|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Cytat:
Po za tym dziewczynki nie wiem czy wam mówiłam ale chodzę do czarnoskórego ginekologa heheh ma dużo pozytywnych opinii ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- no właśnie Lunao zdradz jakie to piwo?? ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- a no i czy wasi ginowie każą wam łykać luteinę czy ssać???????? bo mi mówił żebym łykała ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() u mnie na razie nic pewnego, no i to byłyby pierwsze blizniaki w mojej i tża rodzinie ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Jestem z siebie bardzo dumna że je wynalazłam
![]() bavaria : http://www.delima.pl/?module=Default...06&parentId=62 Dość drogie bo 330 ml kosztuje ok 4 zł, ale można się napić w sobote czy przy meczyku jak ktoś lubi smak piwa ![]() Szczerze mówiąc nie wiem czy to zarodek czy pęcherzyk. Myśle, że jak kropka to raczej pęcherzyk. Od poczęcia to jakiś 2,5-3 tydz więc wątpie żeby zarodek, a u Ciebie od poczęcia który tc? I kochana nie bądź zawiedziona jak pęcherzyk wchłonie drugi, bo to naprawde częste na tym etapie ![]() ![]() Co do luteiny to mam doustnie ale nie wiem czy połykać czy ssać. Czarnoskóry ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już byłam w swoim życiu u 5 różnych ginekologów/ginekolożek może to nie dużo ale ze swojego doświadczenia wiem, że ginekolog facet jest delikatniejszy, przy badaniu. Przynajmniej 3 ginekologów u których byłam zostałam potraktowana bardzo delikatnie więc wole ginów a ten czarnoskóry ma dobre opinie i nieskończone kolejki do siebie do gabinetu, ma super podejście co mi się podoba więc prawdopodobnie u niego będę prowadziła ciąże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Rozeznanie
|
hej kobietk!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny gratuluję fasoleczek
![]() Swarovska ale życze Ci z całego serducha, żeby były bliźniaki , już nie mogę doczekać się czasu za miesiąc jak się dowiemy ![]() ![]() Czarnoskóry ginekolog ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zadomowienie
|
Swavorska ciekawe ciekawe co to bedzie
![]() dobre... murzyn gin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Rozeznanie
|
oj, biedny ten gin, bo połowa kobit pewnie do niego chodzi popatrzeć
![]()
![]() |
#458 |
Zadomowienie
|
a mnie sie tak nudziło ze szok... pogoda ładna niby ale cos chmurzy sie i chyba bedzie cos tam padac tak jak nadawali.. zupełnie nie mam zajecia u tż w domu.. u siebie to u siebie, zawsze bym cos tam znalazła sobie a tu to nie wiadomo co można ruszyc, sprzątnąć żeby nie było potem że tego nie wolno ruszac, przestawiac.. chociaz i tak zamierzam po kupnie autka wysprzatac garaz na błysk, wywalic w inny kat te graty które tam nie potrzebnie leżą i mam to gdzieś czy bedzie sie to komus podobac czy nie
![]() a dzis z nudów znowu generalne sprzątanie zrobilam. wszedzie tyle kurzu na panelach mi sie zebrało, pod łózkiem, za szafkami itd. ze wzięłam sie, wszystko wywaliłam, dywan, kołdry na zewnątrz do wietrzenia i trzepania, łóże odsunęłam, wszystkie szafki i odkurzałam porządnie, myłam podłogi, pranie i mam juz z głowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- aniula widze Cie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie po polsku nie mówi najlepiej, mówi tak bardzo "prosto" a powiem wam najlepsze na usg wpisywał mi w komputrze gdzie jest ciałko żółte i wiecie jak napisał? "cilko zilte" i tak wydrukował ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- czy ja wiem jest niski jak na faceta i nie jakiś tam mocno atrakcyjny w sumie nie wiem może to jakiś arab ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Rozeznanie
|
Misia, ale Ci zazdroszcze, tez bym sobie takie generalne porzadki chciała robić.
