|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy przegrałaś życie? | |||
| Przegrałam |
|
85 | 72,03% |
| Tak |
|
33 | 27,97% |
| Głosujący: 118. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem stara i przegrałam życie
O mamo
Druga twarz wizażu, chcę tu być![]() Kończę studia, lubię je, nic pożytecznego nie umiem, teraz nie pracuję nie chcę iść do roboty do korpo nie chcę wracać po studiach do chałupy, a matka z ojcem by mnie najbardziej chcieli pożenić z jakimś chłopcem zza miedzy i zobaczyć na stanowisku w urzędzie gminy koleżanki się żenio, ja nie mam z kim byłam dzisiaj w zarze i potrzebuję 500 zł na kurtkę i 200 na sukienke, kto mnie da? nie mam smartfona mam dwa koty, podłe ludzie się śmieją jak całuję je po brzuszkach<3 mam 16 stron pracy magisterskiej myślę nad biznesem, żeby go otworzyć, ale się boję jestem z natury zła i złośliwa i wulgarna, ale nie przy dzieciach i nie na ulicy jem teraz czipsy i zapijam colą jak bardzo przegrałam i czy to wystarczy?
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Narzekam, że trochę nie mam życia i trochę je przegrywam.
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami biblioteki amnestię ogłaszają i kary nie ma.
|
|
|
|
|
#454 |
|
Zadomowienie
|
Bo kiedyś dostałam fazy na "o ja, będę gotować i piec i będzie super!" i wciskałam na wszelakie imprezy różne takie tam jedzenie na przegryzkę czy jakieś ciasta czy muffinki, ale potem mi przeszło
Po prostu kiedyś miałam zapał, potem on wyparował i tak sobie zostałam
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do niebylejakich może też i dobry, ale w przypadku lichych podobno łyse szczoteczki lepiej się sprawują. Zresztą nie będę bronić jakiejś obcej baby, od której się tego dowiedziałam.
|
|
|
|
|
|
#456 |
|
Naczelna Nastolatka
|
no proszę, niby wątek dla przegranych, a ja poczułam dzięki wam zaczątki motywacji żeby te książki jakimś sposobem oddać. Ale jak wyślę pocztą to chyba muszę jakieś fałszywe dane nadawcy podać.
A co do tuszu, to ja mam gęste rzęsy i dość długie i takie patyczakowate szczoteczki u mnie się najlepiej sprawdzają. ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- [QUOTE=ladylajla;43914153 mam dwa koty, podłe ludzie się śmieją jak całuję je po brzuszkach<3 jak bardzo przegrałam i czy to wystarczy? [/QUOTE]ja ciebie z otwartymi ramionami przyjmę, za same koty na mnie się dziwnie ludzie patrzą, jak mówię do moich psów "chodzicie dzieci". niestety robię to publicznie, czyli na spacerach. Poza tym TŻ mnie raz przyłapał jak mówiłam do 40 kg grubego psa "chodź do mamusi, gruszeczko waniliowa"...
|
|
#457 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Nawet mi się zrymowało. Mnie też chcieli ożenić z chłopem, mimo że z miasta jestem. I ten rodzicielski argument: Przecież my chcemy dla ciebie dobrze! |
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja lecę na ślub przyjaciółki w maju. Ale to przecież żadna rewelacja, ot powietrzny autobus. Oraz ja chcę zostać stewardessą żeby nie było
na 2 lata co prawda bym chciała żeby kasę tylko zarobić, ale jak się uda to czekałyby mnie dwa lata w jakimś państwie arabskim. Cytat:
Za to umiem piec Dorota z Moje Wypieki jest moja boginią. Z nią wszystko się udaje.
|
|
|
#459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak to oldschoolowa biblioteka i nie ma kodów kreskowych, to manualnie dojdzie, kto te książki miał.
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
Naczelna Nastolatka
|
kurde, ale jak oficjalnie oddam ja te książki to oficjalnie będą chyba mogli na mnie karę nałożyć. To będą jakieś tysiące złotych już.
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Kto sia zani, to sia zani, ja sia zenić nie banda, Do mnie sani chłopcy przyjdą, choć ich prosić nie banda. Kto sia zani, ten sia zani, ja się zanić nie banda, Śtery grose mam w kiesieni, bez chłopca się obanda."
|
|
|
|
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
Ama, tez sie wybieram na stewardesse w przyszłosci
Tylko jeszcze opanuje drugi język ![]() Sent from my HTC Wildfire
At some point, you have to make a decision. Boundaries don’t keep other people out. They fence you in. Life is messy. That’s how we’re made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. Last fm Lubimy Czytac |
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
zakonna, ile kisisz te książki? Mamy tutaj siostrę z biblioteki, niech pomoże rodzinie.
|
|
|
|
|
#465 |
|
Naczelna Nastolatka
|
nie przyznam się jak długo, bo autentycznie się wstydzę.
|
|
