DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy? - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dermatologia

Notka

Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 13:59   #451
kblondi16
Przyczajenie

GG do kblondi16
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?

Polecam Dr. Danutę Nowicką z Wrocławia. Przyjmuje w Instytucie Kosmetycznym "Profesja", wizyta kosztuje 50 zł ale w przypadku kontroli nie trzeba płacić za wizytę. Mi Pani dr. pomogła w leczeniu trądziku. Jest bardzo miła i sympatyczna, każdy problem traktuje poważnie i proponuje odpowiednie leczenie.
kblondi16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-03, 22:54   #452
PerleBlanche
Przyczajenie

Moze sie przyda.. .
Gliwice

Lekarz dermatolog przyjmujacy w przychodni kolejowej. Niechce wymieniac nazwiska, bo obawiam sie ze je przekrece i to w zabawny sposob Jest tam tylko jeden dermatolog mezczyzna.

Dlugo sie czeka na wizyte [okolo 2tyg.] ale naprawde warto, czlowiek jest konkretny. Wczesniej zazwyczaj dermatolodzy ogladali mnie zza biurka, jak zobaczylam mojego lekarza z lupa to najpierw mi szczeka opadla a pozniej bylo mi naprawde glupio powaznie

Moim zdaniem zaden krem nam tak nie pomoze jak rada fachowca, dlatego warto sprobowac.
PerleBlanche jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-05, 10:30   #453
aniazac
Przyczajenie

Dermatolog łódź

Dermatolog ŁÓDŹ
Hej wszystkim! byłam ostatnio u pani dermatolog Beaty Miękoś-Zydek. I szczerze odradzam... W rejesracji zapisów dokonuje mamusia, a pani Beata sprawia wrażenie roztrzepanej córki... Na moją grzybiczną plamkę na stopie przepisała mi krem złuszczający - stwierdziła, że posiew na grzyby będzie trwał zbyt długo i nie ma sensu go robić... (wynik jest po miesiącu od pobrania próbki więc do przeżycia). Ponadto na koniec wizyty, chyba by załagodzić moje zażenowanie jej postawą dała mi próbkę kremu La Roche - którego data ważności minęła w 2007 roku! Beznadzieja!
Pozdrawiam
aniazac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-06, 20:18   #454
dionizy
Przyczajenie

kogo polecacie na śląsku? (zabrze, gliwice, bytom)
dionizy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-07, 16:04   #455
JeanPatchett
Przyczajenie

Okolice Jastrzębia Zdroju ? Ktos to przepisze izotetrynoine ?
JeanPatchett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 10:16   #456
welonka08
Przyczajenie

A zna ktoś dobrego dermatologa w Opolu?
welonka08 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 13:28   #457
renata2705
Raczkowanie

GG do renata2705

w Lodzi przeszlam kilku juz dermatologow z corka i nadal nie ma rezultatow...bylismy u samego szefa kliniki dermatologicznej WAM i tylko kase powyciagal ale innym pomaga i sa zadowoleni..teraz leczymy sie ordynator odzialu dzieciecego WAM powiedzmy ze jest ok ale jakby ktos mi polecil kogos lepszego to skorzystala bym...corka ma AZS i lysienie plackowate wiec nie latwy pacjent..
renata2705 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-18, 18:12   #458
kotwilka
Wtajemniczenie

LUBLIN i PUŁAWY

Dr n. med. Beata Budzyńska
w Lublinie przyjmuje chyba dwa razy w tygodniu w Kosmetycznym Instytucie Eris na Wieniawskiej tel. 0-81 5382500
w Puławach przyjmuje w poniedziałki w prywatnym gabinecie na Wojska Polskiego, telefon 0-604-334-925

Polecam Panią dermatolog, bo pomogła mi i kilkorgu moich znajomych. Znajomą studentkę stomatologii wyprowadziła z chorób skóry rąk, które groziły odejściem z zawodu.
Mój brat miał problemy ze skórą głowy, znajoma trądzik, ja wyleczyłam się z trądziku i egzemy.. po roku leczenia się u kobiety z Warszawy na hpv pojechałam wreszcie do dr Budzyńskiej i okazało się że od roku leczę się na coś, czego nie mam. Wynik: po 2 tygodniach smarowania maścią mój koszmar się skończył.
Bardzo dobra w leczeniu trądziku - niezwykła intuicja, zna najnowsze leki, dermokosmetyki, sama też robi zabiegi (kwasy, peelingi i cała kosmetyka lekarska). W Puławach wizyta kosztuje 80 zł ale naprawdę warto!! Chodziłam do wielu dermatologów i tylko ona mi pomogła!!

pozdrawiam
m.
kotwilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 09:59   #459
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koza83 Pokaż wiadomość
Agnieszka Gruszczyńska Bereza Kraków MultiMedis Sp. z o.o.
Dziś byłam na pierwszej
wizycie, jeśli chodzi o pierwsze wrażenie SUPER!!! prowadzi dokładny wywiad następnie ogląda problem!!!trzymała mnie prawie godzinę i nie było to wychwalanie swojego prywatnego gabinetu tylko przez cały czas trwała rozmowa o moim problemie!
JESTEM NA TAK
P.S. za miesiąc kontrolna wizyta postaram się odezwać ponownie i pochwalić również efektami
Czy ona przyjmuje na NFZ?
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 18:12   #460
justyna1204
Raczkowanie

Hej a może ktoś poleci dobrego dermatologa z Olsztyna, Ostródy lub okolic a może dobrą kosmetyczke
justyna1204 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 14:11   #461
renata2705
Raczkowanie

GG do renata2705

a moze cos poleci mi ktos z lodzi lub okolic dermatologa..jestem naprawde zdesperowana..
renata2705 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 16:43   #462
divinora
Przyczajenie

Kochane koleżanki – pomóżcie…
Szukam dobrego dermatologa w Warszawie (najlepiej dermatologa-kosmetologa). Od wielu lat mam problemy z zaskórnikami. NIC mi nie pomaga… ani leki hormonalne, ani zabiegi z kwasów. Jestem już załamana po tylu latach walki… W czerwcu postanowiłam zainwestować w serię zabiegów, które wykonałam u dermatologa-kosmetologa z Centrum Medycznego Damiana. Prócz tego, że ściągnęła ze mnie gigantyczną kasę (600złx3 za Yellow Pell + 200złx3 za kwas migdałowy) nie widzę efektów. Chwilowo poprawiła mi się cera, ale po 3 tygodniach przerwy dostałam takiego wysypu zaskórników, że szok, a moja skóra świeci się jak po oliwce - już nie wiem co robić. Mam dosyć tych PSEUDO lekarzy którzy potrafią tylko ściągać kasę… Ratujcie i polecajcie lekarzy, którzy chcą leczyć a nie odwalić kolejnego Klienta…
divinora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 13:50   #463
blondi19
Zadomowienie

GG do blondi19

szukam dobrego dermatologa z terenu SZczecin-Goleniów-Wolin kogo polecacie?

I żyli długo i... ciii.. ! Ty nie jestes z tej bajki ksieżniczko!

blondi19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-13, 15:27   #464
malenstwo_krk
Raczkowanie

Wszystkim krakowiankom polecam p. Trątnowiecką (przychodnia na ul. Galla), już niestety miałam okazję sprawdzić wielu, ale ta Pani jest zdecydowanie najlepsza
malenstwo_krk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 16:25   #465
_szatynka_
Przyczajenie

Jutro właśnie wybieram się do pani doktor i mam nadzieję, że będę mogła ją polecac dalej
_szatynka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-14, 18:36   #466
miu miu
Wtajemniczenie

Szukam dobrego dermatologa, w Poznaniu lub okolicach. Zapalenie mieszków włosowych po depilacji intymnej! Pomocy!
Stary 2009-09-17, 14:44   #467
dzidziaaa
Raczkowanie

może ktoś mi polecić drematologa w lublinie ? ;> najlepiej panstwowo:P
Stary 2009-09-20, 20:05   #468
anituk1
Przyczajenie

POLECAM we wrocławiu -dr. Zofia Pruszyńska. NAJLEPSZA dermatolog jaką dotychczas poznałam, a uwierzcie, że poznałam ich sporo!
anituk1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 21:31   #469
Sylvia0404
Przyczajenie

GG do Sylvia0404

Cytat:
Napisane przez dzidziaaa Pokaż wiadomość
może ktoś mi polecić drematologa w lublinie ? ;> najlepiej panstwowo:P
oj z państwowym będziesz miała ciężko... co prawda zaoszczędzisz na wizytach ale co z tego jak na leki wydasz, które nie pomogą... Mogę Ci polecić doktor Liliannę Szlendak Leszczuk, przyjmuje na Lwowskiej, to jedyna dermatolog, która mi pomogła, a odwiedziłam ich całe mnóstwo... Wizyta kosztuje 70 zł, jakbyś chciała więcej informacji to służę pomocą
Sylvia0404 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 07:12   #470
hell_girl
Raczkowanie

Dobry kosmetolog Kraków

Witam forumowiczki Szukam dobrego lekarza- kosmetologa w Krakowie- problemy z cerą. Macie kogoś sprawdzonego? Pozdrawiam !
hell_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-04, 20:56   #471
ginza
Raczkowanie

Od siebie mogę polecić dr Wasyłyszyna, który przyjmuje w Warszawie. Wizyta nie jest tania, bo 120 zł, ale za to leki zawsze kosztują 10zl
Lekarz przepisuje robione specyfiki - płyn plus maść. U mnie zadziałało, ale zastosowałam się do jego wskazówek : nie używać kosmetyków typu fluid, myć twarz tylko zwykłym mydlem w kostce, jeśli krem to tylko podstawowy Nivea, można używać pudru w kamieniu. Odstawić wszystkie "dobre kosmetyki". Stosowałam się do jego zaleceń i trądzik zniknął, a borykałam sie z tym problemem kilka lat. Aha pozwala stosować kosmetyki Neostrata (niestety kosztują majątek jak dla mnie i są trudno dostępne w Polsce) Lekarz jest ok
ginza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 12:08   #472
paradiso perduto
Zakorzenienie

Ja polecam dr Anne Purę - kiedyś przyjmowała w szpitalu na Koszykowej w Wawie i w C.H. Promenada. Teraz nie wiem gdzie przyjmuje, ale naprawdę konkretnie wzięła się za cerę i pomogła zwalczyć trądzik. Polecam!
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 18:03   #473
lalaith
Zakorzenienie

Dot.: Dobry kosmetolog Kraków

Cytat:
Napisane przez kejt35 Pokaż wiadomość
Ja cenię sobie kosmetologów z salonu Laime ( na Retoryka). Panie profesjonalne, bardzo przyjazne, a co najważniejsze skutecznie dobierają terapię i jest niedrogo. Czyli 3 w 1. Mój ulubiony salon!
Ale to jest salon kosmetyczny a nie dermatologiczny przecież
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-10, 12:23   #474
weronika81
Przyczajenie

Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy? POZNAN

szukam dobrego i sprawdzonego dermatologa w poznaniu. Musze wyciac pieprzyk i zbadac pozostale wiec chce zrobic to u profesjonalisty. Prosze o pomoc
pozdrawiam
weronika
weronika81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 22:56   #475
marex
Przyczajenie

jest ranking lekarzy w necie. jak wejdzesz na spacemed.pl wpisz specjalność i miejscowość.
marex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 14:59   #476
CzlowiekBezNadziei
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anituk1 Pokaż wiadomość
POLECAM we wrocławiu -dr. Zofia Pruszyńska. NAJLEPSZA dermatolog jaką dotychczas poznałam, a uwierzcie, że poznałam ich sporo!

Kiedyś byłem u tej Pani, dobre podejście, na wejściu wysłany na badania laboratoryjne trądzika ( chodziło o skład ), leki tj maści żele itp kupowane bezpośrednio u tej Pani. Byłem tam pare lat temu może coś się zmieniło ale wołała 100zł za wizytę, dużo jak dla mnie a zrezygnowałem kiedy okazało się że praktycznie za każde wejście do gabinetu kasowali 100zł, a mówiono że kontrolna wizyta jest bezpłatna, tak jednak nie było i podarowałem sobie...

Sam szukam obecnie dobrego dermatologa na terenie Wrocławia, proszę o propozycję. Dziekuję

Edytowane przez CzlowiekBezNadziei
Czas edycji: 2009-10-19 o 15:01
CzlowiekBezNadziei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 13:59   #477
saming
Zakorzenienie

A czy ktoś może powiedzieć coś na temat dr. Goleńskiej z Warszawy? Przyjmuje w tej przychodni z tyłu akademika na Pl. Narutowicza...

Albo może polecić naprawdę dobrego dermatologa w Warszawie, nawet prywatnego ?

saming jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 12:51   #478
jomic
Zakorzenienie

Włocławek- nie polecam pani z Centrum Medycyny Estetycznej VIVA, ul. Promienna. nie pamietam naziska a nie chce przekręcic- Joalnta Ś. Chyba ma prowizję od wciskania Izoteku. PRzez 20 minut mnie namawiała, mimo ze po usłyszeniu nazwy powiedziałam jej, że teog absolutnie brać nie będę!!! Zgarnęła 80zł za wizytę i wyszłam z recepta na duac. Kompletnie nie zwróciła uwagi na to, ze nie mam wyprysków tylko plamy. Na które cłąkiem spoko zadziałał pilling. Niestety zrobilam tylko jeden bo na serię, ok 5 nie miałam kasy. A robiłam go w lOsztynie, pani Krakowian-Szumera, przychodnia studencka w Kortowie. Wizyta na NF, na ktoerj umowiłam się na prywatny pilling. Pani bardzo sympatyczna. tylko trochę małomówna. W Olsztynie odradzam doktora Wyrwasa- na NF przyjmuje w Szpitalu Wojskowym, al. Wojska Polskiego , prywatnie gabinet na Starówce. Rekacja na trądzik- może to sobie pani nazywać jak chce. I tak nie zniknie. Więcej mnie nie zobaczył.
jomic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 21:18   #479
astrylda
Przyczajenie

Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy? // Gdańsk

Przejrzałam wszystkie posty i odnośnie Gdańska pojawili się tylko dr Grabias z Cosei oraz dr Szczerkowska-Dobosz z Derma Novum. Czy poza tymi specjalistami jest ktoś jeszcze godny polecenia? Słyszałam o dr Grabiasie że to dobry specjalista od chorób skórnych- czy ktoś korzystał z jego usług?
astrylda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 16:31   #480
Marcia1984
Raczkowanie

A czy ktos byl u doktor Baglaj lub Wisnickiej we Wroclawiu??
Marcia1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dermatologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości