|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
moje podsumowanie dnia
![]() I grahamka z serkiem topionym i pomidorem; nektarynka 30min siłowe na nogi i ręce, brzuszki; 30min na orbitreku; 10min na twisterze II 3krokiety z kapustą i grzybami +ketchup, sos czosnkowy III 3łyżki serka wiejskiego+pół pomidora+ kawałek papryki+ogórek kiszony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do avatara- to Nelly Furtado z tego, co widzę ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś trochę aktywniej: 40 min. steppera przy 90210 i dłuuuugi spacer z TŻ do Pepco po zeszyty. Zrobiliśmy z 7km ![]() Na śniadanko zjadłam owsiankę, na drugie bułkę (pół z dżemem, pół z miodem) i herbatę, a na obiad resztę wczorajszego makaronu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
ale tu cichutko dzisiaj
![]() moje podsumowanie ![]() I serek homo waniliowy; 2 nektarynki II frytki Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (35 min); 10min na twisterze; 10min na skakance III kajzerka – pół z serkiem wiejskim, pół z serkiem topionym i pomidorem; 4śliwki wiem, wiem, frytki są bee ![]() ![]() ![]() i tak mój mały sukces ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Rozeznanie
|
hej kochane
![]() ![]() mam dylemat natury zakupowej ;D Wpadly mi w oko buty - są ładne wygodne , i teraz pytanko nie wiem jaki rozmiar powinnam kupić 39 są mega wygodne ale ciut noga podchodzi do góry jak idę , natomiast 38 są takie na styk troszkę ale noga w nich stabilniejsza jest i teraz nie wiem , mierzyłam 3 rodzaje butów na zimę 2x na obcasie i 1 plaskie i we wszytskich to samo. I teraz nie wiem , jak radzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Eeej kochane, u nas znowu weekendowa cisza? Ciekawe, co ciekawego czynicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Faktycznie cichutko na wątku. Ja nie odzywałam się, bo wczoraj byłam przez cały dzień na Festiwalu Nauki organizowanym przez mój uniwerek i wróciłam straaaasznie zmęczona.
TŻ przygotował mi pyszny obiad (schabowe dewolaje) i po obiedzie od razu zasnęłam. Jak wstałam to oglądaliśmy trochę TV, TŻ pojechał na nockę do pracy, a ja poszłam szybko spać. Dietkę raczej trzymam. W sobotę zjadłam loda w czekoladzie, poza tym wszystko normalnie oprócz tego że jeszcze zrobiliśmy na wieczór budyń (no a że TŻ też chciał jeść do musiałam lepiej posłodzić), a wczoraj przed TV wsunęłam chyba z pół kilo winogronu od mamy ![]() ![]() Na razie uciekam. TŻ dał znać żebym mu kawę zrobiła ![]() ![]() A później jadę na 3 dni do mamy na wioskę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja po przerwie
![]() Na weekend byliśmy z TŻ u rodziców i nie było jak zaglądnąć ![]() Sobotnich kalorii nie dąło się policzyć, bo była impreza i obydwoje pozwoliliśmy sobie na pewne smakołyki ![]() ![]() Więc w sobotę z 1800 kcal zaliczyłam co najmniej ;] Tak sobie zaokrąglam...do góry ![]() Ale wczoraj...za wczoraj TŻ powiedział, że mi chyba medal przyzna :P Niecał 800 kcal spożyłam a byłam najedzona jak nie wiem co ![]() Nie ma to jak fasolka szparagowa ![]() Dzaga- Ty się mamą nie przejmuj ![]() ![]() ![]() Powiem szczerze, ze takie podejście niektórych rodziców bardzo mnie denerwuje...
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Indios, a cóż to za sałatka? Za mną już chodzi od jakiegoś czasu jakaś dobra a moja mama uwielbia robić sałatki więc jutro chyba to wykorzystam i coś razem przygotujemy
![]() ![]() Co do mamy, czasem w ogóle jej nie rozumiem. Właśnie mam już 22 lata, jestem z facetem 5 lat i przecież widzi że to cudowny człowiek, widzi jak mnie uszczęśliwia, że wyciąga mnie z każdego dołka, że przy nim naprawdę uwierzyłam w siebie i niczego przecież w życiu nie zawaliłam. Najpierw była przeciwna ogólnie naszemu związkowi, później jakoś to przebolała, bo pewnie doszła do wniosku że nic nie wskóra. Potem był problem naszego wspólnego zamieszkania, bo jakim prawem ona kupiła mi mieszkanie a ja teraz "chłopa przyprowadzam" zamiast wynająć studentowi/studentce pokój - nie zauważała że cały czynsz i część rachunków płaci właśnie TŻ, więc szczerze mówiąc na jedno wychodziło jeśli już mamy czepiać się strony finansowej. Wiele moich znajomych którym mamuśka wróżyła sukcesy szybko zaszła w ciążę, nie skończyły studiów, zostały na wsi lub w rodzinnym mieście, a ja jakoś wybiłam się z wiochy, mój TŻ tak samo i jakoś dajemy radę, nie bierzemy od rodziców kasy i wgl ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-09-19 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mówię Ci...nie przy pizzy, nie przy ciastkach i ciasteczkach, ale przy tej sałtce zapominam o diecie ![]() ![]() Co do mamy- nie przejmuj się, naprawdę ;] Co do podejścia- okropne :/ Dobrze, że nie dąłaś się zmanipulować i postawiłaś na TŻ a nie właśnie na mamę. Nie rozumiem jak można własnej córce psuć szczęście takimi gadkami :/ Między moimi rodzicami a TŻ też był kryzys...ale to było bardoz dawno temu i było w tym trochę jego winy i nadinterpretacj ize strony moich rodziców...myślałam, że już zawsze bedzie problem... Na szczęście wszystko się zażegnało i jest super ![]() ![]() Na wiadomość o ślubie bardzo sie ucieszyli, pogratualowali i byli zadowoleni, ze powiedzieliśmy na tyle wcześnie, że zdążą kasę uzbierać na coś konkretnego dla nas :brzyda: Ach Ci rodzice ![]() Dlatego rada na przyszłosć- jednym uchem wpuszczać, drugim wypuszaczać i nie dawać po sobie znac, ze to w ogóle do Ciebie dociera...w sensie te narzekania ![]() Moze po jakimś czasie dotrze do niej, że na Tobie to nie robi wrazenia i odpuści ![]() Swoją drogą wiadomość o zaręczynach też powinna ją otrzeźwić ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dzaga1989 nie przejmuj się mamą, ona pewnie tak się zachowuję z troski o Ciebie ![]() ![]() ja dopiero niedawno zwlekłam się z łóżka i zjadłam śniadanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tu zaraz drugie śniadanie będę mucić ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
dzaga1989
nie , nie kochana - na tym Avatarze to nie ja ![]() idąc tropem Wizażystek znalazłam w necie jakieś zdjęcie ... sporo mi brakuje do tej piękności ![]() Edytowane przez kumat Czas edycji: 2011-09-19 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Uciekam już dzisiaj z forum dziewczyny i wracam dopiero w czwartek. Jeszcze mam trochę do zrobienia - prysznic, resztę pakowania, posiedzę trochę z TŻ, pozrzucam piosenki na mp3 (jeśli ktoś lubi Marinę to oprócz ostatnio wydanych 2 piosenek na YT są też 3 "przecieki" - wszystkie super!).
Także trzymajcie się cieplutko, pilnujcie dietki, ja też postaram się jakoś pilnować, chociaż wiadomo jak to u mamy ![]() Ok, lecę. Buziole ![]()
![]() |
![]() |
#470 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz, myślę, że moja mama jest podobna do Twojej. Ale tu chyba nie chodzi o dopieczenie... w sumie też tego czasem nie rozumiem, ale przecież własna matka nie powinna chcieć dopiec swojemu dziecku ![]() Cytat:
![]() A ja przedtem myślałam, że Dżaga pisze o avatarze Indios ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Przyczajenie
|
Byłam na Mazurach na dwa tyg, wróciłam 3 wrzesnia w sobote i miałam zamiar od poniedziałku się odchudzać. W niedzielę pojechałam na zakupy i nakupowałam sobie activii, ciemnego pieczywa pełnoziarnistego, kefirów, otrebów, musli, owoców itd, a tu w poniedziałek mój mezczyzna do mnie dzwoni, ze zamowil wycieczke do Turcji i w srode wyaltujemy, wiec z diety nici
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
moje podsumowanie dnia
![]() I bułka Dukana z serkiem topionym i pomidorem; nektarynka Hip hop abs (30min) + P90X-Ab Ripper(15min) II 2krokiety z kapustą i grzybami +ketchup, sos czosnkowy III kawałek grillowanej piersi z kurczaka, sałatka (pomidor, kawałek papryki, ogórek kiszony) IV jogurt o smaku orzechów laskowych; nektarynka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na razie nie ma co sobie tym głowy zaprzątać , jedź baw się dobrze a my ... możemy tylko się rozmarzyć nad pogodą jaką Ty będziesz miała w Turcji. u mnie na przykład dziś : 14C , deszczowo i wilgotno , brrr.... ![]() pa,pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pracy to głowa do góry, coś się w końcu znajdzie. Szukasz czegoś konkretnego, czy Ci obojętne co? ja też ciągle się zbieram to szukania pracy, ale jakoś lenistwo ciągle wygrywa ![]() moje podsumowanie dnia: I 4łyżki jogurtu nat + 1łyżka musli + 1łyżka otrębów + 1łyżka słonecznika II spaghetti III nektarynka IV miseczka twarogu ćwiczeń brak, bo zrobiłam sobie dzień wolny, żeby mięśnie odpoczęły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po 3 miesiącach szukam już każdej pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
Anulka , będzie dobrze
uwierz w siebie ![]() co do pogody to niestety , w takich warunkach klimatycznych żyjemy i nic na to nie poradzimy kobietki... pocieszmy się tym że po jesieni i zimie będzie wiosna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
AnULka248 w końcu coś się znajdzie
![]() a co tu w ogóle tak cicho ostatnio? ![]() ![]() I kajzerka z serem, pomidorem i papryką II lód waniliowy w polewie czekoladowej z migdałami III spaghetti IV winogrono V 3 małe jajka na twardo + trochę majonezu 30min na orbitreku; 10min na twisterze; ćw na ręce z hantelkami (ok. 10min) A jak tam u Was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.