Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-05, 16:42   #451
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Chcieliśmy się sądzić, ale zanim to się skończy to ja będę miała mgr! Jestem tak zła, że już się poryczałam Bo potraktowali nas jak jakąś szarą nieistotną masę, która ma G do powiedzenia.. Podobno studniówka ma być fajnym przeżyciem.

Ja nie wiem skąd się biorą tacy ludzie... To trzeba mieć tupet!!! ;/;/;/
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 17:03   #452
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
dlaczego?
Bo uciekła z jednej patologi w drugą. No niby nie patologia u meżą,ale dla mnie siedzenie na kupie w jednym domu i zarabianie 1000zł. przy dwójce dzieci nie pachnie dojrzałością. Dziewczyna się nie wyszalała, wzdycha za zmarnowaną młodością. Nie dziwię się skoro jedyną atrakcją jaką mąż jej za sponsoruje to wyjazd raz w tygodniu do supermarketu i kościoła. Nie wiem,może za dużo w tej wiosce naoglądałam się takich dziewczyn i zaczęło to wypaczać moją psychikę
Ale nasze wątkowe mamy podziwiam

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Jeeej dziewczyny, aż nie mogę uwierzyć że Was tu znalazłam (trochę się naszukałam ). Część z Was pewnie mnie pamięta. Leżę w domu chora i stwierdziłam, że do Was zajrzę. Z regularnością może być gorzej bo wciąż jestem od świtu do nocy poza domem

Jak tam u Was? Jak efekty, walczycie dalej???

Pozdrowionka!
Karola,mów jak Twoja kariera!

MałaPikanteria, wyslij mi na pw swojego fejsa! :P

Cytat:
Dla mnie tak w sam raz co do klubów mi już ta faza kompletnie przeszła, zanim nie spotkałam Miśka bo teraz pójdę do klubu to co, potańczę, popiję i do domu, nawet nie mam ochoty świrować z nikim innym, poza tym nawet nie kręci mnie wychodzenie samej
A nie możesz iść z nim?
My wychodzimy razem praktycznie co tydzień,a raz na jakiś czas idę sama z koleżankami i też super się bawię. Jak dłużej posiedzę w domu to nogi mi same wariują

Laura
, olej sprawę z terminem i mimo wszystko bawcie się dobrze. Nie daj sobie popsuć radości ze studniówki

W końcu weekend i 3 dni wolnego!!!!
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 17:52   #453
agniesikk
Zakorzenienie

Yo
Ja zamiast się uczyć do matury (silne postanowienie noworoczne), to i tak przylazłam na wizaż Aniabania, dzięki za PW, kochana jesteś

Jak Wy się odchudzacie, to ja też- właśnie jadłam Nutellę. Wyżarłam już wszystkie świąteczne słodycze, więc mogę iść na dietę- Boże, jak dobrze, że się mieszczę mimo to w sukienkę na studniówkę- rozżarłam się przez święta

Dziewczyny, u mojej siostry w pokoju strasznie wali i nie możemy z mamą zlokalizować zapachu- przewąchałam już cały pokój, łącznie ze śmietnikiem i kwiatami- na pewno nic nie zdechło za meblami (np. jakaś mysz). To kurde zapach kiszonej kapusty No oszaleć można- jak zapalę świecę zapachową, to przejdzie? Ale kurde skąd ten smród?

Ej jak tak gadacie o ciążach, to u mnie koleżanka z klasy jest w ciąży- laska ma o tyle szczęście, że jej facet ma 24 lata i dobrą pracę, na dodatek zarabia sobie na niemiecką emeryturę. Tylko jeden minus- jest marynarzem. No ale zawsze jej ktoś tam przy dziecku pomoże. Btw. podziwiam ją, ona wcale się z tą ciążą nie kryje (jeszcze nie widać brzucha, ale dużo gada o ciąży) i w sumie nic dziwnego, bo to nie żadna tragedia, ale mi by było ciężko przezwyciężyć uczucie wstydu i pisać maturę z brzuszkiem np. Pomijając tę kwestię, że rodzice to by mi żyć nie dali, oooj matko kochana, koszmar jakiś. I mój TŻ błyskawicznie zakończyłby edukację

Monia, a powiedz mi, już we wszystkich aptekach są te same ceny leków? Ciekawe czy moje pigułki zdrożały Śmietanka, Ty bierzesz takie same jak ja, prawda? Yaz.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-01-05 o 17:54
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 18:14   #454
MalaPikanteria
Zadomowienie

