Rozstanie z facetem XXXIII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-27, 16:13   #451
akswonillam
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Cytat:
Napisane przez tolcia1111 Pokaż wiadomość
Ja też tęsknię za związkiem. Nie umiem być sama, nie o to chodzi, że jestem niesamodzielna albo niedowartościowana, ale po prostu jestem uzależniona od obecności drugiego człowieka, który kocha, jest blisko i z którym ma się tą specyficzną więź. Od którego codziennie ma się nowe sms-y i telefony. Żadna przyjaciółka ani przyjaciel, żaden kurs, grupa, hobby, nic tego nie zastąpi.
Dokładnie o tym mówię. U mnie nie wiem czy to nie jest w pewnym stopniu kwestia niedowartościowania, ale dokładnie czuję to samo

Jest: 64.3 kg

Będzie: 59 kg
akswonillam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 16:43   #452
201605161428
Konto usunięte

Jak dobrze, ze ja nigdy tego nie mialam :p Wrecz nie lubilam w zwiazku jak zarzucano mnie codziennie smsami, takie uwieszenie na mnie, mnie przytlacza.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 20:18   #453
paula1456
💑🐱📚👶

GG do paula1456

A dla mnie wlasnie obecnosc tej drugiej osoby dziala kojaco. Ta seiadomosc ze jest ktos komu zawsze moge się wygadac do do tego jestem jeszcze bardzo uczuciowa i wrazliwa wiec wszystko baaardzo przezywam :/

paula1456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:09   #454
kasia11123
Przyczajenie

Wiecie co, przeszło mi po pół roku jak poznałam chłopaka, któremu mój były do pięt nie dorasta. Niestety jest to tylko mój kolega, chyba nie jest mną zainteresowany, ale warto wiedziec ze sa na swiecie porzadni faceci i na takiego czekam Mimo, ze dalej jestem sama, to jestem przeszczesliwa bo w koncu przestalam myslec o bylym i sie zadreczac
kasia11123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 21:24   #455
paula1456
💑🐱📚👶

GG do paula1456

Pewnie. I to jest wlasnie najwazniejsze by uwierzyc ze zasluzylo sie na kogos o niebo lepszego

Stary 2015-02-27, 22:55   #456
Czas1992
Raczkowanie

A ja muszę Wam powiedzieć, że w przyszły piątek szykuje mi się randka i nawet z tego powodu się cieszę. Ostatnio mam wiele stresu na uczelni, także taka odskocznia mi się przyda .
Stary 2015-02-27, 23:11   #457
paula1456
💑🐱📚👶

GG do paula1456

Super :thumbup::sly:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-28, 12:10   #458
szarlotka_88
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, trochę mnie już tu nie było ale cały czas Was czytam. Witam wszystkie nowe złamane serca
U mnie nie najlepiej.. ex dobrze się bawi ze swoją nową, jest szczęśliwy, a ja myśle i myśle.. bezsensu mam wrażenie, że na tym świecie nie ma już fajnych facetów (chociaż mój eks do najlepszych też nie należał).

Dziewczyny wesprzyjcie mnie i przytulcie, bo nie chce znowu się załamać.. a tyle czasu już minęło
szarlotka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 12:17   #459
faeria
she-wolf

właśnie, niedowartościowanie... chyba przez to aż tak bardzo przeżywam
niby wszyscy mi mówią, że jestem ładna, zgrabna, umiem to i tamto, studiuję medycynę, mam wiele zainteresowań.. a jednak i tak mam niskie poczucie własnej wartości i chyba właśnie przez to wpakowałam się w tak toksyczny związek a potem nie umiałam go skończyć... i co? kółko się zamknęło, ex jeszcze bardziej mi zniszczył mniemanie o sobie (co w normalnym, zdrowym związku by się nigdy nie wydarzyło, wręcz na odwrót, czułabym się piękna, mądra, szczęśliwa), a teraz... dopiero się zbieram, dopiero wiele rzeczy zauważyłam, że to nie mi czegoś brakuje, tylko to on był/jest kompletnym zerem
a i tak jeszcze potrafię rozmyślać, chce mi się płakać... (choć z radością stwierdzam, że coraz rzadziej, wcześniej codziennie, teraz raz na parę dni, z czego odstępy coraz bardziej się wydłużają )
dlaczego to tak funkcjonuje? że płaczemy i przeżywamy kompletne dna? przecież są na tym świecie porządni faceci..

tolcia, z miłą chęcią, jednak mogę bardzo rzadko odpisywać, bo na wizaż wchodzę raz na parę dni z powodu nawału nauki - co Ci powiem, że bardzo pomaga w zapominaniu

tłumaczę
faeria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 06:33   #460
rihno
Raczkowanie

Witam serdecznie-czas chyba już na mnie...
Jestem wrakiem człowieka. Jestem uzależniona od tego człowieka-nie oceniajcie mnie, nie gnojcie-taka prawda. Jestem osobą współuzależnioną-jestem tego w pełni świadoma. Tak samo tego, że jestem atrakcyjną kobietą i mogłabym mieć każdego. Tylko, że to on jest moim narkotykiem, a ja cały czas przegrywam z alkoholem. Wczoraj chyba można uznać za totalny koniec związku i tego powinnam się trzymać.
Moja frustracja osiągnęłan apogeum. Od dwóch miesięcy szukamy mieszkania tam, gdzie on pracuje. Ja dzielnie siedzę i czekam, aż mnie stąd zabierze. W sensie czekałam. Wczoraj się załamałam-brak mieszkań do wynajęcia, tylko rudery ceniące się jak w dużym mieście. A ja dorabiałam czasami trochę, a tak siedziałam i czekałam. Wczoraj przeszłam załamanie-ostatnie pieniądze jakie znalazłam w jakiejś kurtce to 1,12zł. Czynsz nieopłacony za luty-mamy już marzec... Trochę się zdenerwowałam. Powiedziałam parę słów za dużo. Później zadzwoniłam do niego i poprosiłam, żeby przyjechał... Odebrał za 10razem jak odrzucał moje połączenia. Później poszedł chlać do 60letniej ciotki. Nie odbierał w ogóle choć dzwoniłam nie raz. Nie poczuwa się do żadnej winy. Nie wie co ja przeszłam, ile łez wylałam. Wódka najważniejsza.
Muszę się wziąć w garść. Miesiąc temu było podobnie-ja wariowałam a on 3dni chlał do upadłego. Dzwoniłam setki razy-niestety nie odbierał. Wiecie jak to boli? Jak traktuje mnie jak szmatę? Wg niego on nic złego wczoraj nie zrobił...
rihno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 08:42   #461
201605161428
Konto usunięte

A mozna wiedzie czemu tak ksiezniczkujesz i "siedzisz i czekasz"? Nie lepiej byloby znalezc sobie po prostu robote i go wesprzec? Facet ma problem z alkoholem i to nadaje sie na terapie. Ale ma tez problem z dziewczyna; ktora lezy, pachnie i urzadza awantury, ze on nie ma wiecej kasy. I to juz jest takze twoja wina.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-01, 09:21   #462
rihno
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
A mozna wiedzie czemu tak ksiezniczkujesz i "siedzisz i czekasz"? Nie lepiej byloby znalezc sobie po prostu robote i go wesprzec? Facet ma problem z alkoholem i to nadaje sie na terapie. Ale ma tez problem z dziewczyna; ktora lezy, pachnie i urzadza awantury, ze on nie ma wiecej kasy. I to juz jest takze twoja wina.
Siedzę i księżniczkuję? dobre sobie. kilka miesięcy zawalałam za 1200zł po czym mnie wyrzucili. później pracowałam za 6zł/h żeby utrzymać swoje mieszkanie i siebie. 9dni po poważnej operacji byłam już w pracy bo nie miałam na życie.
Wiem, że on potrzebuje terapii ale on nie chce o tym słyszeć. Próbowałam mu pomóc na różne sposoby.
Jeszcze tydzień temu byłam w pracy ale ciągłe nieporozumienia nie pozwalają mi tam pracować (skoro rozumiesz na czym polega praca u kogoś najbliższego). Nie robie mu awantury o pieniądze. Dla mnie one nie są ważne i nigdy nie były. Nie potrzebuję luksusów-chcę tylko utrzymać mieszkanie i mieć co do garnka włożyć. Nie interesuje mnie ile on zarabia-a że je przepija w większości? Nie moja wina...
Szukałam wsparcia tutaj ale widzę, że tu tylko oczernianie i mieszanie z błotem.
Prosiłam tylko, żeby przyjechał. Pieniędzy nie chcę i nie chciałam-w ostateczności koleżanka mi pożyczy na czynsz. A on poszedł chlać i olał to, że dzwoniłam do niego.
Do normalnej pracy nie poszłam bo szukaliśmy mieszkania i w każdej chwili mogłam wyjechać. Miałam nawet lokatorów na moje mieszkanie.
rihno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 09:40   #463
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rihno Pokaż wiadomość
Siedzę i księżniczkuję? dobre sobie. kilka miesięcy zawalałam za 1200zł po czym mnie wyrzucili. później pracowałam za 6zł/h żeby utrzymać swoje mieszkanie i siebie. 9dni po poważnej operacji byłam już w pracy bo nie miałam na życie.
Wiem, że on potrzebuje terapii ale on nie chce o tym słyszeć. Próbowałam mu pomóc na różne sposoby.
Jeszcze tydzień temu byłam w pracy ale ciągłe nieporozumienia nie pozwalają mi tam pracować (skoro rozumiesz na czym polega praca u kogoś najbliższego). Nie robie mu awantury o pieniądze. Dla mnie one nie są ważne i nigdy nie były. Nie potrzebuję luksusów-chcę tylko utrzymać mieszkanie i mieć co do garnka włożyć. Nie interesuje mnie ile on zarabia-a że je przepija w większości? Nie moja wina...
Szukałam wsparcia tutaj ale widzę, że tu tylko oczernianie i mieszanie z błotem.
Prosiłam tylko, żeby przyjechał. Pieniędzy nie chcę i nie chciałam-w ostateczności koleżanka mi pożyczy na czynsz. A on poszedł chlać i olał to, że dzwoniłam do niego.
Do normalnej pracy nie poszłam bo szukaliśmy mieszkania i w każdej chwili mogłam wyjechać. Miałam nawet lokatorów na moje mieszkanie.
Wybacz, ale tak wynikalo z tekstu "a ja siedze i czekam". To czemu nie zamieszkacie po prostu w twoim mieszkaniu? Poszukaj normalnej pracy. Bo to nie jest normalne, ze ty nie pracujesz, on pije i tak sobie czekacie na eksmisje bodaj. Skoro pan nie zdecydowany to dawno bym mu powiedziala, ze ja mam mieszkanie na utrzymaniu wiec ja ide do pracy i jego zdanie mnie nie interesuje.
Stary 2015-03-01, 10:33   #464
shinypearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Wybacz, ale tak wynikalo z tekstu "a ja siedze i czekam". To czemu nie zamieszkacie po prostu w twoim mieszkaniu? Poszukaj normalnej pracy. Bo to nie jest normalne, ze ty nie pracujesz, on pije i tak sobie czekacie na eksmisje bodaj. Skoro pan nie zdecydowany to dawno bym mu powiedziala, ze ja mam mieszkanie na utrzymaniu wiec ja ide do pracy i jego zdanie mnie nie interesuje.
OMG, czemu radzisz jej mieszkanie z alkoholikiem???

rihno - wiej od niego gdzie pieprz rośnie, idź na terapię dla współuzależnionych (przy ośrodkach AA są), chroń siebie, dbaj o swoje potrzeby i pod żadnym pozorem nie utrzymuj z nim żadnych kontaktów. Zakończ to najszybciej jak możesz, nawet nie czekając jak on wytrzeźwieje po kolejnym ciągu.
shinypearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 10:40   #465
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez shinypearl Pokaż wiadomość
OMG, czemu radzisz jej mieszkanie z alkoholikiem???

rihno - wiej od niego gdzie pieprz rośnie, idź na terapię dla współuzależnionych (przy ośrodkach AA są), chroń siebie, dbaj o swoje potrzeby i pod żadnym pozorem nie utrzymuj z nim żadnych kontaktów. Zakończ to najszybciej jak możesz, nawet nie czekając jak on wytrzeźwieje po kolejnym ciągu.
Nie chcialam radzic jej mieszkania z nim, bardziej chodzilo mi o to, czemu skoro ma mieszkanie, rzuca prace i chce sie do faceta przenosic, ktory nie ma nawet gdzie mieszkac.
Stary 2015-03-01, 10:51   #466
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dokładnie. To jest tak głęboka patologia, że żaden post z forum nie pomoże.

Nic się samo nie zrobi, trzeba po prostu działać i nie oglądać się na gnoja.
Stary 2015-03-01, 11:28   #467
Emilcia96
Zadomowienie

Jeśli masz silę, zerwij z nim kontakt i nie wracaj bo będzie jak u mnie. Zerwałam kontakt z moim byłym, 3 miesiące temu się odezwał, na początku było spoko, potem zaczęliśmy się codziennie kłócić, ja się coraz bardziej załamywać, przez co kłotnie są jeszcze większe bo ja marudzę ciągle i on ma mnie dość. A jak mówię że chce być szczęśliwa ale potrzebuje do tego wsparcia- to odpowiedz to albo żebym szła do psychologa, bo on nie nies od tego zeby mi pomagać, albo żebym zaczeła ćpać.

Czy tylko mi tak zależy, zeby on miał o mnie dobra zdanie- bo jak wczraj go zapytaąłm, czy coś dobrego o mnie może wspominac to powiedzial, ze na dzień dzisiejszy nie, ale jak się zmienie to zobaczymy. Tylko nie rozumiem po co do mnie wracał zawsze, skoro bylam taka zła, brzydka, nienormalna to po co mnie kochał?
Emilcia96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 12:50   #468
pacjent82
Przyczajenie

Witajcie po przerwie, Księżniczki. Czy znalazłyście już swoich księciów gotowych nosić Was na rękach?
pacjent82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 18:06   #469
mymiu
Raczkowanie

Cytat:
poza tym jak go zostawisz, może to postawić go na nogi, pomóc wziąć się w garść.. możesz mu tym naprawdę pomóc, czasem zwroty akcji w naszym życiu powodują "otrzeźwienie" i potrzebę życiowego ogarnięcia się

świętowałam wczoraj dwumiesięcznice cudownego związku samej ze sobą myślałam kiedyś o tym w kategoriach najgorszego zła, a teraz stwierdzam, że da się znieść co ja gadam, fajnie jest!

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilcia96 Pokaż wiadomość
Czy tylko mi tak zależy, zeby on miał o mnie dobra zdanie- bo jak wczraj go zapytaąłm, czy coś dobrego o mnie może wspominac to powiedzial, ze na dzień dzisiejszy nie, ale jak się zmienie to zobaczymy. Tylko nie rozumiem po co do mnie wracał zawsze, skoro bylam taka zła, brzydka, nienormalna to po co mnie kochał?
bo jest głupi?
o takie typki to najgorsze, niby chcą Cię taką jaką jesteś ALE mogłabyś się zmienić.. skoro tak mu źle z Tobą, pomóż mu uwolnić się od Ciebie
to podłe co teraz powiem, ale wracał do Ciebie z powodu braku lepszej alternatywy.. wiem, co mówię. Niby mój ex nigdy nie narzekał na mnie, wydawało mi się że zgraliśmy się w 100%, ale jak pojawiła się ciekawsza opcja to mnie zostawił, tak po prostu. Uciekaj od niego, nim on ucieknie od Ciebie i zostawi Cię ze złamanym sercem bo znajdzie taką która bardziej mu odpowiada..
mymiu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-01, 18:40   #470
Emilcia96
Zadomowienie

Ja to już zauważyłam już dawno Tylko jak on sam mi mówi że nie będzie mnie dobrze wspominał.
Już mam go dość rozmowa dziś tak wyglądała (on zacząl jak każdą w sumie)
-hej
-hej
(już chciałąm zapytać o tym co u niego bo jak coś o sobie powiem to odpowiedz to aha tyko)
-jak tam w lolu?
-nie gram już w lola
-czemu
-a bo tak chce
-a co dziś robiłeś
-grałem w lola
Emilcia96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-01, 22:18   #471
paula1456
💑🐱📚👶

GG do paula1456

Cytat:
Napisane przez Emilcia96 Pokaż wiadomość
Ja to już zauważyłam już dawno Tylko jak on sam mi mówi że nie będzie mnie dobrze wspominał.
Już mam go dość rozmowa dziś tak wyglądała (on zacząl jak każdą w sumie)
-hej
-hej
(już chciałąm zapytać o tym co u niego bo jak coś o sobie powiem to odpowiedz to aha tyko)
-jak tam w lolu?
-nie gram już w lola
-czemu
-a bo tak chce
-a co dziś robiłeś
-grałem w lola
Pasjonująca rozmowa
A mi dzis mija 9 msc jak jestem ze swoim Księciem dzięki niemu zobaczylam ze sa jeszcze fajni faceci na tym swiecie

Stary 2015-03-02, 22:36   #472
Czas1992
Raczkowanie

Dzisiaj podjęłam kolejny ważny krok, usunęłam jego wszystkie numery telefonów z książki kontaktów. Przynajmniej nie będzie mnie kusić, żeby napisać SMSa albo zadzwonić.
Stary 2015-03-03, 19:57   #473
lotta_983
Zakorzenienie

Mój były się do mnie odezwał. Ostatni kontakt był w grudniu na święta, gdzie wysłał mi życzenia, a potem zaprosił do kina. Odmówiłam.
Na początku napisał, że chce się spotkać i porozmawiać. Wyjaśnić definitywnie pewne sprawy i zakończyć to "po ludzku". Nie chciałam się spotkać. Wróciłyby do mnie te zagłuszane emocje. A jego wyjaśnienia były mi niepotrzebne.Wywiązała się dyskusja, która trwała 2-3 dni. Smsowe przepychanki. Ostatecznie tak odwrócił kota ogonem, że wyszło na to, że:
-nie zależało mi na nim skoro 3 miesiące milczałam i się nim nie interesowałam, a on miał doła
-miałam w dupie to wszystko, pewnie ktoś mi pomagał zapomnieć
-nie pomyślałam, że on nie ma rodziny z którą może pogadać o problemach i miło spędzić czas

Prawie zaczęłam odczuwać wyrzuty sumienia, za to rozstanie.

I napisał mi to facet, który przez cały czas trwania naszych burzliwych perypetii (4,5 roku) miał konta na portalach randkowych i regularnie się na nich logował.

Ogólnie zła kobieta ze mnie. "On jest wolnym człowiekiem, nie pozwoli na to, żeby ktoś go ograniczał"" Nie będzie się tłumaczył"

Edytowane przez lotta_983
Czas edycji: 2015-03-03 o 19:59
lotta_983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-03, 20:32   #474
paula1456
💑🐱📚👶

GG do paula1456

Cytat:
Napisane przez lotta_983 Pokaż wiadomość
Mój były się do mnie odezwał. Ostatni kontakt był w grudniu na święta, gdzie wysłał mi życzenia, a potem zaprosił do kina. Odmówiłam.
Na początku napisał, że chce się spotkać i porozmawiać. Wyjaśnić definitywnie pewne sprawy i zakończyć to "po ludzku". Nie chciałam się spotkać. Wróciłyby do mnie te zagłuszane emocje. A jego wyjaśnienia były mi niepotrzebne.Wywiązała się dyskusja, która trwała 2-3 dni. Smsowe przepychanki. Ostatecznie tak odwrócił kota ogonem, że wyszło na to, że:
-nie zależało mi na nim skoro 3 miesiące milczałam i się nim nie interesowałam, a on miał doła
-miałam w dupie to wszystko, pewnie ktoś mi pomagał zapomnieć
-nie pomyślałam, że on nie ma rodziny z którą może pogadać o problemach i miło spędzić czas

Prawie zaczęłam odczuwać wyrzuty sumienia, za to rozstanie.

I napisał mi to facet, który przez cały czas trwania naszych burzliwych perypetii (4,5 roku) miał konta na portalach randkowych i regularnie się na nich logował.

Ogólnie zła kobieta ze mnie. "On jest wolnym człowiekiem, nie pozwoli na to, żeby ktoś go ograniczał"" Nie będzie się tłumaczył"
Szkoda to nawet komentowac. Dupek i tyle..
Ja swego czasu mialam podobna sytuacje. Facet stwierdzil ze musimy pogadac wiec się spotkaliśmy. I zarzucil mi ze za przeproszeniem tylek mu zawracalam soba i tym ze pisalam do niego ze jeczalam mu ze on sie nie odzywa.. ale juz nie wspomnial o tym ze sam sie do mnie przez tydzien nie odzywal co w zwiazku chyba nie jest normalne. A na koniec stwierdzil ze on taki bidulek ze mial kierat w robocie a ja taka zla bo zamiast mu pomoc w zapomnieniu o tym nawale roboty to jeszcze narzekalam. A co mialam się usmiechac i udawac ze wszystko jest dobrze kiedy nie bylo? ;/
Po rozstaniu z nim gadalam z jego kumplem na ktorego swego czasu strasznie narzekal moj ex. A chlopak okazal sie naprawde fajny. I pow mi ze moj ex sie strasznie zmienil i ze od dluzszego czasu nalezy do osob ktore uwazaja ze nic nie musza robic a reszta ma naokolo niego latac.. dobrze ze zerwalismy.

Stary 2015-03-03, 20:50   #475
lotta_983
Zakorzenienie

Przestaniesz nad takimi latać to im przykro, że nie mają kim pomiatać
Stary 2015-03-03, 20:59   #476
paula1456
💑🐱📚👶

GG do paula1456

Tak. Jeszcze odwrocil cala sytuacje tak ze.to ja wyszlam na ta zla i niedobra... a on sam nie widzial ze sam sie zachowywal jak dupek. A na koniec stwierdzil ze jak cos to mozemy byc kumplami.. no zbytek łaski.

Stary 2015-03-04, 08:34   #477
Kirenne
Zadomowienie

Nie wpasuje w temat, ale pewno bardziej w uczucia. Powiedziałam kumplowi co czuję i odzew był taki, że nic z tego nie będzie między nami. Niby wzięliśmy to wówczas obydwoje z poczuciem humoru, ale teraz boję się, że to popsuje relacje między nami i czuję niemalże właśnie jakbyśmy zerwali ze sobą.
Rano jestem smutna, potem jestem trochę na niego wkurzona, za niektóre rzeczy, które powiedział. A na koniec dnia po prostu taka huśtawka nastroju powoduje, że jestem zmęczona.
Podsumowując: boli.

I ten paradoks. Chciałabym się przytulić, wypłakać mu na ramieniu, powiedzieć, że mi źle, ale nie mogę, bo to przecież o niego chodzi
Stary 2015-03-04, 10:44   #478
Malgoskamagnolia
Przyczajenie

Dziewczyny pomóżcie proszę, nie mam już siły... Moja historia jest w poście przeze mnie napisanym, parę dni temu.

W skrócie, eks mnie zostawił, a ja zmuszona jestem z nim egzystować, bo studiujemy na jednym kierunku, mamy wspólnych znajomych. Nie mam już siły do tej sytuacji.

Jak mam przestać cierpieć, skoro on non stop jest obok i jeszcze jest przeszczęśliwy, jakby miał teraz najlepszy okres w życiu...
_________________________ _________________________ ______________

Jeszcze mowil na początku, ze mimo wszystko nie ma ważniejszej osoby ode mnie. I co? Teraz traktuje mnie prawie jak powietrze, kompletnie nie ma potrzeby kontaktu ani nic innego. Jest przeszczęśliwy i nic mu nie brakuje.

A ja ciągle płacze, bo nikt nie był dla mnie tak ważny jak on, nikt tak nie umiał mnie pocieszyć i porozmawiać, a teraz nie mogę mu się wypłakać, bo to wszystko przez niego.

Edytowane przez Malgoskamagnolia
Czas edycji: 2015-03-04 o 10:59
Malgoskamagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 12:58   #479
zapatrzenie00
Przyczajenie

No i na mnie tez przyszła pora, choć jeszcze e sobotę wszystko było w porządku... wczoraj po dwóch latach zerwał ze mną chłopak, tak nagle, to było jak strzał w pysk. Ale jak to, przecież wszystko było okej, czasami siękłócićmy to fakt ale nie wyglupiaj się, przecież mamy o co walczyć, nie musimy w to nawet wkładać całej energii, wystarczą małe konpromisy.. "to już jest przedłużanie i tak skończonego Roksana, kocham Cię ale chcę być sam,prześpisz się z tym i zapomnisz"uslyszalam.... mam wymazac z pamięci dwa lata fajnego związku? Obydwoje jesteśmy młodzi, ja mam 18 lat, on 19, świat nie kończy się na jednym facecie, zwłaszcza gdy się jest młodym, ale przywiązałam się do niego i cały ten koniec był takim szokiem, niespodziewanie to przyszło... każdy jest zszokowany jego zachowaniem... w 10 minut przekreslil wszystko co zbudowalismy... stwierdził że miał dużo czasu na przemyślenia. .. półtora dnia ciszy po kłótni o głupotę dają możliwość popełniłenia tak radykalneych kroków? Jestem w kompletnej rozsypce... on nawet nie pokazywal że coś zmieniło się w jego uczuciu... nie mogę przestać płakać, tak bardzo chce by wrócił....
zapatrzenie00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 15:48   #480
mymiu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zapatrzenie00 Pokaż wiadomość
"to już jest przedłużanie i tak skończonego Roksana, kocham Cię ale chcę być sam,prześpisz się z tym i zapomnisz".
made my day
chciałabym Ci jakoś pomóc.. czas leczy rany, musisz sobie to powtarzać i szczerze gdyby mój ex mi tak powiedział, to strzeliłabym mu w twarz za zbezczeszczenie tych dwóch pięknych słów, wszyscy machają tym "kocham Cię" na prawo i lewo jak dziwka własną torebką, a przecież o uczucia chodzi :|
co jak co, ale ten pan na pewno nie wie co znaczy miłość
mymiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości