|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
U nas też akurat sale były super dostosowane, materiały też
Kadra znana, poziom wysoki.Cytat:
A siłowe to yt brałam różne filmiki, dwie butelki 1,5 l wody i cisłam Na ramionkach chcę popracować.---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Mój kolega kończył licencjat z finansów i rachunkowości na uniwersytecie ekonomicznym we Wro i później również tam robił magisterkę z ekonomii i u niego i na WSB większość wykładowców jest takich samych , dlatego brał sobie od znajomych z WSB notatki i materiały do zajęć, które u nas wykładowcy sami nam dają, a tam mają to po prostu gdzieś, a wymagania takie same
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w liceum np bardzo się przykładali, jak tłumaczyli to każdy szybko łapał i wymagający byli dlatego też nawet największe tumany nie miały kłopotów z maturą bo bardzo konsekwentnie przygotowywali Nie w sensie ` ja chce 5 i ma mi pani dać bo ja pani płace` np ja tuman z matmy nie miałam problemu zdać ją na ponad 50% gdzie moje znajome dobre z matmy z ledwością w innych szkołach zdawały na 30% a niektóre nawet poprawki bo jest np jedna baba na 7 klas i wszystko ma gdzieś i tylko wymaga u nas 2 babki z matmy na 2 klasy były z czego moja z najlepszego liceum u nas w mieście ( a najlepsze że ona w innym liceum całą klasę maturalną z matmy uwaliła i ją wyrzucili) ale u nas jako prywatnej po prostu starała się nam wbić to do głowy i świetnie jej to szło Więc podejście u mnie w liceum pod tym kątem było świetne
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety spotkałam się z takim podejściem wykładowców (prywatna szkoła policealna), że bez ogórdek mówią, że robia to dla kasy, chcecie to chodźcie, nie chcecie nie chodźcie. zaliczenia sie ma za nic, chyba za tę kase właśnie). oni udawali, ze nas uczyli, my udawaliśmy, że się uczymy. każdy tylko interesował się przerwą na obiad, po której już nikt nie wracał
za takie wykształcenie dziękuję a z tym zrobieniem porządku to mi chodzi o to, ze uczelnie właśnie zarabiają na wpisowym na potęgę, zamiast właśnie zdradzić choć jaka średnia ma szanse.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-09-16 o 13:37 |
|
|
|
#455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo co ja się miałam nauczyć od wykładowcy który raz zrobił wykład nic nie podał, same książki napisane przez siebie a potem walnął egzaminem który połowa oblała i co z tego że napisał 82 książki jest prof. zwyczajnych jak nic nam po tej jego wiedzy bo nawet nie raczy przyjść na zajęcia? a uczelnie go trzyma bo muszą mieć ileś prof. żeby katedra działa i kase brali i to jeszcze przecież ten gościu taką renomę ma![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2014-09-16 o 13:36 |
||
|
|
|
#456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w środku tego wszystkiego mieszkał mój eks mąż ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz na średnią patrzą ze świadectwa maturalnego? KJa egzamin wstępny miałam
|
|||
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin teraz patrzą na wyniki matury
i w sumie mają np 30 miejsc to 30 najlepszych wyników biorą czyli jak najlepszy powiedzmy jest 45% no to się załapie 30 osób które mogą mieć nawet 30 % bo próg to najwyższy wynik jaki ma ktoś składający papiery czyli nawet najgorszy wynik może iść n studia ja bym chyba wolała żeby egzaminy wstępne na nowo wprowadzili
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to szczerze przyznam, że niewiem o co biega z tymi punktami maturalnymi
Zdawałam starą maturę, ta nowa to dla mnie czarna magia.
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz nawet nie pamietam jak oni licza te punkty... Niby tak niedawno mialam mature,a to juz 8 lat
masakra jak szybko czas leci!Pocwiczona,spocona i baaaaardzo zadowolona! 3 prania zrobilam,obiad z dwoch dan,deser mogla bym zrobic,co nie? heheheh chlopaki i tak maja pelna szafke lakoci no i moja gorzka czeko tez tam jest ![]() Co robita?
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
no i juz sie zapisalam na studia
dzienne w trybie zaocznym czyli więcej materiału i zarypane weekendy i wieczory piątkowe W takim razie będę myśleć o jakimś stażu lub praktykach w tygodniu
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Cos mnie chyba bierze, miałam 38,2. Ale teraz 37,3 także idę na zumbę, bo Krop właśnie wrócił
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze Ashya
![]() Czy to możliwe, że po tygodniu ćwiczeń ramiona się zrobiły twardsze ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Oby nic z tego nie było ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- No i co taka cisza? Tamlin jak sie czujesz? To co tabelki juz nie bedzie?
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Creature pewnie, że mogą być twardsze, mięśnie są spuchnięte. Kilka dni bez ćwiczeń i wrócą do siebie.
Jak się czuję? Słabo. Kładę się. A tabelke to teraz Marta powinna robić, bo w pierwszym poście zawsze jest
|
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje dziecko nie spi juz 12h Mam nadzieje,ze dzisiaj pospi u siebie,bo minelo 7dni od badania a ja napalona jak stado dzikow!!!!
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
O mamma mia, ja?
![]() No Creature ty z radoscia podajesz wage ale ja juz nie tak bardzo. Ale przeciez podaje co tydzien. Wrocilam z zebrania w szkole L. zachwycona. Wszystkim. Szkola dyrekyorka wychowawca innymi mamami... cala happy
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale musze schusc inaczej sie udusze! no to fajnie,ze wszystko Ci sie podoba w szkole L. A nie pisalam Wam,mamy w pracy kobiete,odchudza sie od maja br. schudla jakies chyba z 15kg... Kiedys byla bardzo chuda,ale po urodzeniu dziecka i depresji doszla do ponad 90kg(wzrost ok 170)no i nie bylo jej ostatnie 4 tyg czy nawet wiecej... no i wlasnie w tym czasie wiekszosc ludzi zaczela mowic jak schudlam itp... Rozmawiam z nia o odchudzaniu,jak jej idzie i takie tam i mowie,ze ja juz 10kg na minusie przez 3m-ce,a ona zmierzyla mnie od stop do glow i z tekstem: NO WAY! no ☠☠☠☠a nie zeby mi zalezalo zeby kazdy mi gadal o tym,ale zeby nie zauwazyc -10kg trza byc slepym... zwlaszcza,ze widzialyscie jaka bylam spuchnieta 10kg temu ale nie wazne... wazne,ze ja czuje sie lepiej i coraz bardziej widze swoje "dziurki" w policzkach Boshhh jak ciemno juz nie lubie tak ![]() Dobra ide sie zajac kolacja i spac Jutro w planach Skalpel x2 Obym nie wyzionela ducha
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry bardzoooooo!!!
Czuję głód i pustkę w środku i o to chodzi
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Wczoraj wieczorem padłam, miałam 39 stopni. Ale dziś jest ok. O co kaman??? Martuś zabieraj się za tabelkę, tylko uprzedzam, że to robota głupiego bo większość wagi nie podaje, chyba tylko ja i Creature systematycznie ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Marta mogę wyprowadzić tabelke i wysłać Ci na maila o ile dziewczyny uzupełnią potrzebne dane. Brakuje Twojej wagi z 1.09. i 8.09. Może podawałaś ale nie zapisywałam. Insane 8.09 i 15.09, HaGie tak samo. Ashya, Patisia, La'Mbria to w ogóle nie mam nic od połowy sierpnia. Świnka nie wiem czy wraca do tabelki czy nie, bo wagi nadal nie podaje. Albo choć ta z 1-szego i ostatnią dajcie. Creature nie przejmuj się głupią, pewnie specjalnie tak powiedziała, bo ją ścisnęło. Zmiana u Ciebie jest ogromna. |
|
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
hej, ja nie pamiętam ile miałam tydzień temu, ale chyba podawałam. Dziś mam 89,1 czyli to można wpisać jako 15.09
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
spoko, coś pomyślę z tabelką. pomiarów brakujacych raczej sie juz nie odzyska. sama nie pamietam ile wtedy miałam.
wg mnie mozna nie zauwazyc 10kg, szczegolnie jak jest jeszcze co zrzucic. bo np. jak laska 65kg schudnie dyche to juz madelka normalnie i widac bardzo. u mnie np. dopiero pow 10kg spadki sa zauwazalne. sama oczywiscie widze i 3-4 kg, ale inni nie. z reszta my sie w swoje ciala wpatrujemy, a ktoś inny nie i tego ze jakas fałdka zniknęła może nie zauważyć. Świnka pisała, ze prosi o wykreślenie z tabelki, o ile dobrze pamiętam.
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Kij jej w oko i szkła kawałek
ja widzę i to najważniejsze. I teraz Was zagnę czas na zmianę wagi? Chciałam tak zobaczyć jak to się zmieni za kilka tygodni ćwiczeń, a tu taka Mi na wadze już tak nie zależy jak na spadających cm ale fajnie by było jakby szły razem w dół
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
no według mnie te procenty trochę nierealne, co nie zmienia faktu, że zmianę masz już ogromną <3
a powiem Wam , że moich pierwszych dziesięciu kilogramów na minusie też nikt nie zauważył, dopiero tak po 15kg, a jak już było 20kg i więcej to było "wow, jak nagle schudłaś" A to wcale nie było nagle, tylko tych pierwszych kilogramów nikt nie widział (no może oprócz ojca : )a ja się zastanawiam czy się wpisać do tabelki, hmm mam dylemat creature, ile masz wzrostu? Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2014-09-17 o 10:24 |
|
|
|
#473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dlaczego? |
||
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Patisia ja tez nie wierze w te pomiary, no nic zostane przy cm
![]() a wzrostu mam 160cm... malutki czlowiek i powinnam wazyc duuuuzo mniej ![]() Wczoraj po cwiczeniach patrzylam na swoj brzuch... gora zaczela szczuplec i teraz jakby wszystko spada w dol... zawsze mialam najwiekszy kompleks z ta dolna czescia brzucha Ale dzieki Ewci wszystko sie zmieni,o Boze gadam jak nawiedzona
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 162, albo 164cm
a nad tabelką dumam, bo miałam się nie przejmować wagą, ale w sumie zadowolona nie jestem i chciałabym jeszcze kilka kilo zrzucić.. no nie wiem |
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra czas na Skalpel #1
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Ta baba mnie wykończy
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam aż mnie dziś sponiewiera
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam właśnie ćwiczenia na ramiona na yt... będę musiała dodać jakiś zestaw ze 3x w tygodniu
Natalia Gacka ma całkiem fajny Za jakieś 3h-4h będę się poniewierać poraz drugi
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
I już po krzyku... Skalpel zrobiony;-)
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo!!!
![]() R. zasnął właśnie więc idę robić obiad na dziś i jutro a później Skalpel po raz drugi TŻ dzisiaj ma dentystę więc mogę nawet później zrobić, ale po co odkładać?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

Kadra znana, poziom wysoki.
Na ramionkach chcę popracować.
na uczelni państwowej był totalny chaos to po pierwsze po 2 wykładowcy pożal się boże wszystko gdzieś mają bo kase i tak dostaną, warunki okropne

masakra jak szybko czas leci!
no i moja gorzka czeko tez tam jest 

czas na zmianę wagi?

a później Skalpel po raz drugi