Ja teraz byłam u mojej siostry, ona nie pracuje, i aż jej pozazdrościłam tego porzadku. Wszystko czyściutkie, lsniace, jak nowe.... Bo sie nudzi i ciagle ze szmata lata ![]() ![]() ech.. średnia ze mnie gospodyni chyba ![]()
![]() |
#461 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to beda moze i blizniaki kiedys Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- chyba musicie mnie tu przywiązać bo normalnie mama mnie ciaga po sklepach po maistach i maisteczkach a ja mam dzis lenia moj maz dzis nie pzryjezdza do domu wiec mam womlne zjadłam własnie pizze od włocha pyszności i ide sie byczyc |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki!
Dlugo sie nie odzwyalam, ale juz jestem, nadrobilam. Gratuluje wszystkim nowym mamusiom! Svarowska, LunaO, arletka, Emilka GRATULACJE!!!! ![]() ![]() ![]() (jezeli kogos pominelam, to przepraszam i tez gratuluje!) ja w ciagu 2 tyg dwa razy odwiedzilam szpital ;/ wiec to byl bardzo stresujacy czas + wizyte u gin wczoraj. z dzidzia na szczescie wszystko ok i rozwija sie jak na drozdzach ![]() Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2012-04-24 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Rozeznanie
|
aha no..ja w sumie biore 6 tabletek dziennie czyli 300 mg + magnez + folik + witaminki dla kobiet w ciazy
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | ||
Rozeznanie
|
Dzięki za link do tego piwka, jak je gdzies spotkam to kupie napewno
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja zwariuje..chyba @ mi sie zbliża..jem jak opetana...
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
A ja nie moge porównać jak to jest z tymi ginami, bo byłam 2x w życiu u ginki (bardzo fajnej, rozgadanej itd.) która własnie strasznie szybko mówi i ciezko ja zrozumiec czasem. pisze tez fatalnie, nie można sie rozczytac
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- albo na to drugie tak jesz.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam mocno kciuki by pzreszly ci plamienia i wszytsko było dobrze dawka spora ale lekarze wiedza co robia Cytat:
tzn ja biore od 19 do 25 dnia cyklu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz trafiłam do fajnego..bed chciała, zeby prowadził moja ciąże. Misia nagłe niepohamowane obzarstwo chyba nie jest oznaką ciązy?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Wtajemniczenie
|
skad ja to znam
a moze nie @ tylko .... zycze Cytat:
tzn troszke delikatniejsi byli panowie ale moze dlatego ze byłam u jednego to byla moja 2 wizyta w zyciu a do tej ginki co chodze jestm bardzo zadowolona jest bardzo dleikatna i pzre miła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
moja bratowa zrobiła popcorn maślany o fuuu okropny zapach! aż mi się nie dobrze zrobiło...
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Wtajemniczenie
|
kocurku spokojnie wiem ze sie nakrecasz i doczekac nie mzoesz ale spokojnie szlona kobieto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi jakos zawsze łagodnie liczy ostatnio za wypisanie recepty nic nei wziela a bierze 20zł i to słysz od wielu osób ze nie jest taka łach ana kase woli mniej miec a by pacjent był zadowolony |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak najbardziej jestem za czarnoskórym. Myśle, że moze sie nawet wiecej starać, żeby dowodnić, że jest dobry ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie ciąża "zmusiła" do przełamania i teraz już bedzie ok ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
Lunao ja wczoraj wyszłam od mojego gina cała telepiąc się, ale nie ze wstydu czy coś w tym stylu tylko, z wieści, że pęcherzyk ciążowy jest i być może podwójny byłam w takim szoku. No i też bałam się, że usg nic nie pokaże
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem nie wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
no chciałabym zeby tak było ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
tez go nie cierpie i jak dla mnie wali niemiłosiernie.. blee ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.