Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-02, 12:29   #451
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
nie wiem jakie mialam oczy ale na pewno niemowilam takich textów jak wg ciebie powinna mowic rasowa dziewica
Cieszę się, że nie jestem sama
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 17:00   #452
EfC!@
Zadomowienie

No cóż ja bym się z nim zgodziła... Faceci nie są tak ułomni, żeby tego nie odróżnić. Wy dziewczyny chyba wiecie kiedy śpicie z prawiczkiem, a kiedy z doświadczonym facetem...

EfC!@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 18:04   #453
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez EfC!@ Pokaż wiadomość
No cóż ja bym się z nim zgodziła... Faceci nie są tak ułomni, żeby tego nie odróżnić. Wy dziewczyny chyba wiecie kiedy śpicie z prawiczkiem, a kiedy z doświadczonym facetem...
Między prawiczkiem a doświadczonym jest cała masa odcieni szarości

Moja koleżanka spała z prawiczkiem nie wiedząc o tym. Później jej powiedział.
Po mnie ponoć mojego dziewictwa widać jakoś szczególnie nie było. Co prawda wielkiego doświadczenia też nie

To, że zawsze da się poznać, to śmieszna generalizacja.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 21:08   #454
EfC!@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Między prawiczkiem a doświadczonym jest cała masa odcieni szarości

Moja koleżanka spała z prawiczkiem nie wiedząc o tym. Później jej powiedział.
Po mnie ponoć mojego dziewictwa widać jakoś szczególnie nie było. Co prawda wielkiego doświadczenia też nie

To, że zawsze da się poznać, to śmieszna generalizacja.
Tak, masz rację. Ale moim zdaniem zależy to od osoby. Jeśli do tego "pierwszego razu" podejdzie na luzie to partner/partnerka może tego nie wyczuć. Ale tu też bym się wahała....

EfC!@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 15:58   #455
welniak
Przyczajenie

Moj chlopak , ktory byl prawiczkiem a ja dziewica wlasciwie.. to nie bylo tego po nim widac.. Był smialy i wogole Tylko prezerwatywy nie umiał zalozyc Musialam to ja zrobic wiec to tyle.. ;]
welniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 14:17   #456
_PaoLa177
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
caroline rozumiem zależy od tego po prostu jak ty się z tym czujesz...

i mam jeszcze pytanko co do seksu
czy są tu dziewczyny których pierwszy raz był właśnie taki spontaniczny,bez przygotowania?bo wiadomo jak masz faceta to się przygotowujecie fizycznie,psychicznie...a le nie każdy ma tyle szczęścia
wiec po prostu czy miałyście taki spontan?a jeśli tak to właśnie jak było...
ja zarobilam to z moim facetem ale w ogole wczesniej o tym nawet nie gadalismy :P nic nie planowalismy ;P To po prostu wyszlo samo z siebie i stało sie Było ok;D Niczego nie zaluje ;D Nie gadalismy o tym bo nie potrzebnie bysmy sie stresowali;D POzniej oczywiscie caly nastepny dzien byl na ten temat
_PaoLa177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 14:21   #457
_PaoLa177

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
17 lat czy 16 - każdy ma swój wiek na osiągnięcie dojrzałości.
Jedna siedemnastolatka to pusta blondyna,która mysli kogo wyrwac na dysce,a druga to inteligentna świadoma swoich wyborów dziewczyna.
No wlasnie z tym sie zgadzam I mowie o tym ze dla mnie to byl by juz odpowiedni wiek. Bo mam juz swoj rozum i jestes swiadoma tego co robie. Ale tak jak kolezanka napisala niektore dziewczyny w tym wieku sa jeszcze pustymi blondyneczkami ktore chca to zrobic bo po prostu nie chca byc gorsze... Ja jednak do takich nie naleze...;]

Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-06, 14:28   #458
_PaoLa177

Cytat:
Napisane przez kasiakkk Pokaż wiadomość
Owszem Tylko, że mój komentarz odnosił się do czegoś zupełnie innego. Mianowicie - PaoLa177 oświeciła nas, że 17 lat to najlepszy moment na przeżycie pierwszego razu Więc pytam, skąd 17-letnia dziewczyna może mieć pewność, że 17 lat to najwłaściwszy czas na utratę dziewictwa? Czyli co? wszystkie 17-latki powinny się sprężać, mając świadomości, że teraz najlepiej, a np. moja 24-letnia przyjaciółka, która uznała, że zrobi to po ślubie, ma sobie wyrywać włosy z głowy, bo przegapiła najlepszy moment. Teoria PaoLi177, to miom zdaniem, bzdura kompletna. W końcu sama pisze, że zrobiła to mając chyba 15, teraz uznała, ze jednak 17 byłoby najodpowiedniejsze. A może jak będzie miała 20 lat, wówczas uzna, że jednak 20 to najlepszy okres. Do tego odnosi się moje, bo z tym , że każdy ma swój wiek na osiągnięcie dojrzałości, zgadzam się całkowicie.
Jejku dziewczyny wy mnie nie rozumiecie;P heh Nie bede tu sie tlumaczyla Wyrazilam swoje zdanie I po prostu dla mnie mieć 17 lat to najpiekniejszy wiek w ktorym duzo rzeczy sie doswiadcza i gdybym była nadal dziewica i mialabym z kim to zrobic to zrobilabym to wlasnie w tym wieku Bo uwazam sie za dosyc dojrzałą osobe juz:P Oczywiscie nie z pierwszym lepszym facetem :P Bo takie cos nie wchodzi w gre w ogole POzdrawiam:P
Stary 2007-08-09, 17:14   #459
Magnolia_83
Rozeznanie

Dot.: Pierwszy raz niezbyt udany ??

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Witaj w klubie !
a ja mam 24 tez sie załapie do tego klubu??
Magnolia_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 17:52   #460
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia
Post Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Moj pierwszy raz byl w 2004 roku na zime ja bylam dziewica a moj Tz juz nie byl prawiczkiem. U mnie tez obeszlo sie bez krwi i bólu wspominam ten pierwszy raz bardzo dobrze.Nadal jestem z nim i w przyszlym roku planujemy slub

pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 20:36   #461
SoBeautiful
Raczkowanie

Wspominam wspaniale,to był najpiękniejszy wieczór w moim życiu i obawiam się że nigdy już nie zaznam uczucia TAKIEGO szczęścia,takiej magii. Dokładnie pamiętam datę i przebieg tego dnia Miałam 16 lat,on 19. Miał już kilka dziewczyn przede mną. Byliśmy wtedy ze sobą oficjalnie miesiąc,spotykaliśmy się od trzech. Było świetnie,ale nie pod względem doznań seksualnych jako takich,lecz wszystkiego co się w nas działo.
Co do pozycji zaczęliśmy od misjonarskiej ale bolało przeokropnie,potem na jeźdźca i już mniej ale najlepiej było od tyłu i nie czułam już żadnego bólu To było u Niego w domu,do tej pory mam sentyment do tego pokoju Jesteśmy razem nadal,prawie dwa lata.
SoBeautiful jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-19, 17:01   #462
kapselek20
Przyczajenie

z moim pierwszym razem nie bylo tak fajnie. zrobiłam to o wiele za wczesnie mialam wtedy 14 lat byłam z chłopakiem pół roku. kochalismy sie u niego w domu a poznej poszlam do szkoly. mialam ogromny uraz do seksu nie chcialam juz nigdy tego powtarzac dopiero gdy po kilku latach z moim nastepnym chlopakiem ( teraz juz narzeczonym) sprobowalismy zobaczylam ze to nie musi byc sytuacja po ktorej czlowiek sie boi i ma wyrzuty sumienia. radziłabym młodym dziewczynom aby uwazaly bo naprawde moga zlapac uraz do konca zycia.... a wiem ze teraz juz tak jest ... niedawno przyszla do mnie corka sasiadki (12-13 latenia), ktora bała się ze być może jest w ciaży. spytalam sie jej dlaczego to zrobila a odpowiedziala mi ze jej kolezanka tez juz to robila i miala to nawet na kasecie wiec nie chciala byc gorsza, wstrzasnelo to mna.. poniewaz takie dzieci naprawde nie zdaja sobie sprawy. pomyslcie dwa razy za nim zrobicie cos czego bedziecie zalowac
kapselek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 12:19   #463
molla
Przyczajenie

mam 22 lata.. spotykam się z byłym mojej koleżanki, ale nie jesteśmy ze sobą...znamy się rok...strasznie mnie pociąga...pieszczoty mamy już za sobą...a ja chciałabym być z nim tak do końca, ale nie wiem czy powinnam? on tez bardzo tego chce (zresztą faceci zawsze chcą) co zrobiłybyście na moim miejscu??
molla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 13:20   #464
małaPaulina
Wtajemniczenie

molla sama wiesz lepiej
nie wiem jak ty ale ja zawsze sama podejmuję decyzje i raczej opinie ludzi mają bardzo nikły wpływ na to co robię a tym bardziej jeśli chodzi o sex:P chyba nie zamierzasz zrobic tak czy inaczej po wysłuchaniu naszych opini
trudno określić po tych kilku zdaniach jakie są stosunki między wami...
a tak w ogóle co twoja koleżanka na to?
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 15:26   #465
molla
Przyczajenie

małaPaulina hejże
koleżanka a powiem więcej moja sąsiadka zanim Jej o wszystkim powiedziałam to Ona już wiedziała hehe do tej pory nie wiem kto mnie wyręczył. życzy Nam wszystkiego dobrego... a jeśli chodzi o opinię, fakt zrobię jak sama postanowię, ale chciałam się tak tylko zorientować co drogie koleżanki płci pięknej mi radzą a jeśli chodzi o nasze stosunki to dobrze się dogadujemy od samego początku jak się poznaliśmy...czuję się z Nim dobrze...i bezpiecznie najbardziej obawiam się że wszystko pryśnie jak się z Nim prześpię... póki co On jest w wojsku a ja siedzę i rozważam za i przeciw
Stary 2007-08-21, 11:18   #466
małaPaulina
Wtajemniczenie

heh to ja bym się z nim przespała
ale czy czar nie pryśnie po wszystkim?tego to już nie wiem...nie jest to wykluczone,pogadaj z nim o tym
cholera też bym chciała takiego kolegę
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 13:02   #467
molla
Przyczajenie

przecież kolegów mnóstwo na ulicach jest czyli teraz jesteś sama? jeśli mogę zapytać?
ja sobie tak myślę, że jak Go wykorzystam to moje raz sie przecież żyje a jeśli nawet potem nic już nie będzie to chyba jakoś to przeżyję... jedno jest pewne, że przez to wojsko On ma straszną ochotę hehe a mnie tym zaraża
Stary 2007-08-21, 19:28   #468
Magnolia_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez molla Pokaż wiadomość
mam 22 lata.. spotykam się z byłym mojej koleżanki, ale nie jesteśmy ze sobą...znamy się rok...strasznie mnie pociąga...pieszczoty mamy już za sobą...a ja chciałabym być z nim tak do końca, ale nie wiem czy powinnam? on tez bardzo tego chce (zresztą faceci zawsze chcą) co zrobiłybyście na moim miejscu??
Jesli to twoja bliska koleżanka to na twoim miejscu z nia bym porozmawiała, czy ja nadal cos do niego czuje, czy nie bedzie jej przykro ze spotykasz sie z jej byłym.
Jesli nic do niego nie czuje to ok działaj dalej
ale jesli nadal cos jest.. to bym działała bardzo ostroznie
Stary 2007-08-21, 21:53   #469
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magnolia_83 Pokaż wiadomość
Jesli to twoja bliska koleżanka to na twoim miejscu z nia bym porozmawiała, czy ja nadal cos do niego czuje, czy nie bedzie jej przykro ze spotykasz sie z jej byłym.
Zgadzam sie z tym co napisałas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-21, 21:59   #470
molla
Przyczajenie

Cytat:

hej nic do siebie już nie mają...pokłócili sie i to ostro jeden drugiego nie chce widzieć w sumie to zaczynam znowu wątpić czy to zrobić jeny czasami mam ochotę ale z drugiej strony mam dziwne przeczucie że też na siebie nie spojrzymy po tym....
Stary 2007-08-21, 22:01   #471
molla
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z tym co napisałas
dziekuję i piszcie mi kochane dalej to jeszcze pomyślę nad całą tą sprawą...
Stary 2007-08-21, 22:48   #472
RezolutnaMaja
Przyczajenie

ehh, to teraz moja kolej do pierwszego razu mieliśmy z TŻ wiele podejść, ale zawsze szło coś nie tak. za piewrszym razem przeszkodził nam jego pijany kolega, który dobijał się nam do pokoju podczas imprezy. kolejnym razem byłam tak zestresowana ( zobaczyłam jego wyposażenie i pomyślałam, że mnie rozerwie ;p) i w momencie stałam się suchutka jak pustynia, no i znowu lipa. udało się za 3 razem. bylismy u mnie w domu, nikt nam nie przeszkadzał. nie było to nic specjalnego, natomiast teraz jest nam jak w niebie.
RezolutnaMaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 23:52   #473
aneciak_:)
Przyczajenie

Mój pierwszy raz był niezapomniany poprostu taki jaki sobie wymarzyłam, szczerze mówiac średnio planowany (gumki były kupione juz jakiś czas wcześniej i tylko czekały na odpowiedni moment). Wszystko było takie romantyczne mój kochany przyniósł wino, kwiaty a ja zrobilam kolacyjkę (pamiętam wszystko jakby to było wczoraj a to było to prawie 2 lata temu 08.10.2005, miałam wtedy 17 lat, On 21, on doświadczony, ja nie...). Wszystko wspominam baaaardzo miło, mimo, iz na początku były lekkie problemy z "włożeniem" i troszke mnie bolało, ale krwi nie było ani kropelki, mój ukochany był bardzo czuły i delikatny i musze powiedzieć że jestem z Nim do dziś i nigdy nie żałowałam że zrobiłam to właśnie wtedy i z Nim, bo wiem, że to właśnie TEN JEDYNY
aneciak_:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-22, 17:33   #474
Magnolia_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez molla Pokaż wiadomość
hej nic do siebie już nie mają...pokłócili sie i to ostro jeden drugiego nie chce widzieć w sumie to zaczynam znowu wątpić czy to zrobić jeny czasami mam ochotę ale z drugiej strony mam dziwne przeczucie że też na siebie nie spojrzymy po tym....

Hmm.. powiem tak. Na pewno nie kochałabym sie z kims do kogo nie mam 100% zaufania czyli - w Twoim przypadku - boisz sie że może on sie Tobą przestanie już interesować.
Pamietaj że zwiazku nie buduje sie na seksie <choc w duzej mierze on sie potem na tym opiera> tylko na wzajemnej bliskości i porozumieniu.
Jesli masz teraz jakies wątpliwosci to poczekaj jeszcze troche, poznajcie sie bliżej. Dużo rozmawiajcie, tak żebys naprawde poczuła sie bezpiecznie i że on równie poważnie traktuje Ciebie co ty jego.
Wtedy bedzie cudownie i bedziesz sobie gratulowac że jednak poczekałaś
Stary 2007-08-22, 19:15   #475
molla
Przyczajenie

Cytat:
Hmm.. powiem tak. Na pewno nie kochałabym sie z kims do kogo nie mam 100% zaufania czyli - w Twoim przypadku - boisz sie że może on sie Tobą przestanie już interesować.
Pamietaj że zwiazku nie buduje sie na seksie <choc w duzej mierze on sie potem na tym opiera> tylko na wzajemnej bliskości i porozumieniu.
Jesli masz teraz jakies wątpliwosci to poczekaj jeszcze troche, poznajcie sie bliżej. Dużo rozmawiajcie, tak żebys naprawde poczuła sie bezpiecznie i że on równie poważnie traktuje Ciebie co ty jego.
Wtedy bedzie cudownie i bedziesz sobie gratulowac że jednak poczekałaś
dziękuję ja nadal się zastanawiam...czas mi jednak sprzyjai sama jestem ciekawa jak sie zachowam jak sie spotkamy

Stary 2007-08-22, 19:35   #476
Rozyczka-89
Raczkowanie

GG do Rozyczka-89 Send a message via Skype™ to Rozyczka-89

moj pierwszy ra hm raczej nie chcialabym tego wspominac zrobilam to ze starszym chlopakiem ktorego poznalam na czacie pisalismy troche potem po kilku dniach sie umowilismy zakochalam sie w nim po kilku rozmowach na gg i jego fotce potem przyjechal do mnie do domu i stalo sie...bylam mloda i glupia bo sie w nim zakochalam potem spotykalismy sie przez 8 miesiecy z czego tylko 1 jako para a reszta poprostu przyjaciele od seksu beznadzieja pozniej poznalam jaki z niego lajdak ja bylam z nim bo czulam cos do niego omotal mnie a on mnie wykorzystywal bo mu sie podobalam;( plakac sie chce;(

Każdego ranka dostajemy szanse na nowe życie.
Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach,
a słońce świeci ponad nimi.

Rozyczka-89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 07:17   #477
welniak
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Rozyczka-89 Pokaż wiadomość
moj pierwszy ra hm raczej nie chcialabym tego wspominac zrobilam to ze starszym chlopakiem ktorego poznalam na czacie pisalismy troche potem po kilku dniach sie umowilismy zakochalam sie w nim po kilku rozmowach na gg i jego fotce potem przyjechal do mnie do domu i stalo sie...bylam mloda i glupia bo sie w nim zakochalam potem spotykalismy sie przez 8 miesiecy z czego tylko 1 jako para a reszta poprostu przyjaciele od seksu beznadzieja pozniej poznalam jaki z niego lajdak ja bylam z nim bo czulam cos do niego omotal mnie a on mnie wykorzystywal bo mu sie podobalam;( plakac sie chce;(
współczuje naprawde, ale cóz pryznajmniej tyle dobrze ze nie był to 1 raz z gwałtu ... Takie czasem bywaja i to bardziej się cierpi , sadze..
welniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 07:56   #478
Rozyczka-89
Raczkowanie

pozniej jeszcze utrzymywalam z nim kontakt za kim zerwalam z nim wszelkie stosunki ciagle mnie dreczyl i chcial moje nagie zdj ale miala juz tego dosc tego ze ciadle chce mnie miec i wtedy sie wydalo ze przez caly czas mnie wykorzystywal a ja go kochalam teraz nie utrzymuje z nim kontaktu nie chce go znac to samo napisalam jemu bo nie mialam mozliwosci wykrzyczec mu to w twarz poniewaz mieszkamy w innych miastach...

Stary 2007-08-23, 08:37   #479
bea-tka
Zakorzenienie

heeee a myslalam ze ja momentami jestem naiwna, ale takich rzeczy nie przerabialam

moje wypocinki

17.10.08 r. zdałam egzamin na prawko przy pierwszym podejsciu

bea-tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 09:19   #480
Rozyczka-89
Raczkowanie

ja niestety zakochalam sie w nim;(

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości