Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-22, 16:09   #451
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
i Leine moja Leine...wyczekuje twojo foto!!! ja teraz wyposzczona to sobie dam na tapetę

a właśnie co do wiedzy mężów o forum, to mój wie od początku, nawet pozwalam mu niekiedy patrzeć co piszę. Najlepsze, że zawsze jak luka to akurat na pulpicie dupsko Leine pewnie dlatego tak często zerka
haha pewnie tak
Leine kusicielka jak nie wibrator na tapecie to jej gołe dupsko
Stary 2013-11-22, 16:19   #452
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
No jeszcze się pytasz jasne

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Pokazałam mężowi ten podwójny wibrator kazał puknąć mi się w głowę

http://pl.zbiornik.com/store/product/420/ --> ja chyba lubie dziwne rzeczy
Mnie też sie podoba, mąż chętnie by mnie w czymś takim zobaczył, ale pewnie się nie skuszę, chyba mam za mało wiary w siebie i swój wyglad...

Cytat:
i Leine moja Leine...wyczekuje twojo foto!!! ja teraz wyposzczona to sobie dam na tapetę

a właśnie co do wiedzy mężów o forum, to mój wie od początku, nawet pozwalam mu niekiedy patrzeć co piszę. Najlepsze, że zawsze jak luka to akurat na pulpicie dupsko Leine pewnie dlatego tak często zerka

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Laski pomocy!!! Jak sie nazywa angielski wokalista, rudy w teledysku walcza na kije??

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Vioris dobrze że ugoda, choć Ty pewnie wolałabyś na wszystko się nie zgodzić, ale najważniejsze w tym wszystkim dziecko. Tylko jeśli ojciec się zaczął interesować, to oby był do końca konsekwentny w tym wyborze... Spokoju Ci życzę kochana
Stary 2013-11-22, 16:19   #453
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
haha pewnie tak
Leine kusicielka jak nie wibrator na tapecie to jej gołe dupsko
pewnie sobie pomyślał, że to od niej zresztą tak swoją drogą nie dziwię się, że jej chłop nogę na nogę zakłada...biedaczek chroni swoich klejnotów przed nieobliczalną Leine

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-11-22 o 16:21
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 16:33   #454
*katinka*
Raczkowanie

hej
Witam się z łóżka, przeziębienie mnie dopadło. Jeden dzień mnie nie było a tu nowy wątek
Biorę się za nadrabianie.
Stary 2013-11-22, 16:58   #455
agnieszkaK
Zadomowienie

ja po pracy piję sobie właśnie kawkę i dodałam do niej taki syrop orzechowy, pyszne

a jak kogoś to interesuje to taki syrop do kawy waniliowy, karmelowy, orzechowy kosztuje ok 5,5zł szczerze polecam aha no w lidlu to jest.
zaraz zobaczę co tu dziś się działo, aha
zubi pisałaś,że taki śluz , czy też o kolkę w jajnikach Tobie chodziło,miałaś 2mce temu i dostałaś @, ja oczywiście wcale nie sądzę,że to ciążę(jasne fajnie by było), ale to zawcześnie na takie wnioski. ilość śluzy może też być spowodowane wiesiołkiem, który brałam, z resztą nie ważne. co ma być to będzie. ale dzięki za info, to zawsze jeszcze bardziej sprowadza na ziemię
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 17:01   #456
brydziajones
Zadomowienie

Vioris co do wyników Twojego tzta .. Jeśli lepkośc jest zawyżona to ruchliwosc rowniez jest niższa. Plemniki nie dają rady sie poruszać w płynie bo sa jak w cemencie. Syrop na kaszel np mucosolvan jest dobry , antybiotyki, tabletki antyhistaminowe itd lekarz na pewno Wam poradzi głowa do góry 😘

