![]() |
#451 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/
Ja rok temu byłam w takiej samej sytuacji... Po 5 latach codziennego widywania, w Dzień Kobiet wojsk porwało mi chłopaka. Najbardziej bałam się tej rozłąki na wakacje... A wiecie co? Od tamtej pory jest 1000 razy lepiej. Misiek bardzo dba o mnie, adoruje, nawet czasem czuję się, jakbyśmy niedawno zaczęli ze sobą chodzić. Myslałam że dla nas wojsko=koniec, ale jta 9 miesięczna rozłąka jeszcze bardziej nas umocniła.. A poza tym dobrze czasem jest rozluźnić więzy i uświadomić sobie że nie jest się uzależnionym ( a co gorsza zależnym) od faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze Ci że już masz to za sobą...
![]() Mój też do mnie zmienił nieco nastawienie, i jak był ostatnio to było cudownie..chyba najlepszy weekend jaki kiedykolwiek razem spędziliśmy... Niestety już go nie widziałam miesiąc... i nie zapowiada się na to żebyśmy się szybko zobaczyli... ![]() Kocham go bardzo... ale mam dość ![]() ![]() ![]()
![]() |
#453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ale sie własnie tak strasznie teskni chociaz ja i tak sie czesto widuje z moim no i przeciez dzis przyjezdza i znów bedzie cudownie ![]() teraz te tygodzie spędzone razem sa cudowne czemu dcs twój lezy w izolatce????? najgorzej jest jak widze zakochana pare na ulicy albo u nas w szkole smutno mi strasznie bo ja tez tak kiedys mialam az sie czasem płakac chce no ale ja juz bede miala za nidługo to juz za soba i nikt mi juz mojemu dziubowi nie kaze przyjechac na te cholerne 72 h bedzimy mogli sie cieszyc soba 24 na dobe przec caly rok ale sie rozpisałam heh musze siezaraz na bóstwo zrobic tak koło 19.30 przyjezdza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Raczkowanie
|
czesc dziewuchy
u mnie bez zmian, nie wiadomo nadal czy moj tz przyjedzie ![]() juz go ponad miesiac nie widzialam a ciechanów jest 74 km od wawy ja to mam w tym roku mature :/ a i zaliczylam matme ![]() teraz moj tz ma obsluge roczna i czyszcza sprzet wczoraj mial rece cale w ropie bo jakies waly czy cos tam z wozu czyscil moj biedaczek rece juz mu odpadaja
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super że zaliczyłaś tta mate jak widać nie było aż tak strasznie jak dałaś radę ![]() Sylwuś przynajmniej jak wroci będzie prawdziwym facetem po prawdziwym wojsku ![]()
![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
ja mialam tak ze mojego miska dwa miesiace nie widzialam
![]() jakos przezylam ale ciezko bylo teraz moj tz jest po sluzbie na "grzybie" i spi bo jest wykonczony dopiero dwa dni przed weekendem bedzie wiadomo czy przyjedzie nawet dzien przed jest szansa mala ale jest...... jeszcze nie wiadomo co z urlopem ale mam nadzieje ze moj dziubek przyjedzie...
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
Moj tż przyjezdza jutro, bo na swieta nie da sie załatwic przepustki. przyjedzie tylko na 72h ale dobre i to bo juz 1,5 miesiaca go nie widzialam, dzwonimy do siebie codziennie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zadomowienie
|
juz do was powracam dziewczynki po weekendzie
![]() bede picec... ![]() było tak cudownie ![]() ![]() to widze ze jestesmy tu 3 których tz wychodza w lipcu ja nie wiem czy mój nie wyjdzie dopiero 31 !!!!! lipca ale to jeszcze nie wiadomo słucham sobie teraz takiej zajefajnej pioseneczki .. otęsknocie i rozstaniu ...super !!!! sciagłam ostatnio ![]() ..jest taka sliczna... i do tego mi sie przypominato nocne porzegnanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Zadomowienie
|
cos kochane wątek podupada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Cześc Dziewczynki
![]() Przepraszam ze nie pisałam, ale miałam remont w pokoju i komp odłączony... Czyli wasi wychodzą w lipcu i ja zostane tutaj sama ![]() a z moim miśkiem nie mam kontaktu bo zablokował sobie karte sim i musi kupić sobie nowy starter uhhh ![]() ![]() a miał wyjść na świeta ;(((((( eh ![]()
![]() |
#461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeszcze 110 dni ![]() głupio tak siedziec w jednostce na święta ... mój już 2 świeta ma poza domem ... smutno |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Raczkowanie
|
no moj tż byl i bylo fajnie, oczywiscie jakas mala sprzeczka sie przydarzyla, ale mam nadzieje ze wszystko sie wyjasnilo!! moje slonko moze przyjedzie na poczatku maja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
witam
mój przyjedzie na następny piąek i moze jak sie uda to na przedłużona pj ... ale nie chce zapeszyc bo jeszcze nie wiadomo czy sie to uda ![]() mika współzucie ci dobrze ze mój nie ma takich SZALONYCH pomysłów chyba bym go zatukła ![]() widze ze przygotowania pełną parą ... fajnie przynajmniej sie tym zajmujesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt Kobietki !!
