![]() |
#451 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Polecam Dr. Danutę Nowicką z Wrocławia. Przyjmuje w Instytucie Kosmetycznym "Profesja", wizyta kosztuje 50 zł ale w przypadku kontroli nie trzeba płacić za wizytę. Mi Pani dr. pomogła w leczeniu trądziku. Jest bardzo miła i sympatyczna, każdy problem traktuje poważnie i proponuje odpowiednie leczenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Przyczajenie
|
Moze sie przyda.. .
Gliwice Lekarz dermatolog przyjmujacy w przychodni kolejowej. Niechce wymieniac nazwiska, bo obawiam sie ze je przekrece i to w zabawny sposob ![]() Dlugo sie czeka na wizyte [okolo 2tyg.] ale naprawde warto, czlowiek jest konkretny. Wczesniej zazwyczaj dermatolodzy ogladali mnie zza biurka, jak zobaczylam mojego lekarza z lupa to najpierw mi szczeka opadla a pozniej bylo mi naprawde glupio ![]() ![]() Moim zdaniem zaden krem nam tak nie pomoze jak rada fachowca, dlatego warto sprobowac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Przyczajenie
|
Dermatolog łódź
Dermatolog ŁÓDŹ
Hej wszystkim! byłam ostatnio u pani dermatolog Beaty Miękoś-Zydek. I szczerze odradzam... W rejesracji zapisów dokonuje mamusia, a pani Beata sprawia wrażenie roztrzepanej córki... ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Przyczajenie
|
kogo polecacie na śląsku? (zabrze, gliwice, bytom)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Przyczajenie
|
Okolice Jastrzębia Zdroju ? Ktos to przepisze izotetrynoine ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Przyczajenie
|
A zna ktoś dobrego dermatologa w Opolu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
w Lodzi przeszlam kilku juz dermatologow z corka i nadal nie ma rezultatow...bylismy u samego szefa kliniki dermatologicznej WAM i tylko kase powyciagal ale innym pomaga i sa zadowoleni..teraz leczymy sie ordynator odzialu dzieciecego WAM powiedzmy ze jest ok ale jakby ktos mi polecil kogos lepszego to skorzystala bym...corka ma AZS i lysienie plackowate wiec nie latwy pacjent..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Wtajemniczenie
|
LUBLIN i PUŁAWY
Dr n. med. Beata Budzyńska w Lublinie przyjmuje chyba dwa razy w tygodniu w Kosmetycznym Instytucie Eris na Wieniawskiej tel. 0-81 5382500 w Puławach przyjmuje w poniedziałki w prywatnym gabinecie na Wojska Polskiego, telefon 0-604-334-925 Polecam Panią dermatolog, bo pomogła mi i kilkorgu moich znajomych. Znajomą studentkę stomatologii wyprowadziła z chorób skóry rąk, które groziły odejściem z zawodu. Mój brat miał problemy ze skórą głowy, znajoma trądzik, ja wyleczyłam się z trądziku i egzemy.. po roku leczenia się u kobiety z Warszawy na hpv pojechałam wreszcie do dr Budzyńskiej i okazało się że od roku leczę się na coś, czego nie mam. Wynik: po 2 tygodniach smarowania maścią mój koszmar się skończył. Bardzo dobra w leczeniu trądziku - niezwykła intuicja, zna najnowsze leki, dermokosmetyki, sama też robi zabiegi (kwasy, peelingi i cała kosmetyka lekarska). W Puławach wizyta kosztuje 80 zł ale naprawdę warto!! Chodziłam do wielu dermatologów i tylko ona mi pomogła!! pozdrawiam m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Raczkowanie
|
a moze cos poleci mi ktos z lodzi lub okolic dermatologa..jestem naprawde zdesperowana..
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Przyczajenie
|
Kochane koleżanki – pomóżcie…
Szukam dobrego dermatologa w Warszawie (najlepiej dermatologa-kosmetologa). Od wielu lat mam problemy z zaskórnikami. NIC mi nie pomaga… ani leki hormonalne, ani zabiegi z kwasów. Jestem już załamana po tylu latach walki… W czerwcu postanowiłam zainwestować w serię zabiegów, które wykonałam u dermatologa-kosmetologa z Centrum Medycznego Damiana. Prócz tego, że ściągnęła ze mnie gigantyczną kasę (600złx3 za Yellow Pell + 200złx3 za kwas migdałowy) nie widzę efektów. Chwilowo poprawiła mi się cera, ale po 3 tygodniach przerwy dostałam takiego wysypu zaskórników, że szok, a moja skóra świeci się jak po oliwce - już nie wiem co robić. Mam dosyć tych PSEUDO lekarzy którzy potrafią tylko ściągać kasę… Ratujcie i polecajcie lekarzy, którzy chcą leczyć a nie odwalić kolejnego Klienta… |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
szukam dobrego dermatologa z terenu SZczecin-Goleniów-Wolin kogo polecacie?
