|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
ja już po pracy. piję sobie drineczka i zajadam orzeszki. A panowie się dzisiaj bawią na kawalerskim
|
|
|
|
|
#453 |
|
Raczkowanie
|
Kochane bardzo Wam dziękuję za życzenia
Jestem żoną od prawie 34 godzin nie mogę uwierzyć, że wszystko się udało, było lepiej niż sobie wymarzyłam, Tż zrobił mi mega niespodziankę, pogoda cudna, ślub ech... wrażenie nie do opisania, nasz pierwszy taniec wywołał owacje a nawet łzy wzruszenia, sala cudnie ustrojona, jedzonko pyszne, goście bawili się genialnie, DJ i prowadzący po prostu mistrzostwo świata! Aż żal, że trwało to wszystko tak krótko.Bardziej szczegółową relację zamieszczę jak pozbędę się gości
|
|
|
|
|
#454 |
|
dryfuję słowami
|
bylam na przymiarce sukni i jestem przerażona. wyglądam obrzydliwie. jak jakiś tłusty wieprzek. gębe mam pękatą jak balon i schodzoną jak stary trampek, a zamist włosów mam mopa. ;(
wcześniej o tym nie myślałam, ale teraz naprawdę się boję. i chyba chciałabym mieć już to wszystko za sobą.
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Było super, mój mąż śpi ja się melduje i idę do niego
![]() Ślub, to jest pikuś ![]() Zero stresu, cały czas się smiałam, mój TŻ troszkę więcej stresu. Nikt mnie nie poznawał wyglądałam tak źle albo tak dobrzeMakijażystka kochana, fotografka agentka jak ja ![]() Dałysmy czadu Wiem, że zdjęcia będą boskie, bo Aga jest świetna i już nie mogę się ich doczekać ![]() Pa
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję żonko |
|
|
|
|
|
#457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wygladasz normalnie, suknia bardzo mi sie podoba, jak dojdzie makijaż i fryzurka bedziesz wygladac super,
|
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
Africa fun fajnie ze wszystko sie udało
Rock każdy chyba wiedzial ze ci sie wszystko uda mialaś wszystko dopiete na ostatni guziak nie umiem sie doczekac zdjęć I zapewnie nikt cie nie poznał bo tak dobrze wyglądałaś Inwersja chyba mialaś zly dzien ty sie tak nieprzejmuj bo nerwicy dostaniesz.W dniu ślubu bedziesz ładnie wymalowana bedziesz miała włosy zrobione staniesz wyprostowana dumna z głową do góry i pewnie stwierdzisz ze slicznie wyglądasz a twót Tż padnie z wrażenia jak cie zobaczy
|
|
#459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jeszcze dojdzie do tego fryzura, makijaż to będziesz najpiękniejszą PM głowa do góry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że się wszystko udało ![]() Ja wczoraj miałam próbną fryzurkę. Potem jak zgram zdjęcia to pokażę. Nawet nawet... ale jest coś co mi w niej nie pasuje, sama nie wiem co...może za dużo lakieru nawalone miałam, może to wina, że mam kolor niezrobiony. nie wiem,i wczoraj było spotkanie świadków. nawet jakoś poszło, ale inaczej to sobie wyobrażałam, może było troszkę za drętwo. I dzisiaj znowu się na TZ wkurzyłam - jedziemy zawieść kotkę babci do weterynarza, na uśpienie raczej , a potem mamy na działkę na grilla, a ten, że nie o tej godz się umawialiśmy, że mieliśmy o 13 a nie o 14, kurcze,m czy On nie rozumie, że to są strasi ludzie, że babcia przezywa że musi zawieść kota, a my nie mamy żadnych planów, a grilla możemy i 2 godz później zrobić. no chyba, że On chce się napić wcześnie. Druga rzecz dotyczy panieńskiego - mamy taką paczkę znajomych, poznałam ich w trakcie bycia z TZ, fajne pary, spotykamy się czasami na uyrodzinach, sylwestrach idt, ale te Dziewczyny to nie są moje bliskie koleżanki, nie mam o czym z Nimi gadać, inaczej na imprezie jak są faceci, ale na panieńskim. Tym bardziej, że będą dziewczyny, które się znają wcześniej, a One byłyby same. Więc ja powiedziałam, że chcę zaprosić koleżanki moje które znam, z którymi jestem blisko, które wiem, że będą się podbnie jak jak bawić idt. A ten, że żałuję, że ich na wesele w takim razie zaprosił. Ale przecież nie muszę Je zapraszać. To ma być mój wieczór, ja mam się czuć dobrze w Jego trakcie... Uciekam, bo TZ coś dla kota zrobił w łazience... |
|||
|
|
|
|
#460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że jesteś zadowolona ![]() Cytat:
hahaha chyba tylko Ty po weselu mogłaś wejść na wizaż![]() ![]() Jutro jedziemy z teściową nad morze, może się nie pozabijamy Idę się pakować, papapa
|
|
|
#461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może teraz jeszcze zainwestuj w jakąś maskę do włosów? Będzie super Twój TŻ na pewno będzie zachwycony![]() Tylko się uśmiechnij!!! ![]() Cytat:
Gratuluję Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2011-08-14 o 12:28 |
|||
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
juu
za 3 miesiące PO
|
|
|
|
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super Kochana że przeszłaś to bez stresu i już jesteś zonką gratuluję ![]() Cytat:
Gratuluje Kolejnej żonce ! fajnie czytać ze wesela byly jeszcze fajniejsze niz sie spodziewałyście. a czym Cię Tzet zaskoczył jeśli moge spytać ? a ja wczoraj miałam panieński ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- wczoraj miałam panieński ![]() o 17 umowiłam się z przyjaciółką ( zastępuje godnie świadkowa która jest w Londynie ) na początek zabrała mnie ... do SPA i miałyśmy 30 minutowy masaż - " aromaty ziemi" mmmnj ak bosko pachniały kosmetyki których używano. Masaż rewelacja ! na moje obolałe ostatnio barki - super sprawa ![]() potem poszłyśmy do niej niby się przebrać na dalszą część wieczoru a tam... czekały już Dziewczyny w przybranym balonami i innymi duperelkami pokoju. Było mnóstwo jedzonka ( dla mnie tez specjaly - chudy twaróg np :P) było Nas 7 spoedziwałam sie ze jeszcze więcej Dziewczyn odmówi ale grupa była zwarta silna i gotowa na wszystko zostałam poddana różnym testom musiałam zawiązac krawat z karteczek ułożyc przepisy na naleśniki i jakies ciasto - dopowiadałam na pytania, na które wczesniej odpowiadał mój przyszły Mąż - szok ze prawie na wszytskie odpowiedzieliśmy identycznie dostałam bieliznę, dyplom przyszłej żony, peniskową różdżkę, maskę jako tort Dziewczyny zrobiły kolorowe chyba 5 warstwowe galaretki ( bo ja nadal nie mogę ciasta) były peniskowe rurki do napojów :P ogólnie szałokoło 22 przyjechaly zamowione taksówki i pojechałyśmy do klubu tam pogadałyśmy, wytańczyłysmy się - bylo super ![]() a po 2 przyszli do Nas Panowie z kawalerskiego - najśmieszniejsze jest to że z calego ponad 15osobowego towarzystwo to ja i Mój przyszły Mąż byliśmy najbardziej trzeźwi ale zadowoleni
|
||
|
|
|
|
#464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajna imprezka pozazdrościć
|
|
|
#465 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrowionka i brawa za wszystko, że się udało ![]() Cytat:
Chyba miałaś gorszy dzień...wszystko bardzo ładnie, sukienka bardzo fajna, ładnie w niej wyglądasz...do tego dojdzie fryzurka i makijaż i będzie gites ![]() Cytat:
![]() Gratuluję serdecznie bardzo się cieszę, że wszystko się Wam udało ![]() Superowo...ach jużnie mogę się doczekać zdjęć ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#466 | |||
|
Zakorzenienie
|
T'ai jeszcze nie powiedziałam - nie wiem jak szefowa na to zareaguje, a poza tym nie chcę jej dobijać zaraz po powrocie z urlopu, choć to kuszące
[QUOTE=dottta;28733208] [/QUOTE]Mojego strasznie poty oblały jak miał przysięgę mówic Zawsze tak jest Cytat:
Africa_Sun i Rock czekamy na dłuższe relacje - chyba faktycznie wizaż strasznie uzależnia ![]() Cytat:
Morenica nie złosć się na TŻA - to tylko facet ![]() Cytat:
![]() Ale czas leci Gratki ![]() Margolka fajny miałaś wieczór - u nas było odwrotnie tzn. ja i Mąż bylismy najbardziej zalani ![]() A my dziś wróciliśmy z wesela - 4 godziny drogi w jedna stronę -wykonczona jestem, ale było fajnie i nawet potańczyłam, ale o 1 poszłam do pokoju już - trzeba się oszzędzać. I PM miała niemal identyczny bukiet jak ja - miło jak ktoś się wzorował na czymś Twoim
|
|||
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Juu
za czad od slubu.Za tydxien panienski. Bedzie ok 16 osób, Dziewczyny ja też czekam na relacje ![]() Kawalerski sie udał. Adam w środku nocy dzwonił do mnie... Do pracy. Buhaha |
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! mam nadzieję, że panieński się uda A Twój TŻ niezły |
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juzsti za 3 miesiące po ![]() Nam dzis stuknęło 2,5 roku razem
|
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
|
|
|
#472 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
gratulacje!! Fajnie, że wszystko się udało!!!
|
|
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
Nie no rewelka...takie pustki...z lipca dziewczyny też już nie piszą...
joanwi...miciakicia... Wątek zanika...pamiętam te czasy po kilkanaście stron dziennie... a teraz kilkanaście wpisów dziennie... Nieźle...a dziewczyny z końca roku...kto z nimi będzie pisał, doradzał? |
|
|
|
|
#474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Juu za 3 miesiące ![]() Margolka fajny panieński ![]() Ivona gratuluję
|
|
|
#475 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem bardzo zadowolona, wszyscy chwalili wystrój sali. Dostałam nawet propozycję zaaranżowania weselnej sali na imprezę którą organizuje moja kuzynka w swoim dworku![]() Makijażystka zrobiła z moją twarzą cuda, Aga nasza fotografka rozśmieszała nas do łez Obie sa cudowne. DJ przywiózł ze sobą przecudne oświetlenie nie tylko parkietu ale i podświetlenie ścian Jesteśmy mega zadowoleni i bardzo chcielibyśmy już mieć zdjęcia![]() Jak cały alko ze mnie zejdzie to stworze jakąś relacje
|
|
|
#476 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
jesteś już Żonką ! Jak to zleciało ! Czekamy za relacją ! ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie ! |
||||
|
|
|
|
#477 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie lepiej zamiast narzekania pobudzać go do życia? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Muszę się pochwalić: Nasz walc wychodzi wyśmienicie!!
|
|
|
#478 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama pogadaj a nie wpadasz-ponarzekasz-napiszesz dwa posty i znów narzekasz Po pierwsze są wakacje i mniej czasu na pisanie. Po drugie faktycznie po ślubie dziewczynom przybywa obowiązków szczególnie jeśli zaczynają mieszkać z mężami na własny rachunek![]() KAŻDA dziewczyna dostaje radę jeśli o nią prosi, więc nie wiem o co Ci chodzi.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

i mniej czasu na pisanie. Po drugie faktycznie po ślubie dziewczynom przybywa obowiązków szczególnie jeśli zaczynają mieszkać z mężami na własny rachunek