Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-08, 13:06   #4771
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za kciuki .
Oczywiście zadziałały , wczorajsze spotkanie wypadło dla mnie bardzo korzystnie (w tym znaczeniu, że jestem z siebie bardzo zadowolona). Jaki jest jego efekt nie wiem, podjęcie decyzji odroczono na czas po świętach. Na 99% przegram (okazało się, że mam bardzo silną konkurencję), ale to mnie nie martwi (pamiętacie pewnie moje rozterki czy startować w ogóle w tych zawodach). Ważne, że to zrobiłam (traktuję to jako nowe doświadczenie) i ważne, że wypadło to (moim zdaniem) dobrze.

Przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam, ale wróciłam bardzo późno i padłam. To był jeden z najcięższych tygodni w mojej karierze zawodowej.

Zakupowo jestem bardzo grzeczna , pewnie dlatego, że nie miałam na zakupy ani czasu ani sił. Jedyne co się wydarzyło to to, że dostałam macowy różyk. Femestege nadal milczy.

Miłego weekendu .
Ja mam weekend lenia, jedyne co muszę zrobić to trochę ogarnąć mieszkanie.
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 13:07   #4772
zoila
Klientka w krawacie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV

Cytat:
Xminor, Zoila za zamówienia

Nie rzucił się Wam gdzieś w oczy kod do Skin79? Mam przeczucie, że jakiś jest, a ja nie wiem jaki
WIOSNA na 20%, tak twierdzi Facebook.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 13:10   #4773
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Ja się od wczoraj źle czuję, wypiłam na noc mleko z miodem, zaczął boleć mnie brzuch, zrobiło mi się niedobrze, wręcz słabo, przelewało mi się w brzuchu. Ale zawsze piłam mleko, więc o nietolerancji laktozy nawet nie pomyślałam.
Dzisiaj po kawie znowu boli mnie brzuch
Odciąć mnie od mleka i jego przetworów, to równie dobrze mogę odciąć się od powietrza

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj nogę skręciłam i to tak okropnie, że jestem uziemiona

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
Dzień dobry

za zakupy i wielkie za rozmowę dla Leny

Chciałam wczoraj przygrażynić na podkładzie w S. to mi wykupili Czy w D. dalej dwa tygodnie paczka zaczeka w stacjonarce?

Swoją drogą co tu takie pustki ? Jak sięgam pamięcią nie dało się Was nadrobić, a tu taki spokój
A jakiś fajny jest w promocji?
Ja chciałam mamie zamówić ten lancome z boxa, ale nie ma koloru na stronie
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 13:15   #4774
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Czy żel do mycia twarzy z luffą (?) z 417 ma drobinki?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 13:19   #4775
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Problem w tym, że kolory na każdym monitorze wyglądają inaczej.
Mam 14dni na odstąpienie od umowy, więc spoko. Ale ten kolor, to mnie wkurzył, wiem o ustawieniach monitora itp. ale to już nawet nie chodzi o odcień żółci, ale kolor jest zupełnie inny (!) - zrobili zdjęcia w przyciemnionym pomieszczeniu, kolor jest wygaszony, delikatny, subtelnie cytrynowy. A na żywo strasznie wali po oczach, jest tandetny. Można pomyśleć, że dostałam zupełnie inny towar
Aleksa_888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 13:39   #4776
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
WIOSNA na 20%, tak twierdzi Facebook.
Dzięki, dzięki, dzięki

Zamówiłam bentonowe lotion ze ślimakiem i tonik z kwasami oraz cztery miniaki włosowe z whamisy. Wszystko zgodne z banem zakupowym (zaplanowane wcześniej) i promo od promo
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 14:00   #4777
amyz
Chanel Lady

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
A co tam siejesz? "Zioła lecznicze"

Lena dobrze, że spróbowałaś, nie będziesz miała do siebie nigdy pretensji i nie będzie gdybania. Trzymam żeby wszystko zakończyło się po Twojej myśli