Monia nie chce się nad sobą użalać ale moje życie wyglada podobnie do dziewczyny którą opisałaś... Jak mówiłam komuś że coś na Wizażu to patrzeli na mnie jakbym powiedziała "na Marsie" jak jadę do biedronki to jest juz coś, no chyba że weekendy w szkole to wyrywam się z tego zadupia.....
PW poszło

wypełzłam z wanny, giry gładziutkie, pazurki pomalowane i czuje sie prawie bosko (z wyjątkiem ok 8 zbednych kg, potwornie zapchanego nosa i zakwasów wszędzie )

na kolacje trochę mało białkową: kisiel+jabłko+2 mandrynki+ 4 winogrona zamknełam się w 1000kcal

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2012-01-05 o 19:00
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 21:31   #455
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
2. nie jestem drobna, to aparat tak uchwycił - naprawdę. Jestem tam zgięta w pasie, a ta niby koszula to tunika i w zgięciu został mój cały brzuch z boczkami

Wczoraj TZ otworzył ptasie mleczko i.... nie zjadłam ani kostki w ogóle po kolacji nic już nie podjadałam
1. nie wierzę! ja tam nie widze boczkow!

2. jak dalas rade nie tknac ptasiego mleczka?! ja nie wiem , jak wy to robicie
Cytat:
mi już ta faza kompletnie przeszła, zanim nie spotkałam Miśka bo teraz pójdę do klubu to co potańczę, popiję i do domu, nawet nie mam ochoty świrować z nikim innym, poza tym nawet nie kręci mnie wychodzenie samej
ja tam lubie sie szlajac sama, z tz, czy z kolezankami, uwielbiam jak sie cos dzieje ale nie powiem, ze nie lubie siedziec w domu przy piwie ;p takich wieczorow jest duzo wiecej, ze wzgledu na mentalnosc tza ;p

z reguly wychodzimy razem, bo o ile mi jest ok kiedy jestem gdzies bez niego, to on nie czuje sie dobrze, ciagle pisze do mnie smsy, dzwoni i wychodzi pierwszy z imprezy, uroczy jest

a powiedz mi, dlugo jestescie razem?
Cytat:
Twoje posty mnie mega podnoszą na duchu. Siedzę teraz z takim SMAJLEM

W ogóle dziołszki - do TŻ zadzwonili z BMW, że w Gliwicach otwierają nowy salon i zapraszają Go na rozmowę kwalifikacyjną Na początku trochę się przejęłam, że jak połączy mnie, studia i pracę, ale w końcu zaczęłam się tym cieszyć.. W lutym ma 22 lata - DO ROBOTY SZPOROWAĆ NA WESELE
1.
2. peewnie, niech idzie do pracy! z tego co piszesz to kocha ta marke, wiec czemu mialby nie sprobowac przypuszczam, ze kasa jest dobra, takze trzymam kciuki zeby mu sie udalo (ps; uwazaj na laski z salonow mam 2 do odstrzalu )
Cytat:
JEZU, ALE JESTEM ZŁA!!! W hotelu, gdzie ma być studniówka są dwie managerki.. jedna podpisała umowę z naszą szkołą, a druga z jakimiś związkami zawodowymi NA TEN SAM DZIEŃ. Zrobiła sie awantura.. Usłyszeliśmy, że GÓWNIARY ZE SWOIMI FAGASAMI mogą mieć imprezę w sobotę. No i dzisiaj przyjechał właściciel i PRZESUNĄŁ studniówkę na 28, bo uznał, że tamta impreza jest bardziej opłacalna, bo oni biorą alkohol, a my nie. CO Z TEGO, że połowa z Nas ma terminy na kosmetyczki, fryzjerów + kilkoro wyjeżdża w sobotę na ferie [łącznie z nauczycielami] no i mamy partnerów na studniach zaocznych, którzy mają sesje Był łaskaw obniżyć cenę o 10zł od osoby.. KPINA!!!!

o KURDE!
wiesz, no przede wszystkim to się nie przejmuj, bo to i tak pewnie nic nie da to ma byc fajna impreza, i tyle. nie jest warta nerwow i grubych pieniedzy wydawanych na kiecki, make up i fryzjerow, oraz nie jest warta kombinacji przy wnoszeniu wódy na sale a dlaczego - bo jest przereklamowana no i ten film ze studniowki. KOSZMAR! (co nie Śmietanka? )

ale z drugiej strony musze wspomniec, ze absolutnie nie zaslugujecie na takie traktowanie i co teraz, z tymi ktorzy gdzies chca wyjechac?;/ zonk jak nie wiem!
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
kochana wpisz sobie na youtubie turbo fire i turbo jam
podobno super efekty to przynosi
kiedyś ćwiczyłam aerobik sportowy, nawet jeżdziłam na zawody, ale jak zmieniłam szkołe, to przestała. i teraz baaardzo żałuje...
boże!! nie wymieniaj słowa PEPSI, bo zaraz zaślinię laptopa!!
powaznie?! ale fajnie, to Ty bylas sportsmenka jak nie wiem! i na czym to w ogole polega zaraz sobie wygooglam
ja cwiczylam woltyzerke mialam taaaki jaskrawo neonowy pomarańczowy kondoniasto obcisły kostium
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
2. Boze co za idioci!! Brak słów, naprawdę skandal! o czym oni myślą? I tak debile podchodzą do młodych osób a wtedy się dziwią że jest brak szacunku do starszych - przykład skądś jest!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
A jak zjadłam kanapkę z dżemem to się liczy?
Hahahaha, ale ja mam dzisiaj głupawkę dziewczyny!

Ja ćwiczę sobie brzuch z tymi fimikami (różne levele są )
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

Drugiego poziomu nie dałam rady całego zrobić, bo mnie mięśnie paliły jak nie wiem
uwielbiam te filmiki wpisalam sobie i turbo jam, i 8 min legs, maja taka choreografie, ze az chce sie cwiczyc w turbodymomenskich ubrankach
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Laura, olej sprawę z terminem i mimo wszystko bawcie się dobrze. Nie daj sobie popsuć radości ze studniówki
dokladnie
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja zamiast się uczyć do matury (silne postanowienie noworoczne), to i tak przylazłam na wizaż Aniabania, dzięki za PW, kochana jesteś

Dziewczyny, u mojej siostry w pokoju strasznie wali i nie możemy z mamą zlokalizować zapachu- przewąchałam już cały pokój, łącznie ze śmietnikiem i kwiatami- na pewno nic nie zdechło za meblami (np. jakaś mysz). To kurde zapach kiszonej kapusty No oszaleć można- jak zapalę świecę zapachową, to przejdzie? Ale kurde skąd ten smród?

Ej jak tak gadacie o ciążach, to u mnie koleżanka z klasy jest w ciąży- laska ma o tyle szczęście, że jej facet ma 24 lata i dobrą pracę, na dodatek zarabia sobie na niemiecką emeryturę. Tylko jeden minus- jest marynarzem. No ale zawsze jej ktoś tam przy dziecku pomoże. Btw. podziwiam ją, ona wcale się z tą ciążą nie kryje (jeszcze nie widać brzucha, ale dużo gada o ciąży) i w sumie nic dziwnego, bo to nie żadna tragedia, ale mi by było ciężko przezwyciężyć uczucie wstydu i pisać maturę z brzuszkiem np. Pomijając tę kwestię, że rodzice to by mi żyć nie dali, oooj matko kochana, koszmar jakiś. I mój TŻ błyskawicznie zakończyłby edukację
1.

2. Agaaa! przyznaj się co tam wyhodowalas, Ty niedobra siostro!

3. hm, to ta dziewczyna chyba się cieszy, co? fajnie oby jej się powiodło, wg mnie jest za młoda, ale moze da rade?

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 21:43   #456
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1.
2. peewnie, niech idzie do pracy! z tego co piszesz to kocha ta marke, wiec czemu mialby nie sprobowac przypuszczam, ze kasa jest dobra, takze trzymam kciuki zeby mu sie udalo (ps; uwazaj na laski z salonow mam 2 do odstrzalu )
Laski to mi mogą
On jest uzależniony od BMW. Przywiezie autko z Niemiec do mechanika i zamiast zostawić mu robotę to jedzie i sam się bawi w skręcanie
Cytat:

o KURDE!
wiesz, no przede wszystkim to się nie przejmuj, bo to i tak pewnie nic nie da to ma byc fajna impreza, i tyle. nie jest warta nerwow i grubych pieniedzy wydawanych na kiecki, make up i fryzjerow, oraz nie jest warta kombinacji przy wnoszeniu wódy na sale a dlaczego - bo jest przereklamowana no i ten film ze studniowki. KOSZMAR! (co nie Śmietanka? )
Nie chcę o tym myśleć
Cytat:
ale z drugiej strony musze wspomniec, ze absolutnie nie zaslugujecie na takie traktowanie i co teraz, z tymi ktorzy gdzies chca wyjechac?;/ zonk jak nie wiem!
No 3 klasy zostały bez wychowawców - w tym nasza. Kilkoro uczniów musi się wycofać, bo wyjeżdżają.. Ale ja mam zamiar się dobrze bawić - MIMO WSZYSTKO.

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 21:44   #457
whiskey
Zadomowienie

cześć! wpadłam na chwilę przypomnieć o sobie moja dieta idzie źle, silnej woli nie mam ale chociaż ćwiczę codziennie więc jest dobrze

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 21:46   #458
psyhe666
Zakorzenienie

Właśnie zeżarłam mega wielką zapiekankę, całą czekoladę i wyżłopałam piwsko

Aniabania, co to za laski z salonu do odstrzału?

Ja jutro też zaczne sobie turbo dżema ćwiczyć
so trójka maybe.

Stary 2012-01-05, 22:06   #459
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Laski to mi mogą
On jest uzależniony od BMW. Przywiezie autko z Niemiec do mechanika i zamiast zostawić mu robotę to jedzie i sam się bawi w skręcanie
znam to ! juz nawet przyzwyczailam sie to CIĄGLEGO gadania o autach, non stop o tym gada
Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
cześć! wpadłam na chwilę przypomnieć o sobie moja dieta idzie źle, silnej woli nie mam ale chociaż ćwiczę codziennie więc jest dobrze
ja tez nie mam silnej woli nawet nie cwicze! ale od jutra bede miala troche luzniejsze dni i obowiazkowy detox alkoholowy, wiec zamierzam to zmienic
wpadaj czesciej, ej!
Cytat:

Aniabania, co to za laski z salonu do odstrzału?

Ja jutro też zaczne sobie turbo dżema ćwiczyć
Psyhe! ja zjadlam czipsy

laski z salonu, wieesz, elokwentne blachary w szpilach i efektownie czerwonych ustach, ktore znaja sie na autach i grasuja w salonie
jedna zna to i poznal druga. kurcze takie dziewczyny nigdy nie maja dnia paszteta

ogladalyscie "rozyczke"?

ej, moja sisotra byla u dietetyka! ma sie nie odchudzac, ale ma ograniczyc uwaga... MASŁO! a moja siostra, jak pamietacie, jest wielbicielka jedzenia masła z cukrem i mąką tak, rodzice dali jej bana na uzywanie... MIKSERA!
tak czy inaczej, ma chodzić codziennie na silownie, i do wiosny bedzie mega mega

Stary 2012-01-05, 22:17   #460
traicionera
Zakorzenienie

Loriette- co za sytuacja ze studiowka, bardzo współczuję

co do mlodych mam, to ja sie czuje mloda mama, a core urodzilam w wieku 26 lat-teraz mam 27. niektorzy mnie ejszcze biora za nieletnia matke dzis mamy 6 rocznice poznania z mezem, wiec troche zlamie dietke
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 09:36   #461
Loriette
Zakorzenienie

Dżem dobry! W końcu się wyspałam

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
Każda z Nas na wątku przeżywała to tysiące razy, więc nie ma co się dołować! Głowa do góry i jedziemy dalej
Cytat:
Ale bym się napiła piwka
Cytat:
znam to ! juz nawet przyzwyczailam sie to CIĄGLEGO gadania o autach, non stop o tym gada
Problem w tym, że zaczęło mi się udzielać Jak ostatnio M przywiózł megaśny kalendarz BMW dla mojego brata to sama taki chciałam, ale potem się ocknęłam
Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Loriette- co za sytuacja ze studiowka, bardzo współczuję

co do mlodych mam, to ja sie czuje mloda mama, a core urodzilam w wieku 26 lat-teraz mam 27. niektorzy mnie ejszcze biora za nieletnia matke dzis mamy 6 rocznice poznania z mezem, wiec troche zlamie dietke
Już o tym nie myślę - szkoda buzi na zmarszczki i barwnika na włosach

Oj to pewnie wczoraj poszalałaś z kcal, ale znając życie SZYBKO SPALIŁAŚ

Zamówiłam wczoraj HTC Wildfire S w kolorze białym i nie mogę się doczekać, żeby przytulić go do serduszka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 09:42   #462
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez nie mam silnej woli nawet nie cwicze! ale od jutra bede miala troche luzniejsze dni i obowiazkowy detox alkoholowy, wiec zamierzam to zmienic
wpadaj czesciej, ej!

Psyhe! ja zjadlam czipsy

laski z salonu, wieesz, elokwentne blachary w szpilach i efektownie czerwonych ustach, ktore znaja sie na autach i grasuja w salonie
jedna zna to i poznal druga. kurcze takie dziewczyny nigdy nie maja dnia paszteta

ogladalyscie "rozyczke"?

ej, moja sisotra byla u dietetyka! ma sie nie odchudzac, ale ma ograniczyc uwaga... MASŁO! a moja siostra, jak pamietacie, jest wielbicielka jedzenia masła z cukrem i mąką tak, rodzice dali jej bana na uzywanie... MIKSERA!
tak czy inaczej, ma chodzić codziennie na silownie, i do wiosny bedzie mega mega
Nie oglądałam
Ania Ty też wyglądasz jak laska, która nie ma dni paszteta/smakołyczków

Tylko ma ograniczyć masło?!!!! To może ja też się przejdę do dietetyka? Tylko wydaje mi się, że mój dietetyk będzie miał taką wiedzę jak laski na wizażu co nie jedzą po 19

Od dzisiaj duuuuuuużo ćwiczę!
Min. 1h!!!
Nooo i później jeszcze się pouczę logiki, ale dzisiaj mamy święto to ja nie wiem czy wypada się uczyć/pracować przy święcie

Zaraz kawkę sobie zrobię, bo przed chwilą wstałam, a później jakieś śniadanie

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Po wczorajszym obżarstwie waga nadal 47,5 :P
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 10:16   #463
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:

Każda z Nas na wątku przeżywała to tysiące razy, więc nie ma co się dołować! Głowa do góry i jedziemy dalej

Ale bym się napiła piwka

Problem w tym, że zaczęło mi się udzielać Jak ostatnio M przywiózł megaśny kalendarz BMW dla mojego brata to sama taki chciałam, ale potem się ocknęłam

Już o tym nie myślę - szkoda buzi na zmarszczki i barwnika na włosach

Oj to pewnie wczoraj poszalałaś z kcal, ale znając życie SZYBKO SPALIŁAŚ

Zamówiłam wczoraj HTC Wildfire S w kolorze białym i nie mogę się doczekać, żeby przytulić go do serduszka
No i tak trzymać, wierze, ze impreza ze zmienionym terminem tez będzie boska.
Fajny telefonik

Ano spaliłam

Zmierzyłam się wczoraj i byłam w szoku, bo żyłam w przekonaniu, ze po świętach mam większy brzuch itp, a tu się okazało, ze schudł o 2 cm, czyli w ciągu całej a6w pozbyłam się 4 cm w oponki Dla mnie to dużo, bo oponka spadała baaardzo opornie, a teraz wreszcie zeszłam poniżej 80 cm i mam 78. Za to muszę popracować nad talia, bo stoi w miejscu, trzeba wrócić do hula. Jeszcze co do spadków, to w miesiąc spadły mi 2 cm z pupy-to akurat niepotrzebnie i 2 oraz 3 cm w jednym i drugim udzie.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2012-01-06, 10:31   #464
psyhe666
Zakorzenienie

1: kawa z mlekiem + owsianka z jog. cynamonem i jabłkiem
2: zupa pomidorowa z ryżem
3: jeszcze pomyślę
4: wieśniak z pomidorem

Zaraz będzie koleżanka siostry...
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 10:33   #465
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

1. ja tez! ale sie zdziwilam jak zobaczylam ktora jest godzina! nie pamietam kiedy ostatnio tyle spalam a jutro powtórka i pojutrze !

2. hm, wiesz, że mi też... tz śmieje się, że jestem blachara xD ale tak slucham tej jego paplaniny o autach lepszych i gorszych, i cięzko mu nie przyznać racji

3. htc?! o matko mnie nie stać

dziewczyny, wszystkie macie telefony z dotykowym wyświetlaczem? jak robicie to, że nie macie ciągle brudnych rąk?! dla mnie to jest nie do ogarnięcia. nie ma dnia, żebym nie uwalila wyświetlacza jakąś czekoladą, pudrem, kremem czy nie wiem czym tam jeszcze to okropne

tez musze zmienic telefon, ale na taki to mnie nie stac no i nie chce dotykowego, mysle nad jakims fajnym wysuwanym. wiem jedno, muski byc sliczny i miec mp3

Cytat:
Nie oglądałam
Ania Ty też wyglądasz jak laska, która nie ma dni paszteta/smakołyczków
Kurcze proszę Cię bardzo mi milo że wydalas mi taka opinie, ale ja sie tak nie czuje ostatnio czuje sie malo atrakcyjna a nie mam srodkow $$ zeby to zmienic.

Cytat:
Tylko ma ograniczyć masło?!!!! To może
ja też się przejdę do dietetyka? Tylko wydaje mi się, że mój dietetyk będzie miał taką wiedzę jak laski na wizażu co nie jedzą po 19
no właśnie chcę do niej przedzwonić co dokładnie jej powiedział, ale coś mi się to nie udaje
wiesz, ona w miarę ładnie ograniczyla jedzenie, ale cos mi sie wydaje, ze nasciemniala dietetyka, ze kompletnie nie je slodyczy, a ze na sniadanie obiad i kolajce je to, co ten dietetyk chcialby uslyszec
a Ty masz go w przychodni, czy musisz placic?

ej, jak zostac dietetykiem ;p

Cytat:
Od dzisiaj duuuuuuużo ćwiczę!
Min. 1h!!!
Nooo i później jeszcze się pouczę logiki, ale dzisiaj mamy święto to ja nie wiem czy wypada się uczyć/pracować przy święcie

Zaraz kawkę sobie zrobię, bo przed chwilą wstałam, a później jakieś śniadanie

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Po wczorajszym obżarstwie waga nadal 47,5 :P
1. w swieta nie mozna

2. ja rozbrajam owsianke

3. wow, gratuluje u mnie wzrost- 57,7 ;p

Stary 2012-01-06, 10:39   #466
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
No i tak trzymać, wierze, ze impreza ze zmienionym terminem tez będzie boska.
Fajny telefonik
Nie ważne KIEDY, ważne z kim
Cytat:
1: kawa z mlekiem + owsianka z jog. cynamonem i jabłkiem
2: zupa pomidorowa z ryżem
3: jeszcze pomyślę
4: wieśniak z pomidorem

Uwielbiam połączenie jabłka z cynamonem!!
Cytat:
1. ja tez! ale sie zdziwilam jak zobaczylam ktora jest godzina! nie pamietam kiedy ostatnio tyle spalam a jutro powtórka i pojutrze !
U mnie to samo! Życie może być piękne Wyspana od razu lepiej wyglądam! Nawet bez makijażu i z moimi plamkami, którym stawiam wyzwanie - solarium i tabletki antykoncepcyjne [już niedługo chyba z łóżka nie wyjdę ]
Cytat:
2. hm, wiesz, że mi też... tz śmieje się, że jestem blachara xD ale tak slucham tej jego paplaniny o autach lepszych i gorszych, i cięzko mu nie przyznać racji
mam to samo! Chociaż ostatnio prosiłam Go żeby mi wytłumaczył coś tam z budowy auta, a On na to, że przecież nie wymaga tego ode mnie i od rozmów o autach ma specjalistów - wystarczy Mu, że dobrze jeżdżę
Cytat:
3. htc?! o matko mnie nie stać
Mnie też Ale kończy mi się umowa i zapłacę za niego 18,99zł w abonamencie 59.99zł miesięcznie
Cytat:
dziewczyny, wszystkie macie telefony z dotykowym wyświetlaczem? jak robicie to, że nie macie ciągle brudnych rąk?! dla mnie to jest nie do ogarnięcia. nie ma dnia, żebym nie uwalila wyświetlacza jakąś czekoladą, pudrem, kremem czy nie wiem czym tam jeszcze to okropne
Ja też zawsze upaćkam.. Najbardziej lubię, gdy się pomaluję i zadzwoni telefon - tak pięknie podkład odbija się na ekranie

Cytat:
tez musze zmienic telefon, ale na taki to mnie nie stac no i nie chce dotykowego, mysle nad jakims fajnym wysuwanym. wiem jedno, muski byc sliczny i miec mp3
Może kup dotykowy z klawiaturą qwerty wysuwaną z boku? Albo coś na wzór Blackberry -kumpela kupiła Nokię w takim stylu i jest świetna!
Samsung Wave 533 też jest ok

Wiecie co? Idę się uczyć WOSu - w końcu matura za pasem

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-01-06 o 10:40
Stary 2012-01-06, 10:43   #467
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, ja jestem zpaisana do takiej nowej wypasionej przychodni... Mamy super dermatologa, który okazał się zbyt dobry do NFZ więc teraz przyjmuje tam prywatnie za stówkę od wizyty
A dietetyka mamy za darmo tylko dla ludzi otyłych, chorych itp... A jak ktoś ma widzimisię to musi bulić
Ta przychodnia żyje sobie w swoim świecie, ze swoimi zasadami

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Nieeeeeeee Loriette!!! Święto jest i nie można się uczyć/pracować!!!

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Aniabania, ja paćkam laptopa Ostatnio moja przyjaciółka chciała z niego skorzystać, siada i mówi 'oooooo, czekoladka'

Mam ochotę na ten telefon
http://allegro.pl/nowa-nokia-500-ann...015309264.html
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-01-06 o 10:45
Stary 2012-01-06, 10:45   #468
traicionera
Zakorzenienie

psyhe-tak z ciekawości, ile mierzysz, ze chcesz 42 kg ważyć?
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2012-01-06, 10:46   #469
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
psyhe-tak z ciekawości, ile mierzysz, ze chcesz 42 kg ważyć?
157/8 jakoś tak...
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 10:48   #470
traicionera
Zakorzenienie

to bardzo niska waga, ja mierze 160 i gdy ważyłam 42-43 kg, to wszystko na mnie wisiało. myslalam, ze masz kolo 150.

wczorajszy jadłospis i ćwiczenia

Dieta:
  • I śniadanie-płatki owsiane na kawie zbożowej z rodzynkami i słonecznikiem
  • II śniadanie-roladki z salaty, wędliny i pomidora, mandarynka
  • obiad-leczo z kiełbaską, surówka z białej kapusty z curry
  • podwieczorek-2 pierogi z soczewica, 3 małe parówki drobiowe, surówka z buraczków
  • kolacja-grzeszna, bo to rocznica-jogurt z pestkami słonecznika i dyni, trochę chipsów, ostatnia czekoladka z bombonierki, piwo

Ćwiczenia
  • 10 minute trainer dzień 11.-Total body, Abs, Cardio core-3x10 minut
  • 100 wymachów na każdą nogę
  • 100 przysiadów
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2012-01-06, 10:55   #471
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Nieeeeeeee Loriette!!! Święto jest i nie można się uczyć/pracować!!!
Kiedyś muszę zacząć Mam wyrzuty sumienia!

Cytat:
Miałam go brać Ale nie lubię menu w Nokii i w ogóle jakoś mnie nie przekonała. Chociaż ma fajne obudowy.
Ja marzyłam o białym iPhone [dzieki TŻ, dzięki ] i póki co zadowolę się białym HTC

Stary 2012-01-06, 10:55   #472
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam go brać Ale nie lubię menu w Nokii i w ogóle jakoś mnie nie przekonała. Chociaż ma fajne obudowy.
Ja marzyłam o białym iPhone [dzieki TŻ, dzięki ] i póki co zadowolę się białym HTC
HTC lepszy od Iphone'a
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2012-01-06, 11:01   #473
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
HTC lepszy od Iphone'a
Moja miłość do jabłka jest bezwzględna i co tutaj począć

Chciałam się rano zważyć, ale zobaczyłam swoje odbicie w lustrze i spodobało mi się - bałam się, że waga zaburzy moją harmonię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 11:04   #474
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie nie stać na iPhone'a
Cytat:
to bardzo niska waga, ja mierze 160 i gdy ważyłam 42-43 kg, to wszystko na mnie wisiało. myslalam, ze masz kolo 150.

wczorajszy jadłospis i ćwiczenia

Dieta:
  • I śniadanie-płatki owsiane na kawie zbożowej z rodzynkami i słonecznikiem
  • II śniadanie-roladki z salaty, wędliny i pomidora, mandarynka
  • obiad-leczo z kiełbaską, surówka z białej kapusty z curry
  • podwieczorek-2 pierogi z soczewica, 3 małe parówki drobiowe, surówka z buraczków
  • kolacja-grzeszna, bo to rocznica-jogurt z pestkami słonecznika i dyni, trochę chipsów, ostatnia czekoladka z bombonierki, piwo

Ćwiczenia
  • 10 minute trainer dzień 11.-Total body, Abs, Cardio core-3x10 minut
  • 100 wymachów na każdą nogę
  • 100 przysiadów
Wiem, wiem, ale naprawdę przy mojej obecnej wadze nie wyglądam jak turbolaska

Ja od dzisiaj też duuuuuuuuuużo ćwiczę!
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 11:10   #475
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie nie stać na iPhone'a
Mnie też Może kiedyś..

DOBRA, bo siedzę tu i siedzę. Wymagania druknięte -zabieram się do roboty

Stary 2012-01-06, 11:13   #476
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też Może kiedyś..

DOBRA, bo siedzę tu i siedzę. Wymagania druknięte -zabieram się do roboty
Ja sobie ogarniam logikę w dalszym ciągu

Nie mogę się pokręcić po domu (z wiadomych przyczyn) to się wzięłam za naukę...

Bożeeeeeeee, jaka ja jestem na nią cięta... Sama siebie nie rozumiem...
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 11:16   #477
traicionera
Zakorzenienie

jak dobrze, ze nie muszę się juz niczego uczyć
gdy chce, to się uczę hiszpańskiego, ale nie mam żadnego przymusu
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2012-01-06, 11:16   #478
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Zmierzyłam się wczoraj i byłam w szoku, bo żyłam w przekonaniu, ze po świętach mam większy brzuch itp, a tu się okazało, ze schudł o 2 cm, czyli w ciągu całej a6w pozbyłam się 4 cm w oponki Dla mnie to dużo, bo oponka spadała baaardzo opornie, a teraz wreszcie zeszłam poniżej 80 cm i mam 78. Za to muszę popracować nad talia, bo stoi w miejscu, trzeba wrócić do hula. Jeszcze co do spadków, to w miesiąc spadły mi 2 cm z pupy-to akurat niepotrzebnie i 2 oraz 3 cm w jednym i drugim udzie.
po 2/3 cm na udo, w ciągu miesiaca?! WOW! moje uda też chcą tyle zrzucic ;p jutro muszę sie pomierzyc
Cytat:

Cytat:
mam to samo! Chociaż ostatnio prosiłam Go żeby mi wytłumaczył coś tam z budowy auta, a On na to, że przecież nie wymaga tego ode mnie i od rozmów o autach ma specjalistów - wystarczy Mu, że dobrze jeżdżę

Mnie też Ale kończy mi się umowa i zapłacę za niego 18,99zł w abonamencie 59.99zł miesięcznie

Ja też zawsze upaćkam.. Najbardziej lubię, gdy się pomaluję i zadzwoni telefon - tak pięknie podkład odbija się na ekranie

Może kup dotykowy z klawiaturą qwerty wysuwaną z boku? Albo coś na wzór Blackberry -kumpela kupiła Nokię w takim stylu i jest świetna!
Samsung Wave 533 też jest ok
1. Rzeczywiście musi uważać Ciebie za świetnego kierowcę, skoro dał Ci pojezdzic samochodem
ja nie jezdze i tz mowi ze to dobrze bo lubi byc moim szoferem
ale jestem zdecydowana, jak bede miala jakis luzniejszy miesiac, wracam na prawko - wczoraj slyszalam, ze nowe przepisy wchodza dopiero za rok-- wiec jeszcze jest szansa ze jakos zdam (Psyhe, jak tam Twoje prawko? przestalas sie chwalic )

2. hm, htc w anonamencie, to w t mobile? ja mam plus mix, w sumie to jestem zadowolona, zwerbowalam do plusa cala rodzine, wiec koszty sa znikome. co 1,5 roku mam nowy telefon, takze chyba odpowiada mi to rozwiazanie ale htc za 2 dychy........ ajc

hahaha! moj telefon tez jest czesto uwalony podkladem! marze o tym, zeby z niego zrezygnowac (z podkladu) ale mam tak beznadziejna cere, ze narazie nie ma na to szans

samsung odpada, nie lubie telefonow samsunga. nokia qwerty- calkiem mozliwe ze zdecyduje sie wlasnie na taka
Cytat:
Aniabania, ja jestem zpaisana do takiej nowej wypasionej przychodni... Mamy super dermatologa, który okazał się zbyt dobry do NFZ więc teraz przyjmuje tam prywatnie za stówkę od wizyty
A dietetyka mamy za darmo tylko dla ludzi otyłych, chorych itp... A jak ktoś ma widzimisię to musi bulić
Ta przychodnia żyje sobie w swoim świecie, ze swoimi zasadami

Aniabania, ja paćkam laptopa Ostatnio moja przyjaciółka chciała z niego skorzystać, siada i mówi 'oooooo, czekoladka'

Mam ochotę na ten telefon
http://allegro.pl/nowa-nokia-500-ann...015309264.html
ahhaah! macie świetną przychodnię

noo laptopa tez strasznie packam ;/ szczeliny w klawiaturze mnie przerażają ;/

nokia 500, o nieeeeeeeee! ma go moja znienawidzona koleżanka jak ja tego dziewuszyska nie lubie! dostala od faceta pod choinke i jest podnieta od wigilii, w kazdej rozmowie o tym wspomina dodam ze ich sytuacja materialna nie jest jakas super swietna, wtedy rozwalaja mnie takie prezenty
Cytat:
iphone e, i tak mam bana na takie telefony ;p
Cytat:
HTC lepszy od Iphone'a
tez tak slyszalam

Stary 2012-01-06, 11:24   #479
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, przyszła
I nagle psyhe staje się mega kujonicą zbunkrowaną w zaciszu swojego mrocznego pokoju

Też nie kumam takich prezentów jak się nie ma nadmiaru kasy
To ja nienawidzę w takim razie htc Chyba nie muszę mówić dlaczego
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 11:35   #480
winyl
Zakorzenienie

Właśnie Psyhe, co z Twoim prawkiem? :P
Co do telefonów, to jak dla mnie nic nie przebije iphone'a

Bania, aTwoja siostra też jest taka chuda jak Ty?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości