U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 10:00   #451
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
ale jestem szczęśliwa, właśnie przyszłuy mi pieniądze za PIT 1600zł
WOW, ale kasiory Ci oddali
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:03   #452
paulinak18
Raczkowanie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Tyle według nich kosztuje podniesienie piętra, nakrycie go dachem i blachodachówką i postawienie trzech ścian ale to wina teściów, którzy nie spisali umowy bo firma po znajomości
Nie no rozbój w biały dzień Jak tak w ogóle można
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:04   #453
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
A mnie jeszcze nie dopisałyście do kalendarza

Dziewczyny jakie wyprzedaże w galeriach są...ostatnio było mi przykro bo niestety nie moge sobie pozwolić na nowe ciuszki teraz przed ślubem(tylko to co konieczne)ale juz sobie powiedziałam że po ślubie to sobie na takie zakupy pojade że HOOO HOOO
Ale za to muszę sobie kupić sukienke na poprawiny,w lipcu mam tydz urlopu wieć cos upoluje
Ja właśnie teraz odreagowuje oszczędzanie na suknię ślubną i szaleje na wyprzedażach

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:05   #454
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
WOW, ale kasiory Ci oddali
bo mam ulgę na dziecko i dlatego tyle kasy

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:09   #455
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
bo mam ulgę na dziecko i dlatego tyle kasy
Aaaa, zapomniało mi się, że Ty mamusia Ale jak tak się teraz przyjrzeć, to co to jest te 1600 złotych na dziecko za cały rok.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:12   #456
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Kochana, będzie dobrze Wiesz przecież, że zawsze jak jest do dupy, to potem przychodzi lepszy czas

Eh, podczytywałam wczoraj w pracy i tam wszystko pocytowałam, a tu w domu już nie ma tych cytowań No, ale tak jak obiecałam, wklejam nasz obręcze i próbny fryz. Miałam robione kilka fryzur, więc nie ma tam tony lakieru i jest taka no niedopracowana, taki szkic bardziej, ale wydaje mi się, że to już ta. Co myślicie? (powiem tylko, że na zdjęciach się sobie nie podobam tak, jak na żywo).
Chatko, bardzo fajna idea fryzury ja bym tylko kazała koncówkę tego warkoczyka cienkiego schować do środka gdzieś, bo mi się nie podoba, że on tak wisi na środku.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
nie uwierzycie, kto u mnie właśnie był!! listonosz przyszedł przeprosić!! Żebym nie pisała, żadnej skargi, bo on jest już w takim wieku, że jego najprawdopodobniej za coś takiego zwolnią, a gdzie on robotę jeszcze znajdzie...
Wiem, że dla klientów często poczta jest irytująca... ale jakbyście wiedzieli za jakie pieniądze Ci ludzie pracują, jak są traktowani, jak żyją w stresie, że stracą nawet te marne grosze.... szkoda gadać

Odpuść listonoszowi
Możesz go poprosić, żeby zostawiał paczki u zaufanego wskazanego sąsiada i zostawiał karteczkę w drzwiach - ja tak robię. Oni mają niestety płacone od dostarczonych paczek a ludzie do domu po nocach wracają... i bida z nędzą.

- George Elliot
Stary 2012-06-22, 10:13   #457
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dzieki za informacje!
W takim razie zapiszemy sie z TZ na tego 4.08...
Mam nadzieje ze Twoja opinia nas nie zniecheci do tych grupowych nauk...

wogole to przeszukalam bardzo duzo for i ciezko znalezc cos godnego polecenia... a szkoda.
Nie ma za co jak tylko będzie po naukach to zdam ci relację jak było, chociaż mam nadzieję że tylko tak straszą nimi a w rzeczywistości nie będzie tak źle
Wydaje mi się że skoro jest to grupowa nauka to raczej będzie to ogólna informacja co i jak, i nie będą sie jakoś szczegółowo wypytywać
Jak nie to chyba TŻ będzie mnie z tych nauk wynosił, bo nie ręczę że tam nie padnę
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:14   #458
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
mam pytanko. czy zaświadczenie o braku przeciwskazań do zawarcia małżeństwa otrzymuje się od reki?

