|
|
#451 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: STARACZKI z In Vitro/ IUI 2016
.
31 lat. PCOS + niedoczyność tarczycy. Jajowody drożne Fragmentacja DNA 34% ![]() Asthenozoospermia + Teratozoospermia Morfologia 3% Start - nOvum Warszawa - 06.2018r Stymulacja - 13.09.2018r Punkcja - 24.09.2018r (18 komórek- 16 dojrzałych) Mamy ❄❄❄❄❄ ❤ Crio- Październik - Listopad 2018r Edytowane przez Cattherine Czas edycji: 2018-10-09 o 13:22 |
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądzę by którakolwiek mogła Ci odpowiedzieć. Forum internetowe to nie miejsce na rozwiewanie watpilowosci.
Zawsze zachęcamy by z takimi pytaniami udać sie do lekarza specjalisty. Powodzenia
|
|
|
#453 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny mam pytanie czy któraś z was była stymulowana do in vitro a ma zdiagnozowany zespół antyfosfolipidowy, zakrzepicę?
|
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nam o tym nie wiadomo. U mnie odkryto gen odpowiedzialny za zakrzepicę, decyzje w toku..
Myśle ze potrzebna Ci bedzie wnikliwa diagnostyka i indywidualne podejście bo każdy przypadek jest inny. Odpowiednia klinika powinna sobie z tym poradzić, przynajmniej próbować. Powidzenia.
|
|
|
#455 |
|
Przyczajenie
|
Hej, czy to forum jeszcze działa? Chciałabym pochwalić się cudowną informacją! Dostałam dofinansowanie do in vitro w Invikcie! Niedługo będę przystępować do procedutry, strasznie się cieszę, że udało mi się załapać do programu. Strasznie zależy nam na dziecku, staramy się już od trzech lat, jak pewnie się domyślacie, bezskutecznie. W końcu czuję, że mam szansę zajść w ciążę! Kochane, czy któraś z Was też jest pacjtentką tej kliniki?
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.