![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Kawa z migreną..
U nas wirusy,jak demony sie rozszalały i kładą po do łóżka-co słabsze.Na mnie dziady też trafiły.Parę dni z gorączką,osłabilo mnie zupełnie. Takie uziemienie w łóżku nie wpłyneło dobrze na moja psychikę.. Oby do wiosny.. Oby w zdrowiu... |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Miszka zdrowiej. Czas i spokój dadzą Ci siłę
![]() U mnie szaro, jednak temp dość dobra. Biegałam dziś po mieście w ramonesce i cieniutkim golfie, było ok. Co prawda to takie wyskoki z auta do sklepu, ale zimno mi nie było. Od kilu dni nie mam pomalowanych paznokci. Do tego króciutkie. Przedziwne uczucie, lata nie miałam takiego "maniciuru" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
U mnie też szary dzień. Szkoda, że słońce się dzisiaj na nas pogniewało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Gang Iren
|
Miszka zdrówka!
![]() U nas też raz lepiej, raz gorzej z wirusami. Co już myślę, że jest lepiej, to zaraz dzieciaki np. mocniej kaszleć zaczynają. Mnie coś gardło boli.
#455 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Wszystkich chorującym życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Kawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Aussi no to kawa
![]() trzecia już. Myślałam, że do kawy poczytam Was sobie. Nic z tego. |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Konto usunięte
|
Ktoś musi napisać, by czytać mógł ktoś
![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-03-21 o 15:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Konto usunięte
|
Ja już mam wszystko...
No, warzywa, ale to w piątek i chleb w sobotę. W ostatnie święta wyszedł mi minimalizm, więc zamierzam trend utrzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Beata- to tak jak u mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Typowe w Polsce.Póżniej jedzenie ląduje w śmietniku.
Kupiłam serum i krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...itamina-c.html Na krem sie zdecydowałam,bo był w tubce 20 ml. Fajny zestaw.Lubię.Lekko,miło i oby z pożytkiem.. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam posiać rzeżuchę
![]() ![]() Jutro muszę wyruszyć na poszukiwania barwników do jajek ![]() Beata też bardzo lubię kaktusy. Podobno zakwitły w parku nareszcie. Miałam zamiar iść na spacer dzisiaj, porobić parę zdjęć ale pada i pada i pada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Gang Iren
|
Ja wczoraj wysiałam. Też się zgapiłam, że to już czas.
I u nas też minimalizm wielkanocny. Eryk znów chory. Kacper też, ale Eryk bardziej. 40 st. gorączki już miał wieczorem. Jutro idziemy do lekarza.
#464 |
Zakorzenienie
|
Kawa
![]() Gosiu- zdrowia dla wszystkich dzieciaków ![]() Ależ cicho nam się na wątku zrobiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A zdjęcia krokusów, oczywiście, poproszę ![]() Rzeżucha ci powinna wyrosnąć, jak zrobisz to dzisiaj. Paskudny początek wiosny. Zimno. Deszcz. Nie ma mowy o rozstaniu się z ciemnym płaszczem, szalikiem, rękawiczkami ![]() Skończyłam w nocy House of cards. Polecam wszystkie sezony, poza trzecim w sumie, ale ciągłość jest tu bardzo ważna. Kiedy u nas zaczną takie rzeczy robić?Straszne rzeczy w Brukseli się dzieją... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-03-22 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Z przerażeniem czytam o sytuacji w Brukseli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Kawa?
Gosia zdrowia dla Was. Polecam do poczytania http://commed.polki.pl/search.php?au...d=835&sr=posts Rady laryngologa Petera-bezcenne. Stawia na szczepionki(w zastrzykach) Pochmurno... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
I u mnie pochmurno.
Cieszę się, że święta będą. Mam w planach leżeć, czytać, oglądać filmy, spacerować ... Jak będzie jednak, tego nikt nie wie ![]() Gosia wysoko gorączkują Twoi chłopcy. Stresujące to dla Ciebie i ich wykańcza. Podobno jednak,jak jest wysoka temp to lepiej. Kupiłam baraninę. Jakie ceny ![]() Nic nie słyszałam o Brukseli. Lecę poczytać co się dzieje w świecie. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Dowiedziałam się. Coś strasznego. Pora zmienić politykę i zacząć dostrzegać ofiary a nie terrorystów. To nie horda pastuszków na kozach a zbrojne ugrupowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | ||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Tez mam migrenowy sezon.
![]() U mnie tez szaro ![]() Jaki kolor? Ja napewno nie ![]() Chyba tez sezon przejsciowy jest malo socjany. Cytat:
Czym zbilas 40 stopni? Nie lubie kaktusow ![]() Zapewniam, ze NIE jest to typowo Polskie. Cytat:
Polecam przeczytac jej The Rage and the Pride naprawde polecam jesli ktos jeszcze tego nie czytal. Plus jej wywiad samej ze soba, wystarczy na poczatek.
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Eva- a masz może tę książkę na czytnik? Chętnie przeczytałabym
![]() ![]() ![]() Beata- specjalnie dla ciebie załączniki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
|
Aussie, mam je w formie ksiazek papierowych
![]() Jestem w tym temacie mocno zacofana, musze miec ksiazke I czuc jej zapach, nie dam rady inaczej. W jakim jezyku chcesz to przeczytac? The Rage and The Pride (La Rabbia e l'Orgoglio) jest na Polski przetlumaczona Wściekłość i duma. Musza byc w sieci.
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Polski i ang. Poszukam zaraz w sieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
|
Zobacz to http://databaseebook.com/id/p1123306150/
![]() |
#474 |
Konto usunięte
|
http://bonito.pl/k-173562-wscieklosc-i-duma
Nie wiem, czy masz odbiór osobisty, bo mnie akurat opłaca się tam kupować. Fallaci polecam jeszcze Kapelusz cały w czereśniach Dzięki za krokusy ![]() Dla tych, którzy naprawdę nie lubią czytać ![]() http://www.polityka.pl/galerie/16550...ek-swiata.read Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-03-22 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Znów mam migrenę.I to do potęgi entej.Szlak.
Odbiera całą radość dnia. Też masz Eva często? Dziś robiłam frencza ..Jutro relax u kosmetyczki ,a w piątek fryzjer. Trzeba sie do jajek przygotować ![]() Jak senne,to Was rozruszałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
|
Beata - ja ciagle boli glowa, on brodzi w blocie - genialne!
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Miszka, jestem niestety migrenowa, kilka miesiecy jest spokoj, a potem przez 2-3 tygodnie mam skumulowane - napier*alanie lba - tak mozna to delikatnie okreslic. W Piatek bylam w Hatta, a w Sobote - Niedziele - Poniedzialek, lezalam poklosem w domu I jadlam wode. Zmiany pogody & okres niestety poglebiaja tylko migrene. Okulary przeciwsloneczne nosze nawet wieczorem. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- ohhhhhhh.... piekna palma ![]() ![]() ![]()
![]() |
#477 |
|
O, czesc fio anadune & housecat2
![]()
![]() |
#478 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Chorobowo u nas cały czas. Zasmarkani, kaszlący, z bólem gardła. Eryk przynajmniej raz dziennie musi mieć wysoką temperaturę. Byłam z nimi u lekarza, to okazało się, że Kacper potrzebuje brać antybiotyk, a Eryk, który wygląda o wiele gorzej nie, bo on jest osłuchowo czysty. Dzisiaj z kolei ja muszę iść do lekarza. Coś mi się z okiem zrobiło. Ropieje i boli mocno.
#479 |
Konto usunięte
|
Gosia, zdrowia dla calej rodziny. I żeby nie zachorowali ci, co są jeszcze zdrowi
![]() Nasze MSWiA publikuje na stronie ogólne zasady, co robić w sytuacji zagrożenia. Punkt-jak przygotować firmę do nagłego zdarzenia ilustruje zdjęcie samolotu lecącego na WTC...Ktoś o małym rozumku to chyba wymyślił. ... Przypomniało mi się, że jakaś firma PR reklamowała wódkę słynnym zdjęciem człowieka zabitego przez zomo podczas manifestacji, tłumaczono to chyba tym, że autorka młoda i się nie popisała. Może. W każdym razie mam nadzieje, że Polska jest bezpieczna i tak zostanie. Bo w sprawność naszych służb po dobrej zmianie jakoś nie wierzę. Drobny fakt, że nadal nie ma komendanta głównego policji pomijam. Kama, chyba powrót w trudnym dla Europy czasie cię czeka... Kawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w kolejny szary i mokry poranek
![]() Gosiu- kiepsko z tymi chorobami. Wiosna to wspaniały czas dla wirusów. Razem z Tż też zmagaliśmy się z nimi w marcu. Każdy przez 2 tyg.... Próbowałaś inhalacji dla dzieciaków? U mnie zawsze się sprawdzają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.