A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 21:29   #451
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

a mój ma od tego mój opis na gg
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 21:53   #452
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

własnie skończyłam ploty z moją przyszłą świadkową problemy sercowe zakochała się biedna ;p i nie wie jak się do tego zabrać ;p Od razu pogadałyśmy o ślubie... Na pierwszy maraton po salonach sukien ślubnych ruszymy po 16 maja bo wtedy zdaje ostatnią maturę Więc pewnie ruszymy 18 albo równo 19 akurat wtedy będzie równy rok do mojego ślubu o tak pójdziemy 19 może to będzie w jakiś sposób dobra wróżba
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 21:58   #453
(kicia)
Zakorzenienie

ja laseczki lecę spać..

pewnie po 9 do was zajrzę ale i tak proszę w dalszym ciągu o kciuki egzamin 14,30 tym razem już nie będzie tak łatwo jak dziś

dobranoc

Stary 2011-04-05, 06:36   #454
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
no i mam mojego suwaczka na pulpicie ja mam Windowsa 7, a tam byla indtrukcja to XP, ale Moj TZ mi to zrobil bo widzial moja mine jak ja sie z tym mecze:P
chyba też muszę sobie ustawić

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

pewnie po 9 do was zajrzę ale i tak proszę w dalszym ciągu o kciuki egzamin 14,30 tym razem już nie będzie tak łatwo jak dziś
oczywiście, że będą trzymane
Stary 2011-04-05, 06:47   #455
malinkowo88
Raczkowanie

Witam wpadam się przywitać i niestety praca wzywa może później będę miała więcej czau
Miłego dzionka
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 07:04   #456
Karinkaa88
Raczkowanie

GG do Karinkaa88

Czesc Dziewczyny
Również wpadłam się przywitać ii zyczyć Wszystkim Dziewczyną Miłego Dzionkaaaa

Wracam do pracyyyy
- g. 16:00
Karinkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 07:11   #457
evoonia86
Zakorzenienie

dziewczyny- myślałyście już o muszniku dla Tż? tzn. o kolorze, fasonie?
wczoraj poruszyliśmy ten temat z Tż i jemu nie za bardzo podoba się biały. a ja szczerze mówiąc nie wiem jaki inny kolor może pasować. nie chciałabym, żeby był jakiś rażący i za bardzo rzucał się w oczy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 07:34   #458
bernadetab
Przyczajenie

Cześć Kobitki

Nie wyrabiam ostatnio żeby na internet wchodzić bo do niedz.mam prace oddać w całości do sprawdzenia ;/ tak więc sobotę spędziłam w towarzystwie komputera a niedz. w szkole

Seagirl czy ja też mogłabym prosić o zdj. Twojej sukienki? bo mnie ciekawość zżera

co do wyprzedaży, moja koleżanka kupowała pod koniec paźdz. z tzw. przedsprzedaży i pare stówek zaoszczędziła (tyle, że ona w jeleniej kupiła, więc nie wiem czy to tyczy się wszystkich salonów, czy tak bardziej regionalnie). Ja planuję w okolicach sierpnia zacząć coś szukać i jakbym trafiła na jakaś wyprzedzż/przedsprzedaż to chętnie skorzystam. A typu kiecki nie mam. Na początku podobyały mi się z koronki albo hmm taka firanka wyszywana jakby i krój prosty, tzn coś pomiędzy rybką a literą A. ale jak przeglądam kiecki to stwierdzam, że takie delikatne falbankowe też są świetne na penwo nie chcę bezy ani w stylu grackim. księżniczka też odpadnie penwie bo mam 160cm więc byłabym pewnie jedną białą kulką.

beata- nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czy Ty jesteś z Legnicy może? jak tak to będziesz szukała sukienki gdzieś u siebie czy jedziesz do Wrocka itp.?

ok, zmykam przed pracą coś popisać. miłego dnia
bernadetab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 08:04   #459
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Witajcie U mnie dzisiaj deszczyk za oknem aż się wstawać nie chciało

Maripossa- trzymaj się

evoonia86- Ja myślałam nad kolorem złotym, ale w sumie nie rozmawiałam na ten temat z moim TŻem wiec nie wiem co on ma w planach .

Śniło mi się dzisiaj, że był nasz ślub. Ale... Siedzieliśmy tyłem do ołtarza, ksiądz pomylił nasze imiona, nie było skrzypka, fotograf i kamerzysta się spóźnili- a jak już przyszli to tylko się nam przyglądali, na 120 osób, było może z 20 i ogólnie ta uroczystość była strasznie dziwna. I w pewnym momencie powiedziałam mojemu TŻowi (w tym kościele)- "dobrze, że to tylko sen". Dziwne, że wiedziałam, że to sen . A obudziłam się cała zlana potem i z bólem brzucha.
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 08:11   #460
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej ja jeszcze nie miałam żadnego koszmaru ślubnego ;p ale za to śniło mi się że mój pies zdechł normalnie wysechł na wiór wyglądał normalnie jak dywanik. Wcześniej strasznie był agresywny chciał mnie pogryźć. A potem śniła mi się moja ciocia co ma 8 dzieci i że ona umierała na gruźlice. Masakra
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-05, 08:34   #461
Madziuniusia
Zakorzenienie

A ja zastanawiam się nad tematem pracy licencjackiej... Kurczę pracując na recepcji mogłabym podsuwać gościom ankiety w zasadzie w każdym temacie i przez to jeszcze bardziej mam mętlik jak skonstruować docelowy temat... Po prostu nie wiem jakim problemem się zająć:/
Stary 2011-04-05, 08:45   #462
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
evoonia86- Ja myślałam nad kolorem złotym, ale w sumie nie rozmawiałam na ten temat z moim TŻem wiec nie wiem co on ma w planach .
Śniło mi się dzisiaj, że był nasz ślub. Ale... Siedzieliśmy tyłem do ołtarza, ksiądz pomylił nasze imiona, nie było skrzypka, fotograf i kamerzysta się spóźnili- a jak już przyszli to tylko się nam przyglądali, na 120 osób, było może z 20 i ogólnie ta uroczystość była strasznie dziwna. I w pewnym momencie powiedziałam mojemu TŻowi (w tym kościele)- "dobrze, że to tylko sen". Dziwne, że wiedziałam, że to sen . A obudziłam się cała zlana potem i z bólem brzucha.
a u mnie świeci piękne słoneczko- przesyłam CI trochę
muszę zobaczyć jak wygląda taki zloty- pomyślałam sobie, żeby kupic Tż jakiś jasny szary.
pamiętaj- sny należy odczytywać na odwrót. będzie świetne wesele

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej ja jeszcze nie miałam żadnego koszmaru ślubnego ;p ale za to śniło mi się że mój pies zdechł normalnie wysechł na wiór wyglądał normalnie jak dywanik. Wcześniej strasznie był agresywny chciał mnie pogryźć. A potem śniła mi się moja ciocia co ma 8 dzieci i że ona umierała na gruźlice. Masakra
ja też mam czasem takie zlepki rożnych koszmarów i na drugi dzień się zastanawiam, skąd mi sie w głowie biorą takie rzeczy

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A ja zastanawiam się nad tematem pracy licencjackiej... Kurczę pracując na recepcji mogłabym podsuwać gościom ankiety w zasadzie w każdym temacie i przez to jeszcze bardziej mam mętlik jak skonstruować docelowy temat... Po prostu nie wiem jakim problemem się zająć:/
patrzyłaś w necie?- może trafisz na jakąś inspirację. czasem jak się poczyta różne tematy to coś go głowy wpadnie. tak było z moją pracą mgr. czytałam rożne fora, pogadam kiedyś na seminarium z promotorką i temat sam się nasunął
Stary 2011-04-05, 08:51   #463
Madziuniusia
Zakorzenienie