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

załamał mnie mój TŻ Pytam go w jakich godzinach i kiedy jest u niego kancelaria czynna, żeby akt chrztu wyciagnął. On nie wie. No to mówię, że miał już z tydzień temu się dowiedzieć. Dowiedział się, ale zapomniał i nigdzie sobie nie zapisał Kazałam mu dzisiaj sprawdzić, bo to jest jego być albo nie być moim mężem, na co TŻ odpisał, że kuszące
Tak, na miejscu, musicie być osobiscie z dowodami.
A parafia nie ma strony internetowej zeby sprawdzic?

- George Elliot
Stary 2012-06-22, 10:16   #459
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale jesteś bogata

A mi dalej nic nie przyszło

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Chatko wyglądasz super!
Dzięki

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Chatko, bardzo fajna idea fryzury ja bym tylko kazała koncówkę tego warkoczyka cienkiego schować do środka gdzieś, bo mi się nie podoba, że on tak wisi na środku.
Dzięki To jak mówiłam tylko prototyp, dopracowana na pewno wyjdzie trochę inna Ale dzięki, zwrócę na to uwagę, żeby nie wystawało

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:22   #460
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję!!!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:22   #461
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
kicia, wiki

A ja proszę o kciuki za próbny make-up.

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Przeleciałam na szybko i tylko poproszę o kciuki - muszę zrobić projekt na jutro bo nie dostanę zaliczenia, a po 14 godzinach w pracy padam na twarz... z nerwów chce mi się a moje oczy patrzące 13 z 14 godzin pracy w ekran kompa powinny zostać podparte zapałkami
Obym projekt zrobiła i zdała, a jeszcze wpis z seminarium u tej samej kobiety stoi pod znakiem za pytania więc błagam o kciuki!! Jutro od 10.00 do 11.30

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Kochana, będzie dobrze Wiesz przecież, że zawsze jak jest do dupy, to potem przychodzi lepszy czas

Eh, podczytywałam wczoraj w pracy i tam wszystko pocytowałam, a tu w domu już nie ma tych cytowań No, ale tak jak obiecałam, wklejam nasz obręcze i próbny fryz. Miałam robione kilka fryzur, więc nie ma tam tony lakieru i jest taka no niedopracowana, taki szkic bardziej, ale wydaje mi się, że to już ta. Co myślicie? (powiem tylko, że na zdjęciach się sobie nie podobam tak, jak na żywo).
fryzura nie w moim sstylu ale bardzo Ci ładnie

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Nie będę ukrywać ale trochę mi przykro... bo już któryś raz z kolei jestem wymazana z kalendarza? Nie rozumiem trochę tego... ale jeśli tak ma być to już się prosić nie będę.
spokojnie jeszcze nikt nie jest wykasowany wszystko będzie zweryfikowane

dzięki za kciuki w końcu mam WAKACJE egzamin poszedł ok były 4 pytania napisałam na każde niektóre mniej niektóre więcej więc myślę że zdam ale jeśli ni to i tak dopiero we wrześniu

Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 10:23   #462
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Nie ma za co jak tylko będzie po naukach to zdam ci relację jak było, chociaż mam nadzieję że tylko tak straszą nimi a w rzeczywistości nie będzie tak źle
Wydaje mi się że skoro jest to grupowa nauka to raczej będzie to ogólna informacja co i jak, i nie będą sie jakoś szczegółowo wypytywać
Jak nie to chyba TŻ będzie mnie z tych nauk wynosił, bo nie ręczę że tam nie padnę

ja juz sie troche nakrecilam po tym jak ktos pisal ze puszczali im filmik o rozciaganym sluzie miedzy palcami.... dlatego juz nie wiem czy lepsze indywidualne czy grupowe...
No zobaczymy i jakos to przezyjemy
Trzymam kciuki zeby Wam te wyklady gladko przeszly

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:23   #463
maruda80
Zakorzenienie

Wiem jak jest na poczcie bo ktoś z rodziny pracuje - standardowo praca po godzinach (niby praca np. do 21:30 w nocy a często jest tak że siedzą nawet do 12 w nocy - bez płatnych nadgodzin (np. akcje święta) , redukcja etatów, straszenie zwolnieniami itp. A zapieprz straszny.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:32   #464
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
będzie dobrze
szkoda że jednak zapłaciliście tyle tej ekipie...
szef chciał jeszcze 2 tyś za coś tam ale teść go psem poszczuł

Cytat:

Nic mi się nie chce dzisiaj, może w niedziele uda się w końcu pojechać na plener. Muszę moje hybrydy odratować lakierem czy coś...

Idę sobie Was poczytać

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Audrey, a czemu Twoja mama nie zajmuje się częścią obowiązków domowych? Jest chora? ...bratu kopas w doopas się nalezy
bo mama Audrey złamała nogę

Cytat:
no to można szaleć

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:47   #465
sloneczko740
Rozeznanie

witajcie... ale szalejecie dziewczyny z tymi postami... ja dzisiaj fatalnie sie czuję.. nie dobrze mi .. głowa mnie boli i spać mi się chce...

w środe bylismy u księdza i ustalił z nami kolejna wizytę na 28.08. tego dnia co my mamy slub jeszcze nikt nie zamówił daty więc już pewnie nikogo nie będzie i nie będę miała sie z kim dogadac co do dekoracji kościoła żeby taniej wyszło.. ehm... no trudno..

tak wogóle to dzisiaj mam 99 ddś
ale zestawinie dopiero zrobię w poniedziałek bo nie mam natchnienia i wogóle.... a dzisiaj z tż mamy jechać zamówić tort ale nie wiem czy się wybierzemy przez to jak sie czuję...

wiecie co zamówiłam portret na allegro dla rodziców na 25 rocznicę ślubu... pokazałabym wam ale nie chcę żeby te zdjęcia gdzies się pałętały po necie..

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

a tak wogóle to mi się przypomniało coś.. pamiętacie jak pisałam wam że sukienkę powinnam mieć już pod koniec czerwca gotową?? bo babeczka jest w ciązy... a ja nie byłam jeszcze na żadnej przymiarce..ehm... ciekawe kiedy zadzwoni do mnie czekam i czekam i doczekać się nie mogę..
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:48   #466
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dziękuję
A Jaką podałaś liczbę gości i powierzchnię m2? Cały czas sie waham czy płacić...

Dobry jest

Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki za wyniki ostatniego egzaminu Zdawałam to KPC w środę, część osób ma już wyniki w USOS, a u mnie ciągle nic... Jak wszystko pójdzie po mojej myśli, to na początku września będę się bronić (praca mgr napisana i złożona ). Na szczęście to jest mój drugi kierunek i mam już fajną pracę, więc mi się nie spieszy, ale chciałabym mieć to z głowy....

Właśnie kupuję dekoracje do ciast na wesele (posypki, perełki itp)

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:49   #467
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, na miejscu, musicie być osobiscie z dowodami.
A parafia nie ma strony internetowej zeby sprawdzic?
nie, na tablicy ogłoszeń jest info o tym. Także TŻ ma dzisiaj za zadanie spisac to.
Stary 2012-06-22, 10:52   #468
sloneczko740
Rozeznanie

a tak wogóle wiecie dziewczyn ostatnio słyszałam że można zamówić sobie pogodę na ślub trzeba trzymać buty na parapecie aż do dnia ślubu (a te buty to jakiekolwiek aby były.. podobno się sprawdza)- ja już wystawiłam
Stary 2012-06-22, 10:52   #469
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
bo mama Audrey złamała nogę
acha, ale z nudów to by poprasować chociaz mogła deskę się da obniżyć na maska, a mamę na stołku posadzić.

Chyba bym zwariowała z nogą w gipsie nic nie robiąc

- George Elliot
Stary 2012-06-22, 10:52   #470
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
witajcie... ale szalejecie dziewczyny z tymi postami... ja dzisiaj fatalnie sie czuję.. nie dobrze mi .. głowa mnie boli i spać mi się chce...

w środe bylismy u księdza i ustalił z nami kolejna wizytę na 28.08. tego dnia co my mamy slub jeszcze nikt nie zamówił daty więc już pewnie nikogo nie będzie i nie będę miała sie z kim dogadac co do dekoracji kościoła żeby taniej wyszło.. ehm... no trudno..

tak wogóle to dzisiaj mam 99 ddś
ale zestawinie dopiero zrobię w poniedziałek bo nie mam natchnienia i wogóle.... a dzisiaj z tż mamy jechać zamówić tort ale nie wiem czy się wybierzemy przez to jak sie czuję...

wiecie co zamówiłam portret na allegro dla rodziców na 25 rocznicę ślubu... pokazałabym wam ale nie chcę żeby te zdjęcia gdzies się pałętały po necie..

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

a tak wogóle to mi się przypomniało coś.. pamiętacie jak pisałam wam że sukienkę powinnam mieć już pod koniec czerwca gotową?? bo babeczka jest w ciązy... a ja nie byłam jeszcze na żadnej przymiarce..ehm... ciekawe kiedy zadzwoni do mnie czekam i czekam i doczekać się nie mogę..
oj to niedobrze, że tak źle się czujesz

co do sukni, może zadzwoń tam i się zapytaj o co chodzi? Po co się niepotrzebnie denerwować

Stary 2012-06-22, 10:53   #471
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, że dla klientów często poczta jest irytująca... ale jakbyście wiedzieli za jakie pieniądze Ci ludzie pracują, jak są traktowani, jak żyją w stresie, że stracą nawet te marne grosze.... szkoda gadać

Odpuść listonoszowi
Możesz go poprosić, żeby zostawiał paczki u zaufanego wskazanego sąsiada i zostawiał karteczkę w drzwiach - ja tak robię. Oni mają niestety płacone od dostarczonych paczek a ludzie do domu po nocach wracają... i bida z nędzą.
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Wiem jak jest na poczcie bo ktoś z rodziny pracuje - standardowo praca po godzinach (niby praca np. do 21:30 w nocy a często jest tak że siedzą nawet do 12 w nocy - bez płatnych nadgodzin (np. akcje święta) , redukcja etatów, straszenie zwolnieniami itp. A zapieprz straszny.
Zapieprz, zapieprzem, ale czasem listonosz nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Może to się teraz zmieniło, ale mnie najbardziej wkurzało zachowanie listonosza, który bezczelnie dzwonił do mnie domofonem a potem nawet się nie poaftygował i wrzucał awizo do skrzynki. Rozumiem gdybym zamawiała dużą i ciężką paczkę, to bez szemrania poszłabym po nią na pocztę, ale bardzo często zdarzało się, że to były zwykłe listy polecone, które nie są aż tak ciężkie. No i muszę czekać aż do 18 by odebrać list bo jak przyjdę wcześniej to słyszę odpowiedź, że przesyłkę ma listonosz przy sobie
A inny przypadek był taki, że mi awizo listonosz wrzucał dzień później tj. na awizo była data 19 czerwca i wieczorem 19go sprawdzałam czy jest, to nie było i 20go w skrzynce znajdowałam awizo z datą 19go .
Zdarzyło się tak kilka razy i poszłam się poskarżyć. Zadziałało - awizo trafia z dobrą datą, ale za to mam napisane, że list/paczkę mogę odebrać następnego dnia. Ciekawe czy to był zbieg okoliczności, czy mała zemsta listonosza
Stary 2012-06-22, 10:54   #472
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość

To dzwoń do niej zapytac grzecznie jak jej idzie

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Zapieprz, zapieprzem, ale czasem listonosz nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Może to się teraz zmieniło, ale mnie najbardziej wkurzało zachowanie listonosza, który bezczelnie dzwonił do mnie domofonem a potem nawet się nie poaftygował i wrzucał awizo do skrzynki. Rozumiem gdybym zamawiała dużą i ciężką paczkę, to bez szemrania poszłabym po nią na pocztę, ale bardzo często zdarzało się, że to były zwykłe listy polecone, które nie są aż tak ciężkie. No i muszę czekać aż do 18 by odebrać list bo jak przyjdę wcześniej to słyszę odpowiedź, że przesyłkę ma listonosz przy sobie
A inny przypadek był taki, że mi awizo listonosz wrzucał dzień później tj. na awizo była data 19 czerwca i wieczorem 19go sprawdzałam czy jest, to nie było i 20go w skrzynce znajdowałam awizo z datą 19go .
Zdarzyło się tak kilka razy i poszłam się poskarżyć. Zadziałało - awizo trafia z dobrą datą, ale za to mam napisane, że list/paczkę mogę odebrać następnego dnia. Ciekawe czy to był zbieg okoliczności, czy mała zemsta listonosza
Nie wykluczone, że są i tacy, którym na pracy nie zależy...

- George Elliot
Stary 2012-06-22, 10:56   #473
sloneczko740
Rozeznanie

może i macie rację może zadzwonię... ale dam jej czas do poniedziałku jak nie zadzwoni to ja w poniedziałek wykonuję do niej telefon albo osobiście się tam przejdę
Stary 2012-06-22, 10:57   #474
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Koniec tych pogaduszek , muszę robić szkolenie internetowe. Wrócę potem

- George Elliot
Stary 2012-06-22, 10:57   #475
(kicia)
Zakorzenienie

dziewczynki pomóżcie pamiętacie mój strój na panieński ?? dziś kupiłam sobie takie kotruny i się zastanawiam które by były lepsze te co mam na fotce czy te nowe??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06616a.jpg (50,1 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06620.jpg (75,6 KB, 37 załadowań)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:59   #476
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Chatka, patrz na to (fryzura z warkoczem, bardzo oryginalna ) (jak masz FB, jak nie, to Ci potem na poczte wrzucę fotkę) - https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

..no teraz to idę na serio już.

- George Elliot
Stary 2012-06-22, 11:00   #477
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczynki pomóżcie pamiętacie mój strój na panieński ?? dziś kupiłam sobie takie kotruny i się zastanawiam które by były lepsze te co mam na fotce czy te nowe??
jedne i drugie fajne jak dla mnie to powinnaś wybrac te które będą pasowały do panującej pogody.. jak będzie padał deszcze to zakryte a jak będzie ciepło super pogoda to na koturnie
Stary 2012-06-22, 11:01   #478
kasia_kuku
Zakorzenienie

Przepraszam, że tak wbijam na szybko... Wiecie, że ja jestem i Was nie opuszczam

Chateczko: Jesteś! Brakuje mi tu Ciebie Obrączki śliczne Fryzurka też super! Tylko wsuwki powinna troszkę schować

A teraz...
Nie zdałam egzaminu... I nie bronię się w poniedziałek ale poszli nam na rękę i mam ustną poprawę w środę... Więc jeśli zdam to bronię się jakoś na początku lipca...

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Kiciu, jak dla mnie kryte

434dni do ślubu... aaa! Jak to lecieć zaczeło!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-06-22 o 11:03
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:03   #479
baskaeta
Zadomowienie

Hejka wrzuciłam dwa nowe przepisy na bloga kurcze wcięło mi tyle fotek nowych przepisów dosłownie nie mam pojęcia gdzie ja je zgrałam a z aparatu dawno skasowane
Stary 2012-06-22, 11:04   #480
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
chyba te które masz na zdjęciu ale koturny są boskie czaję się na takie, gdzie i po ile kupiłaś??

Cytat:
Chatka, patrz na to (fryzura z warkoczem, bardzo oryginalna ) (jak masz FB, jak nie, to Ci potem na poczte wrzucę fotkę) - https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

..no teraz to idę na serio już.
ale fajna fryzura

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Przepraszam, że tak wbijam na szybko... Wiecie, że ja jestem i Was nie opuszczam

Chateczko: Jesteś! Brakuje mi tu Ciebie Obrączki śliczne Fryzurka też super! Tylko wsuwki powinna troszkę schować

A teraz...
Nie zdałam egzaminu... I nie bronię się w poniedziałek ale poszli nam na rękę i mam ustną poprawę w środę... Więc jeśli zdam to bronię się jakoś na początku lipca...

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Kiciu, jak dla mnie kryte

434dni do ślubu... aaa! Jak to lecieć zaczeło!
No to w środę zdasz na pewno

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości