Galeria :) - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-25, 12:47   #451
Akane
Zakorzenienie

Dot.: Galeria :)

Cytat:
Napisane przez Olenia20
Akane , jakie ćwiczenia wykonywałaś, że uzyskałaś taką rzeźbę??Zwykłe brzuszki, czy może 6 weidera albo jakieś jeszcze inne ??
Do rzeźby jakiejkolwiek to mi jeszcze duuuużo brakuje Brzuszków zwykłych nie tykam, bo nie cierpię Została mi 6 Weidera + trening mięśni brzucha suzany Bardzo dużo własnie suzanka mi doradziła - i to ona zmotywowała mnie do ćwiczeń. Niedługo może będę mogła wrzucić fotki rąk, bo zaczynają wyglądać coraz fajniej (i znów ukłon w stronę suzanki, która mi doradziła ćwiczenia na ręce). Galareta ubywa w bardzo szybkim tempie, a przy napięciu mięśni mam już naprawde fajne ramiona
Akane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-25, 12:50   #452
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Akane, jakie to piękne uczucie czuć się współodpowiedzialną przy tworzeniu dosłownie "dzieła"

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-25, 12:53   #453
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzana
Akane, jakie to piękne uczucie czuć się współodpowiedzialną przy tworzeniu dosłownie "dzieła"
Do dzieła to jeszcze trochę, jeszcze trochę... Ale naprawdę gdyby nie Ty, to nawet tych paru kroczków bym nie postawiła. I z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jeśli ktokolwiek chciałby uzyskac jakiekolwiek rady odnośnie ćwiczeń, to powinien się skierować do Ciebie
Stary 2005-11-25, 13:02   #454
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

dziwczynki kochane, a gdzie znajde te ćwiczenia na ramiona? na tym wątku czy szukać gdzieś indziej? Bo ja już mam dość tych moich brzydkich rąk (zaraz po brzydkim brzuszku, ale nim to sie już zajęłam ) Prosze napiszcie tylko który wątek a ja sobie już znajde, z góry dziekuje

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-25, 13:19   #455
Akane
Zakorzenienie

mądrala: część ćwiczeń suzanka przesłała mi na priva, natomiast w Linkowni są dwa wątki poświęcone ramionom Na pewno znajdziesz tam coś dla siebie Ja głównie ćwiczę hantlami, a że mam skłonności do przyrostu mięśni, to efekty powoli zaczynają być widoczne
Stary 2005-11-25, 13:25   #456
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez Akane
mądrala: część ćwiczeń suzanka przesłała mi na priva, natomiast w Linkowni są dwa wątki poświęcone ramionom Na pewno znajdziesz tam coś dla siebie Ja głównie ćwiczę hantlami, a że mam skłonności do przyrostu mięśni, to efekty powoli zaczynają być widoczne
Dzięki zaraz zajrzę do Linkowni i ściągne sobie jakieś ćwiczonka Bo jak narazie to mam baardzo słabe rączki i przy 10 powtórzeniu jednego ćwiczenia UMIERAM mam nadzieje że efekty bede w miare szybko widoczne...bo nic nie motywuje lepiej niż widoczne efekty na własnym ciele

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-25, 14:49   #457
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

No akane super Widze, ze nie musialas czekac do 6 grudnia, bo juz teraz mam super figure i jescze widac poprawe od osatnich zdjec normalnie poklony Jestes moim kopniakiem
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-25, 15:43   #458
andzya
Zakorzenienie

Gratuluje Akane!!
To co tutaj widze, jest strasznie motywujace !!
Stary 2005-11-25, 16:57   #459
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akane
Jakiś czas temu nabyłam nowe spodnie (jak miło mówić, że ma się w talii 65 cm a nie 73 ). Zrobiłam sobie te dwie fotki i ze zdziwieniem stwierdziłam, że mam całkiem niezły tyłek A będzie jeszcze lepiej Zgodnie z obietnicą w lutym wrzucę zdjęcia całej sylwetki. A teraz wrzucam te dwa, bo naprawdę jestem z siebie dumna

Akane super!!!! Jak dla mnie to bomba!
Stary 2005-11-25, 18:38   #460
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akane
Jakiś czas temu nabyłam nowe spodnie (jak miło mówić, że ma się w talii 65 cm a nie 73 ). Zrobiłam sobie te dwie fotki i ze zdziwieniem stwierdziłam, że mam całkiem niezły tyłek A będzie jeszcze lepiej Zgodnie z obietnicą w lutym wrzucę zdjęcia całej sylwetki. A teraz wrzucam te dwa, bo naprawdę jestem z siebie dumna
To teraz mnie zszokowałaś! Jesteś najlepszym przykładem, że chcieć to móc a niepoddawanie oznacza nieuchronny sukces
Ukłony również dla Suz za wkład pracy
Stary 2005-11-26, 07:42   #461
lil' sexy
Zadomowienie

Akane gratuluje Wyglądasz teraz świetnie i masz bardzo fajnie wyrzeźbiony brzuszek, nic tylko pozazdrościć

MD
lil' sexy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-26, 07:59   #462
Akane
Zakorzenienie

O rety, Dziewczyny... Zaraz się spalę ze wstydu i rozpłynę ze szczęścia lil, szczególnie w Twoich ustach taki komplement brzmi cudnie dla moich uszu, w końcu Twoja figura jest naprawdę nienaganna, trenujesz na siłowni, więc wiesz co mówisz... Dziękuję
Stary 2005-11-26, 08:40   #463
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Akane bo tow szystko prawda

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2005-11-26, 09:56   #464
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko
Akane bo tow szystko prawda
TAK!
Oczy mi wyszły na wierzch z zachwytu
Wspaniale, naprawdę wspaniale wyglądasz, Akane! Bo chcieć to móc... uświadamiam to sobie dzięki Wam każdego dnia ...
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-26, 10:14   #465
nurthena
Raczkowanie

Hey dziewczynki
jejku ja dawno na tej galerii nie bylam musze sie poprawic :P

Gratuluje wyniku wszystkim wizazankom naprawde dajecie mi kompa a tego wlasnie od tygodnia potrzebuje bo ten tydzien nalezy u mnie zaliczyc do kroku w tyl raczej

Akane wygladasz cudownie i wreszcie widac jakie masz ladne nogi w tych spodenkach o brzuszku nie mowie bo sama wiesz ze jest super Gratuluje jeszcze raz

A do wszystkich nowych uczestniczek naszego forum Zycze powodoznka kazdemu siemoze udac Bo kobiety sa silne z zalozenia i tyle
Stary 2005-11-26, 12:15   #466
lil' sexy
Zadomowienie

Akane, żebyś wiedziała, że wiem co mówię, bo w sumie z brzucha zrzuciłam 12 cm i mimo ciągłego rzeźbienia i naprawdę resztce tłuszczyku (który ma tam zostać ) aż tak fajnie nie wygląda. Ale jestem wytrwała i się nie poddaję, cały czas atakuję swój nrzuch

MD
lil' sexy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-26, 17:57   #467
Nati02
Zakorzenienie

Ja dzis bede meczyc nozki i brzuch z racji tego, ze na zadna impreze nie ide
Stary 2005-11-27, 10:08   #468
naughty18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil' sexy
w sumie z brzucha zrzuciłam 12 cm i mimo cišgłego rzeŸbienia i naprawdę resztce tłuszczyku (który ma tam zostać ) aż tak fajnie nie wyglšda. Ale jestem wytrwała i się nie poddaję, cały czas atakuję swój nrzuch
12 cm gratuluję

naughty18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-27, 23:53   #469
idealnecialo
Zadomowienie

Unhappy Dot.: Galeria :)

Hej dziewczynki to znow ja https://wizaz.pl/forum/newreply.php?...te=1&p=993477# ! Teraz przybywam z wielką sprawą do was. Wiem ze jestescie obeznane. NO wiec wspomne to co pisalam juz predzej, potem o co mi chodzi, i moze uda mi sie zdjecia jakies wkleic i moze jakos mi poradzicie, bo juz nie wiem co poczac. (Mam andzieje ze nie dostne po lapach ze pisze o tym w wątku "galeria"https://wizaz.pl/forum/newreply.php?do=newreply& noquote=1&p=993477# ??). To od poczatku:

Mam 171 cm wzrostu, 63 kg(jezeli juz nie znow wiecej), ok78 cm w pasie, ok 101cm w biodrach itd ).
Ok 2 lata temu bylam zaledwie 2 cm nizsza ale 10 kg lżejsza!
Przez Liceum zapuscilam sie bardzo, a dodatkowo dobilam sie tym ze na dola i klopoty(np. w nauce) zażeralam sie wszystkim wookolo. No ale niedojze ze spoowodowalo to ze przystylam to niestety pozostal mi ten nawyk nawet po LO. ((

Od tych 2 lat nie umiem sobie poradzic z tym wszystkim.M.in z moim coraz wieksztym cialem, obzarstwem, tluszykiem, i tym ogromnym brzuchem, rozstepami, cellulitem. I potrzebuje od was rad. Bo nie wiem jak sie pozbierac, od czego zaczac.Najwazniejsze jest dla mnie pozbycie sie tego obzydliwego brzucha, cellulitu, zapobieganie nowym rozstepom(czyli tyciu rowniez), za wielkiemu tylkowi i tluszczu z ud(najwiecej na wewnetrznej stronie).

2 tyg bylam juz na -w poniedz -aerobicu, w srody- na gimnastyce. Ale wiem ze to niewiele da. Bo niedojrze to tylko łacznie 2 godz cwiczen w tyg to jeszcze to moje dzienne obzarstwo;((. Szczerze jestem tym wszystkim zalamana!!!!

Wiem ze same cwiczenia(jezeli bym zaczela je robic w domu) tez nie za wiele pomoga na te moje czesci ciala ktore chce poprawic, gdyz sa obrosniete tluszczykiem, wiec coz z tego ze np. bede cwiczyla brzuch ile wlezie jak miesnie sie pojawia ale pod tluszczem, a ja chce sie tego tluszczu pozbyc i by te miesnie bylo widac.Nie chce ani grama tluszczu na nim!!!

Chcialabym schudnac najwiecej 7 kg. Ale mysle ze tak 4-5 to byloby cos i mzoe wystarczajaco(by sie pozbyc ogolnie troche cialka ale szczegolnie odebrac cos z brzucha, by cwiczenia dawaly rezultat). Kolezanaka ktora jest na diecie plaz poludniowych ma mi napisac plan(bo sama nie dam rady) i moze uda mi sie go jakos trzymac.. moze dam rade jak bede miala cos gotowego(narazie nie wiem na kiedy mi go napisze bo ejst zajeta a nie mam z nia kontaktu- jest z netu). No do tego dochodzi ten aerobic i gimnastyka po raz w tyg. A reszta.. hmm wlasnie w tym mam prosbe do was... Moze gdybyscie mogly tu, albo na priva albo na meila napisac co mi poradzacie, co moze mi pomoc. Widze ze czesc z was osiągla rewelacyjne rezultaty, wiec moze pomozecie zbląkanej owieczce??? Bardzo bym prosila, o wszelakie rady, cwiczenia np. te co wy wykonujecie i daja efekty. Moze opis tego co wy robilyscie ze wam sie udalo. I ile wam sie udalo w jakim czasie(np. ile zrzucic , wymodelowac brzuch itp)....

Bylabym wam bardzo zobowiazana Kochane!
Jestescie moja jedyną nadzieją, bo ja naprawde sobie nie radze. I boje sie juz o dalsze swopje zdrowie, bo wpedzam sie w wielkie bagno...

Pozdrawiam! i czekam na szybką pomoc!!!!!!
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-28, 00:54   #470
idealnecialo
Zadomowienie

Zapomnialam o tych zdjeciach. Kilka zdj brzuchola.. bleee i ogolnie.. sa to wprawdzie zdjecia z wrzesnia ale teraz wyglada to jeszzcze gorzej;(((
podam linki

http://i22.photobucket.com/albums/b312/56kg/7.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b312/56kg/3333.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b312/56kg/4444.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b312/56kg/3.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b312/56kg/4.jpg

cycuszkow to ja ja wogole nie mam.. zreszta nawet prawie talii tez nie. Ale za to mam szerokie ramiona i przy kilku innych rzeczach za duzo... :/;(
Stary 2005-11-28, 07:57   #471
vadi
*sportaddict*

IdealneCiało powiem Ci, jak ja sobie poradziłam, ok?
Najpierw zrobiłam sobie zdjęcie w bieliźnie i stwierdziłam - O BOŻE.... Potem zrobiłam fotomontaż mojej głowy z ciałem modelki I te 2 zdjęcia wydrukowałam i wkleiłam sobie do zeszytu, w ktorym się sama przed sobą "spowiadałam". Dobrze Ci radzę, zacznij ćwiczyć, choćby 20-minutowego pilatesa dziennie [jest tego masa na programach typu Kaaza, eMule itp., np. wpisz "Windsor pilates"] i napewno zobaczysz efekty. Ponadto pamiętaj o psychologicznym triku - jeśli będziesz robić coś codziennie przez 21 dni, potem będzie to stanowiło dla Ciebie nieodłączną część dnia
Gwarantuję Ci, że pierwsze efekty zobaczysz szybko i zmotywują Cię do dalszego działania Pomyśl tylko, jak wspaniale będzie iść po plaży ze swoim chłopakiem, kiedy to ON będzie zazdrosny, widząc pożerających Cię wzrokiem innych mężczyzn, co?

Powodzenia

ps: cała reszta w moim wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83228
ponadto polecam jako motywację http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57104
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-28, 08:01   #472
Izumi
Wtajemniczenie

idalneciało - nie załamuj się Moj brzusio tez tak wygladał 3 tygodnie temu Naprawde wystarczy tylko troszke wysiłku żeby zmienić jego wygląd Serio serio Jak najlepiej to uczynić to napewno dziewczyny Ci doradzą najlepiej. A ja ze swojej strony chciałabym Ci powiedzieć, że masz bardzo szczupleńką gorną część ciała, a zdjęcie z tyłu też wygląda nieźle Także słuchaj uważnie porad i trzymaj się, bo naprawdę nie jest tak źle jak Ci się wydaje !!!
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-28, 14:45   #473
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Co racja to racja Jak cos sie ronb9i przez jakis czas, to wchodzi w krew i pozniej bez tego jest <hmmm> conajmnije dziwnie

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2005-11-28, 14:57   #474
idealnecialo
Zadomowienie

Dziekuje za odpowiedzi. Czekam na dalesze i rady cwiczenia i inne porady. Obiecuje ze bede z calych sil probowac sie do nich stosowac! Wiec z poklonem blagam o pomoc!!1
Stary 2005-11-28, 16:54   #475
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Idealneciało linkownia zaopatrzona jest w multum wątków dot. mi.in. ćwiczeń na poszczególne części ciała

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stary 2005-11-28, 17:30   #476
*beatriz*
Raczkowanie

IDEALNECIAŁO!!!!
jesteśmy identyczne... nawet nie wiesz,jakie to pocieszenie dla mnie! ja mam dokladnie tak samo- zero biustu (choć na Twoich zdjęciach widziałam,że masz na co nałożyć stanik, w przeciwieństwie do mnie), biodra mam można powiedzieć w porządku, ale też bym chciała je zmniejszyć, brzuch -identico!, ramiona to samo... może zrobimy coś razem? bo muszę Ci powiedzieć,że jestem teraz w liceum, czeka mnie matura, a od dwóch lat cały cas tyje, bo zażeram smutki i też strasznie dużo jem jak się uczę... co do sb, to byłam na niej CAŁE 4 dni, i było mi tak strasznie słabo.. chociaż chudłam- widziałam to.
Mam nadzieję,że razem powalczymy z naszym tłustym brzuchem- bo ja również chciałabym mieć tam zero tłuszczu, a jak narazie ćwiczenia mi nic nie dają...
: *
Stary 2005-11-28, 21:37   #477
gabizientek
Przyczajenie

Akane -gratuluje brzusia i reszty tez
pozdrawiam was wszystkie
gabizientek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-29, 11:27   #478
idealnecialo
Zadomowienie

Beatriz rzeczywiście fajnie ze i ja nie ejtem sama).Mozemy zrobic cos razem ) ale co? hmm? Chcialabym ćwiczyc w domu ale nie wiem co. Widzialam ze tu dziewczynom fajnie idzie. Ale jak narazie az tak bardzo nie chcą sie chwalic jakie dokladnie cwiczenia robią. Szukalam w wyszukiwarce,ale tyle watkow wyskakuje, tyle do przeszukiwania a w wiekszosci nie ma komkretow tylko pojawia sie slowo ktore szukam. I na nici takie szukanie..
Stary 2005-11-29, 11:32   #479
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

a może skorzystasz z linkowni? Tam zgromadzono w wielkich trudach sporą dawkę wiedzy

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stary 2005-11-29, 11:41   #480
andzya
Zakorzenienie

najwazniejsze z tego wszystkiego to zmobilizowac sie jesli sama sie przekonasz do tego,ze chcesz zrucic troche tluszczyku,bedzie Ci duzo latwiej

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości