![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Neocleo witaj
![]() Polinezyjka ale to piękne co piszesz, ja dopiero od 2 lat tak naprawde czuje sie piekna w swoim ciele, ciągle wyszukiwalam w sobie kompleksy, a teraz wiem ze podobam się mężowi, pociągam go a to vo przeżyliśmy razem przez ostatnie 3 lata podczas staran o maluszka jeszcze nas do siebie bardziej zblizylo, a teraz jestesmh przeszczesliwi ![]()
#452 |
Rozeznanie
|
Neocleo witamy
![]() Jade do tego doktora po wyniki morf i moczu i przy okazji zapytam sie o to usg i moje łożysko ![]()
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam problemu z moimi rozstępami na piersiach-po anty jak mi rosły piersi i malały mam takie delikatne "promyczki" wokół sutków. Zawsze je lubiłam, dospiero niedawno uświadomiłam sobie, że to są chyba rozstępy ![]() ![]() ![]() Jedyne z czym mam problem to fakt, że kuleję i jestem krzywa, bo mi wystaje biodro. Znaczy póki ktoś na to nie zwróci uwagi umiem przejść nad tym do porządku dziennego, ale wystarczy, że mam gorszy dzień, ktoś zwróci na to uwagę i zdarza mi się pęknąć i płakać. Raz w wygłupach z TŻtem palnął głupstwo i nie mogłam się uspokoić-jakaś gadka szmatka, ja mu mówię, że zrobiłam się na bóstwo i wyglądam pewnie jak bogini, a ten na to: "ta, chyba Hefajstos". I ja w ryk. A ten zdurniał, bo nie wiedział o co mi chodzi... Więc po dłuższej chwili zanoszenia się płaczem mu wydukałam, że Hefajstos przecież był kaleką i kulał... Więc się zaczęliśmy zaraz chichrać, bo rzucił pierwszym lepszym męskim bóstwem jakie mu przyszło do głowy. :/
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaką masz aplikację? Cytat:
Cytat:
![]() U nas z seksem też trochę gorzej niż przed ciążą, ale staramy się nadrobić, bo w niedzielę TŻ wyjeżdża i wróci dopiero w połowie grudnia ![]() Dziewczyny, a wie może któraś jak to jest z tymi dochodami... Np. jeżeli chodzi o rodzinne. Rozliczamy się za rok poprzedni, czyli w 2016 za 2015. W tym roku od czerwca TŻ zaczął nową pracę (dobrze płatną i teoretycznie dochód nam przekroczy), ale od lipca do dzisiaj jest na zwolnieniu lekarskim i nie pracuje, tylko dostaje tyle ile dostaje, więc jakie dochody będą się liczyły do rodzinnego? No bo w końcu nie pracuje, więc nie zarabia, tylko samo chorobowe dostaje. Albo się tak nakręciłam i mi się już wydawało, albo wygadałam i wczoraj wieczorem poczułam ruchy dzidzi ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Raczkowanie
|
Neocleo cześć
![]() Kabriela powodzenia i wracaj do domu jak najszybciej... Gosiaczek powodzenia u lekarza,a pod tymi żebrami to mógł być synek bo ja też czuje wyrazniejsze ruchy ![]() KĄPIELI nie brałam w poprzednich ciążach ani teraz,tylko prysznic. Becikowe musze zobaczyć u nas w mops bo nie ogarniam tego... SEKS wszystko wróciło do normy i używam ![]()
#456 |
Wtajemniczenie
|
Smarrita ja miałam to na córkę przez jakiś czas. I pamiętam że musieliśmy dostarczyć papierek o zameldowaniu męża. A na jakich zasadach jeat Twój? Mój miał tam założona własną działalność. Dużo papierologi ale bez żadnych problemów w ciągu dwóch tygodni miał pieniądze na koncie i wyrównanie od urodzenia małej
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niekoniecznie musiało Ci się zdawać, dziewczyny piszą ze nie czują jeszcze ruchów regularnie, codziennie. Także może dzidzia wczoraj jednak szalała ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Polinezyjka jaka ty fajna dziewczyna jestes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny zna się któraś na laptopach/systemach do nich? Pilnie potrzebuję rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Winter is coming
|
żebym nie miała w robocie czasu na wizaż to skandal jest
![]() ![]() Polinezyjka zgadzam się z tobą. Wyznaję podobną filozofię życiową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neocleo witaj ![]()
#461 |
Raczkowanie
|
Wizyta u ginka dzisiaj zaliczona,nie miałam dzisiaj usg więc dalej noszę w brzuszku niespodziankę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wszystkich tak kontrolują, ale jak ma się jakieś powiązania z innym krajem i jest możliwość, że dziecko nie mieszka w Niemczech, to chcą dowodów. To się jakiś czas temu zmieniło. .. ja na młodego musiałam juz 4 razy wniosek na nowo wypełniać, bo oni wiecznie coś podejrzewali, że mogłam wrócić z młodym do pl w międzyczasie ![]() ![]()
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
Polinezyjka też mam podobne zdanie o pewności siebie. Moja siostra ma świetną figurę, a wiecznie jest z siebie niezadowolona.
Ja nabrałam pewności siebie po tym jak exiu mnie zostawił. |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Kalpana bede dopiero za godzine/dwie ale jak dalej nie rozwiążesz problemu z lapiem to pisz spróbuje pomoc
Wróciłam właśnie do domu i lecę do sklepu na pocztę i tak dalej, nadrobię was jak wroce😘
![]() |
#465 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Linaewen masz racje, ale ja napisalam ze duzo zalezy od faceta, ze ja dzieki mojemu mezowi pokochalam siebie, bo potrafil pokazac mi teoretyczne wady jako zalety. Nigdy nie bylam jakos zle do siebie nastawiona, po prostu podkreslalam zalety
![]() ![]() ![]()
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2015-11-02 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Raczkowanie
|
Hej, melduje sie po wizycie a nadgonie Was po obiedzie
![]() Bylam u gina, wszystko ok, po prostu macica sie rozciaga i weizadla, dlatego boli. Mam nie masowac brzucha bo to doprowadza do skurczow wtornych, poza tym odpoczywac. Z dzieckiem podobno ok, ale usg mi nie zrobila... Baaardzo denerwowalam sie praca, a okazalo sie, ze Pani wiceprezes zareagowala wspania, pogratulowala mi i kazala sie nie przejmowac praca. Powiedziala, zebym zostala na l4 z racji wczesniejszego poronienia i że mam teraz o siebie dbac. Podsumowujac, nie moglabym wymarzyc sobie lepszej reakcji. Moja bezposrednia przelozona zareagowala troche gorzej ,ale do przezycia, zreszta z jej obiekcjami sobie poradze, gdy Pani wiceprezes podchodzi do mnie tak dobrze ![]() ![]() A, zapomńialam sie pochwalic - zaliczylam dzis nowy level, wymiotowanie na ulicy na chodniku... |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
Hej, melduje sie po wizycie a nadgonie Was po obiedzie
![]() Bylam u gina, wszystko ok, po prostu macica sie rozciaga i weizadla, dlatego boli. Mam nie masowac brzucha bo to doprowadza do skurczow wtornych, poza tym odpoczywac. Z dzieckiem podobno ok, ale usg mi nie zrobila... Baaardzo denerwowalam sie praca, a okazalo sie, ze Pani wiceprezes zareagowala wspania, pogratulowala mi i kazala sie nie przejmowac praca. Powiedziala, zebym zostala na l4 z racji wczesniejszego poronienia i że mam teraz o siebie dbac. Podsumowujac, nie moglabym wymarzyc sobie lepszej reakcji. Moja bezposrednia przelozona zareagowala troche gorzej ,ale do przezycia, zreszta z jej obiekcjami sobie poradze, gdy Pani wiceprezes podchodzi do mnie tak dobrze ![]() ![]() A, zapomńialam sie pochwalic - zaliczylam dzis nowy level, wymiotowanie na ulicy na chodniku... |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
Jak zwykle się rozpisałyscie... nadrobilam. 😊
Spędziliśmy z mezem leniwy weekend w domu. W sobotę odwiedziliśmy jego siostrę bo akurat siedziała sama z dzieckiem. Młoda ma już 10 miesięcy, milo popatrzeć na takie już odchowane. Kejka chyba kiedyś pisała ze weekend jest słaby pod względem samopoczucia. Coś w tym jest. W sobotę oczywiście bolała mnie głowa, wczoraj po spacerze tez jakoś średnio się czułam i położyłam się na 3 godzinki. W poniedziałek oczywiście już lepiej, zrobiłam pranie, zakupy, zaraz za obiad się wezmę żeby był jak maz z pracy wróci. Gadałyscie kiedyś o wadze waszych TZ. Mój przy wzroście 185 waży ledwie 75 kg. A zjeść potrafi, spokojnie zje dwa obiady, jeden w pracy a w domu drugi. W sumie oboje możemy sobie pozwolić bo mamy dobrą przemianę materii i bardzo trudno nam przytyć. Teraz na początku 5 miesiąca ważę 57 kg przy wzroście 175 wiec ciąży kompletnie nie widać. A już nie mogę się brzuszka doczekać. Poprawialam sobie dziś humor zakupami. Zrobiłam interes życia. Akurat zepsuła mi się torba z HM wiec oddałam do reklamacji, kasę dostałam od reki i mogłam sobie kupić spodnie. Dopłaciłam tylko 17 zł ☺ teraz myślę że jednak za jasne i podejdziemy z mezem do innego sklepu może tam będą ciemne. Zaszłam jeszcze do Marks &Spencer, sporo bielizny przecenionej. Warto zajrzeć jeżeli macie pod ręką. Tym bardziej ze niejedna z nas wyrasta z biustonosza ☺ można upolować nawet za 15 zł. Okazja życia. Są też do karmienia, tak przyszłościowo ale u mnie same wielkie zostały. Sama kupiłam sobie jeden w ślicznych pastelowych kolorach. Tylko słabo z małymi obwodami juz. Ja potrzebuje 65 pod biustem. Mam mały biust ale delikatnie się juz powiększa i bardzo przyda mi się większy stanik. Fajnie jakby po ciąży zostało ładne C 😊 Jeżeli chodzi o życie erotyczne to moje umiera. Kompletnie nie mam ochoty. Chętnie poprzytulam się do męża, jakieś buziaczki czy coś ale na nic więcej nie mam ochoty. Ostatnio jak próbowaliśmy było trochę boleśnie wiec teraz jakoś nie chce. Nie chodzi o to, że mam jakis problem z akceptacja siebie, wręcz przeciwnie czuje się w swoim ciele lepiej niż przed ciążą. Wszystko wina zmęczenia. .. Tez tak szybko się męczycie? Mnie wystarczy ze wyjdę z domu, pojadę gdzieś, zajde do 2-3 sklepów i juz potrzebuje odpocząć. Nienawidzę jeździć teraz tramwajami bo trudno o miejsce siedzące a jak stoję zbyt długo robi mi się słabo. Boje się też upadku. Jestem teraz jak te starsze panie wsiadam i od razu wypatruje wolnych miejsc. 😊 Nerwowa jestem podobnie jak Wy. I wkurza mnie gadanie ze dziecko będzie przez to nerwowe. Już 17 tydzień i 4 dzien a ruchów nadal nie czuję. Młody się jakiś leniwy zrobił, a na usg tak szaleje ☺ może do końca tygodnia da jakis znak ☺ |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Mama Land
|
BIEDRONKI:
Tylko uchylę okno, żeby wywietrzyć pokój i już się wślizgują. Kot w tej materii bezużyteczny, więc pozostaje mechaniczne ![]() LUDZIE: Ja na szczęście wpadam tylko na miłych: Dziś w Biedronce tak pięknie pachniało bagietkami czosnkowymi. Już się miałam zabierać za ich ładowanie, a jedna Pani do mnie: są zimne. Zrobi pani rundkę po sklepie to pewnie dadzą ciepłe. I DALI!!!! ![]() WÓZEK: Dziś nabyliśmy taki oto pojazd ![]() ![]() Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty! Jutro 03.11, więc spora część nas ma umówione ![]() KĄPIELE: My załatwiamy wszystko za jednym razem ![]() ![]() Polinezyjka: Mądre słowa! Nasi faceci nie zauważają mankamentów! Mam znajomą, która swojemu facetowi zawsze pokazywała swój celulit, pajączki itp. Przez to zniechęcała go do siebie regularnie, a on przestawał w niej widzieć pociągającą kobietę (która faktycznie jest). Neocleo witaj ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wpadłam na chwilę bo młoda odmówiła dziś popołudniowej drzemki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry kot! A to mój psiak tylko obwąchał całość, ale najpierw jak wprowadzaliśmy do mieszkania to obszczekała nas w panice z góry na dół ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Jesuuuniu znalazłam na osiedlu sklepik z używanymi ubrankami dla dzieci 💖💗 maj got!!!! Wydalam właśnie 50 zl ale nie mogłam wziac najpiękniejszych rzeczy bo nie znam jeszcze plci! Wrócę do domu to wam fotki pokaże 😍 mam nadzieje ze maluch sie za miesiąc ladnie do ust ustawi i poznam plec to w grudniu zaszaleje 😎
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
AsiaPo gratulacje zakupu.
Ja przegladnelam rzeczy które odlozylam po siostrze . Takie malutkie. Myślałam że skoro noworodek to będzie sporo neutralnych. A tu jeśli się okaże że nie będzie dziewczynki to odziedziczył jeden dresik i rękawiczki niedrapki haha. Tyle wygrać haha :-P
#475 |
Zakorzenienie
|
AsiaPo Uroczy wózek, podoba mi się
![]() My tez już mamy, w załączniku. Od rana jestem głodna co chwilę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
po porodzie jest inny seks, na początku jest ciężko, więc dziewczyny nie odmawiać facetom
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Mama Land
|
Lulka: Prawie identyczny jak mój
![]() ![]() ![]() RoseLady: najpierw się ucieszyłam z libido podcza karienia, ale potem zauważyłam ten minus ![]() Biedny faceci! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero zauważyłam kota, czadowy jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Wczoraj też był ze znajmomi z pracy na piwie i koleżanki ponoć ćwierkotały jaka to ja piękna zadbana... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#480 | ||
Raczkowanie
|
Polinezyjka piona dobrze gadasz
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.