|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
a mój ma od tego mój opis na gg
![]() ![]()
#452 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
własnie skończyłam ploty z moją przyszłą świadkową
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#453 |
Zakorzenienie
|
![]() ja laseczki lecę spać.. pewnie po 9 do was zajrzę ale i tak proszę w dalszym ciągu o kciuki egzamin 14,30 tym razem już nie będzie tak łatwo jak dziś ![]() dobranoc
#454 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Miłego dzionka ![]()
#456 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Również wpadłam się przywitać ii zyczyć Wszystkim Dziewczyną Miłego Dzionkaaaa ![]() Wracam do pracyyyy ![]()
05.06.2010 - ![]() 04.08.2012 - g. 16:00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny- myślałyście już o muszniku dla Tż? tzn. o kolorze, fasonie?
wczoraj poruszyliśmy ten temat z Tż i jemu nie za bardzo podoba się biały. a ja szczerze mówiąc nie wiem jaki inny kolor może pasować. nie chciałabym, żeby był jakiś rażący i za bardzo rzucał się w oczy |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Przyczajenie
|
Cześć Kobitki
![]() Nie wyrabiam ostatnio żeby na internet wchodzić bo do niedz.mam prace oddać w całości do sprawdzenia ;/ tak więc sobotę spędziłam w towarzystwie komputera a niedz. w szkole ![]() Seagirl czy ja też mogłabym prosić o zdj. Twojej sukienki? bo mnie ciekawość zżera ![]() co do wyprzedaży, moja koleżanka kupowała pod koniec paźdz. z tzw. przedsprzedaży i pare stówek zaoszczędziła (tyle, że ona w jeleniej kupiła, więc nie wiem czy to tyczy się wszystkich salonów, czy tak bardziej regionalnie). Ja planuję w okolicach sierpnia zacząć coś szukać i jakbym trafiła na jakaś wyprzedzż/przedsprzedaż to chętnie skorzystam. A typu kiecki nie mam. Na początku podobyały mi się z koronki albo hmm taka firanka wyszywana jakby ![]() ![]() beata- nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czy Ty jesteś z Legnicy może? jak tak to będziesz szukała sukienki gdzieś u siebie czy jedziesz do Wrocka itp.? ok, zmykam przed pracą coś popisać. miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie
![]() ![]() Maripossa- trzymaj się ![]() ![]() evoonia86- Ja myślałam nad kolorem złotym, ale w sumie nie rozmawiałam na ten temat z moim TŻem wiec nie wiem co on ma w planach ![]() Śniło mi się dzisiaj, że był nasz ślub. Ale... Siedzieliśmy tyłem do ołtarza, ksiądz pomylił nasze imiona, nie było skrzypka, fotograf i kamerzysta się spóźnili- a jak już przyszli to tylko się nam przyglądali, na 120 osób, było może z 20 i ogólnie ta uroczystość była strasznie dziwna. I w pewnym momencie powiedziałam mojemu TŻowi (w tym kościele)- "dobrze, że to tylko sen". Dziwne, że wiedziałam, że to sen ![]()
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Hej ja jeszcze nie miałam żadnego koszmaru ślubnego ;p ale za to śniło mi się że mój pies zdechł normalnie wysechł na wiór wyglądał normalnie jak dywanik. Wcześniej strasznie był agresywny chciał mnie pogryźć. A potem śniła mi się moja ciocia co ma 8 dzieci i że ona umierała na gruźlice. Masakra
#461 |
Zakorzenienie
|
A ja zastanawiam się nad tematem pracy licencjackiej... Kurczę pracując na recepcji mogłabym podsuwać gościom ankiety w zasadzie w każdym temacie i przez to jeszcze bardziej mam mętlik jak skonstruować docelowy temat... Po prostu nie wiem jakim problemem się zająć:/
#462 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę zobaczyć jak wygląda taki zloty- pomyślałam sobie, żeby kupic Tż jakiś jasny szary. pamiętaj- sny należy odczytywać na odwrót. będzie świetne wesele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
evoonia no właśnie czytałam i nie widzę nic podobnego. Myślę nad czymś takim "Ruch turystyczny w Kielcach na podstawie hotelu xxx" Tylko nie wiem czy jest to dobrze skonstruowane, czy taki temat może być.
#464 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz jadę porozglądać się po hurtowniach alkoholu zobaczyć ile co kosztuje... bo chcę kupić jeszcze przed wyjazdem. A że podobno mają być jakieś podwyżki w czerwcu to wolę kupić teraz ;p w końcu wódka się nie zepsuje prawda ;p
#465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bernadetab musisz mi podać adres email na priv. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W grudniu są nowe kolekcje, wyprzedaże i promocje są zwykle ok. września. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, czuję się koszmarnie... Wczoraj cały dzień pomagałam Przyjaciółce się przeprowadzać, Ona przenosi się z całym dobytkiem życiowym i dziś mam straszliwe zakwasy, boli mnie okropnie głowa i jeszcze mam strasznie zatkany nos - nie wiem już nawet czy to alergia, czy mnie coś wzięło. Chyba zaraz się położę, włączę jakiś film i tyle będzie z mojego dzisiejszego dnia, bo na nic kompletnie nie mam siły... A TŻ nie zdał egzaminu ![]()
![]() |
#467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
temat ok, tylko teraz musisz jeszcze przemyśleć sobie, co będziesz analizować w tej pracy: czy to będzie na zasadzie jakichś statystyk, czy skupisz się bardziej na tym, co ich przyciąga do tego hotelu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() ![]() Seagirl - piękna suknia i Ty w niej bosko wyglądasz !!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja jestem raczej dość szczupłą osobą, biust też mam mały (75B), więc w czym te staniki mogłyby mi pomóc? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zastanów się na czym dokładnie chcesz sie skupić, czy na częstotliwości, na tym co Ci ludzie robią gdy do was przyjeżdżaja. Wydaje mi się, że powinnaś wiedzieć o czym chcesz pisać a promotor powinien Ci wymyślić zgrabny temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odpoczniesz, poleżysz, mięśnie sie rozluźnią i mam nadzieję, że wszystkie bóle szybko miną ![]() właśnie błękit tez mi się całkiem podoba ![]() ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2011-04-05 o 09:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny już nie mogę sie doczekać kiedy będę wasze suknie podziwiać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-04-05 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() Też się tylko witam i zmykam bo niestety dzisiaj trochę zaspałam i koniec tego leniuchowania ![]() Znalazłam na allegro moją sukienkę Valdemar od Manuela M. za 2,500 tyś. (używaną... chociaż tak bardzo nie jestem przekonana do sukienki już po kimś.. Bo chciałabym mieć tę jedyną swoją no! Ale cena mnie dobija..) A normalnie kosztuje 7 ! ![]() Całe szczęście chyba po woli mi się odwiduje ![]()
#474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi również się taka marzy ![]() Coraz bardziej, jak tak czytam i oglądam, mam ochotę już się wybrac i popatrzeć na suknie ![]()
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja dziś zaspałam dwa razy. Najpierw o 5 wyłączyłam budzik obudziłam się pół godziny później. Stwierdziłam że pójdę na druga grupę na ćwiczenia. Wydawało mi się że poprawnie nastawilam buzik na 6.30ale nie. Przed 7moja mama mnie zbudziła ale jakoś dążyłam. Ale pogoda do kitu. Rano padało i ogólnie jakoś zimno. Teraz siedzę w barku studenckim i jem śniadanie ![]() Chatko a jest możliwość poprawy? Będzie dobrze. Myśl pozytywnie A ja się boję tego egzaminu ![]() ![]()
#476 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Mi się dzisiaj śniło, że uciekałam, przed kolesiem, który chciał mnie zgwałcić. Spałam u TŻta, obudziłam go w nocy i musiałam się do niego przytulić. W życiu się tak nie czułam jak w tym śnie... Cytat:
W maju zacznę tourne po salonach ślubnych. Cały czas mam na uwadze szycie u krawcowej. Pochodzę, po przymierzam i później zdecyduję co dalej. Cały weekend mnie nie było, w domu bałagan, więc muszę się wziąć za porządki. Jutro siostra z rodzinką przychodzi na kawę i ciacho, dziadek pewnie też, bo urodzinki mi się szykują. Miłego dnia dziewczyny!!
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny patrzcie co znalazłam w wątku o tańcu na wesoło. Szczerze mówiąc spodobało mi się
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0 http://www.jkweddingdance.com/ a tu ich strona Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-04-05 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Raczkowanie
|
Po kilkudniowej przerwie wracam dziś do pisania mgr... Powiedziałam to TŻ rano, żeby już się nastawił na widok mnie 24/7 przed kompem i zapuszczone mieszkanie przez następny miesiąc
![]() Właśnie wróciłam od dentystki, tym razem wydałam "tylko" 3 stówy i na następne pół roku mam spokój, tylko jeden ząbek do obserwacji. Niedługo z moich zębów zostaną same plomby ![]() Mam już 2 sweterki kupione w necie i idzie do mnie pocztą trzeci, więc będzie z czego wybierać bolerko do kościoła. Jeden jest ecru przez głowę (śliczny, wygląda jak mgiełka), a drugi rozpinany jasno beżowy (ten z kolei bardzo pasuje mi do karnacji i też jest przesłodki). Ten trzeci też jest na guziki, jeszcze nie wiem dokładnie jaki ma odcień, ale chyba normalny biały. Mam taki plan, że jak już zamówię suknię, to będę wiedziała, który z tych trzech będzie do niej pasował. Chyba jednak suknię będę chciała ecru, chociaż i tak w szyfonie różnica między białym a ecru jest minimalna. Ale bieliznę będę miała na pewno ecru, bo gorset jest w tym kolorze. Jak już suknia będzie gotowa i na 100% będę wiedziała jaki będzie do niej sweterek, to wtedy dopiero kupię buty. Mama jak usłyszała, że nie będą białe, to zrobiła raban, ale ją przekonałam, że przy moim rozmiarze (41) białe niepotrzebnie powiększą optycznie stopę. Choć tak naprawdę chodzi o to że chciałabym je później nosić, bo cierpię na niedobór ładnych szpilek (potrzebne mi są jako obuwie służbowe, a strasznie szybko się zużywają jak chodzi się w nich codziennie) Dobra ściema nie jest zła ![]() Znalazłam szkołę tańca, do której się zapiszemy na kurs dla narzeczonych, ale tak gdzieś po wakacjach. Jest bardzo bliziutko, jakieś 15 minut pieszo od naszego bloku, i nawet przystępna cenowo, więc nie będzie to jakoś strasznie uciążliwe. Po skończonym kursie umówimy się jeszcze indywidualnie na dopracowanie naszego pierwszego tańca. Będziemy chcieli wziąć walc angielski, jeszcze nie wybrałam który, ale na pewno coś z muzyki klasycznej, bo te nowoczesne jakoś do mnie nie przemawiają. Nie wiem co z kursem przedmałżeńskim, bo ja znalazłam swoje świadectwo, ale TŻ nie. Niby Jego mama ma pójść do ich parafii po odpis ale jakoś ciągle tego nie załatwiła, więc czarno to widzę. Moja mama jeszcze się dowie u nas w parafii, z czego dokładnie zwalnia moje świadectwo, a na co i tak będziemy musieli chodzić. Póki co zbieram info o kursach w okolicznych kościołach. Nawiasem mówiąc, ostatnio TŻ zaczął się bardziej starać, a wszystko dzięki temu, że w końcu nauczyłam się spokojnie i otwarcie mówić czego chcę. Jestem z siebie dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nie wiem do czego to się ma ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.