![]() |
#464 |
Raczkowanie
|
Wszystkim krakowiankom polecam p. Trątnowiecką (przychodnia na ul. Galla), już niestety miałam okazję sprawdzić wielu, ale ta Pani jest zdecydowanie najlepsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Przyczajenie
|
Jutro właśnie wybieram się do pani doktor i mam nadzieję, że będę mogła ją polecac dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Wtajemniczenie
|
Szukam dobrego dermatologa, w Poznaniu lub okolicach. Zapalenie mieszków włosowych po depilacji intymnej! Pomocy!
![]()
![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
może ktoś mi polecić drematologa w lublinie ? ;> najlepiej panstwowo:P
![]() |
#468 |
Przyczajenie
|
POLECAM we wrocławiu -dr. Zofia Pruszyńska. NAJLEPSZA dermatolog jaką dotychczas poznałam, a uwierzcie, że poznałam ich sporo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Raczkowanie
|
Dobry kosmetolog Kraków
Witam forumowiczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
Od siebie mogę polecić dr Wasyłyszyna, który przyjmuje w Warszawie. Wizyta nie jest tania, bo 120 zł, ale za to leki zawsze kosztują 10zl
![]() Lekarz przepisuje robione specyfiki - płyn plus maść. U mnie zadziałało, ale zastosowałam się do jego wskazówek : nie używać kosmetyków typu fluid, myć twarz tylko zwykłym mydlem w kostce, jeśli krem to tylko podstawowy Nivea, można używać pudru w kamieniu. Odstawić wszystkie "dobre kosmetyki". Stosowałam się do jego zaleceń i trądzik zniknął, a borykałam sie z tym problemem kilka lat. Aha pozwala stosować kosmetyki Neostrata (niestety kosztują majątek jak dla mnie i są trudno dostępne w Polsce) Lekarz jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam dr Anne Purę - kiedyś przyjmowała w szpitalu na Koszykowej w Wawie i w C.H. Promenada. Teraz nie wiem gdzie przyjmuje, ale naprawdę konkretnie wzięła się za cerę i pomogła zwalczyć trądzik. Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry kosmetolog Kraków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy? POZNAN
szukam dobrego i sprawdzonego dermatologa w poznaniu. Musze wyciac pieprzyk i zbadac pozostale wiec chce zrobic to u profesjonalisty. Prosze o pomoc
pozdrawiam weronika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Przyczajenie
|
jest ranking lekarzy w necie. jak wejdzesz na spacemed.pl wpisz specjalność i miejscowość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Kiedyś byłem u tej Pani, dobre podejście, na wejściu wysłany na badania laboratoryjne trądzika ( chodziło o skład ), leki tj maści żele itp kupowane bezpośrednio u tej Pani. Byłem tam pare lat temu może coś się zmieniło ale wołała 100zł za wizytę, dużo jak dla mnie a zrezygnowałem kiedy okazało się że praktycznie za każde wejście do gabinetu kasowali 100zł, a mówiono że kontrolna wizyta jest bezpłatna, tak jednak nie było i podarowałem sobie... Sam szukam obecnie dobrego dermatologa na terenie Wrocławia, proszę o propozycję. Dziekuję Edytowane przez CzlowiekBezNadziei Czas edycji: 2009-10-19 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
A czy ktoś może powiedzieć coś na temat dr. Goleńskiej z Warszawy? Przyjmuje w tej przychodni z tyłu akademika na Pl. Narutowicza...
Albo może polecić naprawdę dobrego dermatologa w Warszawie, nawet prywatnego ?
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Włocławek- nie polecam pani z Centrum Medycyny Estetycznej VIVA, ul. Promienna. nie pamietam naziska a nie chce przekręcic- Joalnta Ś. Chyba ma prowizję od wciskania Izoteku. PRzez 20 minut mnie namawiała, mimo ze po usłyszeniu nazwy powiedziałam jej, że teog absolutnie brać nie będę!!! Zgarnęła 80zł za wizytę i wyszłam z recepta na duac. Kompletnie nie zwróciła uwagi na to, ze nie mam wyprysków tylko plamy. Na które cłąkiem spoko zadziałał pilling. Niestety zrobilam tylko jeden bo na serię, ok 5 nie miałam kasy. A robiłam go w lOsztynie, pani Krakowian-Szumera, przychodnia studencka w Kortowie. Wizyta na NF, na ktoerj umowiłam się na prywatny pilling. Pani bardzo sympatyczna. tylko trochę małomówna. W Olsztynie odradzam doktora Wyrwasa- na NF przyjmuje w Szpitalu Wojskowym, al. Wojska Polskiego , prywatnie gabinet na Starówce. Rekacja na trądzik- może to sobie pani nazywać jak chce. I tak nie zniknie. Więcej mnie nie zobaczył.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy? // Gdańsk
Przejrzałam wszystkie posty i odnośnie Gdańska pojawili się tylko dr Grabias z Cosei oraz dr Szczerkowska-Dobosz z Derma Novum. Czy poza tymi specjalistami jest ktoś jeszcze godny polecenia? Słyszałam o dr Grabiasie że to dobry specjalista od chorób skórnych- czy ktoś korzystał z jego usług?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
A czy ktos byl u doktor Baglaj lub Wisnickiej we Wroclawiu??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.