|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Akane, jakie to piękne uczucie czuć się współodpowiedzialną przy tworzeniu dosłownie "dzieła"
![]()
![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
dziwczynki kochane, a gdzie znajde te ćwiczenia na ramiona? na tym wątku czy szukać gdzieś indziej? Bo ja już mam dość tych moich brzydkich rąk (zaraz po brzydkim brzuszku, ale nim to sie już zajęłam
![]() ![]()
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
mądrala: część ćwiczeń suzanka przesłała mi na priva, natomiast w Linkowni są dwa wątki poświęcone ramionom
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
No akane super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje Akane!!
To co tutaj widze, jest strasznie motywujace !! ![]()
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akane super!!!! Jak dla mnie to bomba! ![]()
![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ukłony również dla Suz za wkład pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Zadomowienie
|
Akane gratuluje
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
O rety, Dziewczyny...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
Akane bo tow szystko prawda
![]()
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczy mi wyszły na wierzch z zachwytu ![]() Wspaniale, naprawdę wspaniale wyglądasz, Akane! Bo chcieć to móc... uświadamiam to sobie dzięki Wam każdego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczynki
jejku ja dawno na tej galerii nie bylam ![]() Gratuluje wyniku wszystkim wizazankom ![]() ![]() ![]() Akane wygladasz cudownie i wreszcie widac jakie masz ladne nogi w tych spodenkach ![]() ![]() ![]() A do wszystkich nowych uczestniczek naszego forum ![]() ![]() ![]()
![]() |
#466 |
Zadomowienie
|
Akane, żebyś wiedziała, że wiem co mówię, bo w sumie z brzucha zrzuciłam 12 cm i mimo ciągłego rzeźbienia i naprawdę resztce tłuszczyku (który ma tam zostać
![]() ![]()
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis bede meczyc nozki i brzuch z racji tego, ze na zadna impreze nie ide
![]()
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej dziewczynki to znow ja https://wizaz.pl/forum/newreply.php?...te=1&p=993477# ! Teraz przybywam z wielką sprawą do was. Wiem ze jestescie obeznane
![]() Mam 171 cm wzrostu, 63 kg(jezeli juz nie znow wiecej), ok78 cm w pasie, ok 101cm w biodrach itd ![]() Ok 2 lata temu bylam zaledwie 2 cm nizsza ale 10 kg lżejsza! Przez Liceum zapuscilam sie bardzo, a dodatkowo dobilam sie tym ze na dola i klopoty(np. w nauce) zażeralam sie wszystkim wookolo. No ale niedojze ze spoowodowalo to ze przystylam to niestety pozostal mi ten nawyk nawet po LO. ![]() Od tych 2 lat nie umiem sobie poradzic z tym wszystkim.M.in z moim coraz wieksztym cialem, obzarstwem, tluszykiem, i tym ogromnym brzuchem, rozstepami, cellulitem. I potrzebuje od was rad. Bo nie wiem jak sie pozbierac, od czego zaczac.Najwazniejsze jest dla mnie pozbycie sie tego obzydliwego brzucha, cellulitu, zapobieganie nowym rozstepom(czyli tyciu rowniez), za wielkiemu tylkowi i tluszczu z ud(najwiecej na wewnetrznej stronie). 2 tyg bylam juz na -w poniedz -aerobicu, w srody- na gimnastyce. Ale wiem ze to niewiele da. Bo niedojrze to tylko łacznie 2 godz cwiczen w tyg to jeszcze to moje dzienne obzarstwo;((. Szczerze jestem tym wszystkim zalamana!!!! Wiem ze same cwiczenia(jezeli bym zaczela je robic w domu) tez nie za wiele pomoga na te moje czesci ciala ktore chce poprawic, gdyz sa obrosniete tluszczykiem, wiec coz z tego ze np. bede cwiczyla brzuch ile wlezie jak miesnie sie pojawia ale pod tluszczem, a ja chce sie tego tluszczu pozbyc i by te miesnie bylo widac.Nie chce ani grama tluszczu na nim!!! Chcialabym schudnac najwiecej 7 kg. Ale mysle ze tak 4-5 to byloby cos i mzoe wystarczajaco(by sie pozbyc ogolnie troche cialka ale szczegolnie odebrac cos z brzucha, by cwiczenia dawaly rezultat). Kolezanaka ktora jest na diecie plaz poludniowych ma mi napisac plan(bo sama nie dam rady) i moze uda mi sie go jakos trzymac.. moze dam rade jak bede miala cos gotowego(narazie nie wiem na kiedy mi go napisze bo ejst zajeta a nie mam z nia kontaktu- jest z netu ![]() Bylabym wam bardzo zobowiazana Kochane! Jestescie moja jedyną nadzieją, bo ja naprawde sobie nie radze. I boje sie juz o dalsze swopje zdrowie, bo wpedzam sie w wielkie bagno... Pozdrawiam! i czekam na szybką pomoc!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Zadomowienie
|
Zapomnialam o tych zdjeciach. Kilka zdj brzuchola.. bleee i ogolnie.. sa to wprawdzie zdjecia z wrzesnia ale teraz wyglada to jeszzcze gorzej;(((
podam linki http://i22.photobucket.com/albums/b312/56kg/7.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b312/56kg/3333.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b312/56kg/4444.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b312/56kg/3.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b312/56kg/4.jpg cycuszkow to ja ja wogole nie mam.. zreszta nawet prawie talii tez nie. Ale za to mam szerokie ramiona i przy kilku innych rzeczach za duzo... :/;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
*sportaddict*
|
IdealneCiało powiem Ci, jak ja sobie poradziłam, ok?
![]() Najpierw zrobiłam sobie zdjęcie w bieliźnie i stwierdziłam - O BOŻE.... Potem zrobiłam fotomontaż mojej głowy z ciałem modelki ![]() ![]() Gwarantuję Ci, że pierwsze efekty zobaczysz szybko i zmotywują Cię do dalszego działania ![]() ![]() Powodzenia ![]() ps: cała reszta w moim wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83228 ponadto polecam jako motywację http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57104 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Wtajemniczenie
|
idalneciało - nie załamuj się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Co racja to racja
![]() ![]()
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Idealneciało linkownia zaopatrzona jest w multum wątków dot. mi.in. ćwiczeń na poszczególne części ciała
![]()
![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
IDEALNECIAŁO!!!!
jesteśmy identyczne... ![]() Mam nadzieję,że razem powalczymy z naszym tłustym brzuchem- bo ja również chciałabym mieć tam zero tłuszczu, a jak narazie ćwiczenia mi nic nie dają... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#477 |
Przyczajenie
|
Akane -gratuluje brzusia
![]() ![]() pozdrawiam was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
Beatriz rzeczywiście fajnie ze i ja nie ejtem sama
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
a może skorzystasz z linkowni? Tam zgromadzono w wielkich trudach
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
najwazniejsze z tego wszystkiego to zmobilizowac sie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.