![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Sanetko, jestem w szoku, brak mi słów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
nie znam szczegolow. tyle tylko ze jakis czas temu wszystkich sie pytal czy ktos pozyczy mu 5 tys. nikt nie chcial mu dac (bo i skad taka sume wytrzasnac z dnia na dzien) to sie obrazil ze na rodzine liczyc nie moze itp. i poradzil sobie inaczej- TZa siostra miala je schowane, zamkniete na klucz.
podobno nawet nie jest mu glupio z tego powodu, powiedzial ze nie odda bo z czego... pies kochal te na slub ale to byly ciezko zapracowane pieniadze pare miesiecy odkladane i za nie juz by sobie pokoj odpicowala i jeszcze by na jakies wczasy zostalo ![]()
#4773 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Sanetko, tak czytam o tej rodzinie twojego TŻ i szczerze Ci współczuję... Ciągle jakieś dziwne historie wypływają
![]()
#4775 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Madzia- zazdroszcze tego mieszkanka z widokiem na morze ![]() ![]() Dorinka- super,że macie już obraczki takie jakie chcecie, w końcu to symbol Waszej miłości ![]() Sanetka- nie wiem co CI powiedziec, to szczyt bezczelności i.....chamstwa:/ DianaM- najlepsze jets olewanie, jak mnie ktoś wkurza to staje się potulna i tylko przytakuje to gorzej wkurza niż kłocenie się z kims ![]() Co u mnie? - od dzisiaj jestem magister lemoorka ![]() ![]() ![]() - po wyjściu z obrony dzownią z firmy, na której mi zależało i ...dostałam pracę w wymarzonym stanowisku, w wymarzonej firmie i dobrym dojazdem ![]() ![]() ![]() - żre się z Tz na każdym kroku, chyba ślub wisi na włosku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z TŻ-em to chyba nic poważnego? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się określenie "krowie na rowie" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziołchy
![]() Z tż mam już po prostu dość miejscami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mniej super, że się z TŻ żrecie, ale może to przez stres przedobronowy itp? Na pewno się ułoży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Słodycze woli jeść? ![]() ![]()
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
problemy z zołąkdiem juz ma- wzdęcia sie pojawiły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() tzn zaczęłam myć ale jak mama to zobaczyla to zaraz mnie przegonila ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje pazury trzymaly sie w idealnym stanie przez tydzień. Sanetko jak czytam o tej rodzinie Twojego TZ to slabo mi sie robi. Je nie wiem o co chodzi,skąd sie tacy ludzie biorą...nie moja bajka. Nie znam takich ludzi i nie mam zamiaru nigdy poznać ![]() Generalnie współczuję. Rav sliczne masz mieszkanko. Kurcze tych kwiatow to Ci zazdroszczę. Ja w ogole ręki do kwiatów nie mam. Poki co mam jukę i dracenę..podobno cięzko doprowadzic te kwiaty do oplakanego stanu. ![]() Lemoorko GRATULUJE ![]() Madziu fajnie że wszystko sie ulozyło. A teraz idę szpiegowac na nk ![]()
![]() |
#4784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | ||
Zadomowienie
|
a mogę
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
tak w związku z tym ciasto z jagodami pieke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
![]() W sobotę u mojej ciotki byl sernik na zimno z jagodami zjadłam połowę ![]()
#4788 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko pobieżnie przeczytałam bo dzisiaj urwanie głowy, syundrom ostatniego dnia przed urlopem
![]() Lemoorko gratulacje ![]() Madziu super, że wszystko się tak fajnie ułożyło, trzymaj się i odzywaj czasem ![]() Kasia pytałaś czy mogę dać link z allegro, ale coś nie zrozumiałam, że Nema nie może z allegro ? o co koman ? Zdjęcia mogę zrobić w domku i wtedy tu wrzucę, link jest trochę przekłamany tzn. wydają się niebotycznie wielkie, grube i masywne a są subtelne i z klasą ![]() e tam sernik, ja chce lasagne ze szpinakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny!