![]() Mój TŻ na szczęście ma inne plany co do swojej przyszłości i myśli żeby jak najszybciej wyrwać się z tego wojska... ![]() I to by było na tyle...ide koszyczek stroić ![]()
![]() |
#465 |
Zadomowienie
|
również żyzę wam wszystkim wspaniałych wesołych świąt chyba wszystkie tu piszące jestesmy samotne teraz .. ale wytrwamy damy rade i juz bedzie cudownie
jeszcze raz smaznych jajeczek ![]() ![]() dsc mówiłam ze twojemu sie tez odwidzi ![]() ![]() mój juz za niedługo bedzie dziadkiem ale fajnie !!! coraz bliżej do końca dzis mija nasza 18 miesieczna rocznica a my znowu oddzielnie .... ja juz byłam z koszyczkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Raczkowanie
|
czesc dziewuchy!
Wesolych Swiat! I smacznego jajka oraz mokrego dyngusa! moj tz mial byc na swieta ale nie bedzie go bo ma sluzbe, moze w przyszlym tyg przyjedzie ale nadal nic nie wiadomo ostatnio sie poklocilismy, ta rozlaka czasem zle robi ale teraz jest spokojnie mozemy codziennie przez tel rozmawiac bo wykupilam do niego pakiet darmowych minut ![]() dzisiaj caly dzien sprzatalam az mnie raczki bola moj ma napisane tam gdzies w jednostce ze cala jesien u nich wychodzi 24 lipca juz nie moge sie doczekac....
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
My też mamy czasem takie sni...co się sprzeczamy...to normalne przy takiej rozłące...
Ja nie widziałam się z moim już ponad miesiąc..i pewnie prędko nie zobaczę... Żyłam nadzieją, że ja święta przyjedzie ale jednak nie... ![]() ![]() Mam dość już nie wiem co ze sobą zrobić...wariuje z tej tesknoty...tymbardziej że nie wiem ile jeszcze mam czekać ![]() Wykopałam dól na 100 metrów... ;(
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
sylwus to jak twój wychodzi 24 to moze mój tez wtedy wyjdzie
bo ja słyszałam pogłoski ze 31 wyjdą ![]() ![]() dsc czemu dopiero w czerwcu .. ale u waszych to strasznie ciezko z tymi przepustkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
a wogóle wojsko polskie jest bez sensu i nie rozumiem po co oni mojego TŻ trzymają w tym wojsku bo nie dość że zwolnienie ze szpitala, robią mu badania teraz leży na izbie chorych i nie robi żadnych służb i robić nie będzie i chyba nigdy stamtąd nie wyjdzie
![]() ![]()
![]() |
#470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
Mój Tż zastanawia się czy nie iść do wojska i nie zostać żołnierzem zawodowm.
Kurcze to nie jest jeszcze pewne, a ja juz się boję. Zobaczymy jak się sprawa rozwinie i dam Wam znać... chlip... chlip... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pluto własnie nie wiem czemu go nie chcą wypuścić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#473 |
Zadomowienie
|
Kurcze jakbym siebie czytala....