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 17:01   #457
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość

ja po pracy piję sobie właśnie kawkę i dodałam do niej taki syrop orzechowy, pyszne

a jak kogoś to interesuje to taki syrop do kawy waniliowy, karmelowy, orzechowy kosztuje ok 5,5zł szczerze polecam aha no w lidlu to jest.
zaraz zobaczę co tu dziś się działo, aha
zubi pisałaś,że taki śluz , czy też o kolkę w jajnikach Tobie chodziło,miałaś 2mce temu i dostałaś @, ja oczywiście wcale nie sądzę,że to ciążę(jasne fajnie by było), ale to zawcześnie na takie wnioski. ilość śluzy może też być spowodowane wiesiołkiem, który brałam, z resztą nie ważne. co ma być to będzie. ale dzięki za info, to zawsze jeszcze bardziej sprowadza na ziemię
Mi chodziło o bóle jajników tak bolały, że jak np. poszłam na spacer to musiałam się zatrzymać bo nie dałam rady iść dalej i się wtedy strasznie nakręciłam. A co do śluzu to u mnie przed @ nigdy nie było dopiero 2 dni przed był wodnisty a teraz od razu po kilku dniach od owu był biały.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-22, 17:03   #458
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie sobie pomyślał, że to od niej zresztą tak swoją drogą nie dziwię się, że jej chłop nogę na nogę zakłada...biedaczek chroni swoich klejnotów przed nieobliczalną Leine
haha bo sie na nas obrazi gadzina
Stary 2013-11-22, 17:10   #459
Leine
Zakorzenienie

Carmena no nie wiem ile on moze miec lat
Ladnie mnie tu obggadujecie jak mnie nie ma :P

Jestem po obiedzie i ogarniam tel dotykowy... masakra
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 17:12   #460
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Mi chodziło o bóle jajników tak bolały, że jak np. poszłam na spacer to musiałam się zatrzymać bo nie dałam rady iść dalej i się wtedy strasznie nakręciłam. A co do śluzu to u mnie przed @ nigdy nie było dopiero 2 dni przed był wodnisty a teraz od razu po kilku dniach od owu był biały.
aaa o jajniki, wiesz to mnie jakoś tak nie nakręca, jeśli cokolwiek to robi, tzn wiesz momentami wzmaga nadzieję,ale różne bóle jajników macicy, czy co tam czuję mam co m-c od dobrych kilka, więc nie nie, to mi nie daje do myślenia. wydaje mi się,że śluz mam inny, ale sądzę,że to wiesiołek. Ja bardziej tamten wywód napisałam, bo wiecie, zawsze coś czujemy, to chciałam powiedzieć co ja, bez objawów ten wątek nie miałby tego czegoś, potem tradycyjnie przyjdzie @ i znowu od nowa
Stary 2013-11-22, 17:16   #461
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
aaa o jajniki, wiesz to mnie jakoś tak nie nakręca, jeśli cokolwiek to robi, tzn wiesz momentami wzmaga nadzieję,ale różne bóle jajników macicy, czy co tam czuję mam co m-c od dobrych kilka, więc nie nie, to mi nie daje do myślenia. wydaje mi się,że śluz mam inny, ale sądzę,że to wiesiołek. Ja bardziej tamten wywód napisałam, bo wiecie, zawsze coś czujemy, to chciałam powiedzieć co ja, bez objawów ten wątek nie miałby tego czegoś, potem tradycyjnie przyjdzie @ i znowu od nowa
Ja jak juz pisałam tez mam taki śluz po owulce 2 dni to aż sie ze mnie lalo tak mokro i zostało to do tej pory na majtkach to wyglada jakby przezroczysto kremowy i tez czasem z glutkami :/ sorki za dokładny obraz :p

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-22, 17:17   #462
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
haha bo sie na nas obrazi gadzina
e tam...za bardzo na kocha

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Carmena no nie wiem ile on moze miec lat
Ladnie mnie tu obggadujecie jak mnie nie ma :P

Jestem po obiedzie i ogarniam tel dotykowy... masakra
dla mnie tel dotykowy też był kosmosem jak kupiłam ileś tam lat temu. Używając od kumpeli zarzekałam się, że w życiu sobie tego nie kupię, bo smsy mnie wykończą Pamiętam na początku żałowałam, bo nie mogłam pisać esów i prowadzić wózek jednocześnie nie patrząc na ekran, a dwa wszystko takie delikatne. Teraz sobie nie wyobrażam wrócić do takiego z klawiszami, czasem coś mężowi zapisuję w telefonie, czy mamie i to jest tragedia człowiek się jednak przyzwyczaja

Poza tym te dotykowe mają fajne aparaty, że jako nam się zepsuł to ja robię zdjęcia swoim telefonem. I tu marzy mi się jakiś z extra aparatem co się nie zamazuje przy moim ruchliwym dziecku ale na razie mąż tyle zarabia, że mogę sobie co najwyżej pomarzyć

