|
|
#451 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Wrocław
Witam! Poszukuje dr Wieszczka, ktory do tej pory przyjmował w przychodni na Podwalu obok konsulatu niemieckiego. czy ktos moze wie gdzie obecnie przyjmuje (prywnie/na NFZ)? |
|
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
Rzeszów
Z całą pewnością mogę polecić wszystkim wizażankom z Rzeszowa panią doktor Wójcik. Super kobieta, fachowiec, ma dużą wiedze i chętnie się nią dzieli z pacjentką a ja należe właśnie do tych, które lubią wiedzieć wszystko o tym co się dzieje, dlaczego się to dzieje i co można z tym zrobić Nie leci według utartych schematów ale ma fanatstyczne indywidualne podejście do każdego, można z nią spokojnie porozmawiać dosłownie o wszystkim. Potrafi po kilka razy odpowiadać na te same pytania z wielką cierpliwością. I ma jeszcze jeden wielki plus, dla mnie bardzo ważny - nielimitowaną ilość czasu dla każdej pacjentki, tzn poświęca go tyle ile trzeba a nie w zależności od ilości kobiet czekających na wizyte za drzwiami. Moje wizyty trwały dobre 20 minut do pól godziny a będąc z identycznym problemem u tak chwalonej tutaj dr Glanowksiej z Krakowa miałam do swojej dyspozyji niewiele ponad 5 DOSŁOWNIE
|
|
|
|
#453 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;1204885]warszawa
Z czystym sumieniem polecam dr Olgę Wodowską z Medicoveru przy Jana Pawła. Na prawdę cudowna Pani dr. Bardzo konkretna, skrupulatna, delikatna a przy tym sympatyczna. Pamięta mnie z imienia, co jest bardzo miłe. Miałam nadżerkę, wytłumaczyła z czego to się bierze, wszystko rozrysowała i opisała zwyczajnym językiem (nie medycznymi hasłami, kroych laik nie zrozumie). Zaproponowała odpowiednie leczenie Soco-gynem, zabieg był bezbolesny i trwał kilka minut. Potem badania kontrolne, piersi, cytologia, wątroba, krew. Biorę Regulon, więc za każdym razem pyta czy wszystko OK, zleca badania. jestem bardzo zadowolona i gorąco poleca. PS. Co jest ogromnym plusem dla tej przychodni, gabinet ginekologiczny (zresztą inne też) jest świetnie wyposazony w sprzęt do badań. Kapciuszki, fartuszek ochronny. Pełen komfort.[/quote] A czy możecie polecić mi jeszcze jakiegoś dobrego ginekologa z Medicoverów warszawskich? Bo od przyszłego tygodnia mój ojciec ma tam ubezpieczenie z pracy, i ja też, jako członek rodziny. A muszę właśnie najpóźniej w przyszłym tygodniu iść do lekarza... |
|
|
|
#454 |
|
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Z czystym sumieniem polecam dr. A. Hoffman. Trzy lata temu prowadziła moja ciążę (dzięki niej nie zmuszono mnie do rodzenia drogą naturalną dziecka, które ułożone było pośladkowo). Kobieta bardzo ciepła, wszystko tłumaczy językiem przystępnym dla przeciętnego człowieka. I o dziwo nie zdziera kasy! Ponieważ nie zdołałam sie dostać do niej do przychodni, poszłam prywatnie, prosiłam o cytologię i usg piersi, a ona co? powiedziała, że jesli nie zależy mi na czasie to pod koniec roku prawdopodobnie będzie jakaś darmowa akcja w przychodni na badania cytologiczne. A na usg piersi dała mi skierowanie do poradni chorób sutka. Trochę trzeba czekać na zapisy, ale darmo! Nic dodać nic ująć. |
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
Dr Wieszczka poszukaj w "prywatniej przychodni dr Skrockiego " są dwie takie przychodnie : na Kościuszki i na Grunwaldzkim (przy kredce i ołówku).
|
|
|
|
#456 |
|
Przyczajenie
|
dr cendrowski czy ktoś go zna i poleca???oraz dr.kulę???
Edytowane przez witaminkam Czas edycji: 2007-06-11 o 21:19 |
|
|
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
Lublin
Z czystym sumieniem mogę polecić dr Jacka Robaka z Luxmedu - uprzejmy, kompetentny, nigdzie się nie spieszy, serdecznie odpowiada na wszystkie pytania, zanim coś przypisze kieruje na wiele badań. Najlepszy jakiego do tej pory miałam
|
|
#458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mogłabyś dokłądnie podac adres gdzie przyjmuje dr Hoffman i nr telefonu?? I ile sie płaci prywatnie za wizyte??