![]() Et-ko, nie tylko Ty tak masz, ale myslac pozytywniej mozna wyjsc z pernamentnego przygnebienia i niewiary we wlasne mozliwosci. Jestes potrzebna ludziom, swietnie pracujesz, a zycie czasem tak zaskakujaco sie zmienia, ze jeszcze Cie czeka niejedna niespodzianka od losu. Usmiechnij sie ![]() Rav, sliczne mieszkanko, takie cieple kolorki i duzo kwiatkow. Ja niestety nie mam zmyslu upiekszania mieszkania, a kwiaty padaja jak tylko mnie widza ![]() Diano, wspolczuje atmosfery w pracy ![]() Tez mam taki charakterek bezposredni, a w pracy spedza sie mnostwo czasu, wiec nie rob sobie wyrzutow, ze mowilas duzo o swoim zyciu prywatnym. Inni przeciez tez o nim opowiadali. Dasz rade ![]() Anitko, w koncu jestes! No! dziekuje za wpis pod zdjeciem slubnym ![]() Co to, za prawko sie zabierasz? Bardzo dobrze! Na pewno sie przyda. A jak z Tztem sie uklada? Asiuk, ja piec lat nie jezdzilam po zdaniu na prawko. koszmarnie bylo na poczatku, ale teraz jezdze juz normalnie. Madzialenko, ciesze sie, ze wszystko uklada sie po Waszej mysli. Oby tak dalej. Zycze lekkiej pracy za gruba kase ![]() Sanetko, rowniez wspolczuje. U was wszystkie problemy biora po prostu z braku kasy, stad ta patologia. Ines, co tak skromniutko dzis? Jak w pracy sie uklada? Butter czeeeesc! Aha, Miskowa, czemu nie chcesz slubu ![]() I co sie dzieje z L_V? wyjechala gdzies? |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
No właśnie gdzie jest L_V ???? Umieram z ciekawości jak spotkanie rodziców a jej nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Dorinko czy ja dobrze zrozumiałam- nie zawitasz do nasz przez następne 3 tyg
![]() Ja chyba oszaleję. W każdym razie ja będę na pewno myślami z Tobą. I już nie moge doczekać się na zdjęca i relację. Super że obrączki tak Ci sie podobają. Teraz to już z gorki. Sprobujcie się wyluzowac, popijajcie winko wieczorami i byle do soboty ![]()
#4794 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, opuszczam Was na trochę. Umówiłam się z mamą na ciuchowe oglądanie i mam nadzieję, kupowanie
![]() C U ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
czuję się wywołana do tablicy
![]() nie chcę ślubu, bo uważam, że nic on w moim życiu nie zmieni, zwłaszcza na lepsze. Nie odczuwam potrzeby mówienia o swoim tż mąż i do jego rodziców - mamo, tato. Jesteśmy razem, mieszkamy razem, jest ok. Nie potrzebuję też udowadniać nikomu, co nas łączy i niczego a zwłaszcza przyrzekać na całe życie (skąd mam wiedzieć, co będzie za jakiś czas). Nie chodzę do kościoła, więc ślub kościelny też nie jest mi potrzebny, nie będę hipokrytką tylko po to, żeby odstawić szopkę przed rodziną. Ok, jest opcja cywilnego, ale wszystko mogę zawrzeć w polisie i w testamencie. Jest to na pewno kwestia ochrony siebie samej w jakimś stopniu i możliwość szybkiej ucieczki. Kwestii dzieci jeszcze do końca nie ustaliliśmy, mamy jeszcze czas, na razie jeszcze nie planujemy. Mój TŻ dla odmiany chciałby i to w miarę szybko wziąć ślub, myślę że przede wszystkim ze względu na rodzinę, bo jak o tym rozmawiamy, przyznaje mi rację, że jest to niepotrzebne, ale mimo wszystko chce. Na razie też nie potrafi mnie przekonać, że się mylę. Oczywiście może się tak stać, że kiedyś zmienię zdanie, ale póki co od długiego czasu nie myślę o ślubie i nie zanosi się na zmianę w tym temacie. uffff, się uzewnętrzniłam, nie wiem, czy można to zrozumieć, nie tak łatwo to wytłumaczyć sensownie w kilku zdaniach, to temat rzeka... |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mam weny na pisanie
![]() W pracy ok, bo od tygodnia jestem sama w firmie, a to jest coś, co kocham ![]()
#4797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak robie prawko ![]() ![]() Jak z Tztem?? Spedzamy kazda wolna chwile razem.. Od przyjazdu bylam caly czas u niego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prawko robimy razem i na pewno sie nie nudzimy .. A Tz choc nigdy nie mial auta juz po pierwszej godiznie na miescie jezdzi ![]() ![]() ![]() Diana.. To prawda nie warto za wiele mowic w pracy...ja u siebie tez tylko w pokoju swoim mam kolezanke i z nia sobie gadam a reszta firmy..nic nie wie o tym co u mnie.. ![]() ![]() Powiedzonko jest spoko he he ![]() Sanetko ... Ech ludzie sa rozni, czasem nawet w rodzinie tak sie zdarza ![]() ![]() Lemoorko Witaj wsrod magazynierow ![]() ![]() a tak serio GRATULUJE PRACY I tego ze pomalu sie zaczyna ukladac ![]() Buziaki ![]() a Tz moze przed okresem co? ha ha ...to zart oczywiscie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
lemoorko gratulacje
![]() to tak nie zupełnie domek z widokiem nad morze, ale do morza blisko mamy. jakies 15-20 min spacerkiem ![]() ![]() czasami sie tu czuje jak w wenecji hehe bo duzo kanałaów jest ![]() kurcze TZ w pracy ja sie powoili z bieram z jego siostrą na miasto połazić a jakos tak mi sie teskni do niego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba ze 3 tygodnie ![]() ![]() Haniu nie oszalejesz ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za wsparcie kochana jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle czuję się jakby to miało być jutro, tak się z Wami żegnam jakbym gdzieś wyjeżdzała ![]() Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna, że mnie wspierałyście i dzielnie znosiłyście moje marudzenia, teraz już będzie z górki, nie ma wyjścia musi być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Dorinko to jeszcze raz zycze wam wszytskiego naj naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.