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-11-22, 17:17   #463
brydziajones
Zadomowienie

Ale u mnie to moze byc po HSG moze niezle mnie tam odkorkowali miesiąc temu

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-22, 17:20   #464
(kicia)
Zakorzenienie

przez tą nagłą zmianę planów ja już chcę jutrzejszy ranek... nosi mnie....
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 17:26   #465
wik_and_ola
Zadomowienie

Witam się z powrotem i przeczytałam właśnie szóstą stronę, uśmiałam się do łez, niezłe przeżycia wczoraj miałyście
Wasze nocne rozmowy wymiatają Mam wrażenie, że rozmawiałyście z murem

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hej :-D witam w nowym i jakze wesolym watku

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Bardzo wesoło wątek się zaczął
Stary 2013-11-22, 17:27   #466
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
e tam...za bardzo na kocha

dla mnie tel dotykowy też był kosmosem jak kupiłam ileś tam lat temu. Używając od kumpeli zarzekałam się, że w życiu sobie tego nie kupię, bo smsy mnie wykończą Pamiętam na początku żałowałam, bo nie mogłam pisać esów i prowadzić wózek jednocześnie nie patrząc na ekran, a dwa wszystko takie delikatne. Teraz sobie nie wyobrażam wrócić do takiego z klawiszami, czasem coś mężowi zapisuję w telefonie, czy mamie i to jest tragedia człowiek się jednak przyzwyczaja

Poza tym te dotykowe mają fajne aparaty, że jako nam się zepsuł to ja robię zdjęcia swoim telefonem. I tu marzy mi się jakiś z extra aparatem co się nie zamazuje przy moim ruchliwym dziecku ale na razie mąż tyle zarabia, że mogę sobie co najwyżej pomarzyć
Mialam takie samo podejscie jak Ty do dotykowego a teraz nie wyobrazam sobie innego wszystko kwestia przyzwyczajenia ja tam nie mam wymagan bo mi jest tel potrzebny po to zeby dzwonic i smsa napisac mam aparat, robi calkiem niezle zdjecia ale zawsze uwazalam ze do robienia zdjec to jest normalny aparat a nie telefon
Stary 2013-11-22, 17:31   #467
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Ja jak juz pisałam tez mam taki śluz po owulce 2 dni to aż sie ze mnie lalo tak mokro i zostało to do tej pory na majtkach to wyglada jakby przezroczysto kremowy i tez czasem z glutkami :/ sorki za dokładny obraz :p

ja bardzo lubię dokładne obrazy, bo wtedy wszystko jest jasne
mnie nie zalewa, poprostu jest tam, gdy korzystam z toaletya ,że wiadomo bardzo się teraz obserwujemy to śluz badam wzrokowo i dotykowo, a wieć biorę między palce i wiem jaki jest. Ale miewałam już bały śluz, więc narazie to nic, ale poczułam potrzeby opisania, go abyś miała porównanie.
Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Ale u mnie to moze byc po HSG moze niezle mnie tam odkorkowali miesiąc temu

może być, ja po wiesiołku
albo obu nam się udało i to by było najlepiej
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
przez tą nagłą zmianę planów ja już chcę jutrzejszy ranek... nosi mnie....
nie dziwię, się,ja czekam razem z Tobą, jakby to ja miała robić test

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Witam się z powrotem i przeczytałam właśnie szóstą stronę, uśmiałam się do łez, niezłe przeżycia wczoraj miałyście
Wasze nocne rozmowy wymiatają Mam wrażenie, że rozmawiałyście z murem

Bardzo wesoło wątek się zaczął
ja też właśnie to nadrabiam i cieszę się,że mnie wtedy nie było.
Stary 2013-11-22, 17:33   #468
brydziajones
Zadomowienie

Kicia trzymam kciuki za test

Agnieszka oby kochana oby

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-22, 17:33   #469
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja bardzo lubię dokładne obrazy, bo wtedy wszystko jest jasne
mnie nie zalewa, poprostu jest tam, gdy korzystam z toaletya ,że wiadomo bardzo się teraz obserwujemy to śluz badam wzrokowo i dotykowo, a wieć biorę między palce i wiem jaki jest. Ale miewałam już bały śluz, więc narazie to nic, ale poczułam potrzeby opisania, go abyś miała porównanie.

może być, ja po wiesiołku
albo obu nam się udało i to by było najlepiej

nie dziwię, się,ja czekam razem z Tobą, jakby to ja miała robić test

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

ja też właśnie to nadrabiam i cieszę się,że mnie wtedy nie było.

a to przez to siedzenie w domu właśnie najgorsze są weekendy dobrze że za jakieś 12 h się cokolwiek okaże

Stary 2013-11-22, 17:34   #470
agnieszkaK
Zadomowienie

wiemy co musi być- II, bo jak nie to będą smuty u wszystkich
Stary 2013-11-22, 17:40   #471
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Mialam takie samo podejscie jak Ty do dotykowego a teraz nie wyobrazam sobie innego wszystko kwestia przyzwyczajenia ja tam nie mam wymagan bo mi jest tel potrzebny po to zeby dzwonic i smsa napisac mam aparat, robi calkiem niezle zdjecia ale zawsze uwazalam ze do robienia zdjec to jest normalny aparat a nie telefon
powiem Ci, że mój aparat robił gorsze zdjęcia niż mój telefon (oczywiście przy dobrym ustawieniu i świetle), a miał 3MPix więcej i niby z dobrej firmy bo z Canona, i swego czasu też do tanich nie należał (nie mówię tu o profesjonalnych za 2-3tysie). Tak ogólnie fajne zdjęcia, ale w większym przybliżeniu na kompie widać było takie jakby kropki, mazaje niewyraźny obraz w każdym razie (nie, nie dokładnie piksele)
A dwa: telefon ma się zawsze przy sobie, a mając dziecko czasem to kwestia sekund by walnąć fajne, niepowtarzalne zdjęcie Ja właśnie przez takie noszenie przy sobie aparatu zepsułam go...mieliśmy kupić w planach nowy, ale małż zjechał i mamy tysiąc innych wydatków.
Mi w telefonie też tylko zależy na pisaniu, telefonowaniu i aparacie z wcześniej podanych względów wszelkie inne rzeczy mnie nie interesują-jakieś gry, aplikacje, pamięć, windows czy co tam za bajery są.
Szkoda tylko, że telefony z naprawdę fajnym aparatem są w cudownie wysokich cenach

Igorek ur.4.09.2010

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-11-22 o 17:41
Stary 2013-11-22, 17:43   #472
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
a mi się spać nie chce, także też szukam czegoś do ogladania. Jeszcze muszę się wykąpać i wybalsamować.

Mam pytanie do mamusiek. Chciałam sobie kupić stanik..ale boję się, że mi za szybko cycki urosną. Teraz mam taki sportowy, ale nie usztywniany i nie chcę budzić sensacji jak mi sutki staną. Ogólnie mam problem bo strój firmowy mam na styk i kurna obym się z biustem zmieściła.

Podpowiecie czy już kupić, czy jeszcze poczekac? czy może jest jakiś rodzaj, który by powiększał się razem z moimi cycuchami??
Ja jeszcze nie kupowałam nowych staników, ale te co mam powoli robią się ciasne, póki co luzuję sobie ramiączka i tył bardziej luźno i jeszcze cycki mieszczę Ale niedługo trzeba będzie iść na zakupy

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Flight zapamiętaj "cykl to jest od okresu do kolejnego okresu"

Dziewczyny, miałam dzisiaj naprawdę ciężki dzień w pracy, ale tymi kilkoma stronami zrobiłyście mi taką frajdę, że odprężyłam się lepiej niż po dobrym winku i ostrym seksie Jesteście najlepsze!
Stary 2013-11-22, 17:46   #473
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:

a to przez to siedzenie w domu właśnie najgorsze są weekendy dobrze że za jakieś 12 h się cokolwiek okaże

trzymam ogromne kciuki kochana za jutro, bo chyba mi wcięło wiadomość do Ciebie gdzieś i fluiduję!!!!!!!

musi się udać

jestem kotka już zaszła, teraz kicia dla równowagi

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie kupowałam nowych staników, ale te co mam powoli robią się ciasne, póki co luzuję sobie ramiączka i tył bardziej luźno i jeszcze cycki mieszczę
to tak jak ja dziennie patrzę sobie w dekolt i nie wierzę w to co widzę- mam rowek już zapomniałam jak to było go mieć

ja zawsze miałam usztywniany, w poprzedniej ciąży też. Jedynie do karmienia miałam specjalny materiałowy.

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-11-22, 17:47   #474
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też się strasznie nakręciłam i coś czuję, że będą II kreseczki także oby się spełniło:

Stary 2013-11-22, 17:49   #475
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam ogromne kciuki kochana za jutro, bo chyba mi wcięło wiadomość do Ciebie gdzieś i fluiduję!!!!!!!

musi się udać

jestem kotka już zaszła, teraz kicia dla równowagi

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

to tak jak ja dziennie patrzę sobie w dekolt i nie wierzę w to co widzę- mam rowek już zapomniałam jak to było go mieć

ja zawsze miałam usztywniany, w poprzedniej ciąży też. Jedynie do karmienia miałam specjalny materiałowy.

no ba

zgarniam fluidki

czemu mam głupią myśl że będą II kurde nakręcam się ale spoko spoko za 3,5 h wraca mąz uff położymy się spać i będzie dobrze....

Stary 2013-11-22, 17:50   #476
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
wiemy co musi być- II, bo jak nie to będą smuty u wszystkich
muszę iść zarobić ciasto na pizzę i przygotwać wszystko,ale jakoś mi się nie chce,
kicia tak sobie myślę,że z jednej strony szkoda,że nie masz temperatur,a z drugiej to dobrze,bo nadzieja jest ogromna, bo nie ma widzialnych dowodów, że tam nie wiem jest wysoko czy spadło. a powiedz co teraz czujesz? już możesz jutro testujesz, to wal objawami ciążowymi,albo ich brakiem
Stary 2013-11-22, 17:52   #477
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
muszę iść zarobić ciasto na pizzę i przygotwać wszystko,ale jakoś mi się nie chce,
kicia tak sobie myślę,że z jednej strony szkoda,że nie masz temperatur,a z drugiej to dobrze,bo nadzieja jest ogromna, bo nie ma widzialnych dowodów, że tam nie wiem jest wysoko czy spadło. a powiedz co teraz czujesz? już możesz jutro testujesz, to wal objawami ciążowymi,albo ich brakiem
hehe chciałam jej to samo napisać ;p

Stary 2013-11-22, 17:53   #478
God Of War 20
Zakorzenienie

kicia trzymam kciuki

Mój mąż chyba zmienił zdanie co do dziecka... nie wiem dziewczyny czy będziemy się starać, szczerze wątpie. On chciałby zmienić prace, wziąć kredyt i kupić mieszkanie więc chyba nic z tego nie będzie nawet jak już się mi w końcu uda wyleczyć.
Przecież nie będę go uszczęśliwiać na siłę.
Stary 2013-11-22, 17:56   #479
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
To się powinno tyczyć dwóch stron ja wczoraj temat zakończyłam i nie mam zamiaru do niego wracać. Tylko dodam na zakończenie - skoro nie byłam osamotniona w swoim osądzie (większość dziewczyn miała takie samo zdanie co ja) to oznacza, że jednak koleżanka powinna się życiowo ogarnąć.
dobrze ze ty jestes ogarnieta w 100 % procentach idealny czlowieku[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 17:58   #480
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

powiem Ci tak bolą mnie (*)(*) i są napompowane ale tak lekko bolą jak nigdy, nie boli mnie brzuch ani nic nie kuje rano tylko raz mnie złapał skurcz i dwa razy mnie zakuło ale dwa ostatnie cykle to o matko non stop coś tam się działo, mam lekkie gazy i wzdęcie. Dziś o dziwo minęła mi senność pomimo ponurego dnia. No i chodzę wcinam wszystko co się nawinie ale to akurat norma. Śluz to taki ooo... wczoraj było go mniej dziś więcej taki biały trochę wodnisty z białymi glutkami No i siusiam więcej

od jakiejś godziny strasznie się ekscytuję nie chcę tego czuć żeby się nie zawieść no ale wiecie

ale wiecie ja mam dwa terminy owu więc testuję teraz i jak będzie I czekam na @ jeśli się nie pojawi do 4 grudnia tzn że owu była w tym drugim terminie. Wątpię w to bo jakoś przed tym drugim śluzem rozciągliwo glutkowato ale białym byłam strasznie płaczliwa

niestety nie da się nic przewidzieć a nie mierzenie temp mi wyszło na dobre bo śpię sobie spokojnie czuję lajcik i jest spoko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości