![]() |
#451 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
No cóż ja bym się z nim zgodziła... Faceci nie są tak ułomni, żeby tego nie odróżnić. Wy dziewczyny chyba wiecie kiedy śpicie z prawiczkiem, a kiedy z doświadczonym facetem...
#453 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka spała z prawiczkiem nie wiedząc o tym. Później jej powiedział. Po mnie ponoć mojego dziewictwa widać jakoś szczególnie nie było. Co prawda wielkiego doświadczenia też nie ![]() To, że zawsze da się poznać, to śmieszna generalizacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#455 |
Przyczajenie
|
Moj chlopak , ktory byl prawiczkiem a ja dziewica wlasciwie.. to nie bylo tego po nim widac..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwszy raz niezbyt udany ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Raczkowanie
|
Wspominam wspaniale,to był najpiękniejszy wieczór w moim życiu i obawiam się że nigdy już nie zaznam uczucia TAKIEGO szczęścia,takiej magii. Dokładnie pamiętam datę i przebieg tego dnia
![]() Co do pozycji zaczęliśmy od misjonarskiej ale bolało przeokropnie,potem na jeźdźca i już mniej ale najlepiej było od tyłu i nie czułam już żadnego bólu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Przyczajenie
|
z moim pierwszym razem nie bylo tak fajnie. zrobiłam to o wiele za wczesnie mialam wtedy 14 lat byłam z chłopakiem pół roku. kochalismy sie u niego w domu a poznej poszlam do szkoly. mialam ogromny uraz do seksu nie chcialam juz nigdy tego powtarzac dopiero gdy po kilku latach z moim nastepnym chlopakiem ( teraz juz narzeczonym) sprobowalismy zobaczylam ze to nie musi byc sytuacja po ktorej czlowiek sie boi i ma wyrzuty sumienia. radziłabym młodym dziewczynom aby uwazaly bo naprawde moga zlapac uraz do konca zycia.... a wiem ze teraz juz tak jest ... niedawno przyszla do mnie corka sasiadki (12-13 latenia), ktora bała się ze być może jest w ciaży. spytalam sie jej dlaczego to zrobila a odpowiedziala mi ze jej kolezanka tez juz to robila i miala to nawet na kasecie wiec nie chciala byc gorsza, wstrzasnelo to mna.. poniewaz takie dzieci naprawde nie zdaja sobie sprawy. pomyslcie dwa razy za nim zrobicie cos czego bedziecie zalowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Przyczajenie
|
mam 22 lata.. spotykam się z byłym mojej koleżanki, ale nie jesteśmy ze sobą...znamy się rok...strasznie mnie pociąga...pieszczoty mamy już za sobą...a ja chciałabym być z nim tak do końca, ale nie wiem czy powinnam? on tez bardzo tego chce (zresztą faceci zawsze chcą)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Wtajemniczenie
|
molla sama wiesz lepiej
![]() nie wiem jak ty ale ja zawsze sama podejmuję decyzje i raczej opinie ludzi mają bardzo nikły wpływ na to co robię a tym bardziej jeśli chodzi o sex:P chyba nie zamierzasz zrobic tak czy inaczej po wysłuchaniu naszych opini ![]() trudno określić po tych kilku zdaniach jakie są stosunki między wami... a tak w ogóle co twoja koleżanka na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Przyczajenie
|
małaPaulina hejże
koleżanka a powiem więcej moja sąsiadka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Wtajemniczenie
|
heh to ja bym się z nim przespała
![]() ale czy czar nie pryśnie po wszystkim?tego to już nie wiem...nie jest to wykluczone,pogadaj z nim o tym ![]() cholera też bym chciała takiego kolegę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Przyczajenie
|
przecież kolegów mnóstwo na ulicach jest
![]() ja sobie tak myślę, że jak Go wykorzystam to moje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli nic do niego nie czuje to ok działaj dalej ![]() ale jesli nadal cos jest.. to bym działała bardzo ostroznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#470 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Przyczajenie
|
ehh, to teraz moja kolej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy raz był niezapomniany poprostu taki jaki sobie wymarzyłam, szczerze mówiac średnio planowany (gumki były kupione juz jakiś czas wcześniej i tylko czekały na odpowiedni moment). Wszystko było takie romantyczne mój kochany przyniósł wino, kwiaty a ja zrobilam kolacyjkę (pamiętam wszystko jakby to było wczoraj a to było to prawie 2 lata temu 08.10.2005, miałam wtedy 17 lat, On 21, on doświadczony, ja nie...). Wszystko wspominam baaaardzo miło, mimo, iz na początku były lekkie problemy z "włożeniem" i troszke mnie bolało, ale krwi nie było ani kropelki, mój ukochany był bardzo czuły i delikatny i musze powiedzieć że jestem z Nim do dziś i nigdy nie żałowałam że zrobiłam to właśnie wtedy i z Nim, bo wiem, że to właśnie TEN JEDYNY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm.. powiem tak. Na pewno nie kochałabym sie z kims do kogo nie mam 100% zaufania czyli - w Twoim przypadku - boisz sie że może on sie Tobą przestanie już interesować. Pamietaj że zwiazku nie buduje sie na seksie <choc w duzej mierze on sie potem na tym opiera> tylko na wzajemnej bliskości i porozumieniu. Jesli masz teraz jakies wątpliwosci to poczekaj jeszcze troche, poznajcie sie bliżej. Dużo rozmawiajcie, tak żebys naprawde poczuła sie bezpiecznie i że on równie poważnie traktuje Ciebie co ty jego. Wtedy bedzie cudownie i bedziesz sobie gratulowac że jednak poczekałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
moj pierwszy ra hm raczej nie chcialabym tego wspominac zrobilam to ze starszym chlopakiem ktorego poznalam na czacie pisalismy troche potem po kilku dniach sie umowilismy zakochalam sie w nim po kilku rozmowach na gg i jego fotce potem przyjechal do mnie do domu i stalo sie...bylam mloda i glupia bo sie w nim zakochalam potem spotykalismy sie przez 8 miesiecy z czego tylko 1 jako para a reszta poprostu przyjaciele od seksu beznadzieja pozniej poznalam jaki z niego lajdak ja bylam z nim bo czulam cos do niego omotal mnie a on mnie wykorzystywal bo mu sie podobalam;( plakac sie chce;(
#477 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
pozniej jeszcze utrzymywalam z nim kontakt za kim zerwalam z nim wszelkie stosunki ciagle mnie dreczyl i chcial moje nagie zdj ale miala juz tego dosc tego ze ciadle chce mnie miec i wtedy sie wydalo ze przez caly czas mnie wykorzystywal a ja go kochalam teraz nie utrzymuje z nim kontaktu nie chce go znac to samo napisalam jemu bo nie mialam mozliwosci wykrzyczec mu to w twarz poniewaz mieszkamy w innych miastach...
#479 |
Zakorzenienie
|
heeee a myslalam ze ja momentami jestem naiwna, ale takich rzeczy nie przerabialam
#480 |
Raczkowanie
|
ja niestety zakochalam sie w nim;(
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.