|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzieciaczki się staramy, lecz nie tylko o tym rozmawiamy :) Staraczki 2016 cz
No to wychodzi na to ze w przyszłym tygodniu będziesz testowac
![]() Powodzenia .. może maluszek będzie ślub świętował z Wami ![]()
#452 | |
Raczkowanie
|
Dot.: O dzieciaczki się staramy, lecz nie tylko o tym rozmawiamy :) Staraczki 2016 cz
Cytat:
Byłby to najpiękniejszy prezent dla nas i naszych rodziców (pierwszy wnuk/wnuczka), ale też nie chce się nakręcać. Czyli preferuje dalszą metodę "co będzie to będzie". Dziękuję, że odniosłaś się do tego co napisałam. Myślałam, że może coś mi się wydaje ale gdyby nie ta plamka zupełnie bym nie była świadoma, że coś może być. Dziś bardzo bolała mnie głowa i Narzeczony namawiał na leki przeciwbólowe ale zrezygnowałam, bo ciągle coś mi mówi, że nie powinnam ryzykować w tej sytuacji. poczekam do dnia spodziewanej miesiączki, jak przyjdzie to przyjdzie a jak nie zrobie test. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Hihihi mnie też w tej ciąży jeden dzień tak głowa bolała ze myślałam że pęknie. ... nawet drzemka nie pomogła wiec wzięłam paracetamol bo to można w ciąży. ... a jeszcze nie wiedziałam ale po plam implantacyjnym tak myślałam że to ciąża
![]() Dla odmiany w 1 ciąży nie miałam i boli głowy tez nie.... a i 1 i 2 to chłopaki ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
#454 |
Raczkowanie
|
Ja dziś mam tak, że normalnie mam ochotę sobie głowę o ścianę rozbić. Uszy, oczodoły , czoło , normalnie cały baniak i tak od rana...
![]() Trochę pomogło wypicie zimnej wody ale na krótko. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- a i gratuluję syneczków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
co do wesela.,
mnie rozwalila dobra kolezanka... w godzine gdzy wchodzilismy do kosciola napisala smsa ze jej nie bedzie bo uwaga : babcia chlopaka zmarla. : / żal.pl Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Wtajemniczenie
|
Bezik- najlepiej ba bete isc przynajmniej na 100 % bedziesz pewna, nie będziesz się zastanawiać czy test dobrze pokazał, czy nie za wcześnie, oszczędzisz sobie nerwów
![]() ![]()
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Widze ze tematy weselne poruszane. Kamisha jestem w stanie jeszcze zrozumiec wytłumaczenie ze babcia chłopaka zmarła bo jesli
Chłopak był mocno związany z babcia to nie ma ochoty przychodzić a moze ona bez niego tez nie no ale to juz lepsze wytłumaczenie niz to ze "pokłóciła sie z chłopakiem" (moja jedna takie miała i jeszcze usprawiedliwiała ja nasza wspólna kolezanka bo ona nie moala odwagi zadzwonić do mnie i odmówić 2 miejsc! ) a moja kuzynka 2godz przed meza zadzwoniła ze jej nie bedzie bo zle sie czuje. Błagam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
To nawet nie wiedziałam, że ludzie takie numery parę godzin przed weselem odwalają :P
Od jakiegoś czasu budzę się tak co kilkadziesiąt minut od 4-5 rano dopóki nie wstanę i odczuwam taki silny niepokój... Miałaś któraś z Was coś takiego? Pewnie to ze względu na stres - wesele, mieszkanie. Ale jest to uciążliwe... Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Decorail ja nie miałam tak ale na 4roku studiów gdzie było sporo pogrzebów w rodzinie miałam podświadomy stres do tego stopnia ze po wstaniu z łóżka wszystko mi wirowało,nie mogłam wyjsc z mieszkania bo bałam sie ze gdzies upadnę,zemdleje a jedyne co pomagało to ziołowe tabletki uspokajające na którychś nawet egzamin pisałam bo inaczej nie dałabym rady. Strasznie to wspominam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
raduska - ojej, okropne! a jakie to były tabletki? mam lek uspokajający na receptę, ale nie chcę się nim na co dzień faszerować - przydałoby się coś lżejszego, uspokajającego
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
Decorail brałam kalms. Na rp takich bym nie brała.
---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- I od stresu miałam wtedy tez problemy z oddechem plus strasznie szybko serce mi waliło. No po prostu masakra była. A przy tych ziołowych dochodziłam do siebie ale musiałam przez jakis czas je cały czas brac. |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś usiadłam,przepychając się w autobusie, najpierw laska w moim wieku spojrzała jakby krytycznie a później popatrzyła na brzuch i się uśmiechnęła... Ogłaszam ciążę spożywczą ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Hej. W temacie wesel już nie jestem na czasie. W sierpniu stuknie nam 6 rocznica. Oj dużo bym zmieniła. Nam odmówilo 80 osób. Teraz na pewno nie robilabym dużego wesela- jak już coś to dla naszych rodziców, rodzeństwa i znajomych. Żadnych kuzynow, ciotek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Ej 66 kg przy Twoim wzroście to nic :P 70 powinnaś ważyć i też super wyglądać
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ze do kosciola sie wypada wybrac.. ja bym przyszla i chociaz na obiad a nie pisala w godzine slubu.. dla mnie argument z du.. nawet jak czlowiek sie zle czujr to moze na slub i obiad przyjsc. ludzie sa bezczelni.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
ale moje zdanie jest takie bo odziwo do mojej kolezanki az do Holandii zadzwonila co powinna zrobic.. ja bym chociaz na obiad za nich delegacje meza zaprosila. tama wazna byla ze ja chlop na prawo i lewo zdradzak brawo ![]() ale nie wazne ![]() ciaza spozywcza tez pomaga ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Squara przexueZ 66kg przy takim wzroście to nic ! Masz Jakies skrzywione zwierciadło w domu?:p
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- My wczoraj wybieraliśmy panele i płytki do kuchni i wiatrołapu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła. Miałam iść jutro do gina, dzwoniłam teraz do rejestracji i okazało się, że go nie ma. Jest tylko jeden dzień w czerwcu- za tydzień w poniedziałek. Ale nie wiem czy uda mi się zapisać, bo wiadomo wszyscy pewnie mają przeniesione na ten dzień wizyty, a ciężarne mają pierwszeństwo- bez rejestracji.
Ogólnie to mam nadzieję, że ma jakiś czas urlopowy, bo nie chce mi się szukać znów nowego ginekologa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a prywatnie? ja teraz na Polna do Poznania sie na prenatalne nie dostalam bo nie ma miejsc..odeslali mnie do euromedicus i mam na 20.06 badania Cytat:
![]() jaka chcesz kuchnie? Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#471 |
Zakorzenienie
|
Kamisha z Poznania jestes ?
![]() ![]() I zawsze z sentymentem wspominam a jak z mezem jestesmy w Poznaniu to zawsze wspominamy ![]() Ja ogolnie z wielkopolski pochodzę a tu znalazłam sie przez prace ![]() Płytki fo kuchni i wiatrołapu te same beda. Płytki ala panele bielone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w Poznaniu tż ma rodzenstwo a ja przyjaciolke ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- mi sie bialo szara z polyskiem marzy ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Mi się połysk marzył do czasu pierwszego mycia kuchni u teściów. ... mają czerwona z połyskiem ... masakra
#474 | |
Zakorzenienie
|
aaa no tak.. ja sie dowiem co poleca mi pan ktory prawdopodobnie zrobi nam kuchnie, nie chce tym taty obciazac bo inne rzeczy bedzie nam robil.
ja bym chciala dol szary a gore biala a pomiedzy ta szklana scianke jezu jak to sie fachowo nazywa... :/ Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Hehe ja połysk omijam szerokim łukiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
moze ja pomysle o polmacie hehe
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
W salonie ,kuchni,korytarzu bede miała sciany w szarym odcieniu dokładnie to farba beckers-light grey
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Kuzyna tz tez ma biała kuchnie na połysk i nie narzeka. Mysle ze na ciemniejszych kolorach bardziej widac wszystkie "palce" |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
W piątek będę dzwonić to zobaczę czy jest szansa zarejestrować się w poniedziałek.
No właśnie nie chciałabym zmieniać ginekologa i znowu przedstawiać mu swoją historie. Ten wydaje mi się wporzadku, nie zlał mnie jak poprzedni gin. Cytat:
![]() Mnie się marzą jasne wnętrza, w tym biała kuchnia w połysku ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- No ale wiadomo, że na ciemnych kolorach w połysku będzie wszystkie paluchy widać. Białe nie są takie problemowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
mi sie tez szarosci podobaja a i znalazlam gdzies szare sciany i jedna limonkowa
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- a moze jakas mieta albo jasny roz? jezu tyle tych kolorow i odcieni ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Bojatoja na tip top to długo jeszcze skonczony nie bedzie ale sproboje cos wrzucić jak sie wprowadzimy i ogarniemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.