Dopiero 10:38 a ja już zgubiłam jeden kolczyk z białego złota ( nie wiem nawet kiedy i gdzie, więc szukaj wiatru w polu ) i jeszcze Lord zbił mi moje serum Filorgi

Nie wiem co mnie jeszcze dziś czeka, ale dzień zaczął się świetnie
uuuuuuuuuuuu to teraz Lord musi odkupić serum i podarować nowe kolczyki za stres jaki spowodował u Ciebie stłuczeniem poprzedniego serum

aaa wiesz zasadziłam sobie zioła na uspokojenie i wyluzowanie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Przychodzę do Was z okłamanym denkiem marcowym. Okłamanym, bo pudełka są z 01.03-05.04
Z tych do ciała to poszedł jeszcze żel PO, tylko w pomarańczowym opakowaniu. Mydełka Alterry powinny być 3, w różnych wersjach zapachowych. Szampony Alterry też zeszły dwa, a do tego szampon Nivea. A z twarzowych to poszły 3 opakowania tych pasków na nos, 2 maseczki w saszetce Loreala, a reszta chyba już jest na zdjęciu
woooow wspaniały wynik!!

Cytat:
Malinum, Aniyam, Amyzku, Neath dziękuję

Przytulam.
Jedyne co mądrego potrafię napisać to to, że czasem musi być gorzej, żeby za chwilę było lepiej.

Mam fetysz: uwielbiam oglądać Wasze denka.

Skoro:
- choruję na zbieractwo
- lubię oglądać śmieci
- widziałam kiedyś w Uwadze reportaż o ludiach, którzy gromadzą w domu śmieci
to czy to oznacza, że mam szansę być w telewizji?

Wiem, potrafię zabić wyrafinowaniem swojego poczucia humoru

wariatka

zoila, mooniek
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 14:33   #4778
liv87
Guerlain Lover

za zakupy, denka, desery
i wszystkim potrzebującym

Za dużo was było do cytowania

Dostałam perfumy, na które czekałam miesiąc zamówione w niemieckim D Jo Malone Pomegranate noir gratisy: mini dezodorant męski Bruno Banani, mini żel pod prysznic męski Givenchy Gentelman only, próbka Terre d'Hermes, mini krem Shiseido i mini krem Sisley

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 15:08   #4779
Malenstwo82
Zakorzenienie

Cytat:
Malinum, Aniyam, Amyzku, Neath dziękuję

Przytulam.
Jedyne co mądrego potrafię napisać to to, że czasem musi być gorzej, żeby za chwilę było lepiej.

Mam fetysz: uwielbiam oglądać Wasze denka.

Skoro:
- choruję na zbieractwo
- lubię oglądać śmieci
- widziałam kiedyś w Uwadze reportaż o ludiach, którzy gromadzą w domu śmieci
to czy to oznacza, że mam szansę być w telewizji?

Wiem, potrafię zabić wyrafinowaniem swojego poczucia humoru
Lenka uśmiałam się do łez przez Ciebie.
Dołączam się do gratulacji. Wiedziałam, że dasz radę.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
za zakupy, denka, desery
i wszystkim potrzebującym

Za dużo was było do cytowania

Dostałam perfumy, na które czekałam miesiąc zamówione w niemieckim D Jo Malone Pomegranate noir gratisy: mini dezodorant męski Bruno Banani, mini żel pod prysznic męski Givenchy Gentelman only, próbka Terre d'Hermes, mini krem Shiseido i mini krem Sisley
No brawo brawo Ja też bardzo lubię te dostawy kosmetixow z Niemiec. Na weekend majowy się wybieram do DE więc już obczajam co ciekawe i co w promo w niemieckim D znajdę

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Malenstwo82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 15:09   #4780
korinka3
Zakorzenienie

Wróciłam z shoppingu- żyje nakupowalam bibelotow w pepco- kocham ten sklep biorę się za robotę. Nadrobilam, liv Aniyam kupisz sobie nowy ;

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 16:24   #4781
AnoIi
Zakorzenienie

Dzień dobry kobietki!

Iza wystaw dziewczynie negatywa. Grzecznie, rzeczowo opisz sytuację. Jej wina, że odebrała uszkodzoną przesyłkę. Jak dostaniesz odwetowego zgłoś od razu do allegro do usunięcia.

Ani jak tam dzień mija? Mam nadzieję, że lepiej i, że serum odkupione. Może to na szczęście?
A co to za serum? Fajne?

Lenka Mam nadzieję, że wszystko się ułoży! Specjalnie dla Ciebie wrzucę zaraz moje denko z ponad 2 miesięcy. Zastanawiałam się, czy jest sens go wrzucać, ale skoro lubisz to będzie. Tylko za chwilę w starym tel się zaloguję.

Aaaaaa i odebrałam puder LM z D. Jako niespodzianka jest czarny liner w pisaku douglasa
AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-08, 17:14   #4782
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Magdalena___ Pokaż wiadomość
to samo chciałam napisać
przykro mi Iza, niefajna sytuacja
na szczęście nie wszędzie to prawo obowiązuje, mam w domu nawet kilka potwierdzeń z realną wagą
u mnie na poczcie jeszcze jest taki schemat ( już dwa razy zdarzyło mi sięto ), że gdy widzą uszkodzona kopertę zaklejają ją swoja taśmą i przy kurierze/listonoszu miałam sprawdzić, czy zawartość się zgadza

Iza współczuję nerwów, jednak to zupełnie nie jest Twoja wina, więc looz
na all mam sprzedane prawie 2 tyg temu perfumy ofkors wpłaty brak i nie mogę namierzyć czegoś takiego jak - przypomniaj kupującemu o wpłacie - jest jeszcze takie oto coś?

Lena klaskam, bo nie klaskałam klask i:kla ski: i mnie nie wymieniłaś w podziękowaniach

no to spadówa

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 17:28   #4783
AnoIi
Zakorzenienie

Dno z ponad 2 mies. Jeszcze w pracy mam kilka pustaków po kremach do rąk IMG_2680.jpgIMG_2682.jpgIMG_2921.jpg
AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 17:37   #4784
iza89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
Dzień dobry kobietki!

Iza wystaw dziewczynie negatywa. Grzecznie, rzeczowo opisz sytuację. Jej wina, że odebrała uszkodzoną przesyłkę. Jak dostaniesz odwetowego zgłoś od razu do allegro do usunięcia.
No teraz sprzedający nie może wystawić komentarza, tylko kupujący. Jak babka da mi negatywa, zgłoszę od razu do allegro

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
na szczęście nie wszędzie to prawo obowiązuje, mam w domu nawet kilka potwierdzeń z realną wagą
u mnie na poczcie jeszcze jest taki schemat ( już dwa razy zdarzyło mi sięto ), że gdy widzą uszkodzona kopertę zaklejają ją swoja taśmą i przy kurierze/listonoszu miałam sprawdzić, czy zawartość się zgadza

Iza współczuję nerwów, jednak to zupełnie nie jest Twoja wina, więc looz
na all mam sprzedane prawie 2 tyg temu perfumy ofkors wpłaty brak i nie mogę namierzyć czegoś takiego jak - przypomniaj kupującemu o wpłacie - jest jeszcze takie oto coś?

Lena klaskam, bo nie klaskałam klask i:kla ski: i mnie nie wymieniłaś w podziękowaniach

no to spadówa
Wiem, że kiedyś coś takiego było, ale spróbuj sprawdzić w karcie płatności (zakładka sprzedane i przy sprzedanej rzeczy po prawej stronie "opcje" -> karta płatności).

Cytat:
Dno z ponad 2 mies. Jeszcze w pracy mam kilka pustaków po kremach do rąk Załącznik 7011686Załącznik 7011691Załącznik 7011696
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 20:14   #4785
korinka3
Zakorzenienie

Zapisałam się na środę
WIOSNA z CLINIQUE! Poznaj nasze NOWOSCI i skorzystaj z serwisow dla Twojej skory! Umow sie i odbierz blyszczyk w prezencie! Zaprasza Cliniqe Silesia 668862356

Stary 2017-04-08, 20:51   #4786
korinka3
Zakorzenienie

za denka.
Zrobiłam focie moich zapasów pudrowo różowych 1491677459372.jpg

Stary 2017-04-08, 21:33   #4787
neath
Zakorzenienie

Gartuluję zakupów i denek
Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
I jak podkład?
Do mnie jeszcze 9 nie doszła

Całkiem ok

Masz już link do śledzenia?
Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
I jak Jo Malone?
Stary 2017-04-08, 21:35   #4788
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neath Pokaż wiadomość
Gartuluję zakupów i denek

Całkiem ok

Masz już link do śledzenia?

I jak Jo Malone?
Mam w piątek mi wysłali ale chyba powinna w poniedziałek być tak mi się wydaje

Uff mogę czuć się bezpiecznie

Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 21:35   #4789
ewelinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
za denka.
Zrobiłam focie moich zapasów pudrowo różowych Załącznik 7012261

wymiana kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1279427

wymiana ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272992

Moda przemija, styl pozostaje

Poszukuję La Cautiva Fueguia

ewelinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-08, 21:42   #4790
neath
Zakorzenienie

Cytat:
za denka.
Zrobiłam focie moich zapasów pudrowo różowych

Śliczności
Stary 2017-04-08, 22:19   #4791
Nikkolaa
With Beauty In Love

Cytat:
Dno z ponad 2 mies. Jeszcze w pracy mam kilka pustaków po kremach do rąk Załącznik 7011686Załącznik 7011691Załącznik 7011696
no wielkie ode mnie

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

mój najnowszy nabytek perfumowy, już jest miłość

Stary 2017-04-08, 23:24   #4792
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Poszalałam w GlamShopie i zamówiłam 1 pędzelek, 24 cienie, rozjaśniacz i ocieplacz, teraz trzeba forsę zorganizować
Xandrine_Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 23:39   #4793
Aniia91
F • R • I • E • N • D • S

Jest obecnie jakiś kod na darmową dostawę do Superkoszyka?

Instagram
Aniia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 00:08   #4794
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Tak, ale nie wszystkie równie intensywnie i paskudnie. Ja nie cierpie rozy w takich produktach i toniku Evree nie byłam w stanie stosować przez to, ale i tak był dziad wiec mała strata. Natomiast ten olejek na szczęście nie jest intensywny zapachowo i szybko wietrzeje. Zreszta jego daje sie 2 max 3 krople.
Woda rozana z Bielendy tez na szczescie zapachowo lekka i daje rade.
i kupiłam dzisiaj w Rossmannie, wracam do domu otwieram. Butelka jakaś znajoma. Oczywiście, że całe opakowanie leżało w szafce Za to tonik zużyłam błyskawicznie, córka odkręciła butelkę i 3/4 zawartości poszło Co do zapachu to w butelce czuć intensywnie, ale po wtarciu w skórę już nie czuć róży
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Jak będzie jakieś fajne promo to kupię na spróbowanie wielkiej straty nie będzie A tymczasem :
Spis zamówionych produktów:

Yoskine Asayake Pure
Maseczka, 1 szt. 1 szt. po 5,99 zł 5,99 zł

Bon rabatowy Twój rabat: 10%
Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -0,60 zł

Norel Dr Wilsz Renew Extreme
Serum, 10 ml 1 szt. po 75,00 zł 75,00 zł

Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -7,50 zł

Norel Dr Wilsz MultiVitamin
Kompres pod oczy, 15 ml 1 szt. po 42,00 zł 42,00 zł

Krem do twarzy, 50 ml 1 szt. po 48,00 zł 48,00 zł

Tonik, 200 ml 1 szt. po 32,00 zł 32,00 zł

Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -3,20 zł

Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej 0,00 zł

Norel Dr Wilsz Zestaw miniatur Hyaluron Plus Norel Dr Wilsz Zestaw miniatur Hyaluron Plus 0,00 zł

Clarins Body Fit Balm (30 ml) Clarins Body Fit Balm (30 ml) 0,00 zł

Próbka niespodzianka dla niej Próbka niespodzianka dla NIEJ 0,00 zł

Lab Series All-In-One Face Treatment (2 ml) Lab Series All-In-One Face Treatment (2 ml) 0,00 zł

Suma pośrednia 202,99 zł

% rabatowy -11,30 zł

Koszt wysyłki 0,00 zł

Ogółem 191,69 zł

za zamówienie. A serum/olejek z Evree obecnie za 31,99 w Rossmannie
Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Ja się od wczoraj źle czuję, wypiłam na noc mleko z miodem, zaczął boleć mnie brzuch, zrobiło mi się niedobrze, wręcz słabo, przelewało mi się w brzuchu. Ale zawsze piłam mleko, więc o nietolerancji laktozy nawet nie pomyślałam.
Dzisiaj po kawie znowu boli mnie brzuch
Odciąć mnie od mleka i jego przetworów, to równie dobrze mogę odciąć się od powietrza

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

A jakiś fajny jest w promocji?
Ja chciałam mamie zamówić ten lancome z boxa, ale nie ma koloru na stronie
Właśnie ten Lancome mini z boxa jest w promocji obecnie ale nim namyśliłam się to mi kolor wykupili
Cytat:
za denka.

o jak ja lubię takie zdjęcia Same cudeńka
i od razu me zapasy jakby mniejsze
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 09:15   #4795
korinka3
Zakorzenienie

miłego dnia. Próbuję tz wyciągnąć na ogródek na pieczonki i na wbicie mini płotków buziole 😘

Stary 2017-04-09, 09:32   #4796
lena40
Lady Pudernica

Dzień dobry

Dziękuję wszystkim za miłe słowa . Po tym wszystkim czuję się jak nowonarodzona, bardzo fajny kop energii.

Anoli piękne denko Nawet puderki widzę

Korinko piękne zbiory

za zakupy dla wszystkich.

Zastanawiam się nad założeniem wątku wymiankowego. Pomyślę.
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 09:38   #4797
Aabelia
Zakorzenienie

Miłej niedzieli

lena40 Za rozmowę i dalej trzymam kciuki
I za zakupy

Cytat:
Napisane przez Nikkolaa Pokaż wiadomość
no wielkie ode mnie

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

mój najnowszy nabytek perfumowy, już jest miłość

Piękne

Cytat:
za denka.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Przychodzę do Was z okłamanym denkiem marcowym. Okłamanym, bo pudełka są z 01.03-05.04
Z tych do ciała to poszedł jeszcze żel PO, tylko w pomarańczowym opakowaniu. Mydełka Alterry powinny być 3, w różnych wersjach zapachowych. Szampony Alterry też zeszły dwa, a do tego szampon Nivea. A z twarzowych to poszły 3 opakowania tych pasków na nos, 2 maseczki w saszetce Loreala, a reszta chyba już jest na zdjęciu

Za wszystkie zakupy
Aabelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 10:05   #4798
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Dziękuję wszystkim za miłe słowa . Po tym wszystkim czuję się jak nowonarodzona, bardzo fajny kop energii.

Anoli piękne denko Nawet puderki widzę

Korinko piękne zbiory

za zakupy dla wszystkich.

Zastanawiam się nad założeniem wątku wymiankowego. Pomyślę.
dla Ciebie i dla wszystkich
Idziemy na ogródek robić pieczonki w kociołku

Stary 2017-04-09, 10:21   #4799
saipan
Zakorzenienie

Miłego dnia. Ja mam dzisiaj teściów na obiedzie . Musze podwójnie robić bo tesc nie lubi nowości a dla teściowej robię coś czego sama nie robi

saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 11:59   #4800
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
Miłego dnia. Ja mam dzisiaj teściów na obiedzie . Musze podwójnie robić bo tesc nie lubi nowości a dla teściowej robię coś czego sama nie robi

Te chłopy to takie strachliwe .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości