciala ogladnac posciele to znalazlam tanie sklepy na all i zostawiam wam linki

1.http://allegro.pl/8-ele-posciel-ates...297852698.html
2.http://allegro.pl/12el-posciel-120x9...295359913.html
3.http://allegro.pl/posciel-dla-malusz...297671893.html

22/23.05.2010
Stary 2010-11-10, 14:11   #460
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Sylfia ja proponuję,żebys tym razem zatroszczyła sie o siebie!!! nam tez potrzeba odrobine przyjemności ja po tej cholernej walce z bólem dziś sobie zafundowałam manicure,pedicure,maseczk i algowe a co ? trzeba o siebie dbać,bo widzicie jakz tymi cholernymi facetami jest!!ja tam ufam tylko sobie i zawsze będe o siebie dbac bo nie wiadomo czy kolejnego męza nie trzeba będzie szukać a tak poza tym nasze Dzidziusie muszą mieć prze3ciez ładniusie i szczęśliwe mamusiew

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Karla dzieki mi już dużo lepiej co prawda nie szaleje jeszcze tak na maksa,ale trzeba jakoś walczyć z tym cholernym bólem najgorsze było jescze to,że w poniedziałek byłam u dentysty bo mam zepsutego zęba i dał mi znieczulenie a ja po nim zemdlałam,pierwszy raz odleciałam na fotelu:confused :ale jeszcze tylko raz ide w poniedziłam bomi sie jakięs odwapnienie zrobiło i juz wszystkie mam zdrowiutkie

Czujesz już ruchy takie wyraźne??bo u mnie cisza
To faktycznie miałaś przeboje u dentysty Kurczę ja też muszę koniecznie się zapisać.
A co do ruchów to właśnie wyraźnych jeszcze nie czuję Odczuwam takie lekkie pukanie, ale nie wiem czy to to.

Stary 2010-11-10, 14:13   #461
sylfiaaa
Zadomowienie

lulka265
najbardziej spodobało mi się to to " bo nie wiadomo czy kolejnego męza nie trzeba będzie szukać:

własnie szperam i szukam i szukam i myślę co by tu kupić, echhh wydawanie pieniędzy sposobem na polepszenie humoru, nie wiem czy to dobry pomysł, można wpaść w nałóg

Stary 2010-11-10, 14:16   #462
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
lulka265
najbardziej spodobało mi się to to " bo nie wiadomo czy kolejnego męza nie trzeba będzie szukać:

własnie szperam i szukam i szukam i myślę co by tu kupić, echhh wydawanie pieniędzy sposobem na polepszenie humoru, nie wiem czy to dobry pomysł, można wpaść w nałóg

A wiadomo co nas w życiu spotka??ja tam wolę byc na rożne sytuacje przygotowana ja w ten nałóg juz wpadłam,właśnie idę jade do jakiejś galerii po ładną bieliznę
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 14:38   #463
starapanna
Wtajemniczenie

GG do starapanna

dziewczyny z innego watku zebraly wszystko do kupy na 1 stronie, moze sie przydac tutaj tez

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=476819

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png
starapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 16:33   #464
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny z innego watku zebraly wszystko do kupy na 1 stronie, moze sie przydac tutaj tez

Aniu pewnie, że się przyda Dzięki

Stary 2010-11-10, 17:04   #465
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

jasne ze sie przyda dzieki Aniu mysle o wrzuceniu tego na nasza 1 strone tylko nie wiem czy tego za duzo juz nie bedzie

no i kupilam

22/23.05.2010
Stary 2010-11-10, 17:21   #466
sylfiaaa
Zadomowienie

http://www.bebilon.com.pl/Quiz/Quiz
Można otrzymac probki kaszek za rozwiazanie quizu.

Stary 2010-11-10, 17:41   #467
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
jasne ze sie przyda dzieki Aniu mysle o wrzuceniu tego na nasza 1 strone tylko nie wiem czy tego za duzo juz nie bedzie

no i kupilam
Madzik robisz sie zakupoholiczka

Coś dzisiaj jest z tymi mężami Mój miał być godzine temu z pracy, ale zadzwonił, że idzie z kumplami na piwo I padla mu bateria Jak nie wróci za godzine, to go ukatrupię!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png

Edytowane przez mokra6
Czas edycji: 2010-11-10 o 18:03
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 17:43   #468
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Madzik robisz sie zakupoholiczka

Coś dzisiaj jest z tymi mężami Mój miał być godzine temu z pracy, ale zadzwonił, że idzie z kumplami na piwo I padla mu bateria Jak nie wróci za godzine, to go ukatrupię!

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Dostałam złoto za quiz, ale nie wiem co dalej, żeby dostać te próbki??
Przechodzisz dalej i trzeba wpisac adres na który maja wysłac próbki no i tyle

Co do mężów..............mój wczoraj nie nocował w domu i dziś też się nie zapowiada

Stary 2010-11-10, 17:54   #469
madzik2221
Zakorzenienie

Mokra no nie wiedzialam ze tak to wciaga nie potrafie sie oprzec jak widze takie cuda slodkie w sklepach

Sylfiaa to widze ze ostro u was nie martw sie jak zmadrzeje i sie steskni to wroci

22/23.05.2010
Stary 2010-11-10, 18:40   #470
Pamela86
Zakorzenienie

Ech widze ze wszystkie wsciekłe sa na tż to i ja też wymysili im wyjazd wigilijny 20grudnia i to 4godz jazdy od domu a ja nie chce zostac sama bo a nóż cos sie zacznie... no i sie wscieklam, ale obiecal ze pojedzie i na noc wroci do domu, no chyba ze do tego czasu zalicze juz szpital...

u lekarza o.k
sklep z tymi wóżkami co chcemy zanleźliśmy ale za nic nie moglismy znaleźć miejsca do parkowania i pojedziemy tam w sobote dowiedziec sie o cene itp...
a i widzialam dzis w sklepie super zabawke dla malej takiego pluszaczka z pozytywką z canpola tż obiecał ze pojedzie po nia za niedługo

karla
super ze z dzidzia wszystko dobrze
enis Franio to kawał chłopa

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 19:44   #471
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
Mokra no nie wiedzialam ze tak to wciaga nie potrafie sie oprzec jak widze takie cuda slodkie w sklepach

Sylfiaa to widze ze ostro u was nie martw sie jak zmadrzeje i sie steskni to wroci
oj ostro ostro................ale jak wróci to nie wiem czy nie karze mu się spakować, jak wcześniej sama tego nie zrobie..........

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Ech widze ze wszystkie wsciekłe sa na tż to i ja też wymysili im wyjazd wigilijny 20grudnia i to 4godz jazdy od domu a ja nie chce zostac sama bo a nóż cos sie zacznie... no i sie wscieklam, ale obiecal ze pojedzie i na noc wroci do domu, no chyba ze do tego czasu zalicze juz szpital...

u lekarza o.k
sklep z tymi wóżkami co chcemy zanleźliśmy ale za nic nie moglismy znaleźć miejsca do parkowania i pojedziemy tam w sobote dowiedziec sie o cene itp...
a i widzialam dzis w sklepie super zabawke dla malej takiego pluszaczka z pozytywką z canpola tż obiecał ze pojedzie po nia za niedługo

karla
super ze z dzidzia wszystko dobrze
enis Franio to kawał chłopa
Fajnie że z malutką w porządku a co do TŻ........na pewno wróci do domku ......................... ......oj chciałabym mieć takie problemy jak Ty .................

Poza tym wkurzyłam się bo zamówiłam na all te legginsy, nie było mnie w domu jak był listonosz więc po 18 pojechałam na poczte, Pani mówi że listonosz będzie o 19 z paczkami ........................o k, pojechałyśmy z mamą do Lewka na zakupy po 19 mama poszła znów na poczte a tam baba mówi ; dzisiaj i tak Pani nie odbierze proszę przyjść w piątek wredne baby

A na poprawe humorku wskoczyłąm do wanny z pianką, zapaliłam świeczki w łazience i pełen relaksik...............za pomniałam przez chwile o wszystkim Polecam
teraz natomiast zajadam się mandarynkami, przede mną jeszcze grzesiek, paluszki i szybki kubek manny z truskawkami

aaaaa i co mnie jeszcze wkur jakaś wredna mucha lata koło mnie i cały czas na mnie siada co ona tu robi w listopadzie musze ją upolować

Edytowane przez sylfiaaa
Czas edycji: 2010-11-10 o 19:45
Stary 2010-11-10, 21:24   #472
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
oj ostro ostro................ale jak wróci to nie wiem czy nie karze mu się spakować, jak wcześniej sama tego nie zrobie..........

Fajnie że z malutką w porządku a co do TŻ........na pewno wróci do domku ......................... ......oj chciałabym mieć takie problemy jak Ty .................

Poza tym wkurzyłam się bo zamówiłam na all te legginsy, nie było mnie w domu jak był listonosz więc po 18 pojechałam na poczte, Pani mówi że listonosz będzie o 19 z paczkami ........................o k, pojechałyśmy z mamą do Lewka na zakupy po 19 mama poszła znów na poczte a tam baba mówi ; dzisiaj i tak Pani nie odbierze proszę przyjść w piątek wredne baby

A na poprawe humorku wskoczyłąm do wanny z pianką, zapaliłam świeczki w łazience i pełen relaksik...............za pomniałam przez chwile o wszystkim Polecam
teraz natomiast zajadam się mandarynkami, przede mną jeszcze grzesiek, paluszki i szybki kubek manny z truskawkami

aaaaa i co mnie jeszcze wkur jakaś wredna mucha lata koło mnie i cały czas na mnie siada co ona tu robi w listopadzie musze ją upolować
no te baby w tych biurach czasami tak maja ja bym jej nawtykala za zwracanie d....
kapiel pomaga to prawda sama czesto tak robie -potem czlowiek jak nowo narodzony sie czuje
znowu widze mixujesz na noc ty to masz pomysly z tym jedzeniem a muche trzasnij ciapkiem niech cie juz nie wkurza i juz sie nie denerwuj bo mala tez bedzie zla

Pam daj znac jak juz kupicie ten wozek,no i napisz o wadach i zaletach,bo ostatnio czytalam ze sa bardzo ciezkie i foteliki do auta sa glebokie tak ze dziecko podobno zapada sie strasznie i cos trzeba pod spod podkladac.
co do tz ja bym nie puscila to nie czas na wyjazdy w takich chwilach powinien byc w domu
no i super ze z mala wszystko dobrze

22/23.05.2010
Stary 2010-11-10, 21:57   #473
asiago
Zadomowienie

GG do asiago

Hej dziewczyny!

Ja też bym sobie poleżała w wannie ale niestety mam tylko prysznic, jeszcze rok muszę się pomęczyć, ale do nowego domu, który wiosną zaczynamy wykańczać wybrałam już sobie wannę, dwuosobową z jacuzzi, radiem i kolorowym podświetleniem, to sobie poleżę A póki co mogę sobie tylko pomarzyć...ale wam zazdroszczę...

A co do facetów, to z moim jest podobnie...niestety przez ten jego wyjazd pod koniec m-ca kłócimy się na okrągło A jeszcze on wyposzczony obraża się na mnie że nie mam ochoty na przytulasy...a ja się po prostu boję, bo na wieczór zaczyna mnie pobolewać dół brzucha, zresztą jak tylko się położę od razu zasypiam...a on się wkurza

Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynki
http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png
asiago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 00:19   #474
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

moj mnie pociesza, ze tym razem zrobil blizniaki i to dwoch chlopakow, bedzie przewalone

a co do mezow dzis czytalam kawal
maz do zony:
- przynies mi piwo
- a moze tak magiczne slowo?
- abrakadabra, czary mary zapier.... po browary

ide spac bo trza wstac o 7 i zaczac prace
kolorowych
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 09:14   #475
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
moj mnie pociesza, ze tym razem zrobil blizniaki i to dwoch chlopakow, bedzie przewalone

maz do zony:
- przynies mi piwo

kolorowych
Dobry dowcip ale się usmieliśmy z TŻ

Witam z rana. Właśnie wróciłam z kościoła, dziś u nas odpust, chciałam pierścionek od męża, ale nie były za małe Już myślałam, że znów będziemy mieć ciche dni, ale jakoś narazie jest OK.

Stary 2010-11-11, 09:29   #476
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość

maz do zony:
- przynies mi piwo

kolorowych
dobre to
moj natomiast skwitowal to slowami : "co ludzie nie wymysla"

Hej Wam
Ja dzisiaj spalam na raty.Zasnelam kolo 23 moze troche pozniej.potem sie obudzilam o 3 i musialam cos zjesc,wiec wzielam wafle i wsuwalam,pozniej sen nie przychodzil az do 5.Zasnelam no a potem moj tz przyszedl po 7 z nocki i mnie obudzil ledwo patrze na oczy,na dworze zimno.Wieje jak nie wiem co i do tego deszcz pada.Czuje ze to bedzie zly dzien chyba sie jeszcze kimne

Mokra fajnie ze ok z tz.Oby reszta tez tak miala

22/23.05.2010
Stary 2010-11-11, 10:37   #477
sylfiaaa
Zadomowienie

Ja też się witam z "rana"
Dzisiaj miałam dzień leniuchowania............ .....co prawda obudziłam się po 8 ale tylko po to aby zrobić sobie śniadanko i dalej się wylegiwać
TŻ się nie odzywa i dobrze, mniej nerwów.
Poza tym na dworze słonko świeci i wydaje się być ciepło.
Zaraz zmykam pospacerować z psem po ogrodzie więc się troszke dotlenię.
Później zamierzam ogarnąć domek pomimo że dziś święto, ale chociaż będe miała zajęcie

Ja juz po spacerze i zdążyłam posprzątac a tu cisza jak makiem zasiał, gdzie sa wszystkie dziewczynki ?

Postanowiłam sobie zrobić dziś dzień SPA
Wtarłam juz piling , teraz siedzę z jedną maseczką..............w łazience czeka już druga a później manicure i pedicure na poprawe humorku bo na dworze zrobiło się szaro i bardzo ponuro

aaaa i przy okazji ogladam koszule nocne na all i nie moge się zdecydować która zakupić hmmmm

Edytowane przez sylfiaaa
Czas edycji: 2010-11-11 o 12:16
Stary 2010-11-11, 14:56   #478
mokra6
Zadomowienie

Ja wczo oglądałam.Zaraz wkleję linki z tymi co mi sie podobaja.

Bella14 jeszcze jesteś???

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

to od jednego sprzedawcy,co by nie płacić za przesyłkę pare razy:
http://moda.allegro.pl/dyskretna-kos...2.html#gallery
http://moda.allegro.pl/koszula-ciazo...3.html#gallery
http://moda.allegro.pl/dyskretna-kos...3.html#gallery
http://moda.allegro.pl/gustowna-kosz...1.html#gallery
Ale jeszcze podobały mi sie inne, tylko nie zapisalam. Jak znajdę to pokaże.

Stary 2010-11-11, 14:59   #479
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

hey

Coi Wy z tymi tż'tami? Mój na szczęści denerwuje tylko mnie,że co najwyżej gdzieś pojadę za miesiąc, no i za tydzień na pobranie krwi... brrr..a wiecie czemu bo są amortyzatory do wymiany a czekamy za gotówką... ale to nic przeżyję. nie będzie źle. Najgorsze jest to,że uwielbiam jeździć samochodem jako kierowca bo dla mnie to relaks...
Stary 2010-11-11, 16:05   #480
mokra6
Zadomowienie

Sylfiaa pokaż te bardzo słodkie zasłonki przeciwsłoneczne i płaszczyk z lumpka

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

A to inne koszulki:
http://moda.allegro.pl/koszula-nocna...302782767.html
http://moda.allegro.pl/sliczna-koszu...304622561.html
http://moda.allegro.pl/muzzy-koszula...309308030.html
http://moda.allegro.pl/koszulka-dla-...302112469.html

Patrzcie co jeszcze znalazłam! O takie cos mi chodziło! Tyle szukałam. Chce to!
http://moda.allegro.pl/muzyka-bobasa...303045689.html
Spróbuje ściągnąć

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Patrzcie jakie fajne http://moda.allegro.pl/rajstopki-ze-...303227662.html

Edytowane przez mokra6
Czas edycji: 2010-11-11 o 15:54
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości