|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój mały świat Oriflame :)
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- A ta kuracja czterotygodniowa z Ecollagen?? Mozna ja stosować w okresie letnim?? Stosować ja na całą twarz czy tylko miejscowo?? Bo z tego co widze to jedyny produkt ktory został ze starej serii Ecollagen ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Ta kuracja jest bardzo chwalona, kilka razy w roku można zrobić sobie taką kurację. Skóra staje się napięta, wygładzona. Serum nie jest tłuste, nie pozostawia tłustego filmu na twarzy. Efekt widoczny już po kilku dniach. |
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tych dwoch nastepnych pozycji, dzialaja?
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Puder prasowany Giordani Gold Supreme
Puder prasowany o jedwabistej teksturze zapewnia gładkie i nieskazitelne wykończenie makijażu. Wzbogacony proszkiem jedwabnym słynącym z kojących i regenerujących właściwości. Antyoksydanty i filtry SPF 10 chronią skórę i pomagają zachować jej młody wygląd. W 2 udoskonalonych odcieniach i nowej, półprzezroczystej wersji. Bardzo dobry puder, kryje, matuje, dobrze się rozprowadza. Dopasowuje się do karnacji, skóra staje sie jednolita, gładka. Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-26 o 13:01 |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Posiadam w swojej kosmetyczce ten preparat korekcyjny i jest troszkę za ciemny na moją bladą cerę. Jeśli nakładam w małej ilości to dopasowuje się ale trzeba ostrożnie nakładać.
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Maseczka do włosów z kokosem i mleczkiem ryżowym
Pyszny i pożywny deser dla Twoich włosów! Ekstrakt z kokosa i mleczko ryżowe nadają im cudowną miękkość, gładki i lśniący wygląd. Wmasuj niedużą ilość maseczki w wilgotne włosy, przeczesz grzebieniem aż po same końcówki, dokładnie zmyj po 5 minutach. Pięknie pachnie, włosy dobrze się rozczesują, nie powoduje przetłuszczenia, włosy pachną kokosem przez długi czas, moja ulubiona maseczka do włosów
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-26 o 19:29 |
|
|
|
|
#456 |
|
BAN stały
|
Pycia, trzymam kciuki
oby nam się udało
|
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wygranej
|
|
|
#458 |
|
BAN stały
|
ZA SPAM DZIĘKUJEMY PANU:
Jacek Plackowski Zwyciestwa 13/12 Gdansk, Pomorskie 12-367 Poland Faktura za nieopłaconą reklamę w drodze. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-07-02 o 08:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.