![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Tola
![]() ![]() Sija brać przykład z Toli i na zakupy jak musisz , jak nie poczekaj do poniedziałku ![]()
![]() |
#4772 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam od ginka,,, w ciązy nie jestem, uprzedzę pytania chociaż obawy były ...doostałam dalej hormony , za 3 m-ce cytologia.
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
A dostałaś @?
#4775 |
Zakorzenienie
|
nie
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
#4777 |
Zakorzenienie
|
test i ginek, poszłam bo się martwiłam, prawdopodobnie nerwy, ale ciązę wykluczył w 100%
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
To jaki jest powód spóźnienia się @?
#4779 |
Zakorzenienie
|
nerwy, może przeziebienie , a moze tabletki od brzucha - to co mnie tak bolał,,
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Hej laski, dopiero wróciłam z uczelni
![]() I co - małża nie widać, nic nie mówił, że wychodzi ![]() ![]() Ale przynajmniej zaliczyłam poranny exam i miło spędziłam czas ze znajomymi ![]() Cytat:
![]() No i kupiłam w Plazie w Home&You ręczniki dla mojej siostry na jutro - fotka w załączniku, tylko te moje jeszcze są w czerwoną wstążkę zawinięte ![]() Tylko nie wiem jak my jutro pojedziemy w takim stanie ![]() Ehhh idę pod prysznic, a potem malować pazurki na wściekły fioletowy kolorek ![]()
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Mój szanowny małż jest uparty jak osioł a nawet muł
![]() ![]() A teraz pojechał sobie z kumplem na basem a ja sama ( dobrze,że chociaż mam psiaka) spędzam Andrzejki. Rewelacja.... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Miss.Hot mam nadzieje ze zakopiecie topór wojenny bo co za dużo to niezdrowo! a ręczniki superowe!
![]() |
#4783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrócił, odzywamy się półsłówkami ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4784 | |
Zadomowienie
|
Hej! Ja tylko na chwilę, rozpisywac się nie będę, bo zaraz idę spać.
Musiałam tu zajrzeć przed snem a tu wojny z mężami ![]() Moc buziaków od cioci Ani!!! W pięteczki! ![]() Cytat:
![]() A u mnie nic ciekawego, z małżem sielanka, dziecko aniołek, wcześniej to chyba były zeby tym razem górne, chociaż nie wiem jak ja przeżyję całe to jego uzębienie ![]() Dobranoc
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
No i jak widzicie ja nadal tutaj. Coś czuję, że ktoś tu mmnie oszukał... Ale teraz to ja nie chcę rodzić!! Kurde, mój małż rozłożył się całkowicie... Jestem zła, bo jakby przyszło co do czego to nikt go na porodówkę nie wpuści, a ja sobie tego nie wyobrażam, po prostu sobie tego nie wyobrażam... ![]() Yoolia! Jak się udała imprezka? No i jak tam pozostałe imprezki andrzejkowe? Nasze zasmarkane... ![]() Buziaki! ![]()
#4786 |
Zakorzenienie
|
dziękujemy pięknie za życzenia
![]() imprezka się udała, ale nie obyło się bez nerwów i małej kłótni z mężem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Rozejm
![]() Rozmawialiśmy do 2.00 w nocy i doszliśmy do porozumienia i ustaleń ![]() Tola zdrówka dla małża ![]() Mój wraca od jutra do pracy w końcu ![]() Miłego dnia - piękna pogoda zresztą dziś ![]()
#4788 |
Zakorzenienie
|
No wreszcie Miss.hot! Dobrze, że się pogodziliście.
Idę chyba do Kościoła, nie będę siedziała z chorym mężem cały dzień, bo zwariuję i się zarażę i na tym się skończy... Żal mi go i zła jestem, bo go potrzebuję teraz, ale też działa mi trochę na nerwy. Kurde chory facet w domu to masakra jakaś... Jak dziecko...
#4789 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życzę cierpliwości do obu Twoich chłopaków ![]() Miłej niedzieli wszystkim ![]() ![]()
EMIL Edytowane przez anadun Czas edycji: 2008-11-30 o 09:26 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
ach ci małzowie, jak dzieci, ja juz o swoim to mogłabym ksiązki pisać
![]() choć dziś narazie nie mogę narzekać, zmywa gary po wczorajszej imprezce ![]() a ja moge sobie spokojnie powizażować, bo Gosia też śpi ![]() kilka fotek z wczorajsej imprezki: |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Yoolia! Ale fajne prezenty dostała ta Twoja pannica. W ogóle duża jest chyba bardzo jak na swój wiek, nie? Fajny też ten jej tort i bluzeczka. Zdmuchnęła sama świeczkę? ![]()
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale Małgosia jest śliczniutka, super dziewczynka ![]() My też dzisiaj na obiadek do rodziców, mniam- mamcia jak zwykle ugotuje coś specjalnie dla mnie ![]() A małż wyjeżdża wieczorem na dwa dni do Wawy, trochę smutno mi bez niego będzie ale i odpocznę od niego ![]() Tola nie denerwuj się, wszystko będzie oki; małż się wykuruje i będziecie rodzić razem- bo jak rozumiem taki jest plan? A moim skromnym zdaniem Miki sprawi sobie i Wam prezent na imieniny ![]() Miss.hot cieszę się, że topór już zakopany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
oj racja, mój małż jest niczego sobie, całkiem w porządku i mocno zaangażowany w prace domowe, co prawda czasem trzeba ustalić mu odgórnie plan działania
![]() ![]() oczywiście ma wpadki - na przykład wysprząta wszystko, tylko jedną szafkę w kuchni zostawi zaciapaną - ale takie wpadki dość naturalne dla facetów niestety z tego co czytam Jodie - brakuje mu trochę "romantycznego, spontanicznego pomysłu" (który chyba przejawia opisywany przez Ciebie pan S.) - chodzi mi o to, że nie wpadnie na pomysł, żeby przygotować sniadanie czy kolecję, do kina, cyz na inne wypady to ja go wyciągam, nie wpada też na pomysł, żeby zabrac mnie spontanicznie do kawiarni cyz restautacji - o takie niespodzianki - i zazwyczaj to ja jestem inicjatorem takich akcji, i o to najczęściej się sprzeczamy, bo ja czasem mam dość bycia motorem i organizatorem naszego pozycia, ale jak nic nie wymyślę, to wiem, że skończy się na siedzeniu w domu ![]() co do stroczyków - wczoraj kupiłam trzeciego ![]() ![]()
#4795 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki! dobrze, ze idzie ku lepszemu i powoli wraca zgoda. na Andrzejkach w Bosmanie było zaskakująco fajnie - w życiu do żadnej impry tak krótko się nie szykowałam hihi. wychodzilismy o 19;15 a w zasadzie o 18:30 jeszce nie wiedizłam, co włozyc . ale bawiliśmy sie do 2iej, znajomi łącznie stwierdzili, ze klimat iście weselny i nawet śpiewy za stołem były. brakowało jedynie oczepin i tortu.
![]()
#4796 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki!
Yoolia ale Ci pannica rośnie! super! a tort fajowy Miss.Hot ufff, teraz juz starać się nie kłócić, a do które pracy idzie Twój małż?coś psalas o zmianie? Tola niedobrze z małzem, zaaplikuj mu końska dawke leko, musi być teraz zdrowy Ruda moj pan S. dziś zdecydownie nie jest romantyczny - dopiero wstał i z ze zdziwieniem odkrył że już po 13, bo on myślał ze 8..śniadania dziś nie będzie już mi zapowiedzial bo ma kaca ![]() ![]()
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
Tak jest
![]() ![]() Idzie do tej starej, żadna z nowych ofert nie była lepsza finansowo, więc zdecydował tak. Jak nie będzie mu pasowało, to zawsze może zmienić ![]() Miłego popołudnia ![]()
![]() |
#4798 | ||
Rozeznanie
|
Jaka poważna jubilatka
![]() ![]() a bluzeczka to chyba nie będzie rok czekała na następną rocznicę ![]() Cytat:
![]() A do małża to chyba powoli dociera, że musi teraz stanąć na wysokości zadania ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4799 |
Zadomowienie
|
Nareszcie jakoś bardzej optymistycznie się zrobiło
![]() ![]() ![]()
#4800 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak wogole to nie zagladalam tu od wczoraj i tak sobie myslalam dzis ze jak zajrze to napewno beda wiesci ze tola juz na porodowce, albo ze juz tuli Mikiego, no ale cierpliwa jestem i poczekam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.