![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Ziaja - żel oliwkowy do mycia twarzy - żel do mycia t. Calma HLC, krem biolipidowy i peeling enzymatyczny z tej serii. - balsam Masło Kakaowe - tonik nagietkowy -tonik rumiankowy Eveline - serum antycellulitowe i na rozstępy - naprawde dzialają ![]() Miraculum - tonik nawilżając y HydraTherapy - naprawde nawilża Vichy - kulka biala lub zielona - nie wiem czy sa dostepne w UK Tańszy w PL niż w UK jest świetny tusz Extra Lash Rimmel
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
Polyacrylamide - podejtrzewany o dzialanie rakotworcze, kumuluje sie w organizmie. Jak to ktos napisal - czy jest rakotworczy - przekonamy sie tak za 15 lat
![]()
#453 |
BAN stały
|
no hej
![]() ![]() Dziekuje Wam za inspiracje zakupowe ![]() Eris: Lirene - zel peelingujacy do mycia twarzy z serii Beauty Care ( fajnie pachnie) Lirene - maseczka intensywnie nawilzajaca do twarzy Aqua Lirene - maseczka wygladzajaca i zwezajaca pory (Aaliyah to wlasnie ta glinkowa i tez jest w mojej lazience zawsze ![]() Lirene - balsam nawilzajacy (wyciag z bambusa,lotosu i lilii wodnej) Lirene- body anti cellulite - peeling,masaz myjacy ( ten z pomaranczowej serii) AA-mleczko do demakijazu Ziaja - krem pod oczy-Kozie mleko,mleczny kompres Dove - ten taki zwykly krem a'la nivea ![]() ![]() Glicea-krem do rak cytynowy (moim zdaniem the best) fa-shower cream yoghurt vanilia i miod x2 (zniewolil mnie zapach, choc jestem sceptycznie nastawiona do tych wszystkich Fa, Palmolive i innych) Schwarzkopf - Gliss Kurperlowa odzywka regeneracyjna i jeszcze taka druga,rozowa w spreju bez splukiwania ale jest gdzies na dnie torby i nie znalazlam ![]() no i mam jeszcze SVR - Lysanel Activ, bo postanowilam sie mocniej przykwasic, bede uzywac na zmiane z effaclarem i oczywiscie duza dawka nawilzaczy bo juz sie luszcze jak stara ropucha ![]() I oprocz tego mam jeszcze zdobycze w postaci najnowszych numerow: Twoj Styl, Elle, uroda, Glamour,Viva,Joy. Jak przeczytam to przytaszcze na spotkanko i oddam w dobre rece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uzywalam kiedys Lysanel Active i bylam bardzo zadowolona - cera mi sie wygladzila (walczylam z przebarwieniami po tradziku) i nic a nic mi na buzi nie wyskoczylo ![]() ![]() A w ogole to gratuluje imponujacej kolekcji nowych kosmetykow! Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
BAN stały
|
wlasnie sie przesmarowalam Lysanelem
![]() ![]() ![]() Co do kolorowych czasopism to mam ten sam nalog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogole Aaliyah musze Ci powiedziec, ze trace cierpliwosc do tego peelingu Malki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z Cacharel to tez mam swojego faworyta - Lou Lou. Amore Amore jest nie moj po prostu, ale musze przyznac, ze zapachy Cacharel sa bardzo orginalne i niepowtarzalne. Mysle Aniu, ze by ci sie podobal nowy Matthew Williamson - kwiatowo - tropikalny zapach, ale nie za ciezki, bo wiem ze lubisz swieze zapachy. Zalaczam zdjecie z reklama tego zapachu, niuchnij sobie jak bedziesz nastepnym razam na shoppingu ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2007-02-27 o 15:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() o tych perfumach Williamsona pierwsze slysze, ale z Twojego opisu wynika, ze moze byc w moim guscie ![]() ![]() Zapachu LouLou tez nie znam,ale sie zapoznam ![]() ![]() ![]() Sa takie perfumy po ktorych boli mnie glowa i mi jakos tak dziwnie. przykladem nr 1 jest ''woman'' Hugo Bossa. Niby mi sie podobaja ale maja cos w sobie co zle na mnie dziala ![]() A tak w ogole Dziewczyny to wprowadzam od dzisiaj w zycie program specjalnej troski o swoje cialo przed wiosna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
This fragrance oozes femininity, It has a very sweet burst of citrus and tropical fruits. " W skrocie - ladne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
BAN stały
|
co do perfum to najbardziej mnie przekonuje ten akord goracego piasku
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzeba jeszcze zagnac reszte Dziewczyn do roboty ![]() Jejku...tak fajnie mi sie tu siedzi dzisiaj przy nadrabianiu zaleglosci wizazowych. Zawsze po powrocie robimy sobie offa na calej linii ![]() ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaaa Aaliyah zeby byla jasnosc - z tym cwiczeniem to od jutra rzecz jasna? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
BAN stały
|
no wiec sie melduje w pierwszym dniu ''planu dzialania''
![]() i tak: zrobilam 20 brzuszkow ![]() ![]() ![]() A teraz smigam na Ealing do banku i przy okazji musze kupic jakies bOmbelki do wanny. Zastanawiam sie coby przetestowac ta nowa, rozowa serie (Soap&Glory???) z Boot'sa.Kupie z dwa produkty to przy okazji bede mogla wydac pierwsza opinie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Zadomowienie
|
Ja juz od dawna probuje cos z moim 'nieco'
![]() ![]() A cwicze codziennie (no przynajmniej codziennie idziemy na spacer i staram sie chodzic szybkim tempem). Poza tym od czasu do czasu wlaczam sobie plytke z Deanne Berry, albo pilates na nogi (moja znienawidzona czesc ciala ![]() ![]() Ale dobry pomysl z tym meldowaniem sie codziennie ![]() ![]() Polecam z babelkow firme Radox - bardzo je lubie, m. in. za wydajnosc ![]() Odswiezylam sobie karte TBS ![]() ![]() ![]() ![]() To ja teraz wybywam na spacer ![]()
#463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Soap&Glory to czytalam ostatnio w jakims magazynie, ze maja dobry piling - w takim duzym stojacym pudelku. Sama nie probowalam. Ten olejek to jeden z moich faworytow ![]() Cytat:
![]() ![]() No pora dzialac w kwestii tego nadmiaru cialka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
BAN stały
|
Ejva rozumiem, ze wchodzisz do akcji?
![]() Ja wlasnie wrocilam do domu. Z premedytacja wykupilam czas parkingowy tylko na godzine, zeby nie wciagnac sie w wir chodzenia po sklepach ![]() Brzmi zachecajaco ; '' with lemon balm, mailow extracts, and moisture-magnetising skin conditioners to smooth you while they soothe you'' Wrazenia po pierwszej kapieli juz wkrotce ![]() Innych produktow nie kupowalam bo peelingi jeszcze mam no i tez przywiozlam z PL, a z lazienki mi sie i tak juz graciarnia kosmetyczna zrobila ![]() A tak w ogole Dziewczyny, obczajcie tego linka ![]() http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1044026 moze sobie kupimy po sztuce w celu przedwiosennych cwiczen? ![]() A tak w ogole to pomyslalam sobie jeszcze o jakichs tabletkach typu detox? W tamtym roku bralam przez dwa miesiace, chyba nazywaly sie Bio drain czy cos takiego. Takie szwedzkie w czarnym pudelku z naga pania na opakowaniu ![]() ![]() Zorganizujemy zmasowany atak na wszystkich frontach ![]() a co do pogody, to dzisiaj jest zdumiewajaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: Dziewczynki, co powiecie zebysmy naszymi fitnesowymi osiagnieciami dzielily sie na tym watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169586. Mamy tam ekspertke od fitnessu - Caramel Babe (nota bene gdzie ona sie podziewa?). Zawsze mozna ja o fitnessowe przepisy na sukces wypytac. Ale na temat. Wlasnie przez godzine wylewalam pot. Doslownie. Jestem cala mokra. To cala ja - wszystko albo nic, czarne lub biale... Az strach pomyslec co ja bede wyprawiala teraz w lazience... ;-) Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2007-02-28 o 15:30 Powód: Wazne info ;-) |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
BAN stały
|
a ja wlasnie wrocilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogole to przypomnialo mi sie, ze mam takie dwa sprytne urzadzenia rodem z tv shopu, telezakupy mango i ich magiczne urzadzenia. Jedno takie wygladajace jak kusza do cwiczenia miesni brzucha a drugie takie do kolysania, tez na brzuch raczej i miesnie ramion. Musze jutro przeszperac garaz, ale po przeprowadzce to bardzo watpie ze cos znajde :/ Aaliyah juz wskakuje w watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
Wchodze wchodze
![]() ![]() ![]() ![]() Tylku tu odpowiem w sprawie kosmetykow detox. Mam ta serie http://www.boots.com/shop/product_en...=000&imageid=1 dostalam w prezencie (do tego byl jeszcze zel pod prysznic i lotion) i sie kurzy. Jakos nie odpowiada mi konsystencja, nalozone na buzie rozgrzewa troche, a ja mam sklonnosc do naczynek. A zeby nakladac na inne czesci ciala, to jakos to malo wydajne ![]() Rolki - ale super ![]()
#468 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Rolki to fajna sprawa - takie lyzwy tylko przez caly rok, ale gdzie na nich jezdzic, poza Brighton oczywiscie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Rozeznanie
|
dziewczyny! prosze o pomoc! mam okazje kupic taniej kosmetyki Clinique <w USA> i bardzo potrzebuje Waszej porady - mam skore mieszana, na policzkach bardziej sucha no i oczywiscie strefa T...cos na oczyszczanie, nawilzanie i cos przeciw starzeniu, albo chociaz cos zeby ladnie po nocy wygladac
![]() ![]() do tego chce kupic ich fluid, balanced? i moze tonik, mleczko nawilzajace, mydelko do mycia? moze skin renewer? heeeeeelp ![]()
#470 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A cukrowej wacie oprzec sie nie potrafie....marze nawet o takiej maszynce do waty.... ![]() ![]() ![]() Ja z ranca z racji malych zakwasow uskutecznilam tylko kapiel i wzorowo wklepalam antycellulit, ujedrniajacy na biust, dekold i szyje. Na buzke bez zmian ![]() ![]() ten detox a szczegolnie to bloto brzmi bardzo detoxykujaco ![]() ![]() A na rolkach mozna sobie bardzo fajnie pojezdzic w Hyde Parku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
BAN stały
|
Afro lepiej trafic nie moglas
![]() ![]() Jeszcze niedawno bylam wielka entuzjastka marki Clinique. Teraz wole uzywac innych kosmetykow, takich ktore bardziej ingeruja w to co sie dzieje na mojej buzi. Ale znam kilka bardzo dobrych i skutecznych kosmetykow Clinique ktore bede polecac do konca zycia kazdemu ![]() No i tak....pierwsza top trojka w ktora MUSISZ!!! sie zaopatrzyc posiadajac taka cere jak piszesz, to: Turnaround Concentrate Turnaround 15-minute facial mask Repairwear intensive night lotion - lekki kremik dla cery mieszanej i tlustej Pierwszy kremik ma dzialanie lekko kwasowe.Posiada substancje zluszczajace i pobudza komorki skory do odnowy. Maseczka wspomaga dzialanie kremu, a efekty po jej uzyciu sa naprawde spektakularne. To jedyna maska jaka znam ktorej efekty widac na wlasne oczy zaraz po uzyciu. Bardzo wydajna. No i ostatni kremik - repairwear. To cos czego szukasz, zeby buzka po nocy wygladala fajnie. Ten krem to dla mnie KWC. Rano sie budzisz i z zadowoleniem mozesz spojrzec w lustro ![]() A tak poza tym to na miejscu czwartym lokuje tonik nr2. Mysle, ze nr 3 jest zdecydowanie za mocny, czworki nie uzywalam, ale moge sobie wyobrazic ![]() Co do podkladow, to ja uzywalam tylko superbalanced makeup. I moja ocena: taki sobie sredni, nie odbiega jakoscia od podkladow loreala,rimmel itp... I stoi sobie na szafce lazienkowej bo jestem teraz zauroczona individualist Lancoma ![]() Hmmm.....co by tu jeszcze. O! moze cienie....mam taka jedna paletke i to najlepsze cienie jakie mialam w zyciu. Clinique ma takie ''gole'', naturalne kolorki. jezeli chodzi o tusze do rzes, to jak dla mnie zadna rewelka.Tutaj tez polecam Lancome ![]() Aaaaaaaaaa i jeszcze kup koniecznie peeling - 7days !! fajny, nie za ostry, wydajny. Zapach zadny, ale to nie o zapach chodzi ![]() Z listy anty, czyli niech Cie reka Boska broni: z serii pore minimizer - ten taki wredno-wypalajacy rozgrzewajacy peeling. nie kupuj za zadne skarby. I sheer matteness t-zone, shine control. Nie robi tego co powinien. Szkoda sobie w pory ladowac kolejna warstwe ![]() Jezeli chodzi o wyslawiony DDML albo DDMG to w sumie kiedys jak moja nieswiadomosc byla duza to bylam zadowolona, teraz jak juz poznalam wiecej kosmetykow to stwierdzam,z e ten krem to taki pic na wode. Szkoda na niego tyle kasy na ile sobie go cenia. Wolalabym krem z serii Kozie Mleko z Ziaji ![]() to chyba tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie no naprawde, zareczam Ci, ze znasz duzo kremow nawilzajacych lepszych od tego, To takie pitu pitu okraszone dobra reklama no i jeszcze ta nazwa Dramatically different ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dokladnie tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
BAN stały
|
Dziewczyny ALARM! potrzebuje botoxu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze co za zycie....czlowiek nie moze miec np: 10lat spokoju i perfekcyjnej cery, gladziutkiej, sliczniutkiej, takiej z photoshopu lub corela ![]() A ostatnio czytalam nawet artykul o botoxie, ze ostrzykuja sie wlasnie juz dziewczyny od 25roku zycia. Jednym slowem - ostrzykniety miesien zamiera na pol roku i nie ma szans sie marszczyc. I analogicznie - zmarchy nie maja szans sie ksztaltowac. Kurcze, sama nie wiem....wiem tylko, ze mam tendencje do robienia takiej mino ktora idealnie rzezbi te dwie wstegi od nosa. I mam to po mamie, tyle, ze ona ma jedna posrodku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
BAN stały
|
ja to nawet jeszcze nie wstalam
![]() ![]() ![]() Wlasnie zabukowalam sobie lot na 10marca do PL .15 wracam, wiec na spotkanko sie wybieram to pouzalamy sie nad soba razem ![]() ![]() I teraz mam nowy klopot. Nie kosmetyczny ale ubraniowy. Zrobilam wczoraj porzadek w szafie i musze uzupelnic garderobe, mam kolejny problem z gatunku babskich: nie mam sie w co ubrac ![]() ![]() ![]() albo to trudnodniowa depresja, albo mi sie juz miesza w glowie, albo jestem typowa baba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.