|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Ufffff, nadorbilam, chociaz juz mnie korcilo nie nadrabiac. No, ale glupio tak wpadac po kilku dniach i sie pchac ze swoimi "brudami" od razu
![]() AgaMili, gratuluje syneczka!!! Fajnie, ze bedzie parka ! Podobal mi sie tez tekst tzta o uwazaniu na synka ![]() ![]() Zycze szybkiego powrotu do zdrowia corci. Wysylam pozytywne fluidki ![]() ![]() Inutil, dziekuje za wiadomosc o malej znajomej ![]() ![]() Mijus, dziekuje za pamiec ![]() Oczywiscie spoznione zyczenia z okazji rocznicy i zdrowka dla kotka. Zmartwilam sie biedaczkiem. Neska, Twoj sen mnie zabil ![]() ![]() Cytat:
to dlatego, ze mam takie same odczucia ![]() Cytat:
![]() az moj tz sie smieje, ze wszedzie sie z bebzolem rozwalam Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I Kochanie, przepraszam,ze nie odpisalam jeszcze na priva, swinia ze mnie i ![]() Dziewczyny, u mnie jak nie urok to sraczka. Jak nie lozysko na dole, to infekcja drog moczowych, jak nie infekcja, to teraz sie okazalo, ze mam aniemie ![]() Na szczescie posiew moczu pokazal, ze nie ma bakterii ![]() Pochwale sie tym, ze TZ nas rozpieszcza. Codziennie gotuje pyszne obiadki, od dzisiaj do powrotu moich rodzicow bedzie wyciskac soki z buraka, jablka, marchewki, pietruszki,selera na niedobor zelaza, podstawia pod nos same smakolyki, jak tylko najdzie mnie na cos ochota, to jedzie do sklepu. Wieczorami masuje brzuszek, cycochy i posladki antyrozstepowcem, a na koniec relaksujacy masaz pleckow i stop plus usypianie glaskaniem po glowce. Przygotowuje kapiele, podstawia poduszki pod plecy, rozpala w kominku i sprzata caly dom. Cos cudownego. Az sie boje jak dlugo to potrwa... ![]() ![]() Trzymam kciuki za wszystkie chorowitki !!!!!! Wracajcie jak najpredzej do zdrowia !!! P.S. Jak myslicie, po porodzie tez bedziemy mialy swoje forum? Uswiadomilam sobie, ze przez te kilka dni bardzo sie za Wami stesknilam.
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-09-15 o 20:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez walczylam z anemia latami ale teraz akrurat w ciazy jej nie mam na szczescie. Pij sok buraczany, buraczki do obiadku i lykaj zelazo a bez ok ![]() A tz ![]() ![]() ![]() Co do forum to teraz jestesmy na poczekalni a potem bedziemy na odchowalni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj mam jakis kiepski dzien, leze w tym domu i do glowy dostaje, dzisiaj TZ poszedl na 14 do pracy bedzie dopiero jutro popoludniu, cora u dziadkow, a ja leze i gadam z kotami
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do TZ to ja takiego komfortu nie mam, co prawda ostatnio zrobil sniadanka i kolacyjki, ale syfozol w domu straszny, na meblach mam warstwe kurzu, wiem, ze zrobilby jak bym go poprosila, no ale wlasnie musze poprosic ![]() ![]() Ciekawe jak tam Sandra, przerabane troszke z tym szpitalem, ale dobrze, ze lekarz jest czujny i nie zlekcewazyl tego cisnienia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#458 | ||
Zakorzenienie
|
Zmykam na 'kuchenne rewolucje' i spać
![]() Cytat:
![]() woow ile ciuszków? super ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja kupiłam śpiworek w 5-10-15 na wyprzedaży podobny jak ten beżowy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do buraków- one zawierają dużą ilość witaminy C, ale nie mają niestety żelaza nic a nic... ![]() ![]() ![]() ![]() pearpearl - no w końcu jesteś! ![]() ![]() ![]() ![]() Anemii współczuję, wiem jak to jest, sama leczyłam się koło 4 miesięcy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę, że możesz spać, bo ja nie, masakra jakaś... ![]() ![]() A tż... no no ![]() ![]() ![]() ![]() A po porodzie na pewno będziemy się udzielać- tylko rzadziej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
co do mojego snu
![]() ![]() idę lalunie!! jutro idę na badania w tym glukoza!!!!!!! trzymta kciuki żebym przetrwała!!! dobranooooooooooc |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zmykam spać, zaraz wróci Tzcik z pracy ![]() Neska, trzymam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tak sobie Was cały czas podczytuje, ale za dużo się nie udzielam, jakoś ciężko mi się wbić w Wasze rozmowy, ale chciałam o coś zapytać. Jestem w 17 tygodniu ciąży i ostatnio w nocy dopadł mnie okropny ból brzucha, głupio zrobiłam bo przetrzymałam do rana i dopiero wtedy pojechałam do mojego gina. Okazało się, że ginekologicznie jest wszystko ok, ale dostałam skierowanie na usg jamy brzusznej i wykazało, że mam piasek w nerkach i możliwe też malutkie kamyki. Do gina ide dopiero w poniedziałek :/ Czy któraś z Was miała z czymś takim do czynienia? Bo się stresuję i w dodatku cały czas czuję lekki ból z prawej strony brzucha :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Zakorzenienie
|
Boże ale jak się masakrycznie czuję...
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Maga83 ja tak nie miałam... ale lekarz powinien cosik zaradzić ![]()
![]() |
#464 | ||
Zakorzenienie
|
Witam w piatek
![]() Fajnie, że jutro weekend ![]() Cytat:
Ale lekarz na pewno coś pomoże, nie martw się ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie coś od czasu do czasu gardło postrzykuje (nie boli, ale czase coś zaszczypie). Więc dziś na śniadanie zaaplikowałam sobie kanapkę ze szczypiorkiem, czosnkiem i wędliną ![]() ![]() I teraz siedzę w pracy i śmierdzę, mimo iż umyłam zęby, spożyłam gumę miętową, piję kawę i przegryzam jogurtem ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-09-16 o 06:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#465 | ||
Rozeznanie
|
Hej Mamusie
![]() Cytat:
![]() Na szczescie mężu postraszył policja (bo zaliczka zapłacona) i dzis juz sa na budowie tylko ja sie boje ze jak dalej bedzie cos szlo nie tak to jeszcze trafie do szpitala... Dopiero wieczorem sie uspokoilam i nie wiem jak to wplynelo na dzidzie ![]() Wiem wiem wsczyscy mowia ze nic sie nie stanie jak nie zdazymy ale nic nie poradze ze sie wkurzam, tak sobie zaplanowalam zeby zdazyc a teraz przez tego pacana ehhh... ![]() No nic rozpisalam sie troche, musialam sie wyzalic ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Przyznac sie kto rozsyła te wirtualne choróbska?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a tż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#468 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pearpearl fajny ten Twój nietoperz ![]() ![]() A mi dzisiaj Mężulek razem z Dzidkiem śpiewali sto lat z okazji urodzin ![]() ![]() Za to dzisiaj będę musiała troszkę popracować... Całą noc nie spałam, bo bez przerwy śniło mi się, że muszę ustalać plan lekcji dla dzieci ze szkoły, w której też pracuję. A to dlatego, że faktycznie teraz mamy problem z tym planem i dlatego jadę dzisiaj do szefowej ustalać plan lekcji... Dobra strona tego to to, że zobaczę jej dzidziusia, które urodziła w zeszły wtorek ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja dziś mam 23t6d ![]() Cytat:
![]() A ja idę na glukozę pewnie w przyszłym tygodniu ![]() Cytat:
to zapraszam do mnie, ze słodkości proponuję: tartę gruszkową z cynamonem, ciasto śliwkowe z kruszonką i mini serniczki z polewą czeko i malinką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do forum to jeśli będziemy mieć czas to pewnie na Odchowalni zrobimy sobie własne nowe forum i będziemy się jarać kupkami, kolkami i nowymi wyczynami naszych dzidziolów, tak jak teraz wózkami i ciuszkami - oczywiście rzadziej ![]() dzień dobry ![]()
![]() |
#471 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Agatku niemożliwe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Wtajemniczenie
|
Glukoza jest bardziej słodka niż lukier na pączku? Ma kontystencje wody czy bardziej syropu? Jeju tyle mam pytan, ale chce wiedziec czego sie spodziewać
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#477 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
BAN stały
|
Dzien dobry
![]() Moja cora wczoraj jeszcze raz zwymiotowala wiec znowu do przedszkola nie pojdzie i musze tate sciagac zeby ja zabral do siebie , bo juz dzis musze isc do pracy ![]() ![]() A Alanek do rana kopie jak najety ![]() Cytat:
![]() ![]() Kropeczka 100 lat , zdrowego dzidziusia i bezproblemowego porodu!!! ![]() ![]() Agatek jak dzisiaj? Neska trzymam kciuki za glukoze dzisiaj ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-09-16 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zadomowienie
|
czesc mamuski
![]() ja tak na szybko gratuluje poznania plci i udanych wizyt ![]() Agatku kuruj sie ![]() a ja mam dzis sesje brzuszkowa.. i lece sprzatac i sie szykowac ![]() buziaki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.