evoonia no właśnie czytałam i nie widzę nic podobnego. Myślę nad czymś takim "Ruch turystyczny w Kielcach na podstawie hotelu xxx" Tylko nie wiem czy jest to dobrze skonstruowane, czy taki temat może być.
Stary 2011-04-05, 09:00   #464
jagodzia133
Zakorzenienie

a ja zaraz jadę porozglądać się po hurtowniach alkoholu zobaczyć ile co kosztuje... bo chcę kupić jeszcze przed wyjazdem. A że podobno mają być jakieś podwyżki w czerwcu to wolę kupić teraz ;p w końcu wódka się nie zepsuje prawda ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-05, 09:05   #465
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bernadetab Pokaż wiadomość
Cześć Kobitki

Seagirl czy ja też mogłabym prosić o zdj. Twojej sukienki? bo mnie ciekawość zżera
Dzień doberek wszystkim

Bernadetab musisz mi podać adres email na priv.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:08   #466
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
A tak w ogóle dziewczyny to kiedy chcecie ruszyć ten 1 raz po salonach sukien ślubnych??
Jakoś czerwiec lipiec pewnie.... Chyba, że nie wytrzymam i wcześniej pójdę

Cytat:
a czy promocje na suknie nie są przypadkiem w grudniu?? com??
W grudniu są nowe kolekcje, wyprzedaże i promocje są zwykle ok. września.

Cytat:
Tylko pokaz mu dokładnie gdzie ma Cie masowac, bo w innym razie to nie wiedomo :P Jak kiedys pracowalam w Ośrodku zdrowia, to pracowal tam tez Masazysta, rehabilitant, ktory tak wymasowal Naza szefową, ze zaszla w ciąże hehe:P

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
słuchajcie tekstów z mojej pracy

pracuję w banku dość długo i dość szybko zapierdzielam na klawiaturze, klienci:

"Na liczydłach szybciej liczyli niż pani na tym komputerze"

"Ta biurokracja jest tu potrzebna jak diabeł w Częstochowie"

a tak poza tym wpadłam Wam powiedzieć, że trawa w końcu robi się zielona jakaś głupawka mnie po pracy dopadła, w dodatku przesoliłam makaron
Dobre teksty Nom, zielenią się też drzewka powoli, takie małe pączki... Już się nie mogę doczekać, jak wszystko będzie zieloniutkie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
chcialam prosic Was o wykreslenie mnie z kalendarza na 1 stronie... niestety rozstalam sie z M. , ja tego chcialam... nie chce sie rozpisywac nt.temat, bo nikt mnie tu nie zna tak naprawde i Naszego zwiazku a dluuuugo by pisac, wiec prosze tylko o wykreslenie mnie. Przykro mi bardzo ze tak wyszlo i ja rowniez musze dojsc do siebie

pozdrawiam
Szkoda bardzo, nie poznałyśmy się dobrze, ale przyjmij wyrazy współczucia Obyś szybko na nowo poukładała sobie życie i zostawiła ten rozdział daleko za sobą.

Cytat:

ja laseczki lecę spać..

dobranoc

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
wczoraj poruszyliśmy ten temat z Tż i jemu nie za bardzo podoba się biały. a ja szczerze mówiąc nie wiem jaki inny kolor może pasować. nie chciałabym, żeby był jakiś rażący i za bardzo rzucał się w oczy
Mój będzie miał musznik w kolorze moich butów, czyli niebieski. A Ty jeśli nie chcesz, żeby się rzucało w oczy, to może właśnie złoty, srebrny, albo jakiś kremowy?

Cytat:
evoonia no właśnie czytałam i nie widzę nic podobnego. Myślę nad czymś takim "Ruch turystyczny w Kielcach na podstawie hotelu xxx" Tylko nie wiem czy jest to dobrze skonstruowane, czy taki temat może być.
Przede wszystkim musisz się zastanowić, jaki będzie cel Twojego badania, czyli jakie odpowiedzi spodziewasz się uzyskać. I kiedy już to wymyślisz, to idź do promotora, on Ci pomoże ubrać w słowa temat.

Dziewczyny, czuję się koszmarnie... Wczoraj cały dzień pomagałam Przyjaciółce się przeprowadzać, Ona przenosi się z całym dobytkiem życiowym i dziś mam straszliwe zakwasy, boli mnie okropnie głowa i jeszcze mam strasznie zatkany nos - nie wiem już nawet czy to alergia, czy mnie coś wzięło. Chyba zaraz się położę, włączę jakiś film i tyle będzie z mojego dzisiejszego dnia, bo na nic kompletnie nie mam siły...

A TŻ nie zdał egzaminu Pomylił się w obliczeniach. Jestem tym tak zdołowana, jakbym to ja nie zdała. Albo jeszcze bardziej. Wybaczcie, że tak marudzę, już sobie idę.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:09   #467
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
A że podobno mają być jakieś podwyżki w czerwcu to wolę kupić teraz ;p w końcu wódka się nie zepsuje prawda ;p
oczywiście, jesli wiecie już ile czego będziecie potrzebować, to śmiało kupuj. przynajmniej nie będziesz później na szybko łapała gdzieś tego alkoholu

Cytat:
Myślę nad czymś takim "Ruch turystyczny w Kielcach na podstawie hotelu xxx"
temat ok, tylko teraz musisz jeszcze przemyśleć sobie, co będziesz analizować w tej pracy: czy to będzie na zasadzie jakichś statystyk, czy skupisz się bardziej na tym, co ich przyciąga do tego hotelu
Stary 2011-04-05, 09:09   #468
tusia_m
Zakorzenienie

Dzień dobry! dziś zaszalałam ze spaniem, ale przynajmniej jestem na maxa wypoczęta hi

Seagirl - piękna suknia i Ty w niej bosko wyglądasz !!! Będziesz śliczną PMką a Twój TŻ padnie z wrażenia
Cytat:
A tak w ogóle dziewczyny to kiedy chcecie ruszyć ten 1 raz po salonach sukien ślubnych??
hmm... myślałam, żeby wybrać się na tourne po salonach wtedy, keidy będą wyprzedaże (czyli coś koło października - chyba), albo wtedy kiedy będzie nowa kolekcja (listopad-grudzień). A że chcę szyć suknię to chyba wybiorę drugi termin Już się nie mogę doczekać
Cytat:
Tylko pokaz mu dokładnie gdzie ma Cie masowac, bo w innym razie to nie wiedomo :P Jak kiedys pracowalam w Ośrodku zdrowia, to pracowal tam tez Masazysta, rehabilitant, ktory tak wymasowal Naza szefową, ze zaszla w ciąże hehe:P
To fajnie ją pomasował
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale nie ma czegoś takiego jak biust "D" lub biust "C". W załączniku dołączam obrazek - zobaczcie sobie jaka jest różnica między 65DD a (chyba) 90DD - "literki" są takie same ale wraz z obwodem zmniejsza się także wielkość miseczki. Także literki nic nie znaczą, musi być jeszcze obwód prawidłowy, nie tylko miseczka Zajrzyjcie na wizazu na wątek o poprawnym dobieraniu staników. Ja nosiłam zawsze 75A, a teraz noszę 65C/D a uwierzcie mi, biustu dużego nie mam
a powiedz mi, widzisz jakąś różnicę w wyglądzie biustu? Bo czytałam kiedyś, że kobiety, które noszą dobrze dobrany stanik a mają trochę ciałka to ich biust jest 'zbierany' np. spod pach itd. i wtedy robi się większy.
A ja jestem raczej dość szczupłą osobą, biust też mam mały (75B), więc w czym te staniki mogłyby mi pomóc? Bo nie mam z czego zbierać, ani nie ma mi się co rozplaszczać - no chyba, że się mylę
Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
słuchajcie tekstów z mojej pracy

pracuję w banku dość długo i dość szybko zapierdzielam na klawiaturze, klienci:

"Na liczydłach szybciej liczyli niż pani na tym komputerze"

"Ta biurokracja jest tu potrzebna jak diabeł w Częstochowie"
świetne te teksty! Ten drugi to w ogóle boski
Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
chcialam prosic Was o wykreslenie mnie z kalendarza na 1 stronie... niestety rozstalam sie z M. , ja tego chcialam... nie chce sie rozpisywac nt.temat, bo nikt mnie tu nie zna tak naprawde i Naszego zwiazku a dluuuugo by pisac, wiec prosze tylko o wykreslenie mnie. Przykro mi bardzo ze tak wyszlo i ja rowniez musze dojsc do siebie

pozdrawiam
przykro mi

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:10   #469
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Wydaje mi się, że trochę dziwnie to brzmi
Zastanów się na czym dokładnie chcesz sie skupić, czy na częstotliwości, na tym co Ci ludzie robią gdy do was przyjeżdżaja. Wydaje mi się, że powinnaś wiedzieć o czym chcesz pisać a promotor powinien Ci wymyślić zgrabny temat
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:17   #470
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Mój będzie miał musznik w kolorze moich butów, czyli niebieski. A Ty jeśli nie chcesz, żeby się rzucało w oczy, to może właśnie złoty, srebrny, albo jakiś kremowy?

Dziewczyny, czuję się koszmarnie... Wczoraj cały dzień pomagałam Przyjaciółce się przeprowadzać, Ona przenosi się z całym dobytkiem życiowym i dziś mam straszliwe zakwasy, boli mnie okropnie głowa i jeszcze mam strasznie zatkany nos - nie wiem już nawet czy to alergia, czy mnie coś wzięło. Chyba zaraz się położę, włączę jakiś film i tyle będzie z mojego dzisiejszego dnia, bo na nic kompletnie nie mam siły...

A TŻ nie zdał egzaminu Pomylił się w obliczeniach. Jestem tym tak zdołowana, jakbym to ja nie zdała. Albo jeszcze bardziej. Wybaczcie, że tak marudzę, już sobie idę.
przykro mi z powodu Tż jak teraz wygląda sprawa z poprawką?

odpoczniesz, poleżysz, mięśnie sie rozluźnią i mam nadzieję, że wszystkie bóle szybko miną

właśnie błękit tez mi się całkiem podoba obiecałam Tż, że pomyślę sobie o tych kolorach i wspólnie coś wybierzemy. w ogóle to ostatnio coraz więcej mówi mi o takich szczegółach dotyczących wesela- np. ubranie, ogląda sobie sam zaproszenia- chyba przyszedł czas, że sam zaczyna się brać za ostatnie szlify coraz częściej mówi, że może byśmy się wcześniej rozejrzeli za ubraniami tak na spokojnie, albo coś zaczęli wcześniej kupować.

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że trochę dziwnie to brzmi
Zastanów się na czym dokładnie chcesz sie skupić, czy na częstotliwości, na tym co Ci ludzie robią gdy do was przyjeżdżaja. Wydaje mi się, że powinnaś wiedzieć o czym chcesz pisać a promotor powinien Ci wymyślić zgrabny temat
właśnie może trzeba ten temat trochę rozbudować, poszerzyć. ale do tego musi Madzia sama wiedzieć co będzie tak właściwie motywem przewodnim tej pracy.

Edytowane przez evoonia86
Czas edycji: 2011-04-05 o 09:18
evoonia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:25   #471
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Seagirl - piękna suknia i Ty w niej bosko wyglądasz !!! Będziesz śliczną PMką a Twój TŻ padnie z wrażenia
Dzięki wielkie
Dziewczyny już nie mogę sie doczekać kiedy będę wasze suknie podziwiać
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:29   #472
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Napisane przez bernadetab Pokaż wiadomość
beata- nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czy Ty jesteś z Legnicy może? jak tak to będziesz szukała sukienki gdzieś u siebie czy jedziesz do Wrocka itp.?
Tak z Legnicy jestem. Zajrzę tu pewnie do kilku saloników choć za dużo ich nie ma. Do Wrocławia jak najbardziej mam zamiar się wybrać, tak salonów jest pełno więc najpewniej tam kupię sukienkę Od dekoratorki słyszałam że jest jeszcze fajny salon w Lubinie. Daleko nie mam więc pewnie z ciekawości pojadę tam i popatrzę co mają

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-04-05 o 09:30
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:33   #473
melod_y
Zakorzenienie

Witam wszystkich
Też się tylko witam i zmykam bo niestety dzisiaj trochę zaspałam i koniec tego leniuchowania

Znalazłam na allegro moją sukienkę Valdemar od Manuela M. za 2,500 tyś. (używaną... chociaż tak bardzo nie jestem przekonana do sukienki już po kimś.. Bo chciałabym mieć tę jedyną swoją no! Ale cena mnie dobija..)
A normalnie kosztuje 7 !

Całe szczęście chyba po woli mi się odwiduje

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:39   #474
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie
Dziewczyny już nie mogę sie doczekać kiedy będę wasze suknie podziwiać
Twoja sukienka jest piękna Wyglądasz w niej idealnie
Mi również się taka marzy

Coraz bardziej, jak tak czytam i oglądam, mam ochotę już się wybrac i popatrzeć na suknie
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:44   #475
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja dziś zaspałam dwa razy. Najpierw o 5 wyłączyłam budzik obudziłam się pół godziny później. Stwierdziłam że pójdę na druga grupę na ćwiczenia. Wydawało mi się że poprawnie nastawilam buzik na 6.30ale nie. Przed 7moja mama mnie zbudziła ale jakoś dążyłam.
Ale pogoda do kitu. Rano padało i ogólnie jakoś zimno. Teraz siedzę w barku studenckim i jem śniadanie

Chatko a jest możliwość poprawy? Będzie dobrze. Myśl pozytywnie

A ja się boję tego egzaminu jednego wykładu nie zdążyłam przepisać i zapewne będzie z niego najwięcej eh

Stary 2011-04-05, 10:03   #476
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

ja laseczki lecę spać..

dobranoc

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Mi by sie nawet podobało coś z rodzaju brązu, do tego koszula w kolorze ecru. TŻ ma ciemniejszą karnację i ciemne włosy, myślę, że byłoby ok.

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość

Maripossa- trzymaj się

Zobaczysz, będzie idealnie na Twoim ślubie.
Mi się dzisiaj śniło, że uciekałam, przed kolesiem, który chciał mnie zgwałcić. Spałam u TŻta, obudziłam go w nocy i musiałam się do niego przytulić. W życiu się tak nie czułam jak w tym śnie...

Cytat:
Porozmawiaj z promotorem. Pewnie pomorze Ci wybrać odpowiedni temat i ukierunkuje jak zrobić badania.

W maju zacznę tourne po salonach ślubnych. Cały czas mam na uwadze szycie u krawcowej. Pochodzę, po przymierzam i później zdecyduję co dalej.

Cały weekend mnie nie było, w domu bałagan, więc muszę się wziąć za porządki. Jutro siostra z rodzinką przychodzi na kawę i ciacho, dziadek pewnie też, bo urodzinki mi się szykują.

Miłego dnia dziewczyny!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 10:14   #477
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Dziewczyny patrzcie co znalazłam w wątku o tańcu na wesoło. Szczerze mówiąc spodobało mi się faktycznie taka odskocznia w kościele gdzie odbędziemy nauki zapewne by przeszło bo ksiądz normalnie złoty człowiek
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
http://www.jkweddingdance.com/ a tu ich strona

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-04-05 o 10:19
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 10:29   #478
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Ojej, przykro mi Rzeczywiście pech. Takie coś jest najgorsze. Ktoś umie i rozumie materiał, popełni błąd i pomyli się w obliczeniach i oblewa :/. A ma jeszcze jakieś podejście?
Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 10:33   #479
bahari
Raczkowanie

Po kilkudniowej przerwie wracam dziś do pisania mgr... Powiedziałam to TŻ rano, żeby już się nastawił na widok mnie 24/7 przed kompem i zapuszczone mieszkanie przez następny miesiąc
Właśnie wróciłam od dentystki, tym razem wydałam "tylko" 3 stówy i na następne pół roku mam spokój, tylko jeden ząbek do obserwacji. Niedługo z moich zębów zostaną same plomby
Mam już 2 sweterki kupione w necie i idzie do mnie pocztą trzeci, więc będzie z czego wybierać bolerko do kościoła. Jeden jest ecru przez głowę (śliczny, wygląda jak mgiełka), a drugi rozpinany jasno beżowy (ten z kolei bardzo pasuje mi do karnacji i też jest przesłodki). Ten trzeci też jest na guziki, jeszcze nie wiem dokładnie jaki ma odcień, ale chyba normalny biały. Mam taki plan, że jak już zamówię suknię, to będę wiedziała, który z tych trzech będzie do niej pasował. Chyba jednak suknię będę chciała ecru, chociaż i tak w szyfonie różnica między białym a ecru jest minimalna. Ale bieliznę będę miała na pewno ecru, bo gorset jest w tym kolorze. Jak już suknia będzie gotowa i na 100% będę wiedziała jaki będzie do niej sweterek, to wtedy dopiero kupię buty. Mama jak usłyszała, że nie będą białe, to zrobiła raban, ale ją przekonałam, że przy moim rozmiarze (41) białe niepotrzebnie powiększą optycznie stopę. Choć tak naprawdę chodzi o to że chciałabym je później nosić, bo cierpię na niedobór ładnych szpilek (potrzebne mi są jako obuwie służbowe, a strasznie szybko się zużywają jak chodzi się w nich codziennie) Dobra ściema nie jest zła
Znalazłam szkołę tańca, do której się zapiszemy na kurs dla narzeczonych, ale tak gdzieś po wakacjach. Jest bardzo bliziutko, jakieś 15 minut pieszo od naszego bloku, i nawet przystępna cenowo, więc nie będzie to jakoś strasznie uciążliwe. Po skończonym kursie umówimy się jeszcze indywidualnie na dopracowanie naszego pierwszego tańca. Będziemy chcieli wziąć walc angielski, jeszcze nie wybrałam który, ale na pewno coś z muzyki klasycznej, bo te nowoczesne jakoś do mnie nie przemawiają.
Nie wiem co z kursem przedmałżeńskim, bo ja znalazłam swoje świadectwo, ale TŻ nie. Niby Jego mama ma pójść do ich parafii po odpis ale jakoś ciągle tego nie załatwiła, więc czarno to widzę. Moja mama jeszcze się dowie u nas w parafii, z czego dokładnie zwalnia moje świadectwo, a na co i tak będziemy musieli chodzić. Póki co zbieram info o kursach w okolicznych kościołach.
Nawiasem mówiąc, ostatnio TŻ zaczął się bardziej starać, a wszystko dzięki temu, że w końcu nauczyłam się spokojnie i otwarcie mówić czego chcę. Jestem z siebie dumna
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 10:39   #480
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Dziewczyny patrzcie co znalazłam w wątku o tańcu na wesoło. Szczerze mówiąc spodobało mi się faktycznie taka odskocznia w kościele gdzie odbędziemy nauki zapewne by przeszło bo ksiądz normalnie złoty człowiek
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
http://www.jkweddingdance.com/ a tu ich strona
Nie wiem jak innym ale mi w ogole nie podoba sie takie coś.
W sumie nie wiem do czego to się ma

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości