|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |
Zadomowienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Cytat:
![]() |
#452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się w 100% .Pani zgodziła się połączyć mi zamówienia, z allegro i ze sklepu, dostałam 3 fajne gratisy, akryl jest baaardzo tani, szklane tez w przyzwoitych cenach, drut "nowe srebro" 0,6 jest dość twardy i ciemniejszy niź np. 0,6 z qnsztu i porównując oba ten z qnsztu lepiej się wygina, fajne duże cekiny, jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Joanna d'Moder
|
Dziewczyny ostatnio choruję na szkło weneckie.Wiecie,może gdzie można kupić je najtaniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj z eklerka patrzylysmy na swidickiej na te stoiska z bizu i byly bransoletki ze szkla weneckiego 10 koralikow takich duzych i calosc za 20 zl nie wiem czy to sie oplaca, bo w cenach sie nie orientuje a szukac m isie teraz nie chce
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Joanna d'Moder
|
Widząc kolczyki na Świdnickiej zwątpiłam w sens własnoręcznego ich robienia.Wychodzi,że jedno szkiełko 2 zł,a na Allegro widziałam po 3 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam zakupy u eltay (Allegro) i mogę polecić. Mam tylko jeden problem - posrebrzany drut jest strasznie miękki. Koszmar, ten z Qnsztu był mniej plastyczny, akurat o tyle, żeby bigle się nie odkształcały. Za to ten od eltay o tej samej grubości (0,6 mm) jest tak miękki, że można go bez najmniejszego wysiłku wyginać we wszystkie strony w palcach. No i co ja mam z tym zrobić...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Joanna_k - www.bizuteria.sklep.pl
Na warszawskiej giełdzie minerałów zakupiłam u nich te piękne kwadraciki z brązową spiralką. Teraz widzę, że płaciłam całe 70 gr. drożej. :[ |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
takie duże kostki 2x2 owszem są po 3 zł, mniejsze można kupic na bazarku i u petrusos na allegro, są już od 0,70 zł - one chyba maja 6 mm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Joanna d'Moder
|
Guga ja widziałam kolczyki,które trafiały w mój gust co do formy i kolorów za 6 zł
![]() Dziewczyny dzięki za namiary na szkło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Zadomowienie
|
mam pytanie: czy któraś z was robiła zamówienie w sklepie magraf?? jak uważacie czy ceny są niższe od tych w innych sklepach??
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Raczkowanie
|
No w Magrafie się dobrze nawet kupuje i czasem towar jest inny i nie znajdziesz go w żadnym sklepie. Jednak ta przesyłka jest droga. Ceny są porównawcze - czasem taniej coś dostaniesz ale to zależy o jaki towar chodzi. Ja lubię tam kupować bo osobiście się dogadałam z właścicielką i już wie co ja potrzebuję a jakość zawsze jest znakomita.
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zadomowienie
|
eee tam przesyłka wcale nie jest taka droga. 4,7 do 350 g; 5,1 zł do 500 g i 6,5 zł do 1 kg więc ro nie jest dużo.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie zrobilam tam zamowienie .... zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Frecia_28 ja tam robilam kilka razy zamowienie i bylam zadowolona wiec polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
oo właśnie miałam się zapytać o ten sklep
![]() ![]() już wiem wychodzi ok.4150, bo na qnszcie jest za 2zł 20 gram, bardziej się na qnszcie opłaca ale w tym magrafie są jakieś takie ładniejsze i więcej do wyboru ![]() co o tym myślicie?
#468 |
Zadomowienie
|
mam pytanie
![]() u jakiego allegrowicza kupujecie woreczki strunowe bo ja własnie chciałam sobie kupic ale nie bardzo wiem u kogo.. ![]() ( z tego co sie zorientowałam to nie ma na allegro osoby ktora sprzedaje woreczki i koraliki .. ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Raczkowanie
|
mam pytanie - chodzi mi o sznurki bawełniane woskowane
![]() kupiłam taki o średnicy 1mm - na artfanie, ale nie wszystkie, tzn wiekszosc koralikow nie wchodzi - czy sa jakies sznurki z mniejsza srednica? pozdrawiam myaaa - ja woreczki kupuje w sklepie papierniczym, zajrzyj do któregoś, poza tym wydaje mi się że są w hipermarketach |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czesto bywaja tez w sklepach z akcesoriami chemicznymi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I dzieki za wiaodmośc o woreczkach ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
eh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() grunt to się nie poddawać pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
myaaa1 w Toruniu na SZosie Chelminskiej, tuż za targowiskiem, jest hurtownia opakowań. Tylko się nie przestrasz, bo ona w takim jakby baraku jest
![]() Ale może mają woreczki?
#479 |
Wtajemniczenie
|
A jeszcze apropos woreczkow strunowych. Jesli uzywacie do przechowywania koralikow to istnieje jeszcze tez fajne rozwiazanie ze sklepu dla chemikow. Tam za male pieniadze mozna kupic szklane zamykane fioleczki. Koraliki sie w tym swietnie przechowuje bo mozna dokupic sobie stojaczek i wtedy nic sie juz nie miesza, wszystko mozna zorganizowac rzedami, fajnie poopisywac itp...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
co do sprzedajacych to podsumuje tych u których ja brałam
![]() Numerem jeden jest jednocześnie Liptonka11 swietny kontakt, bardzo miła, koraliki sa naprawde ladne i sporo duzych i jestem ze wszystkich zadowolona! a poza tym zawsze jakis mały dobry uczynek ![]() ![]() Gratisy są Costume Jewerely jest ok, ma bardzo bardzo ładne koraliki, niektore drozej niz np u bostarb, ale ma ich cała mase i sa sliczne, wysylka bardzo szybka, kontakt raczej sredni, denerwowaly mnie tylko tytuły bo wszystko w tytule jest koralikiem i nijak szukac np szescianów ![]() Bostarb, niestety miałam mała nieprzyjemność, ale ogólnie uwazam za udana transkacje, koraliki ładne, gratisu nie dostałam, za drugim razem był jeden, Qnszt szybko wysylaja, mogłam zrobic bezproblemu zwrot co mnie rowiez ucieszylo bo jedna rzecz była totalnym niewypałem, ale ogólnie nie mam zastrzezen, no moze poza niektórymi cenami... ale nie wszystkie. Niektóre kulki srebrne maja w cenach jak na orlej. Teraz czekam na nastepna przesyłke ![]() Jashek9 swietne i tanie srebrne bigle, mimo, ze zrobił podwyżke to nadal atrakcyjne Hopla i Fiszerowa1 kupowałam u nich glownie cloisonne bardzo ładne i w dobrej stosunkowo cenie ![]() Kikaa bez zastrzezen, chciaz teraz ma mniej koralikow, z kazdego zamowienia byłam zadowolona bo dobre ceny ma i ładne rzeczy ![]() w zasadzie chyba wszedzie były jakies gratisy mniej lub bardziej fajne ![]() no to chyba wszystko, moze sie komuś przyda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.