|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie i staraczki
Boje się, te łóżka w szpitalach są wąskie, nie ufam sobie na tyle. W domu to co innego łóżko duże sypialniane
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie
Ostatni okres miałam równo miesiąc temu. Dziś leci mi 32 dzień. Nigdy nie miałam takiego opóźnienia bo mam krótkie cykle. 25,26 dni. W ostatnim miesiącu też był długi bo 29, ale teraz starałam się o dziecko. Niestety nie mam jak zrobić testu, może jutro się uda. Nie mam kompletnie żadnych objawów ani ciąży, ani okresu. Czasem tylko zaboli mnie brzuch. Śluz taki jak przed okresem. Co to może oznaczac?
Edytowane przez lulka19 Czas edycji: 2015-08-09 o 16:15 |
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Lulka nie dowiesz sie dopóki nie zrobisz testu
niestety wróżbity brak
|
|
|
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Lulka , najprawdopodobniej oznacza to że okres Ci się spozni, z jakiegoś tam powodu ;-) w zależności co tam organizm sobie wymyślił ;-) zrób test, będziesz wiedzieć
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Docik a moze Kamilek jest z tych co jak głodny to musi miec teraz zaraz podane jedzonko ? Moja tez z tych jest wiec jak sie w sekundzie nie podało to ryk był.
|
|
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
U mnie bylo tak samo jak pisze Dusiolka poerwsze 2miesiace takie byly potem sie unormowalo ale poczatki byly trudne..
|
|
|
|
|
#457 |
|
Rozeznanie
|
Jak Wy sobie dajecie radę w te upały? Ja czuję się strasznie.. Jeszcze Antoś jakiś dzisiaj ospały i tylko kilka razy kopnął. A ja już siedzę i się martwię
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie nie daje rady. Od wczoraj mam taki kryzys, ze łzy mi same popłynęły.
|
|
|
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
Beautiful nie martw się na zapas, nie dziwne ze w taki upał Malemu nie chce się ruszać. Mi to się nawet leżeć nie chce!
Calineczka głowa do góry, będzie dobrze juz w niedługo Ja ledwo żyję przez ten skwar. A żeby było ciekawiej mieszkam w domu w niedużej wsi i woda jest tutaj prowadzona ze źródła niedaleko w lesie. I dziś rano okazało się, że jest taka susza ze z kranu nic nie leci...koszmar. :-/ |
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
Jezu ja ledwo żyje nie wiem ile jjeszcze pociągne na tych upałach,byliśmy dziś w sklepie agd bo myśleliśmy że kupimy klimatyzator ale ceny zaczynają się od 2300 zł my mieliśmy 1000 przeznaczyć no ale nie udało się takiego znaleźć😞 może się te upały wnet skończą.docik dacie rade z Kamisiem !😁
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzis wcale upalnie nie było jakies 22st
ale ten tydzien zapowiada sie mega gorący..
|
|
|
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w cieniu 38
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
U nas w wawce to samo skawr w domu na dole 28 mala w samym pampku chasa najlepiej w piwnicy jest
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Pogodynka mowila ze do 21.08 maja byc upaly a potem nieco mniej 28stopni...
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś Kamilek to dziecko marzenie, wiem nie powinnam chwalić
Cierpliwie łapał za pierś, jadł, spał i uśmiechał się przez sen. Może też pogoda była taka, że nerwe te dzieci, bo i od sąsiadki mało co płacze a dzień wcześniej darł się noc i dzień. Może też Kamilek musi się nauczyć łapać i będzie coraz lepiej ![]() Tak to prawda załamanie nerwowe miałam przed porodem. Wszystko mnie wnerwiało, płakać mi się chciało z byle powodu.
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta jak tam samopoczucie?
|
|
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
Oj kiepsko bo upały mi doskwierają ale nie skarże się nikomu na głos bo latają wokół mnie jak najęci to mąż to teściowa a mnie takie coś wkurza,trzeba jakoś spiąć poślady i do przodu 😀 jeszcze tylko 6tygodni oby nie takich upalnych 😋 i finish,mąż mnie pytał co bym wolała czy już z dzidzią na takich upałach czy jeszcze być w ciąży i tak myślę że ze względu na dzidzię chyba to drugie.Mieliśmy też nad morze jechać tak jak w tamtym roku ale dobrze że się nie zdecydowałam bo chyba ciężko bym to zniosła😞Docik dojdziecie oboje do wprawy każde z Was musi się nauczyć tego drugiego.A te humory to na poród chyba wskazywały hi hi
|
|
#468 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej moge sie dolaczyc do was?
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Karola witamy
|
|
|
|
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
Najpierw przeczytam sobie co tu pisalyscie i napisze cos o sobie
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że te upały w ciąży już są za mną. Bardzo Wam współczuje. Teraz dziecko grzeje przy karmieniu, że pot ciurkiem leci ale to przyjemny gorąc
Dziś idziemy do domku, wracamy do tatusia, który mówi że strasznie pusto bez nas. Czekam z niecierpliwoscią na kolejne maluszki na forum. Jak to szybko mineło, nie tak dawno wysyłałam Wam zdjęcie testu czy tylko ja widzę te dwie kreski??? A dziś jestem dumną mamą ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Karola witamy Tak też myślę, te moje humorki to na poród chyba
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiec jestem mama 10miesiecznego Natana, mialam cc z powodu wagi malego, na usg wychodzilm 4,500 a urodzil sie 4,100 i mial 58cm
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Karola to waga urodzeniowa i dł identyczne jak u mojej cory
|
|
|
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
To super docik poerwsza noc z maluszkiem w domku, jak ja to pamietam jak bylo u Nas hmmm jakby to wczoraj bylo....
Gorac jest nieziemski... Mam dylemat odnosnie zakupu na roczek mojej corci i albo wozek minnie z lalaka mowiaca albo rowerek tylko ten rowerek to koszt 500zl, jest z minnie do 36miesiaca taki wypasiony nie wiem co bardziej jej sie przyda , chyba wozek po domku moze wozic lale a rowerek na przyszly rok na wiosne by smigala lub po domu...kurcze nom nie wiem Witaj Karola |
|
|
|
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh
a twoja cora ile ma? bo poczytalam troszke ale strasznie duzo piszecie ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- U nas tez takie upaly ze sie topie. Docik wspolczuje w takie upaly takie malenstwo urodzic, bo tylko lezy i caly spocony, ja mojego to przynajmniej na podloge go dam troche poraczkuje i nie ma mu tak cieplo
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Docik w domu odzyjesz zobaczysz
zupełnie inaczej jest -lepiej Meg w sumie rowerek jesCze ng wykorzystała w tym roku bo spokojnie do października moze na nim śmigać potem przerwa zima i od wiosny do lata znowu zalezy czy roznosi ja energia i na takim rowerku by sir wyszalala czy potrafi sama sie zajac i wozić lale w wozku to i to fajne a moze basen z kulkami?![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Karola my tu duzo nie piszemy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- O moja córę chodoz czy meg? Moja cora na 7mies i 7dni
|
|
|
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
Dusiolka basen z pileczkami ma i szaleje jak opetana i gania za nimi juz w grudniu kupilam jej chyba na ten wozek.sie skusze z lala a moj m kupi jej rowerek o ile spodoba mu sie taka opcja hehe...
Docik nie ma to jak w domu przy tych upalach to spokojnie moze byc w bodziaku z krotkim rekawkiem zobqczysz jak minie pierwsza noc... |
|
|
|
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie prezentów na roczek ja swojej chrześnicy kupiłam fajne autko jeździk zaraz wrzuce link
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5569131772 ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Jest mega szczęśliwa bo mamusia narazie ją w tym wozi jest tam taki uchwyt a potem jak troszkę podrośnie może się sama nóżkami odpychać no i jest to bezpieczne bo ma taką zasuwkę przy otwieranych drzwiczkach i nie wypadnie,autko nie jest przewrotne no i ta przyczepka😁
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
mamusie i staraczki
Ale fajne to autko
|
|
|
|
|
#480 |
|
Wtajemniczenie
|
Dusiolka tak o twoja core pytalam
![]() Doczytalam sie ze mamy maja tu wahania nastrojow ja tez jak mialam przed i po porodzie a tym bardziej ze musialam zostac 2tyg w szpitalu to juz wgl sie zalamalam ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Auto tez mi sie podoba ![]() Czego teraz nie wymysla dla tych dzieci
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

niestety wróżbity brak
--> 08.10.2013r.