Moj TZ od zawsze ma swira na punkcie wojska... Wiem ze to jego pasja, hobby, i nie moge mu tego zabraniac... Na komisji sam mowil gdzie chce isc. No wiec albo Krakow albo Warszawa.. Nie wiem jak to bd w przyszlosci. On chce byc zawodowym, ja chce miec normalna rodzine... Wierzymy ze da sie to jakos polaczyc.... Kochamy sie i to jest najwazniejsze.... Jakos damy rade.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
w zyciu bym nie chciała miec zołnierza zawodowego ... nie moge sobie tego nawet wyobrazic .... masakra po tym co mam teraz to wiem jak jest a co dopiero jakby sie było zawodowym
ciągła rozłaka ...jak to tak życ ... ciagłe pozegnania ... ej masakra ... odradzajcie swoim jak mozecie ![]() dsc no to niech sie zgłosi na ta komisje a nie marnuje tam czasu ... nie rozumiem czemu go nie chca wypuscic ale dovny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Napewno da się połączyć...Wiele związków takich istnieje...ale jak dla mnie...to byłoby za ciężkie!! Ja już nie umiem wytrzymać po miesiącu a do dopiero przez pół roku
![]() Itrusta powiedz swojemu TŻ żeby wybrał jednostke jak najbliżej swojego miasta...wtedy częściej będzie mógł przyjeżdżać do domu ![]()
![]() |
#476 |
Zadomowienie
|
wiem ze da sie to połaczyc .. no ale na pewno jest trudno ja juz tez mam dosyc tego a jak by mój szedł na zawodowego to bym chyba sie wsciekła
![]() ![]() najlepiej byc blisko bo nawet jak wychodzisz na stałke to mozesz wpaść na chwile do niego do maiasta i sie zobaczycie intrusta. jak ja bym tak chciała ... no ale mój jest 400 km od domu to raczej mi sie nie opłaca jechac .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Zadomowienie
|
Ojjj moj dokladnie marzyl gdzie chce isc i wlasnie tam pojdzie... Mieszkam na Slasku wiec Krakow nie jest az tak daleko gorzej z Warszawa...
W planach prawdopodobnie bd to ze jak on dostanie jakies mieszkanko to ja po prostu sie przeprowadzam do niego ... Zobaczymy jak to bd ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dostac sie do szkoly wojskowej jest ciezko,trzeba miec znajomosci bo limity przyjec bardzo male...a jakby zostal na nadterminowego to wyjazd na misje obowiazkowy,sama teraz to przezywam...nie jest zle,wiadomo,ze sie teskni,ale bedzie to owocowalo w przyszlosci,to powzoli mu zostac w wojsku i zarabiac przyzwoite pieniadz,a co najwazniejsze moj TŻ to lubi,lubi wojsko,nie moge mu niczego zabraniac bo jakbym dala warunek albo ja albo wojsko to by to bylo egoistyczne,kocham Go,chce byc z inm zawsze to szanuje jego decyzje a w byciu razem to nie przeszkodzi tylko jedynie utrudni normalne zycie... a co do mieszkan to nie jest latwo je dostac...dostaje sie je po kilku latach i najczesciej sa one w oplakanym stanie Dlatego jak Twoj TŻ chce isc na zawodowego to badz przy nim,zapewniaj ,ze bedziesz zawsze,bez wzgledu na wszystko,wtedy pokazesz,ze naprawde kochasz i liczysz sie z jego decyzjami ![]()
![]() |
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
itrusta : a twój sobie moze wybrac gdzie chce isc?? ale mu dobrze mój tak nie maiał .. jak by na komisji powiedział ze chce do krakowa to by mu na złość dali gdzies nad morze ... bo podobno tak robili.. mój powiedział ze mu to obojetnie i dali go tak nawet nawet ...
![]() kazdy cos lubi no i ci wojskowi tyez musza byc na swiecie no i sa ![]() ale sie nam tu romantycznie ostatnio stało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zadomowienie
|
Karolcia moj ja takze nie moge byc tak egoistyczna i kazac mu wybierac... Jeszcze zostal nam rok potem sie zobaczy, misja to jego marzenie wiec juz sie osobiscie staram jakos psychicznie na to przygotowac....
Pluto nie nie mial tak dobrze ze mogl wybierac, poprostu zaznaczal co go najbardziej kreci, gdzie chcialby isc i oni sobie to tam notowali.... No ale jeszcze rok nauki a potem no coz wojsko na pewno mi go zabierze....Ale najwazniejsza jest milosc, jak sie kocha to sie wszystko zniesie... Dla niego jestem wstanie sie poswiecac ile bd trzeba... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.