#466 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesli dobrze znasz angielski to drugi nie jest konieczny. próbuj, bo te rekrutacje to cieżka sprawa, rzadko kto za pierwszym razem się dostaje. Masz jakąś upatrzoną linię? Sama wpadłaś na pomysł, czy ktoś cię namówił? Mnie moja korepetytorka z hiszpańskiego namówiła, bo ona 15 lat latała.
|
|
#467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aczkolwiek, nadal mam nad czym pracować ![]() na pomysł wpadłam sama, aczkolwiek pomogły też rozmowy z mamą przyjaciela, która lata w LOT , teraz są razem w Wietnamie ![]() ja książki ostatnio ponad 2 lata kisiłam tak sobie przypomnialam
At some point, you have to make a decision. Boundaries don’t keep other people out. They fence you in. Life is messy. That’s how we’re made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. Last fm Lubimy Czytac |
|
|
|
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taki chłopak z sąsiedztwa, co ma kawoł pola i się do miasta nie wyniesie - jak znalazł Cytat:
Ale przez pierwsze dwa lata nienawidziłam i nie rzuciłam tylko dlatego, że jestem dupą wołową i brakło mi wtedy jaj Od razu trochę lepiej, prawda? Za to powinnam robić ciężkie hajsy w reklamie i pijarze i marketingu, ale od tego to już wolę być luzerem
|
|
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
ladylajla a co studiujesz, jeśli możesz powiedzieć
|
|
|
|
#471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
Można dołączyć ? Bo czuję, że powinnam
- w plecy leci mi 4 rok. Na studia miałam wrócić w październiku, ale okazało się że czesne zainwestowałam w mieszkanie siostry - własnego M niet. Mieszkam w mieszkaniu brata w które ładuje ostatnie pieniądze. Bez szans na odzyskanie chociaż części kasy - prawo jazdy robię od 5 lat - mąż jest - dzieci nie ma. chciałabym mieć ale mnie nie stać - kot jest. Ale kocha bardziej małża - pracę mam. Wstaję o świcie za 1/3 średniej krajowej. Na lepszą pracę nie ma widoków - nie chce mi się ćwiczyć ani stosować diety chociaż twarz zaczyna przypominać księżyc w pełni |
|
|
|
|
#473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiedz, że nawet jeśli masz płacić tą karę, to po prostu NIE MASZ kasy, niech Cię gdzieś zgłaszają, niech robią co chcą, nie masz. Takie coś zniechęci bibliotekę, nie będą przecież z Tobą chodzić po sądach. Pewnie jakąś karę typu 100-200 złotych dostaniesz.No i zawsze możesz jednak książki odesłać (z adresem zwrotnym nawet fałszywym, jak się boisz, że będziesz mieć problemy). Jeśli nie pokazywałaś dowodu przy wypożyczaniu, a karta nie ma zdjęcia, to każdy przecież mógł wykorzystać Twoją kartę/podać Twój numer lub nazwisko, ktoś mógł ukraść Twoją kartę, itp. I w razie czego Ty książek przecież w domu nie masz, a biblioteka je ma, więc sprawa jest nieistniejąca dla jakichś "organów ścigania" Mówisz, że nie miałaś ich nigdy, nie wiesz o co kaman i nikt Ci nie udowodni, że wiesz.
|
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
dziennikarstwo
![]() Cytat:
tyle forsy poszło się, ekhem 21.11.2008 miałam zostałam motoryzacyjnie rozdziewiczona (pierwsza jazda znaczy ). Moja największa porażka, 4 razy oblałam i rzuciłam- do tej pory zbiera mi się na pawia na widok samochodu egzaminacyjnego Chociaż z roku na rok na coraz mniejszego, więc może jak kiedyś będę duża, to zrobię to prawko
|
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
Są, ale ten też super żłopacz, jak jego pani
Dlatego zazwyczaj pomykam busem. Aha, samolotem też nie latałam. No żesz, nie złożyło się. Odrzuciłam chyba ostatnią, biorąc pod uwagę mój podeszły wiek, propozycję mariażu. Teraz to tylko na sznur. |
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Eithne, wchodzę na Twojego lasta, a tam...Ku**s Kozła
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
Hyhyhy, stara i gupia
|
|
|
|
|
#478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
I ja gupia, że mnie ten ku*as śmieszy, jakbym miała 7 lat
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam prawo jazdy i własny samochód od roku, ale nie wiem właściwie po co, bo praktycznie w ogóle nie jeżdżę. Prowadzenie samochodu wzbudza u mnie skrajne emocje. Jak długo nie jeżdżę (kilka tygodni), to boję się znowu wsiąść za kierownicę. Ale jak już się "rozpędzę", to przypominam sobie, że to fajne uczucie, że przecież mogłabym częściej i chyba nawet daję sobie radę (dobra, nie licząc parkowania tyłem, bo tego nie ogarniam, ZAWSZE wjeżdżam przodem). W tym miesiącu przejechałam może z 6 km.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

Druga twarz wizażu, chcę tu być

Po prostu kiedyś miałam zapał, potem on wyparował i tak sobie zostałam

Dorota z Moje Wypieki jest moja boginią. Z nią wszystko się udaje.