![]() |
#451 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II
ło jeżuuu, ale tyfus z trądem
![]() Skład: Water, Alcohol, Lactic Acid, Sodium Lactate, Glycolic Acid, Glycerin, Arganine, Phenoxyethanol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil. Salicylic Acid, Fragrance, Disodium EDTA, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Urea, Camellia Sinensis Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Pelargonium Graveolens Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Origanum Bulgare Leaf Extract, Melaleuca Altermifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermind) Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, mentha Spicta Flover/Leaf/Stem Extract. kurczaki - troszku droga przesyłka , jak brać , to wespół w zespół ![]() albo i nie - UC capnie na mur ![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2013-02-01 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
A to nie lepiej lactic acid zanabyć na mazidłach i skwasić się taniej?
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2013-02-01 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Stazjo, ja to się jeszcze zastanawiam jak to wpłynie na paznokcie, czy np nie zżółkną
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2013-02-01 o 11:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja pasuję - mam krem Propodia z mocznikiem i olejkami, mogę se wysmarować stópki, założyć bawełniane skarpetki i lulu. Efekt ten sam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Lepiej Tymcio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
stazja, zamówiłam głównie kremy bb właśnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#460 |
Zadomowienie
|
a ja chyba z wami nie pogadam, bo mi Marcel spokoju nie daje
#461 |
Zakorzenienie
|
Kocham czas PIT-ów.
Znowu witam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
niecnotliwa dziewica
|
A, bo Ty Kropeczko zarobiona jesteś? Współczuję
![]() Ja bym tam se już stąd poszła, a jeszcze się nie da... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej ze smarowaniem tego, bo ręcyma nie mogę - AZS piecze jak szlag. :/ ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
1/3 zrobiłam dopiero. A tak mi się nie chce.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Ja do stóp lubię Ziaji z AHA tylko, że opakowania są takie beznadziejne, że pół kremu zostaje i już przestałam go kupować. Teraz używam Cerkoderm 30 i też jest super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten peeling do stóp miałam kupić ale się bojam i nie kupiłam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mojemu Kochaniu zrobił mientkie stopki ![]() ![]()
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No miałam plamy od słońca niestety tzn takie rozlane po prawej stronie twarzy bo po lewej mam grzywkę ![]() Nie próbowałam jakiś drastycznych kremów ale takie delikutaśne które g...znaczy nic nie pomagały ![]() No i rzuciłam się na BB wybielające, nie stosuję ich non stop ale widzę że mam jednolitą cerę. Nie pytaj jakie miałam bo kupowałam na współzakupowym po kilka ml i było ich mnóstwo.Tam gdzie było napisane Whitening to brałam ![]()
![]() |
#470 |
rude jest piękne:)
|
Dziewczyny helpunku
![]() ![]() ![]() czy ktos kto ma konto w mBanku mial taka sytacje ,ze bankomat nie wyplacil pieniedzy ,a wyplul swistek ,ze zostaly wyplacone? Aga proboje sie dodzwonic na infolinie ,za cholere nie moze tylko muzyczke sobie slucha a pieniadze zostaly zablokowane jako wyplacone 500 zl ![]()
#471 |
niecnotliwa dziewica
|
Tereska, ja tak miałam - wieki temu, jak miałam konto w mbanku. Niezależnie od tego, co pokazuje bankomat, niech Agatka sprawdzi saldo konta, czy cokolwiek się pokazuje, ze zeszło, może być awaria bankomatu. A na infolinię trzeba dzwonić aż do skutku, przy czym ja proponuje nie na ten ich numer 0800... tylko na ten 691 362 265
I moze też jeszcze na numer obsługi tego bankomatu, który taką krzywdę uczynił? I trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
|
Cytat:
zaraz podam jej ten drugi numer ![]() juz poszukalam numer telefonu do oddz w gorzowie ,stacjonarny zeby zadzwonila skoro od paru godz nie mozna na info się dodzwonic nie ma Kasiu tzreba jechac do Gorzowa u nas niestety tylko 3 banki zubr ,pko bp i bs inne ktore dzialaja to punkty ,a akurat mbanku nie ma. ja nie bardzo mam jak sie tym zajac ,bo zwalilo mi sie na glowe pare bardzo waznych rzeczy na wczoraj
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2013-02-01 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
niecnotliwa dziewica
|
Na infolinię to ja nie wiem, ale nigdy nie dzwoniłam... ten numer mam nadal w pamięci swojego telefonu mimo, ze z mbanku już ze dwa lata nie korzystam.... daj znać, jak to się skończy
A ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Piers do przodu
|
O Tereso biedna Córcia
![]() ![]() ![]()
#476 |
czyli Endżi
|
Ulala, ale się zlałam Kokonem. Cudna spaczulona czekolada jak w Borneo od Lutka. Naprawdę wysoka półka. Nie rozumiem tego pomysłu z zaprzestaniem produkcji. Tak, jasne, lepiej tworzyć nowe wody kwiatowe i trawiaste
![]() Teraz pytanie jak długo ze sobą wytrzymamy... ![]() Teresko, jestem pewna, że uda się załatwić tą sprawę. Na infolinii powinni szybko poradzić co robić. Poza tym na pewno mają jakiś monitoring przy bankomacie, będą mogli zobaczyć, że faktycznie kasa nie wyszła.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2013-02-01 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
niecnotliwa dziewica
|
No! Łobuzy z Apteka Familia zwrócili mi kasę - ale ani @ ani przepraszam, ani pocałujcie mnie w
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
|
dzieki wielkie Dziewczyny i Malgos za numer telefonu,wiem tyle ,ze
trzeba zlozyc reklamacje ![]() lece dalej..
#479 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Bankowość Detaliczna BRE Banku SA Wydział Obsługi Klientów Skrytka Pocztowa 2108 90-959 Łódź 2 albo kontakt@mbank.pl i powodzenia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj tak myslalam nad wyprzedaza w Galilu, ze... zamknelam strone w pierony i polazlam zamowic dwa cocony z YR ![]() nic na to nie poradze, ze mam chomika, oooo zapach jest doskonaly ![]() Teresko, oby sie udalo szybko zalatwic reklamacje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.