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
Przesympatyczna dr Agnieszka Hoffman, zna sie na rzeczy a z pacjetkami rozmawia jak z dobrymi znajomymi.
Pani dr przyjmuje: - w szpitalu przy ul. Kasprzaka 11 (pn 8-12, wt 13-18, cz 13-17) NFZ tel: (22) 632-27-26. - w lecznicy INSPOL przy ul. Marszalkowskiej 85, wizyta kosztuje 65zl (pn 17-18.30, pt 11.30-14.30) tel: (22) 628 66 09. - gabinet prywatny: Mysiadło ul. Kuropatwy 7 (ok. 700m w lewo od Puławskiej jak sie jedzie w strone Piaseczna), wizyta kosztuje 50zl (sr 17-19, sob 11-13) tel: (22) 750 85 20. tel. kom: 602 783 986. |
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
Prywatnie ja przed wakacjami w Mysiadle płaciłam jej w gabinecie 50zł a w INSPOLu 70 albo 75zł nie pamiętam dokładnie.Bardzo polecam dr Hoffman-cudowna kobieta, świetny lekarz ;-)
|
|
|
|
#461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. RZESZÓW: Ja ze swojej strony mogę z całą odpowiedzialnością polecić pana doktora Kluza. Świetny fachowiec, taki ciepły i bardzo "ludzki" człowiek. Ogromne doświadczenie, świadczy o tym naprawdę bardzo duża ilość kobiet, które mu zaufały . Prywatna wizyta kosztuje 70zł. Przyjmuje też oczywiście na ubezpieczenie.
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a gdzie Ci lekarze przyjmują??
|
|
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
Anuska77
Tak jestem z Reszowa Tylko teraz tak trochę kursuje między miastami. Rzeszów górą A wiesz, że miałam pisać też o dr Kluzie. Moja mama bardzo go sobie chwali.Dr Wójcik przyjmuje prywatnie w przychodni na Fredry, wizyta kosztuje 50 zł, nie trzeba się zapisywać, wystarczy poprostu przyjść. W czwartki od 15.00 chyba ale warto być wcześniej, bo zazwyczaj jest dużo pacjentek. Wiem, że pani doktor przyjmuje też na NFZ w przychodni na ul.Warzywnej, ale raczej już na ten rok nie ma terminów, no chyba że uda ci się jakoś wślizgnąć
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Balitagscarlet jeśli to Twoje prawdziwe zdjęcie w avatarku to ja Cie kojarze z widzenia
Edytowane przez Kadunia Czas edycji: 2006-10-11 o 19:31 |
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
Kadunia
Tak, to moje zdjęcie, miło mi Hihi to wyszło na to, że Rzeszów taki mały, że ludzie się znają z widzenia Chyba, że posiadam jakiegoś sobowtóra A gdzie się widujemy???Wiem, że dr Kluz przyjmuje też na NFZ w tej samej przychodni na Fredry co dr Wójcik. Drzwi naprzeciwko
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a to prawda rzeszów jest maluuutkina Fredry mówisz? Hehe ja na Fredry byłam całkiem niedawno u doktora Janickiego zdaje mi sie że pisałam tu o nim
|
|
|
|
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
Kadunia
To fajnie Szkoda, że ty nie masz swojego zdjęcia, może też jesteś moją znajomą z widzenia Wyszło na to, że na Fredry jest prawdziwa kopalnia talentów ginekologicznych I dobrze, przynajmniej wiadomo gdzie się udać i nie trzeba tracić czasu na poszukiwania. Chociaż z dr Janickim nie miałam jeszcze nigdy przyjemności Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym pięknym mieście |
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Cie równiez
![]() a tak off topic: na jakim osiedlu mieszkasz?
|
|
|
|
#471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Rzeszów to nie metropolia, fakt , ale ma to też swoje dobre strony, że ludzie się kojarzą z widzenia . Chociaż ja niestety nie kojarzę twarzy Balitagscarlet. Może dlatego, że ja już nieco starsze pokolenie (choć nie aż tak bardzo starsze na szczęście), co to już nie bywa w typowo młodzieżowych miejscach jak to miało miejsce kilka lat temu , + rzadko jestem w Rzeszowie , to też pewnie powód. Rodzinne miasto milutko zaskakuje kiedy się tutaj nie jest na stałe. Co i rusz jakieś nowości, ładnie utrzymane, aż chce się wracać
|
|
|
|
|
#472 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny faktycznie się z tego robi trochę off topic
Ja też już taka b młodziutka nie jestem, niech was nie zmyli moja buźka Fakt Rzeszów, chociaż nieduży bo chyba jakieś 200tys. mieszkańców to fajne miasto. Ja też niestety nie mam możliwości bycia tam na stałe (wiadomo obowiązki ) ale dość często przyjeżdżam. No i jakich fajnych ginów tam mamy Kaduniapewnie nie będziesz kojarzyć - Staroniwa, to tak mniej więcej za Realem. |
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo rzadko tam bywam to fakt ale orientuje sie byłam tam na wakacjach na jakims ognisku
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zadomowienie
|
Potwierdzam! Dr Agnieszka Hoffman jest naprawdę rewelacyjnym lekarzem! Przesympatyczna osoba z fachowym podejściem do pacjentki! Można z nią pogadać i o tym co nam dolega i o tym gdzie można kupić fajne ciuchy! Serio!
|
|
|
|
#475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ul. Łukowska 27, 04-133 Warszawa, telefon (0-22) 423-44-59. Pani doktor jest miła, konkretna i sympatyczna. Przeprowadziła ze mną kompleksową rozmowę i generalnie odniosłam bardzo pozytywne wrażenie po całej wizycie. SŁUCHA CO MÓWIMY I ODPOWIADA ZROZUMIALE NA WSZYSTKIE PYTANIA I WĄTPLIWOŚCI!!! Nie bagatelizuje żadnego symptomu, widać że to lekarka z dużym doświadczeniem. Z racji że do dr. Hoffman (do Inspolu na Marszałkowskiej) mam daleko przeniosłam się właśnie do dr. Gojan na Łukowską. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#476 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Re: dobry ginekolog w trójmieście
Dr Ewa Pilarska jest bardzo mila i ciesze sie ze posluchalam mojej przyjaciolki! kobieta wie co robi a przy okazji mozna sie tez posmiac , zrelaksowac i nie myslac tak o badaniu!
|
|
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez polecam dr Ewe Pilarska.Kobitka bardzo mila i przede wszystkim kompetentna i przyklada sie do rzeczy.Duzym plusem jest to ze w razie jakiejs watpliwosci mozna zawsze zadzwonic do niej na komorke i porozmawiac o problemie.Polecam!!
|
|
|
|
#478 |
|
Przyczajenie
|
POZNAŃ
dr n.med Waldemar Grotowski (ginekolog, położnik, endokrynolog)> Przyjmuje w poradni przy klinice na Polnej. Wogóle pracownicy oddziału endokynologicznego na Polnej: Grotowski, Halerz-Nowakowska, Słopień. Wszyscy mili oprócz pani profesor Aliny Szymankiewicz (czy jakoś tak), ma ona wiedzę ale jak przydusi to.... A Grotowski jest tak kochany, delikatny, pogada, pocieszy, jest wspaniałym fachowcem. Znam go 4 lata, z czystym sumieniem mogę polecić
|
|
|
|
#479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dowiedziałam się w końcu jakie dawki hormonów są w jakich tabletkach anty No i P. doktor przyjmuje w soboty
|
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
WITAM,
a czy możecie podać gdzie przyjmuje Dr. Pilarczyk i czy są to płatne wizyty? Ostatnio zaczęłam rozglądać się za nowym lekarzem bo ten mój wydaje mi się mało konkretny. pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Nie leci według utartych schematów ale ma fanatstyczne indywidualne podejście do każdego, można z nią spokojnie porozmawiać dosłownie o wszystkim. Potrafi po kilka razy odpowiadać na te same pytania z wielką cierpliwością. I ma jeszcze jeden wielki plus, dla mnie bardzo ważny - nielimitowaną ilość czasu dla każdej pacjentki, tzn poświęca go tyle ile trzeba a nie w zależności od ilości kobiet czekających na wizyte za drzwiami. Moje wizyty trwały dobre 20 minut do pól godziny a będąc z identycznym problemem u tak chwalonej tutaj dr Glanowksiej z Krakowa miałam do swojej dyspozyji niewiele ponad 5 DOSŁOWNIE
MOJA CÓRECZKA WALCZY O ŻYCIE 

.
A wiesz, że miałam pisać też o dr Kluzie. Moja mama bardzo go sobie chwali.