|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
![]() ![]() a czy warto teraz kupować te antykolkowe butelki, czy można z tym poczekać? hmmmm Ja mam ten zestaw startowy z TT, termoopakowanie, szczotkę (na którą czekam teraz) i właśnie dybam nad laktatorem ![]() szizuho tego to akurat nie doświadczyłam, bo ja to tylko "ciocia" w przedszkolu. Być może ![]() ![]() Justine ja dostałam od dziadków kaskę i kupiłam sobie piżamkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
BAN stały
|
My z TŻem sobie dziś listy dajemy na Mikołajki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
uuu...ale romantycznie
![]() mój TŻ tylko mi oznajmił wczoraj "my sobie prezentów nie kupujemy na święta" ach... dziewczyny karmimy pieski karmimy http://szerlok.pl/nakarm_psa/
#455 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
marks & spencer w sobotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
Jesus ja karmie i do tego serduszko, pajacyk i chlebuś. Zawsze sobie klikam w linki w podpisie. W sumie wy tez możecie - raz dziennie i zawsze jakaś kasa jest na potrzeby.
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
DOSTAŁAM PACZKĘ OD TEGO SPRZEDAWCY Z BIELSKA
![]() ![]() ![]() Zaraz zobaczę co w środku i wypowiem się na temat pieluch tetrowych i flanelowych ![]() Edytowane przez lilijka3 Czas edycji: 2010-12-06 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
My tak robimy ale na Sylwestra, piszemy do siebie listy opisując cały wspólny rok, marzenia i plany na przyszły, fajnie się czyta taki list sprzed trzech lat na przykład ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Raczkowanie
|
Witajcie mamuśki w mikołajkowy dzień! :prezent: od Mikołajki
![]() już sie ucieszyłam, że nadążam Was czytać, a zonk nowy wątek i aż 11 stron do czytania! ![]() Marika S.- znów sie wzruszyłam czytając opis Twojego porodu! Zazdroszcze postawy, byłaś naprawde dzielna- Pewnie nie chciałaś nas straszyć ![]() Kma- zdjęcie w avatarku super- wyglądałaś bajecznie! Wybaczcie później Was nadrobie- dziś idę do gina! w sobote odebraliśmy wózek tako warrior!tak jak zażyczyliśmy sobie kolor jest z przewagą oliwkowego z tako GT, ale co mi się nie podoba to to, ze dołożyli wstawki szachownicy z GT (nie opisałam na zleceniu że chce wzór tako GT tylko kolor, wiec nie wiem czy by mi na reklamacji przyjeli)- jakoś mnie to razi- dla chłopca oki, ale wózek chcieliśmy zostawić dla 2 dziecka, gdyby udało się zmajstrować dziewczynkę to już nie bardzo pasuje!:/ od mojego kochanego Mikołaja dostałam rower ![]() ![]() ![]() ![]() po zakupach pojechaliśmy do tesciów- wyobraźcie sobie że dali nam na wózek, a nawet ciut więcej :szok: wczoraj pojechaliśmy do nich na obiad i dostalismy na mikołaja każde po czekoladzie i 50zł i od babci również po 50! ![]() My tez bawiliśmy sie w św. Mikołaja! byliśmy u siostry- dwójce małych dzieciaczkom dalismy prezenty, a starsze zabraliśmy do kina na "Zaplątani" Mój Tż całą noc spał na prezencie Mikołajkowym i dopiero rano sprawdził co dostał- ehhh pidżama za mała musze wymienić a zgubiłam paragon ![]() Edytowane przez mika_am Czas edycji: 2010-12-06 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny,
poczytałam was - zajęło mi to 3 dni ![]() MARIKO - córka cudna, niech zdrowo się chowa Ja mam dziś urodziny... kolejny rok za mną... |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
nie
![]() ![]() ![]() ![]() Porównuję: Tetra: mam rozmiar 70x80, w porównaniu do tej, którą posiadam (od teściowej do czyszczenia szyb ![]() Flanela: rozmiar 70x80, gruba, miła w dotyku, niestety powaliła mnie zapachem octu ![]() ![]() Poza tym reszta rzeczy w nienaruszonym stanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sto lat sto lat ![]() ![]() dużo zdrówka dla Ciebie i bobasa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I DUŻO PREZENTÓW ![]() ![]() ![]()
![]() |
#469 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam poniedziałkowo!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe, czy u nas jest dużo rodzinnych. ![]() Cytat:
Mój ma to samo! Na ślubne fotki już patrzyć nie mogę, od tamtego czasu na szczęście przytył. Niestety ja też. ![]() ![]() Cytat:
Odpowiedź mojego męża brzmiałaby: non stop. ![]() ![]() A co do Mikołajek - ja najbliższym robię słodkie upominki, bo liczy się pamięć. Teraz mamy sporo wydatków, więc nie szalejemy, no chyba, że dla chrześniaków (ale to trochę z musu ![]() ![]() Buziaki dla Was! ![]() Edit: Gabishing - wszystkiego naj! Spełnienia marzeń i zero stresów przez najbliższy rok (co najmniej!). Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2010-12-06 o 11:56 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() który to? ![]()
![]() |
#471 |
Rozeznanie
|
dzięki Dziewczyny ![]() 35 skończyłam ufff |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
BAN stały
|
gabishing sto lat! sto lat!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() znając życie zaraz ktoś obdaruje po narodzinach jakimś "badziewiem" Mój ze mną porównywał brzuch ![]()
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
muzyczka z tej karuzeli to coś co ja uwielbiam
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- co do zabawek, to też nie mamy nic dla dzidziusia. I wychodzę chwilowo ze zdania, że pewnie jak ktoś będzie coś chciał, to pewnie to będzie zabawka........bo tak najprościej |
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gabi, Życzę Ci, aby wszystkie plany, nawet te wydające się abstrakcyjne udało się zrealizować. Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne. Zdrowia, które pomoże w ich realizacji. Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym. I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić. ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- idę jednak do tego fryzjera, w końcu dzisiaj Mikołajki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem 2 tyg po terminie, sis 2 tyg przed :P Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() fajne prezenciki ![]() Cytat:
![]() ![]() sto lat sto lat ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję za cudne życzenia i wogóle dziękuję wam dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Raczkowanie
|
GABI 100 LAT!!! ,
spelnienia marzen, cudnego, zdrowego Maluszka, zdrowka, szczescia i usmiechu na co dzien ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
w razie czego nie wiem gdzie sie udac, a w ciazy wszystko sie moze zdarzyc ![]() ktory szpital bys mi polecila w razie czego? jak wyglada sytuacja ze znieczuleniem na zyczenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niech pięknie śpiewa dziś swe trele skowronek,
bo oto nadszedł Twych urodzin dzionek. Przyjmij życzenia z serca prosto płynące, gorące i ciepłe jak letnie słońce. Życzę Ci zdrowia, wszelkiej radości, stu lat życia oraz bezkresnej miłości. Niech wszystkie plany Ci się zawsze spełniają, wszyscy chłopcy niech się w Twej urodzie kochają. Szczęście niech Ci towarzyszy w życiu trwale, trafne zrządzenia losu niech Cię wspierają stale. Wszystkie marzenia niech się spełnią co do jednego, a na zakończenie coś tradycyjnego: wszystkiego najlepszego. A u nas jeszcze nie ma Mikolajek-co prawda moj prezent dla meza juz czeka...wczoraj zas obdarowywalismy tesciowa-slodkim ![]() ......................... ....... Czy wam sie tez teraz w 3 trymestrze zdarzaja jakies doly??? podobno teraz tez sie zdarza ta hustawka nastrojow...ja dzisiaj wlasnie chyba na samym dole sie bujam...a powinnam niby na gorze, bo dziobie kartki na swieta...
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2010-12-06 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znam twój ból posiadania urodzin w święto ![]() ![]() ![]() co do podejscia niektórych waszych TŻ to nie rozumiem ..czy oni oczekiwali ze ciązy nie bedzie po was widac... moj męzus tyje razem ze mną ![]() ![]() ja czuje się grubo ale wszyscy mowią ze tylko po brzuchu widać.. no ale jak sie jest przyzwyczajonym do malych rozmiarow to kazdy przyrost wagi sie wyolbrzymia we wlasnych oczach.. aha któraś pisala o imieniu MICHALINA.. ![]() jak bylam mala i moja siostra miala przyjsc na świat (wtedy nie znano płci do urodzenia) to wszyscy jak sie mnie pytali co bedzie i ja zawsze "Michał będzie!" no cóz.. mama pozniej zalowala ze nie dala jej michalina aby troche po mojemu bylo bo bylam baaaardzo niezadowolona z siostry, że to nie michal ![]() a prezencik dzisiaj od męza mnie zaskoczyl.. rano na drodze z sypialni do kibelka (czyli stała moja ściezka) stało duze opakowanie rafaello ... ostatnio ciągle marudzilam na rekalamie rafaello ze tez chce takie wielkie pudlo tego.. (ale tak na zarty bardziej) a on to wzial do siebie i się postaral.. a ja co..nic nie mam dla niego ![]() ![]() wstyd wstyd wstyd!!! głąb ze mnie..moglam cos zamowic przez internet chociaz bo z domu malo sie ruszam.. ale mielismy dac sobie tylko cos pod choinke a on mi tu niespodzianke zrobila..a ja jak ta dupa wolowa tylko przez telefon mu marudze ze sie terez zle czuje z tym ze nic nie mam dla niego to mnie pociesza ze on na prezencik w styczniu bedzie czekal.. (na synka..) ![]() ![]() ![]() kiedys z nim rozmawialam o wychowaniu naszego dziecka by nie bylo rozpuszczone to mamy postanowienie ze od nastepnego roku robimy prezenty wlasnorecznie.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.